- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.121
Belki mantar degildir. Mantar oldugunu nasil anladinizHay Allah yanerden çıktı bu şimdi
Bak mesela geçen hafta detaylida biyeri icin 21w2d yazıyordu başka biyeri icin 22w4d yazıyordu. Ama dün mesela ultrasonda çıktık asıl adete göre 22+3duAma o kadar fark cikmasi normal mi ya? Hani 3-5 gun cikarda iki hafta geriden gelen bile var
Hmm anladim canim. Sizinkiler yinede yakinmis gunleriBak mesela geçen hafta detaylida biyeri icin 21w2d yazıyordu başka biyeri icin 22w4d yazıyordu. Ama dün mesela ultrasonda çıktık asıl adete göre 22+3du
Krem vardı evde bi bakayım canım. Sağol. Sirkeli suyla yıkıyorlamrış bide onu denedin mi?Canım ben en baştan beri arada kasinmam oldukça travazol krem kullanıyorum tabi dışına, ayrica da her sabah ılık suya sirke koyup içiyorum. Cok şükür 4 aydir rahatim
Yıllar önce geçmeyen mantar yaşamamıştım canım nasıl olduğunu çok iyi anlıyorumBelki mantar degildir. Mantar oldugunu nasil anladiniz
Yok canım normal su ile taharetleniyorum guzelce yukardan aşağıya kuruluyorum asla nemli birakmiyorum bir de banyoda sabun vs gelmemesine dikkat ediyorum hemen etkileniyorum çünkü. Bi ara intim köpük kullaniyordum cok mutluydum ama hamilelikte sanırım zararliymis o yüzden biraktimKrem vardı evde bi bakayım canım. Sağol. Sirkeli suyla yıkıyorlamrış bide onu denedin mi?
Yıllar önce geçmeyen mantar yaşamamıştım canım nasıl olduğunu çok iyi anlıyorumantibiyotik kullandım ben geçen hafta antibiyotik kullanımı tetikliyor ondan oldum galiba ya
Şeker yüklemesi nasıl geçti zor mu mide bulantısı falan yaptımı benimde 27 ocaktaEvet bende de var coraspirin kullanıyorum zaten şuan hastanedeyim şeker yükleme yapılıyor ayrica protein kaçağı icin 2 ayrı idrar tahlili verdim. Birde 2.kez ayrıntılı ultrasona gircem gecen hafta yarim kalmıştı çünkü
Anladim canim tez vakitte gecer insallahKrem vardı evde bi bakayım canım. Sağol. Sirkeli suyla yıkıyorlamrış bide onu denedin mi?
Yıllar önce geçmeyen mantar yaşamamıştım canım nasıl olduğunu çok iyi anlıyorumantibiyotik kullandım ben geçen hafta antibiyotik kullanımı tetikliyor ondan oldum galiba ya
Benim biraz zor gecti ya 100gr yapıldı bana, normalde 50 grmmis ama ailede seker var diye ust sınırdan yapıldı bana, bir de ben normalde şeker tuketmedigim icin inanılmaz midem bulandı ama eşim tadına bayıldı hergun olsa icerim dediŞeker yüklemesi nasıl geçti zor mu mide bulantısı falan yaptımı benimde 27 ocakta
Çok teşekkür ederim bnmde gözümü korkuttuları bir arkadaşım bayılmış bakalım benim nasıl geçecekBenim biraz zor gecti ya 100gr yapıldı bana, normalde 50 grmmis ama ailede seker var diye ust sınırdan yapıldı bana, bir de ben normalde şeker tuketmedigim icin inanılmaz midem bulandı ama eşim tadına bayıldı hergun olsa icerim dediçilekli gazoz bildiğin
Probiyotik takviyesi şart benim arkadasim mantari antibiyotikle bile geçiremedi sonra duo balance diye bi probiyotik var onun icinde bilmem kac milyar bakterivarmis en iyi oran ondaymış hamilelerde kullanilan probiyotikler var biliyorum ama bu ondan mi bilmiyorum.ben sirf probiyotikli diye vinelac multivitamin kullaniyorum mantar yok ama özellikle onu sectim doktor vermemesine ragmen. Siz probiyotigi bi arastirin doktorada sorun gecmis olsunKızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?
