- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.161
Gebelikte de kullanılan antibiyotikler var. benim öksürüğüm şiddetlenmedi ıhlamur ballı limonlu içtim. Normal çaya bile limon kattım portakal vs c vitamini için ama yine de iyileşemedim tam. Durumunuza göre acile gidilebilir enfeksiyona yönlendirdiyse doktorunuz ona da gidebilirsinizÖok geçmiş olsun. Benim Öksürük başladığında enfeksiyona yönlendirmişti kadın doğum doktoru hamilelik döneminde ilaç önermiyoruz ıhlamur içebilirsin dedi. Ama gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi acile mi gitsem kararsız kaldım.
Canim benimde kuru öksürük ve agiz burun kurulugum vardi . Sinuzit olmusum . Buraya yazmistim ben hastanede felan gecirdim 4 gunu tedbir icindi ama . Antiyotik verdiler toparladim gibi suan .evde yaptiklarim terleme yaptim bal pekmez yedim .nanelimon corba ictim . Devamli ic sende kisa zamanda 2.3 gunde hemen etki etmez ama hafifletir seni onlar. Burun cok akiyosa nazal yikama yap suyla bol bol yika . Silmekten yikamaktan Burnun kurursa vazelin yada nemlendiricj sür burun icine dışınaArkadaşlar ilk önce öksürük sonrasında burun akıntısı ve göz yaşarması sıkıntısı yaşayan var mı?Ihlamur, nane limon, zencefil ve turşu suyu içtim hiç bi faydasını görmedim.
Merhabalar instagramda Deva.bebe var. Fiyatları dışarıya göre inanılmaz uygun. Oraya da bakmanızı öneririm.Günaydın kızlar dün minicty alışveriş yaptım.fiyatları bana baya uygun geldi, öyle abartı tutmadı , yerleri de güzel .düşünenler varsa yeni yıl girmeden halledebilirsiniz. organik ürünleri bile öyle çok ucuk değil çok tatlı ürünleri var kesinlikle tavsiye ediyorum Ankara da oturanlara yada düşünenler internet siteside mevcutyıllar sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak inanın ilk kez yaşamak gibi reyonlarda kendimi kaybetmiş olabilirim, Lcw o kadar ucmuş ki anlatamam, e bebek bile Daha uygun gelmişti bana .artık oralardan da uygun buldukça almalı, çoğu yerde parça bası 200 tl iken ben genelde 100 150 89 70 120 gibi daha asagıda fiyatlara denk geldim
Evet canim kesinlikle oyleAy insallah oyledir canim cok oyle boylu degiliz biz esimle belki ondandir
Canım sen sakin kal bir anlik sinirle ikiniz de gereksiz gerilmissiniz. Boyle seyler yüzünden bosanmanin adini bile anmayın her evde olan problemler kayinvalide vs. maalesef ki. Şimdi bizim hormonlar da tavan olduğundan her halta problem çıkarabiliyoruz kabul edelim. Eger şu an eşin ateşse sen buz ol kardesim hakli bile olsan bu süreçte karnindaki bebeğin geleceğini dusun ufak seyler icin evliligini yipratma. Sen mutlu ol ki bebeğin guzel gelissin mutlu bir bebek olsun.Hiç iyi değilim ne oldu böyle bilmiyorum eşimle tartıştık gece gece evden gitti sonra geri geldi bu evlilik bitti artik dedi o kadar cok sey soyledi ki sancim tuttuğu için dinlemedim bile o an sanırım kalakaldım cevap bile veremedim. Bi kac gündür kaynanam yüzünden gerilmistik, bu aksam da ben oğlumuz hareket ediyor disardan hissediliyor gel dedim esim inanmadi daha erken dedi 1 aydir diyosun görmüyorum yok iste dedi ben de sinirlendim kendimi inandirmaya çalıştıkça daha çok yalanci muamelesi yapti. Bian sinirlerim boşaldı bağırdım ben heycanla sevicle cagiriyorum senin yaptigin muameleye bak diye yani önünü alamadim o da üstüme geldi zaten kaç günün gerginligiyle. Offf nasil oldu bilmiyorum yani kaynanam gelip gittigi gunden beri evimde huzur kalmadi. simdi napcam bilmiyorum kafam cok karışık psikolojim alt üst olmuş durumda. Üstelik ben boşanmak falan istemiyorum bu kadar aşıkken nasıl bosanirim bilmiyorum ama beni istemeyen biriyle de kalamam.. nasil bir anda bunlar oldu anlamadım şoka girdim
