- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.081
Canım bazılarının da sonuna kadar sinirda olup gayet zamaninda ve saglikli doguyor belki seninki de öyle olacaktir kaygı etmeGünaydın kızlarr, bebegimin gelişimi iyi haftasiyla uyumlu, ama suyum hala sinirda. O kadar havuc suyuna 4 litre suya yakın su iciyorum artmamis. Ama azalmamista. Ayni devam. Onun harici bi sikinti yok. Neden artmiyor su anlamiyorum ki. Haftaya bir daha cagirdi. Hayirlisi
Azalmamış çok şükür canım belki de böyle gidecek . Sen yine dikkat etmeye devamGünaydın kızlarr, bebegimin gelişimi iyi haftasiyla uyumlu, ama suyum hala sinirda. O kadar havuc suyuna 4 litre suya yakın su iciyorum artmamis. Ama azalmamista. Ayni devam. Onun harici bi sikinti yok. Neden artmiyor su anlamiyorum ki. Haftaya bir daha cagirdi. Hayirlisi
Ay ben onada raziyim ya yeter ki eksilmesin bu sekilde sinirda gitmesinede raziyim.Canım bazılarının da sonuna kadar sinirda olup gayet zamaninda ve saglikli doguyor belki seninki de öyle olacaktir kaygı etme
Evet azalmamis cok sukurAzalmamış çok şükür canım belki de böyle gidecek . Sen yine dikkat etmeye devam
Azalmamasıda iyi canım enazindan doguma kadar ayni seviyede kalir insallahGünaydın kızlarr, bebegimin gelişimi iyi haftasiyla uyumlu, ama suyum hala sinirda. O kadar havuc suyuna 4 litre suya yakın su iciyorum artmamis. Ama azalmamista. Ayni devam. Onun harici bi sikinti yok. Neden artmiyor su anlamiyorum ki. Haftaya bir daha cagirdi. Hayirlisi
aah canimBurda da konuşmuştuk bu konuyu çok duyuyoruz bobrekte genişleme parlaklik kalpte parlaklik kafatasinda beyinde kist görünümü... cok buyuk oranda geciyor. Ben de cok duyuyorum bu haftalar tam büyüme haftalari bazi pürüzler görünüyor 28-32haftalarda hic bir sey kalmıyormuş insallah sizinkide oyle olcak
Benimde ayni sekilde;( vücudumuz adapte olmaya çalışıyor git-gide büyüyor bebeklerimiz rahmimiz bazen kalcama kadar vuruyor agri doktor sorun yok dedi
Öncelikle geçmiş olsun bana da geçen hafta yapıldı. Ön sonuç 15 güne çıkar denildi size kaç gün dendi acaba ?Selam kızlar… Amniyosentezi perşembe günü perinatoloji doktoru izinli olduğu için dün yapıldı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Yaklaşık 10dk sürdü. Sadece iğnene girerken biraz tedirgin oldum onun dışında hiç bişey hissetmedim. Koldan kan, kalçadan da antibiyotik ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Allahtan bebekte sakindi çabuk oldu. Sonuçlarımızın bir kısmı haftaya çıkacakmış onlarda temiz çıkarsa rahat bi nefes alacağım.
Teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun bana da geçen hafta yapıldı. Ön sonuç 15 güne çıkar denildi size kaç gün dendi acaba ?
Evet bizede ön sonuçta önemli demişlerdi. İnş içimizinse gönlüne göre olur.Teşekkür ederimbana ön sonuç 1 hafta içinde çıkar dediler. Diğeri 4 hafta sonra çıkıyormuş. Ön sonuçtan da belli oluyormuş.
Amin inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırız. Bu sene bende çalışmıyorum. Haber bekliyordum biyerden. Ses soluk çıkmadı üstüne düşmedim artık. kısmette hamilelik varmışEvet bizede ön sonuçta önemli demişlerdi. İnş içimizinse gönlüne göre olur.Ben çalıştığım için rapor aldım bol bol dinlendim.
