- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.141
İnsallah oyledir canim haftaya tekrar gidicem bakalim daniscam o zaman. Suyun az olmasi gelisim geriligi yaparmis ondan suphelendim bende ama doktor iyi demsiti acaba ben evhamliyim diye mi gecistirdi diye dusundumBen kızıma hamileyken 1 saat arayla iki farklı doktora gitmiştim. Ölçümlerde bacak kemik uzunluğunda iki ölçüm arasında çok fark vardı. Biri 1 hafta gerideydi diğeri ise önde ölçmüştü. Bebeğin durusuna göre bile fark ediyor sanırım.
Merhaba, ben 19 haftaligimda benim suyum 16. Haftadan beri sinirda, turnusol kagit yazmissiniz nerden aldiniz acaba? Bir de nasil bir şey bu? Bende alsam en azindan sizintim varmi diye bakarimKizlar merhaba fikirlerinize ihtiyacim var 18 haftalik hamileyim uzun suredir su gibi renksiz bir akintim var gecen doktoruma söyledim amniyon sivisi siziyo olabilir mi simdiye su kalmazdi akintidir o dedi ama oldukca fazla ve gun icinde camasirim hep islak icime kurt düstü turnusol kağidi aldim pembe turnusol kagidi ilk islandiginda hafif mavi oluyor ama 5 dakika sonra kuruyunca o mavilik geciyor sizce siradan bir akinti midir amniyon olabilir mi napmaliyom bir akıl verin nolut
Kirtasiyelerde satiliyor pembe renk alin şerit şejlinde iç çamasiriniza koyup bekliyorsunuz rengi mavi olursa amniyonmus ama benim ilk mavi oluyor kuruyunca geri pembeye donuyor ben de bir bilen ariyorum sormak ıcinMerhaba, ben 19 haftaligimda benim suyum 16. Haftadan beri sinirda, turnusol kagit yazmissiniz nerden aldiniz acaba? Bir de nasil bir şey bu? Bende alsam en azindan sizintim varmi diye bakarim
Hangi probiyotikti cnm hamileyken kullandin dmi?Benim rahim agzinda ufak bir yara varmıs ilknonce 3 günlük fitil kullandim sonrada doktoeum 10 günlük probiyotik verdi peobiyotigi karsilamadigi icin 280 tl ucretle almistim yanlis hatirlamiyorsam
Benim de 16-17li haftalarda öyle akıntım olmuştu baya çamaşırım ıslanıyordu ama renk falanda yoktu, doktoruma söyledim ultrasonda baktı bebeğin suyu iyi dedi eğer amniyon sıvısı olsa suyun azalırdı dedi. Akıntıymış yani sizinki de öyledir muhtemelen, aksi bir şey olsa doktor söylerdi stres yapmayınKizlar merhaba fikirlerinize ihtiyacim var 18 haftalik hamileyim uzun suredir su gibi renksiz bir akintim var gecen doktoruma söyledim amniyon sivisi siziyo olabilir mi simdiye su kalmazdi akintidir o dedi ama oldukca fazla ve gun icinde camasirim hep islak icime kurt düstü turnusol kağidi aldim pembe turnusol kagidi ilk islandiginda hafif mavi oluyor ama 5 dakika sonra kuruyunca o mavilik geciyor sizce siradan bir akinti midir amniyon olabilir mi napmaliyom bir akıl verin nolut
Bazı doktorlar kendi de veriyormuş ya da medikallerde satılıyormuş sanırım, kırtasiyede satılanlar da vardır ama hijyenik midir bilemem sonuçta çamaşırımıza koyucazMerhaba, ben 19 haftaligimda benim suyum 16. Haftadan beri sinirda, turnusol kagit yazmissiniz nerden aldiniz acaba? Bir de nasil bir şey bu? Bende alsam en azindan sizintim varmi diye bakarim
Canim ben bekarken olmustum. Ilac tedavisi yani sira sirkeli sicak suya oturmustum . Bagirsaklarada iyi geliyor . Hamileykende sıkıntı olmaz bence . Sirke yedigimiz bisey sonucta . Az bisey dokup sicak suda oturmak bi zarar vermez .Kızlar mantar olmuş olabilirm. İlaç kullanmadan nasıl kurtulabilirim? Bir zararı olur mu hamilelikte? Bilen var mı?