Evet gercekten bende kendimi oyle avutuyorum yolun yarisi gitti diyorum boyle boyle haftalari atlaticaz insallah diyorum. Kullaniyorum canim omega 12. Haftamdan beri kullaniyorum. Multivitameinde. Cevizde eksigim var ama onuda yaparim insallahAz kaldi insallah yolun yarisini gectik havuc suyu bol su derken devami gelcek insallah omega verdi mi doktorunuz iyi bir multivitamin omega ile gelişimde cok iyi olcak. Benim 10 gun gec dollenme dedi sonra bir arkadasim sen ceviz pekmez kasar peynir omega ya gömul bak gec dollenme kaliyormu dedi her gittigim zaman kontrolde acigi kapatti simdi 2 3 gun oynuyor o da makinadan makinaya degistigi icin herkes de oluyor beslenmek takviyeler onemliymis. Dua ediyoruz sana saglikla kucaklicaksin Insallah❤
İnsallah canim sagol biz kisayiz ya boylu degilizEvet canim kesinlikle oyleHatta benden once ultrasonda bir kiz vardi,uzun boylu.Bebeginin bacaklari 3 hafta onden gidiyordu.Doktor sok oldu.Ona da esini sordu,uzunboylumu deye,evet dedim.Cocugunuz da sizin gibi uzunboylu dedi
Boşancam dediğinde hemen boşanilimiyo canim merak etme. Önceki gunlerin gerginliginin patlamasi olmus, bebegi icin degil. Biraz sakinleyince gececektir eminim.Hiç iyi değilim ne oldu böyle bilmiyorum eşimle tartıştık gece gece evden gitti sonra geri geldi bu evlilik bitti artik dedi o kadar cok sey soyledi ki sancim tuttuğu için dinlemedim bile o an sanırım kalakaldım cevap bile veremedim. Bi kac gündür kaynanam yüzünden gerilmistik, bu aksam da ben oğlumuz hareket ediyor disardan hissediliyor gel dedim esim inanmadi daha erken dedi 1 aydir diyosun görmüyorum yok iste dedi ben de sinirlendim kendimi inandirmaya çalıştıkça daha çok yalanci muamelesi yapti. Bian sinirlerim boşaldı bağırdım ben heycanla sevicle cagiriyorum senin yaptigin muameleye bak diye yani önünü alamadim o da üstüme geldi zaten kaç günün gerginligiyle. Offf nasil oldu bilmiyorum yani kaynanam gelip gittigi gunden beri evimde huzur kalmadi. simdi napcam bilmiyorum kafam cok karışık psikolojim alt üst olmuş durumda. Üstelik ben boşanmak falan istemiyorum bu kadar aşıkken nasıl bosanirim bilmiyorum ama beni istemeyen biriyle de kalamam.. nasil bir anda bunlar oldu anlamadım şoka girdim
Ay bende oyleyim kendi girdigim wcye esimi bile sokmuyorumKizlar cumadan beri eve giren cok oldu hafta sonu malesef kalabalik olunca 2 tuvalet olmasina ragmen benim girdigimde cok kullanildi . Yani ben mi abartiyorum bilmiyorum ama aksam uzeri kasiklarimda ve vajinamda yanma oldu idrarim surekli yesile benzer renkte gelmeye basladi 3 lt zorla su icmeme ragmen kuvvetle muhtemel enfeksiyon kaptim ayaklarimida usuttum evde . Valla canim cok sikkin idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim;(. Sabaha kadar bol su dışında onerceginiz bir sey var mi hizli çözüm. Ihlamur ictim limon yedim bol su içiyorum ilik suyuna corba ictim aksamdan beri
Teşekkür ederim sağolun anlık üzüntüyle buraya da yazmis bulundum silemedim de birdaha, alttan alıyorum ben de sakinlesince konusacagim inşallah.Canım sen sakin kal bir anlik sinirle ikiniz de gereksiz gerilmissiniz. Boyle seyler yüzünden bosanmanin adini bile anmayın her evde olan problemler kayinvalide vs. maalesef ki. Şimdi bizim hormonlar da tavan olduğundan her halta problem çıkarabiliyoruz kabul edelim. Eger şu an eşin ateşse sen buz ol kardesim hakli bile olsan bu süreçte karnindaki bebeğin geleceğini dusun ufak seyler icin evliligini yipratma. Sen mutlu ol ki bebeğin guzel gelissin mutlu bir bebek olsun.
