- 4 Kasım 2021
- 11
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.101
Sonuçlarınız nasıl çıktı peki..benim ikili testim yüksek riskliydi. Doktorum ultrason normal ama ufak ihtimalde olsa ultrasonda sorun görüşmeyip down olabiliyor, yada sorun görünüp olmayabiliyor dendi tipine bağlı olarak ama ultrasona göre sağlıklı derim dedi ben stres yapacağımı bildiğimden Fetal yada amniyosentez önerdi ben amniyosentez yaptırdım. Bazen tek bulgu belirtisi olabiliyor da, olmayabiliyor da en iyi kararı doktorunuz eşiniz ve siz verebilirsiniz umarım hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruz
Üzülmeyin bir gastroenteroloji bölümüne görünün safra asitleri testi yapsın gebelikte kaşıntı sadece alerji yüzünden olmuyor, çok yaygın bir durum ben de cok erken başlamıştı ilk 3 ay kasinmaktan uyuyamazdim hep egzama gibi artik kabuk kabuk olurdu. Hemen üzülüp canınızı sıkmayın illa bir çaresi vardır malesef hamileliklerimiz sorunsuz gecmiyor ama ama hep beraber inşallah basaricagizKızlar moralim cok bozuk dün tetanoz asisini olurken kan tahlili de istedi saglik ocagi. Benim kasintilarim var diye Total Ige denilen alerji degerini de istemis. 0-100 arası olmasi gereken deger bende 2500 çıkmış doktorum panik ve dehset içinde aradı beni Bi seyler yap bebege zarar verirsin bu degerlerle diye. Pazartesine alerji uzmanina randevu aldim. Kendim kasinmaya yara bereye alismistim da bebeği etkiler diyince cok urktum. İnşallah bir cozum bulur profesor.
Bunun disinda da fazla kilomdan dolayi Trigliserid ve Kolesterolum de asiri yukselmis. Acil diyet dedi karbonhidrat kesiyorsun komple dedi.
Doktorlar sağlık ocaklarini oek bilmiyor ben daha yeni oldum gidip olabilirsiniz yapılıyor hâlâKızlarr ben bugün doktora tetanoz olayım mı diye sordum doktor da artık sağlık ocakları yapmıyor tetanozu ama istiyosan ol dedi kafam çok karıştı, ayın 10unda tetanoz için gün vermişti çok önceden sağlık ocağı ama şimdi doktor da sanki ikilemde gibi konuştu bilemedim
Teşekkürler cnm destegin icin. Seninki gecti mi peki nasil bir yol izledinÜzülmeyin bir gastroenteroloji bölümüne görünün safra asitleri testi yapsın gebelikte kaşıntı sadece alerji yüzünden olmuyor, çok yaygın bir durum ben de cok erken başlamıştı ilk 3 ay kasinmaktan uyuyamazdim hep egzama gibi artik kabuk kabuk olurdu. Hemen üzülüp canınızı sıkmayın illa bir çaresi vardır malesef hamileliklerimiz sorunsuz gecmiyor ama ama hep beraber inşallah basaricagiz
Çok şükür geçti kendiliğinden nasil oldu anlamadik ama ilk 3 ay sevinemedik düşün 1 sene ilac kullanma sonunda bebeğimiz.olacak diye sevinememistik bile çünkü o kadar kötü seyler soylemislerdi ki ama nolduysa bilmiyorum duzeldi, simdi de baska sorunlar çıktıTeşekkürler cnm destegin icin. Seninki gecti mi peki nasil bir yol izledin
Dahaca sonucum çıkmadıSonuçlarınız nasıl çıktı peki..
Canım inşallah temiz gelir sonuçlarımızDahaca sonucum çıkmadı
İnşallah canımİnşallah tertemiz sonuçlarla içimizi ferahlatırsn
Insallah sonuclarıniz iyi cikar dualarimdasiniz
İnşallah,Allah razı olsunİnşallah canım
Siz sigara mi iciyorsunuz hâlâ?Eki Görüntüle 3188191
Kızlaaar yaa ben simdi medical parkin tibbi sonuclar bolumune girdim de, orda bugunkü muayene seylerine bakiyodum, şu FİZİK MUAYENE BULGULARİNA bakarmisiniz? Ben 19+3 haftaligim bugün. Bana bugun gelisimi iyi dedi ama burda benim haftamla uyumlu hicbirsey yokki. Ay cok moralim bozuldu ya. İki tanesi 17 hafta gorunuyor bir de. Lütfen bi bakabilirmisin ekledim ekran resmini insallah yüklenmistir.
Biz bugün 23+1 olduk, ben son 1 aydır çok belirgin şekilde hissediyorumHala hissetmeyen var dmi? Ben hala tam anlamiyla tekme hissetmiyorum.. minik minik titresimler var ama oğlum bu haftalarda gumbur gumbur tekme atiyordu ondan sasiriyorum.
Hayir hayirSiz sigara mi iciyorsunuz hâlâ?
Canim probiyotik takviye bide yogurt öneriliyo. Ama ilacsiz zor geciyor diyolar.Kızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?
Hay Allah yaCanim probiyotik takviye bide yogurt öneriliyo. Ama ilacsiz zor geciyor diyolar.
Ben baktım ama pek anlamadım yani şöyle mesela ultrasonda ayağına koluna kafasına bakarken makinede hepsinde farklı haftalar yazıyor ben sormuştum normal demişti o makinadan kaynaklıHayir hayirhamileligimi ogrendigim
Gibi biraktim. Aliskanliklar kisminda hala yazili. Ne zaman beta hcg de hamileligimi ogrendim o zaman biraktim
Ama o kadar fark cikmasi normal mi ya? Hani 3-5 gun cikarda iki hafta geriden gelen bile varBen baktım ama pek anlamadım yani şöyle mesela ultrasonda ayağına koluna kafasına bakarken makinede hepsinde farklı haftalar yazıyor ben sormuştum normal demişti o makinadan kaynaklı
Canım ben en baştan beri arada kasinmam oldukça travazol krem kullanıyorum tabi dışına, ayrica da her sabah ılık suya sirke koyup içiyorum. Cok şükür 4 aydir rahatimKızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?