Öyle canim inşallah beklicez bakalım. En azindan azalmamis diyorum bendeAzalmamasıda iyi canım enazindan doguma kadar ayni seviyede kalir insallah
İnşallah tertemiz sonuçlarla içimizi ferahlatırsnMerhaba,4-5 güne çıkacağını söylediler eğer yine xy çıkarsa altında yatan nedenleri inceleyecekler ona göre ilerleyeceğiz hayırlı sonuçlar alırım inşallah
benim ikili testim yüksek riskliydi. Doktorum ultrason normal ama ufak ihtimalde olsa ultrasonda sorun görüşmeyip down olabiliyor, yada sorun görünüp olmayabiliyor dendi tipine bağlı olarak ama ultrasona göre sağlıklı derim dedi ben stres yapacağımı bildiğimden Fetal yada amniyosentez önerdi ben amniyosentez yaptırdım. Bazen tek bulgu belirtisi olabiliyor da, olmayabiliyor da en iyi kararı doktorunuz eşiniz ve siz verebilirsiniz umarım hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruzKızlar selam dün detaylı ultrasona girdim bebeğimde arsa denen bir damar fazlalığı tespit edildi ve doktorum bazen bu tek başına da bir down sendromu bulgusu olabileceğini söyledi ve amniyosentez önerdi fakat başka bir bulgu yok downa dair.Bende amniyosentez riskli olduğu için fetal dna yaktırıcam.Merak ettiğim detaylıda böyle çıkan var mı yada daha önce çevresinden duyan doğan bebekler sağlıklı mı? Endişeliyim haliyle..
Bende hissedemiyorumHala hissetmeyen var dmi? Ben hala tam anlamiyla tekme hissetmiyorum.. minik minik titresimler var ama oğlum bu haftalarda gumbur gumbur tekme atiyordu ondan sasiriyorum.
Benim doktorum 12 tane down belirteci olduğunu söyledi. Mesela bizde iki tane soft marker olarak adlandırılan belirtiler varmis aslinda ama fetal yaptirdigimiz ve temiz çıktığı için içimiz rahat. Yani bazen risk çıkıp sonrasinda sağlıklı bebeklerin olmasi da bu yüzden. Tek bir belirtiye göre kesin vardir demek çok doğru değil die düşünüyorum.benim ikili testim yüksek riskliydi. Doktorum ultrason normal ama ufak ihtimalde olsa ultrasonda sorun görüşmeyip down olabiliyor, yada sorun görünüp olmayabiliyor dendi tipine bağlı olarak ama ultrasona göre sağlıklı derim dedi ben stres yapacağımı bildiğimden Fetal yada amniyosentez önerdi ben amniyosentez yaptırdım. Bazen tek bulgu belirtisi olabiliyor da, olmayabiliyor da en iyi kararı doktorunuz eşiniz ve siz verebilirsiniz umarım hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruz
Azalmamis en azindan . Sabret canim artar insallah .Günaydın kızlarr, bebegimin gelişimi iyi haftasiyla uyumlu, ama suyum hala sinirda. O kadar havuc suyuna 4 litre suya yakın su iciyorum artmamis. Ama azalmamista. Ayni devam. Onun harici bi sikinti yok. Neden artmiyor su anlamiyorum ki. Haftaya bir daha cagirdi. Hayirlisi
Tabiki zaten benim doktorumda aynı görüşte bağırsaklarda parlaklıkta vardı amniyosentez yaparken görüldü ama doktorumuz sadece o var diye böyledir diyemeyiz ilerleyen dönemde kaybolabilir dedi. Kesin olur yada olmaz demedi doktorumda bende illa belirti var diye kesin olacak diye düşünmüyorum şahsen.Benim doktorum 12 tane down belirteci olduğunu söyledi. Mesela bizde iki tane soft marker olarak adlandırılan belirtiler varmis aslinda ama fetal yaptirdigimiz ve temiz çıktığı için içimiz rahat. Yani bazen risk çıkıp sonrasinda sağlıklı bebeklerin olmasi da bu yüzden. Tek bir belirtiye göre kesin vardir demek çok doğru değil die düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?