benim iki hamileliğimde de hamilelik sonuna kadar demir kullandım. doktorlarım da farklı. demirin düşük olması anneyi psikolojik açıdan da çok etkiliyor. açıkçası ilk hamileliğimden kendi tecrübelerim olduğu ve riskli bir gebeliğim de olmadığı için bazen kendi bildiğimi yapıyorum açıkçası. 26 değer bana düşük geldi. sen nasıl hissediyorsun kendini? halsizlik, sinir vs var mı?Yaa benim ferritin 26 cikti en son hala doktor demir hapi vermedi sonra vericem diye diye cocuk 9 aylik olcak ben tekrar hatirlatayim gerci ayrintilidan sonra ne zaman gitmek gerekiyor kntrole onuda bilmiyorum ben ayrintiliyi baska hastanede yaptirdim benim disimda hala demir hapi kullanmayan kalmadi heralde
Halsizlik cok yok ilginc bir sekilde sinir hic yok ben duygusal surece girdim sanirim şuan kedimin yemek yiyisine bile bakip ağlayabilirim oyle sacma bir duygu durumuna girdim;( ama dusuk hatta 20 ye düşmüş 26dan. Doktoruma gonderdim cuma kontrolum var belki ozaman verir saclarrim cok dökülüyor onunla alakalımidr bilmiyorumbenim iki hamileliğimde de hamilelik sonuna kadar demir kullandım. doktorlarım da farklı. demirin düşük olması anneyi psikolojik açıdan da çok etkiliyor. açıkçası ilk hamileliğimden kendi tecrübelerim olduğu ve riskli bir gebeliğim de olmadığı için bazen kendi bildiğimi yapıyorum açıkçası. 26 değer bana düşük geldi. sen nasıl hissediyorsun kendini? halsizlik, sinir vs var mı?
günaydın hanımlar. cuma günü detaylı vardı, bebiş 400 gr boyu da 25 cm olmuş. her şeyi iyi çok şükür. doktorum açlık tokluk şeker değerlerimi ölçtürdü. tokluk şekerim 80 çıktığı ve kilo alımımda az olduğu için şeker yüklemesini gerekli görmedi şu an. bizde durumlar böyle. sizler nasılsınız?
Demir eksikliği saç dökülmesi yapar. wbc değerin nasıl? acaba o yüksek diye demir takviyesini gereksiz mi görüyor? benim değerim 70 olmasına rağmen sağlık ocağındaki hemşire, demir ağırlıklı beslen, ilacını kullan demir değerin düşük dedi bana.Halsizlik cok yok ilginc bir sekilde sinir hic yok ben duygusal surece girdim sanirim şuan kedimin yemek yiyisine bile bakip ağlayabilirim oyle sacma bir duygu durumuna girdim;( ama dusuk hatta 20 ye düşmüş 26dan. Doktoruma gonderdim cuma kontrolum var belki ozaman verir saclarrim cok dökülüyor onunla alakalımidr bilmiyorum
Bebeğe de masallah büyümüş umarim benim doktorumda önce aclik tokluk bakar sonra seker yuklemesi yaptırır cunku seker midemi cok bulandiriyor eskiden 6kisilik pastayi tek basima bitirecek durumdayken suan bir dilim bile icimi kiyiyor .