Sirkeli suyla yıkadım azcık canım. Travazol sürdüm birazda.Canim ben bekarken olmustum. Ilac tedavisi yani sira sirkeli sicak suya oturmustum . Bagirsaklarada iyi geliyor . Hamileykende sıkıntı olmaz bence . Sirke yedigimiz bisey sonucta . Az bisey dokup sicak suda oturmak bi zarar vermez .
Canım onun içinde Kortizon var ya hamileyken kullanılıyor mu Dr una sordun mu bir sorun olmasın Allah korusunSirkeli suyla yıkadım azcık canım. Travazol sürdüm birazda.
Ben 6 aydir kullanıyorum travazol krem ama vajina içine surmuyorum dışına, gebelikte bulunmus herhangi bir yan etki yokmus. Gunde 1 veya 2 kez kullanıyordum. Sabahları kaynamış soğumuş ılık suya sirke koyup iciyordum bir de kremle beraber tamamen kurtulmustum. Tabi günlük su tuketimi en az 2 litreydi ve şeker tuketimini bırakmıştım malum seker mantarı besliyorCanım onun içinde Kortizon var ya hamileyken kullanılıyor mu Dr una sordun mu bir sorun olmasın Allah korusun
Canım haftaya kontrolüm o zaman sorcam daha 1 kez dış kısmına sürdüm açıkçası. Buradan baktım çoğu kişinin doktoru vermiş çünkü ama pek kullanmam gibi sormadan ne olur ne olmaz.Canım onun içinde Kortizon var ya hamileyken kullanılıyor mu Dr una sordun mu bir sorun olmasın Allah korusun
Biz prego aldık canım. Anne yanı park yatak şeklinde olanlardan güzel geniş hoşumuza gitti.Kızlar selam, yatak aldınız mı? Anne yanı park yatak bakıyorum, prego, elele, mamma ve yoyko markaları arasında kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende öyle bol bol dinleneceksin ateş vs çıkarsa öksürük çok artarsa doktora gidilebilir. Ben 8. Gün yeni yeni geçmeye başladı.Arkadaşlar ilk önce öksürük sonrasında burun akıntısı ve göz yaşarması sıkıntısı yaşayan var mı?Ihlamur, nane limon, zencefil ve turşu suyu içtim hiç bi faydasını görmedim.
Öok geçmiş olsun. Benim Öksürük başladığında enfeksiyona yönlendirmişti kadın doğum doktoru hamilelik döneminde ilaç önermiyoruz ıhlamur içebilirsin dedi. Ama gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi acile mi gitsem kararsız kaldım.Bende öyle bol bol dinleneceksin ateş vs çıkarsa öksürük çok artarsa doktora gidilebilir. Ben 8. Gün yeni yeni geçmeye başladı.
Gecmis olsun canim baya kötü olduysan bi serum falan kendine getirir ya da hamilelerinee içeceği antibiyotik falan olio verirler mutlakaÖok geçmiş olsun. Benim Öksürük başladığında enfeksiyona yönlendirmişti kadın doğum doktoru hamilelik döneminde ilaç önermiyoruz ıhlamur içebilirsin dedi. Ama gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi acile mi gitsem kararsız kaldım.
Acile gittim antibiyotik verdiler yoksa öksürüğün geçeceği yoktu rahatladım valla ben. Yine hafif tıkanıklık , ses kısıklığı falan kaldı ama öksürük daha kötüydüÖok geçmiş olsun. Benim Öksürük başladığında enfeksiyona yönlendirmişti kadın doğum doktoru hamilelik döneminde ilaç önermiyoruz ıhlamur içebilirsin dedi. Ama gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi acile mi gitsem kararsız kaldım.
Az kaldi insallah yolun yarisini gectik havuc suyu bol su derken devami gelcek insallah omega verdi mi doktorunuz iyi bir multivitamin omega ile gelişimde cok iyi olcak. Benim 10 gun gec dollenme dedi sonra bir arkadasim sen ceviz pekmez kasar peynir omega ya gömul bak gec dollenme kaliyormu dedi her gittigim zaman kontrolde acigi kapatti simdi 2 3 gun oynuyor o da makinadan makinaya degistigi icin herkes de oluyor beslenmek takviyeler onemliymis. Dua ediyoruz sana saglikla kucaklicaksin Insallahİnsallah oyledir canim haftaya tekrar gidicem bakalim daniscam o zaman. Suyun az olmasi gelisim geriligi yaparmis ondan suphelendim bende ama doktor iyi demsiti acaba ben evhamliyim diye mi gecistirdi diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?