Bende de farklilik vardi bazilari 4 5 gun bazilari 7 gun doktor normal dediBen baktım ama pek anlamadım yani şöyle mesela ultrasonda ayağına koluna kafasına bakarken makinede hepsinde farklı haftalar yazıyor ben sormuştum normal demişti o makinadan kaynaklı
Sağol canım bi sorayım bakalımProbiyotik takviyesi şart benim arkadasim mantari antibiyotikle bile geçiremedi sonra duo balance diye bi probiyotik var onun icinde bilmem kac milyar bakterivarmis en iyi oran ondaymış hamilelerde kullanilan probiyotikler var biliyorum ama bu ondan mi bilmiyorum.ben sirf probiyotikli diye vinelac multivitamin kullaniyorum mantar yok ama özellikle onu sectim doktor vermemesine ragmen. Siz probiyotigi bi arastirin doktorada sorun gecmis olsun
Bende de farklilik vardi bazilari 4 5 gun bazilari 7 gun doktor normal dedi
Orda bacak olculeri falan.Benimkilerinde bacaklari kisadir bir az haftadindan.Doktor boyla alakali dedi,bir problem yokmus canim,sikma kendini.Anne,babanin boyu kisa olursa,cocuk da benziyormus ve ya ileri haftalarda boy atacakmis dedi))Eki Görüntüle 3188191
Kızlaaar yaa ben simdi medical parkin tibbi sonuclar bolumune girdim de, orda bugunkü muayene seylerine bakiyodum, şu FİZİK MUAYENE BULGULARİNA bakarmisiniz? Ben 19+3 haftaligim bugün. Bana bugun gelisimi iyi dedi ama burda benim haftamla uyumlu hicbirsey yokki. Ay cok moralim bozuldu ya. İki tanesi 17 hafta gorunuyor bir de. Lütfen bi bakabilirmisin ekledim ekran resmini insallah yüklenmistir.
Canim bizler baksakta en iyi yorumları drlar yapar içine sinmediyse tekrar drnla görüşEki Görüntüle 3188191
Kızlaaar yaa ben simdi medical parkin tibbi sonuclar bolumune girdim de, orda bugunkü muayene seylerine bakiyodum, şu FİZİK MUAYENE BULGULARİNA bakarmisiniz? Ben 19+3 haftaligim bugün. Bana bugun gelisimi iyi dedi ama burda benim haftamla uyumlu hicbirsey yokki. Ay cok moralim bozuldu ya. İki tanesi 17 hafta gorunuyor bir de. Lütfen bi bakabilirmisin ekledim ekran resmini insallah yüklenmistir.
Ben kızıma hamileyken 1 saat arayla iki farklı doktora gitmiştim. Ölçümlerde bacak kemik uzunluğunda iki ölçüm arasında çok fark vardı. Biri 1 hafta gerideydi diğeri ise önde ölçmüştü. Bebeğin durusuna göre bile fark ediyor sanırım.Ama o kadar fark cikmasi normal mi ya? Hani 3-5 gun cikarda iki hafta geriden gelen bile var
Benim rahim agzinda ufak bir yara varmıs ilknonce 3 günlük fitil kullandim sonrada doktoeum 10 günlük probiyotik verdi peobiyotigi karsilamadigi icin 280 tl ucretle almistim yanlis hatirlamiyorsamHay Allah yanerden çıktı bu şimdi
Ay insallah oyledir canim cok oyle boylu degiliz biz esimle belki ondandirOrda bacak olculeri falan.Benimkilerinde bacaklari kisadir bir az haftadindan.Doktor boyla alakali dedi,bir problem yokmus canim,sikma kendini.Anne,babanin boyu kisa olursa,cocuk da benziyormus ve ya ileri haftalarda boy atacakmis dedi))
Bu haftalarda çok oluyor canim, amniyon sivisi olmasi imkansiz çünkü suyun azalirdi ve doktor bunu ultrasondan görürdü. Kokusuz renksiz akıntı hamilelikte normal kabul ediliyor. Asıl mesele rengi süt kesiği ve kokuyorsaKizlar merhaba fikirlerinize ihtiyacim var 18 haftalik hamileyim uzun suredir su gibi renksiz bir akintim var gecen doktoruma söyledim amniyon sivisi siziyo olabilir mi simdiye su kalmazdi akintidir o dedi ama oldukca fazla ve gun icinde camasirim hep islak icime kurt düstü turnusol kağidi aldim pembe turnusol kagidi ilk islandiginda hafif mavi oluyor ama 5 dakika sonra kuruyunca o mavilik geciyor sizce siradan bir akinti midir amniyon olabilir mi napmaliyom bir akıl verin nolut
Riskli oldugum icin her hafta cagiriyor doktorum. Haftaya danisicam canimCanim bizler baksakta en iyi yorumları drlar yapar içine sinmediyse tekrar drnla görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?