Bizde eşimle tartışıyoruz boşanalım vs dediği oldu her evlilikte oluyor emin olun. Siz bir şey yapmayın, daha kötü bir şey de demeyin gebelikte hormonlardan çok sinirlenebiliyoruz. Eminim gelip özür diler stres olmayın bebeğinizi düşününHiç iyi değilim ne oldu böyle bilmiyorum eşimle tartıştık gece gece evden gitti sonra geri geldi bu evlilik bitti artik dedi o kadar cok sey soyledi ki sancim tuttuğu için dinlemedim bile o an sanırım kalakaldım cevap bile veremedim. Bi kac gündür kaynanam yüzünden gerilmistik, bu aksam da ben oğlumuz hareket ediyor disardan hissediliyor gel dedim esim inanmadi daha erken dedi 1 aydir diyosun görmüyorum yok iste dedi ben de sinirlendim kendimi inandirmaya çalıştıkça daha çok yalanci muamelesi yapti. Bian sinirlerim boşaldı bağırdım ben heycanla sevicle cagiriyorum senin yaptigin muameleye bak diye yani önünü alamadim o da üstüme geldi zaten kaç günün gerginligiyle. Offf nasil oldu bilmiyorum yani kaynanam gelip gittigi gunden beri evimde huzur kalmadi. simdi napcam bilmiyorum kafam cok karışık psikolojim alt üst olmuş durumda. Üstelik ben boşanmak falan istemiyorum bu kadar aşıkken nasıl bosanirim bilmiyorum ama beni istemeyen biriyle de kalamam.. nasil bir anda bunlar oldu anlamadım şoka girdim
Yanma sızlama artarsa doktora gidin mutlaka toz şase duruma göre de antibiyotik veriyor . Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmek de bilmiyor malesef.İlk gebeliğimde baya çekmiştim dr. bana yaban mersini önermiştiKizlar cumadan beri eve giren cok oldu hafta sonu malesef kalabalik olunca 2 tuvalet olmasina ragmen benim girdigimde cok kullanildi . Yani ben mi abartiyorum bilmiyorum ama aksam uzeri kasiklarimda ve vajinamda yanma oldu idrarim surekli yesile benzer renkte gelmeye basladi 3 lt zorla su icmeme ragmen kuvvetle muhtemel enfeksiyon kaptim ayaklarimida usuttum evde . Valla canim cok sikkin idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim;(. Sabaha kadar bol su dışında onerceginiz bir sey var mi hizli çözüm. Ihlamur ictim limon yedim bol su içiyorum ilik suyuna corba ictim aksamdan beri
Muhtemelen önceki günlerin gerginliğini birbirinize yansıtmışsınızdır canım, sakince oturur konuşursunuz hallolur inşallah. Bebiş konusunda da babalar genelde doğup kucağına alana kadar kendini baba gibi hissetmiyor bence o yüzden bu kadar umarsızlarHiç iyi değilim ne oldu böyle bilmiyorum eşimle tartıştık gece gece evden gitti sonra geri geldi bu evlilik bitti artik dedi o kadar cok sey soyledi ki sancim tuttuğu için dinlemedim bile o an sanırım kalakaldım cevap bile veremedim. Bi kac gündür kaynanam yüzünden gerilmistik, bu aksam da ben oğlumuz hareket ediyor disardan hissediliyor gel dedim esim inanmadi daha erken dedi 1 aydir diyosun görmüyorum yok iste dedi ben de sinirlendim kendimi inandirmaya çalıştıkça daha çok yalanci muamelesi yapti. Bian sinirlerim boşaldı bağırdım ben heycanla sevicle cagiriyorum senin yaptigin muameleye bak diye yani önünü alamadim o da üstüme geldi zaten kaç günün gerginligiyle. Offf nasil oldu bilmiyorum yani kaynanam gelip gittigi gunden beri evimde huzur kalmadi. simdi napcam bilmiyorum kafam cok karışık psikolojim alt üst olmuş durumda. Üstelik ben boşanmak falan istemiyorum bu kadar aşıkken nasıl bosanirim bilmiyorum ama beni istemeyen biriyle de kalamam.. nasil bir anda bunlar oldu anlamadım şoka girdim
Saol canım gece dayanamadım gittim acile antibiyotik olarak klamoks ve parol verdi. 10 güne geçer dedi. Allahtan Ciğerlerde bişey yokmuş.Gecmis olsun canim baya kötü olduysan bi serum falan kendine getirir ya da hamilelerinee içeceği antibiyotik falan olio verirler mutlaka
Bende dayanamadım gece nöbet nöbet öksürük geliyor acile gittim. Antibiyotik klamoks verdi. Faydasını görürüm inşallah.Acile gittim antibiyotik verdiler yoksa öksürüğün geçeceği yoktu rahatladım valla ben. Yine hafif tıkanıklık , ses kısıklığı falan kaldı ama öksürük daha kötüydü
Geçmiş olsun sanada teşekkür ederimCanim benimde kuru öksürük ve agiz burun kurulugum vardi . Sinuzit olmusum . Buraya yazmistim ben hastanede felan gecirdim 4 gunu tedbir icindi ama . Antiyotik verdiler toparladim gibi suan .evde yaptiklarim terleme yaptim bal pekmez yedim .nanelimon corba ictim . Devamli ic sende kisa zamanda 2.3 gunde hemen etki etmez ama hafifletir seni onlar. Burun cok akiyosa nazal yikama yap suyla bol bol yika . Silmekten yikamaktan Burnun kurursa vazelin yada nemlendiricj sür burun icine dışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?