2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ankara'da doğum yapmış biri varmı ozel devlet fark etmez Mayıs'ta doğumum var ve hala kararsızım şuan başka memleketdeyim 36 hafta girdimde uçak ile Ankara gidip ayarlamam gerek doktorumu oyuzden eger memnun kalan varsa yardımcı olabilir

Sonuçlarınız nasıl çıktı peki..

Üzülmeyin bir gastroenteroloji bölümüne görünün safra asitleri testi yapsın gebelikte kaşıntı sadece alerji yüzünden olmuyor, çok yaygın bir durum ben de cok erken başlamıştı ilk 3 ay kasinmaktan uyuyamazdim hep egzama gibi artik kabuk kabuk olurdu. Hemen üzülüp canınızı sıkmayın illa bir çaresi vardır malesef hamileliklerimiz sorunsuz gecmiyor ama ama hep beraber inşallah basaricagiz

Doktorlar sağlık ocaklarini oek bilmiyor ben daha yeni oldum gidip olabilirsiniz yapılıyor hâlâ

Teşekkürler cnm destegin icin. Seninki gecti mi peki nasil bir yol izledin

Teşekkürler cnm destegin icin. Seninki gecti mi peki nasil bir yol izledin
Çok şükür geçti kendiliğinden nasil oldu anlamadik ama ilk 3 ay sevinemedik düşün 1 sene ilac kullanma sonunda bebeğimiz.olacak diye sevinememistik bile çünkü o kadar kötü seyler soylemislerdi ki ama nolduysa bilmiyorum duzeldi, simdi de baska sorunlar çıktı o yüzden hamilelikte hemen ümitsizliğe kapilmamak lazımmış bu bebekler ufak tefek ama baya güçlüler bence

Kızlaaar yaa ben simdi medical parkin tibbi sonuclar bolumune girdim de, orda bugunkü muayene seylerine bakiyodum, şu FİZİK MUAYENE BULGULARİNA bakarmisiniz? Ben 19+3 haftaligim bugün. Bana bugun gelisimi iyi dedi ama burda benim haftamla uyumlu hicbirsey yokki. Ay cok moralim bozuldu ya. İki tanesi 17 hafta gorunuyor bir de. Lütfen bi bakabilirmisin ekledim ekran resmini insallah yüklenmistir.

Siz sigara mi iciyorsunuz hâlâ?

Kızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?

Hayir hayir hamileligimi ogrendigim
Gibi biraktim. Aliskanliklar kisminda hala yazili. Ne zaman beta hcg de hamileligimi ogrendim o zaman biraktim
Ben baktım ama pek anlamadım yani şöyle mesela ultrasonda ayağına koluna kafasına bakarken makinede hepsinde farklı haftalar yazıyor ben sormuştum normal demişti o makinadan kaynaklı

Ben baktım ama pek anlamadım yani şöyle mesela ultrasonda ayağına koluna kafasına bakarken makinede hepsinde farklı haftalar yazıyor ben sormuştum normal demişti o makinadan kaynaklı
Ama o kadar fark cikmasi normal mi ya? Hani 3-5 gun cikarda iki hafta geriden gelen bile var

Kızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?
Canım ben en baştan beri arada kasinmam oldukça travazol krem kullanıyorum tabi dışına, ayrica da her sabah ılık suya sirke koyup içiyorum. Cok şükür 4 aydir rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…