2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ama o kadar fark cikmasi normal mi ya? Hani 3-5 gun cikarda iki hafta geriden gelen bile var
Bak mesela geçen hafta detaylida biyeri icin 21w2d yazıyordu başka biyeri icin 22w4d yazıyordu. Ama dün mesela ultrasonda çıktık asıl adete göre 22+3du

Bak mesela geçen hafta detaylida biyeri icin 21w2d yazıyordu başka biyeri icin 22w4d yazıyordu. Ama dün mesela ultrasonda çıktık asıl adete göre 22+3du
Hmm anladim canim. Sizinkiler yinede yakinmis gunleri ay bilemedim ya keske şu tibbi sonuclar yerini gormeseydim. Herseyi takar oldum
Kafama su azligina bagliyorum her seyi

Canım ben en baştan beri arada kasinmam oldukça travazol krem kullanıyorum tabi dışına, ayrica da her sabah ılık suya sirke koyup içiyorum. Cok şükür 4 aydir rahatim
Krem vardı evde bi bakayım canım. Sağol. Sirkeli suyla yıkıyorlamrış bide onu denedin mi?
Belki mantar degildir. Mantar oldugunu nasil anladiniz
Yıllar önce geçmeyen mantar yaşamamıştım canım nasıl olduğunu çok iyi anlıyorum antibiyotik kullandım ben geçen hafta antibiyotik kullanımı tetikliyor ondan oldum galiba ya

Yok canım normal su ile taharetleniyorum guzelce yukardan aşağıya kuruluyorum asla nemli birakmiyorum bir de banyoda sabun vs gelmemesine dikkat ediyorum hemen etkileniyorum çünkü. Bi ara intim köpük kullaniyordum cok mutluydum ama hamilelikte sanırım zararliymis o yüzden biraktim

Şeker yüklemesi nasıl geçti zor mu mide bulantısı falan yaptımı benimde 27 ocakta

Anladim canim tez vakitte gecer insallah

Şeker yüklemesi nasıl geçti zor mu mide bulantısı falan yaptımı benimde 27 ocakta
Benim biraz zor gecti ya 100gr yapıldı bana, normalde 50 grmmis ama ailede seker var diye ust sınırdan yapıldı bana, bir de ben normalde şeker tuketmedigim icin inanılmaz midem bulandı ama eşim tadına bayıldı hergun olsa icerim dedi çilekli gazoz bildiğin

Çok teşekkür ederim bnmde gözümü korkuttuları bir arkadaşım bayılmış bakalım benim nasıl geçecek

Kızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?
Probiyotik takviyesi şart benim arkadasim mantari antibiyotikle bile geçiremedi sonra duo balance diye bi probiyotik var onun icinde bilmem kac milyar bakterivarmis en iyi oran ondaymış hamilelerde kullanilan probiyotikler var biliyorum ama bu ondan mi bilmiyorum.ben sirf probiyotikli diye vinelac multivitamin kullaniyorum mantar yok ama özellikle onu sectim doktor vermemesine ragmen. Siz probiyotigi bi arastirin doktorada sorun gecmis olsun
Ben baktım ama pek anlamadım yani şöyle mesela ultrasonda ayağına koluna kafasına bakarken makinede hepsinde farklı haftalar yazıyor ben sormuştum normal demişti o makinadan kaynaklı
Bende de farklilik vardi bazilari 4 5 gun bazilari 7 gun doktor normal dedi

Sağol canım bi sorayım bakalım

Orda bacak olculeri falan.Benimkilerinde bacaklari kisadir bir az haftadindan.Doktor boyla alakali dedi,bir problem yokmus canim,sikma kendini.Anne,babanin boyu kisa olursa,cocuk da benziyormus ve ya ileri haftalarda boy atacakmis dedi))

Kuşburnu çayı iç. Ama gerçek kuşburnuyu ez kaynat iç. Asla ıslatma. Pamuklu çamaşır kullan ve sık sık değiştir. Mümkünse ütüleyip giy. Dar kıyafet giyme. Elma sirkesi ile silebilirsin kaşındığı zamanlarda ama abartma sonuçta asidik ve tahriş edebilir. Tahriş mantari artırır. o bölgede antibiyotik vs nedeniyle ph bozuluyor ve mantar aktifleşiyor. Sudan ve sabundan yıkamadan uzak dur. İlacı var ama hamilelikte kullanımı bilmiyorum yoksa bir hap ile çözülüyor.

Canim bizler baksakta en iyi yorumları drlar yapar içine sinmediyse tekrar drnla görüş

Ama o kadar fark cikmasi normal mi ya? Hani 3-5 gun cikarda iki hafta geriden gelen bile var
Ben kızıma hamileyken 1 saat arayla iki farklı doktora gitmiştim. Ölçümlerde bacak kemik uzunluğunda iki ölçüm arasında çok fark vardı. Biri 1 hafta gerideydi diğeri ise önde ölçmüştü. Bebeğin durusuna göre bile fark ediyor sanırım.

Kizlar merhaba fikirlerinize ihtiyacim var 18 haftalik hamileyim uzun suredir su gibi renksiz bir akintim var gecen doktoruma söyledim amniyon sivisi siziyo olabilir mi simdiye su kalmazdi akintidir o dedi ama oldukca fazla ve gun icinde camasirim hep islak icime kurt düstü turnusol kağidi aldim pembe turnusol kagidi ilk islandiginda hafif mavi oluyor ama 5 dakika sonra kuruyunca o mavilik geciyor sizce siradan bir akinti midir amniyon olabilir mi napmaliyom bir akıl verin nolut

Orda bacak olculeri falan.Benimkilerinde bacaklari kisadir bir az haftadindan.Doktor boyla alakali dedi,bir problem yokmus canim,sikma kendini.Anne,babanin boyu kisa olursa,cocuk da benziyormus ve ya ileri haftalarda boy atacakmis dedi))
Ay insallah oyledir canim cok oyle boylu degiliz biz esimle belki ondandir

Bu haftalarda çok oluyor canim, amniyon sivisi olmasi imkansiz çünkü suyun azalirdi ve doktor bunu ultrasondan görürdü. Kokusuz renksiz akıntı hamilelikte normal kabul ediliyor. Asıl mesele rengi süt kesiği ve kokuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…