- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.061
Canım sicak dustan sonra nemlendirici ile masaj yaptir sicak tut yumusar .Sırt agrisi bel agrisi yasayaniniz var mi omuzlarımdan asagisi agrio etlerim acio dun gece uyutmadi huzursuz etti
Cok gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin bir an eveli toparlarsin insAllahKizlar evimdeyim cok şükür. Evde antibiyotik kullanimina devam edicem . Degerlerim düzelince eve gonderdiler . Darisi sifa bekleyen tüm hastalara insallah
Cok saol canim . Allah razı olsunCok gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin bir an eveli toparlarsin insAllah
Ya sirtimin solunda ayakta kaliyim gemek yaparken temizlik yaparken disarda ufak bisey almaya çıkıp gelincede agriodu da dünle bugun ayri bi agri var dün duş aldım üstüm açık kaldi usudum mu naptim die dusunuom sali gunu gitcem daniscam doktora zatenCanım sicak dustan sonra nemlendirici ile masaj yaptir sicak tut yumusar .yorulunca terin sogmustur sirtinda bence. Misafir agirlayinca oldu bende o tarz bisey boyun fıtığı var zaten benim devamli agriyor sicak kompres masaj geçiriyor. gecmezse gene doktoruna danisirsin
Allah sifa versin canim sicak tut saliya kadar gecer belki . Ciddi bisey yoktur insaallah.Ya sirtimin solunda ayakta kaliyim gemek yaparken temizlik yaparken disarda ufak bisey almaya çıkıp gelincede agriodu da dünle bugun ayri bi agri var dün duş aldım üstüm açık kaldi usudum mu naptim die dusunuom sali gunu gitcem daniscam doktora zaten
Benimki25 bende kullanıyorum demir ilacı ama en düşük deger13yaziyo referans aralığındaselam kızlar. demir değeriniz kaç yani ferittin? benim 70, demir hapı da kullanıyorum. çok mu düşük? doktorum var bugün ama sizlere de sorayım dedim.
Canim mesela benim doktorum da d3 vitamin damla veriyor ama baska doktora gitmiştim o 4. Aydan sonra hic gerek yok birak artik demişti.Hatta emin olmak icin sonuclara baktim en son verdigim kanda 26 dan 20 ye düşmüş ferritin ve bugn msj attim daha gerek yok demire dedi onun disinda hangi doktorla sohbet etsem illa demir diyorlar bilemedim muhtemelen dogumdab 1 hafta once vericek
Evet doktorlar arasinda fikir ayriligi olabiliyor bazen hele taban tabana farkli oluyor
haftaya yuzyuze tekrar sorucam vermezsede kendim kullancam ailemde doktorlar var zaten onlar 4ncu aydan sonra kanda bakmaya bile gerek duymadan veriyoruz dediler. Iste her doktorun bir tarzi oluyor mesela bana omegayi 12 haftadan sonra baslatti ama çoğu kişi cok daha ileriki haftalarda baslamis.bakalim genelde demir cok önemli diyorlar
Yoo yapılıyor 30 Aralıkta yaptırdımKızlarr ben bugün doktora tetanoz olayım mı diye sordum doktor da artık sağlık ocakları yapmıyor tetanozu ama istiyosan ol dedi kafam çok karıştı, ayın 10unda tetanoz için gün vermişti çok önceden sağlık ocağı ama şimdi doktor da sanki ikilemde gibi konuştu bilemedim
Laboratuara göre değişiyor bu referans şimdi baktım referans 7-276 diyor 28 çıkmış benim de ilaç da kullanıyorum .Benimki25 bende kullanıyorum demir ilacı ama en düşük deger13yaziyo referans aralığında
Hiç canını sıkma canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bizi de haberdar et.Kızlaar ya gece 3 e geliyodu ancak uyuyabildim sabahta 6 dan beri gozlerim acik saat dolsa diye bekliyorum. Bugün 09.15 de randevum var insallah suyum artmistir insallah her sey yolunda der. Ya bitmis derse diyom suyumu. Kafamda 1000 senaryo kurdum.
Benim de belim cok agriyor yine bu siralar ozellikle sag kismim. Sag kasiga dogru da uzanan bir agri var. Rahim buyumesinden sanirimSırt agrisi bel agrisi yasayaniniz var mi omuzlarımdan asagisi agrio etlerim acio dun gece uyutmadi huzursuz etti
Burda da konuşmuştuk bu konuyu çok duyuyoruz bobrekte genişleme parlaklik kalpte parlaklik kafatasinda beyinde kist görünümü... cok buyuk oranda geciyor. Ben de cok duyuyorum bu haftalar tam büyüme haftalari bazi pürüzler görünüyor 28-32haftalarda hic bir sey kalmıyormuş insallah sizinkide oyle olcakKızlae bende ayrintili ultrosonda bebegimin sol bobreginde genisleme varmis 6mm. dr kontrol edecez buyuyup buyumedigini dedi varmi hic bununla ilgili bilgisi olan insan takıyor kafaya
Benimde ayni sekilde;( vücudumuz adapte olmaya çalışıyor git-gide büyüyor bebeklerimiz rahmimiz bazen kalcama kadar vuruyor agri doktor sorun yok dediBenim de belim cok agriyor yine bu siralar ozellikle sag kismim. Sag kasiga dogru da uzanan bir agri var. Rahim buyumesinden sanirim
Acaba hangi doktorla devam ediyorsunuz? Memmunsanız ismini öğrenmeyi çok isterim :)balcalı hastanesı mete sucuya yonlendırdı doktorum evet sureklı gıttıgım bır doktorum var ve cok memnunum
Nasil gecti randevunuz insallah guzel haberler almissinizdirKızlaar ya gece 3 e geliyodu ancak uyuyabildim sabahta 6 dan beri gozlerim acik saat dolsa diye bekliyorum. Bugün 09.15 de randevum var insallah suyum artmistir insallah her sey yolunda der. Ya bitmis derse diyom suyumu. Kafamda 1000 senaryo kurdum.
Hayırlı haberler alırsınız inşallahKızlaar ya gece 3 e geliyodu ancak uyuyabildim sabahta 6 dan beri gozlerim acik saat dolsa diye bekliyorum. Bugün 09.15 de randevum var insallah suyum artmistir insallah her sey yolunda der. Ya bitmis derse diyom suyumu. Kafamda 1000 senaryo kurdum.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah
Omenlove neyaptınız merak icindeyim insallah suyunuz artmistir
Günaydın kızlarr, bebegimin gelişimi iyi haftasiyla uyumlu, ama suyum hala sinirda. O kadar havuc suyuna 4 litre suya yakın su iciyorum artmamis. Ama azalmamista. Ayni devam. Onun harici bi sikinti yok. Neden artmiyor su anlamiyorum ki. Haftaya bir daha cagirdi. HayirlisiHiç canını sıkma canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bizi de haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?