2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sırt agrisi bel agrisi yasayaniniz var mi omuzlarımdan asagisi agrio etlerim acio dun gece uyutmadi huzursuz etti
Canım sicak dustan sonra nemlendirici ile masaj yaptir sicak tut yumusar .yorulunca terin sogmustur sirtinda bence. Misafir agirlayinca oldu bende o tarz bisey boyun fıtığı var zaten benim devamli agriyor sicak kompres masaj geçiriyor. gecmezse gene doktoruna danisirsin

Ya sirtimin solunda ayakta kaliyim gemek yaparken temizlik yaparken disarda ufak bisey almaya çıkıp gelincede agriodu da dünle bugun ayri bi agri var dün duş aldım üstüm açık kaldi usudum mu naptim die dusunuom sali gunu gitcem daniscam doktora zaten

Allah sifa versin canim sicak tut saliya kadar gecer belki . Ciddi bisey yoktur insaallah.

Canim mesela benim doktorum da d3 vitamin damla veriyor ama baska doktora gitmiştim o 4. Aydan sonra hic gerek yok birak artik demişti.

Yoo yapılıyor 30 Aralıkta yaptırdım

Hiç canını sıkma canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bizi de haberdar et.

Kızlae bende ayrintili ultrosonda bebegimin sol bobreginde genisleme varmis 6mm. dr kontrol edecez buyuyup buyumedigini dedi varmi hic bununla ilgili bilgisi olan insan takıyor kafaya

Kızlae bende ayrintili ultrosonda bebegimin sol bobreginde genisleme varmis 6mm. dr kontrol edecez buyuyup buyumedigini dedi varmi hic bununla ilgili bilgisi olan insan takıyor kafaya
Burda da konuşmuştuk bu konuyu çok duyuyoruz bobrekte genişleme parlaklik kalpte parlaklik kafatasinda beyinde kist görünümü... cok buyuk oranda geciyor. Ben de cok duyuyorum bu haftalar tam büyüme haftalari bazi pürüzler görünüyor 28-32haftalarda hic bir sey kalmıyormuş insallah sizinkide oyle olcak
Benim de belim cok agriyor yine bu siralar ozellikle sag kismim. Sag kasiga dogru da uzanan bir agri var. Rahim buyumesinden sanirim
Benimde ayni sekilde;( vücudumuz adapte olmaya çalışıyor git-gide büyüyor bebeklerimiz rahmimiz bazen kalcama kadar vuruyor agri doktor sorun yok dedi

Nasil gecti randevunuz insallah guzel haberler almissinizdir

Hayırlı haberler alırsınız inşallah
Omenlove neyaptınız merak icindeyim insallah suyunuz artmistir
Hiç canını sıkma canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bizi de haberdar et.
Günaydın kızlarr, bebegimin gelişimi iyi haftasiyla uyumlu, ama suyum hala sinirda. O kadar havuc suyuna 4 litre suya yakın su iciyorum artmamis. Ama azalmamista. Ayni devam. Onun harici bi sikinti yok. Neden artmiyor su anlamiyorum ki. Haftaya bir daha cagirdi. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…