2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende enf. cikmadi cok sükür ama yogun akinti oldugu icin enf olma ihtimalini yükseltiyot dedi dr. O yüzden tedbir amacli haftada 2-3 kerelik fitil verdi

Canım eşine geçen seferki kırgınlığından sana öyle geliyor olabilir mi?

Hayır hiç böyle bir şeye ihtiyaç da duymuyorum açıkçası, biz bebek olması için ekstra çaba harcamış olduğumuz halde eşya vs 30 hafta sonrasına bıraktık. Erkekler bebeklerini çoğu zaman doğana kadar hissedemeyebilirler. Korku ve gerginlik yaşıyor olabilirler. Sonuçta biz hormonlarımızla birlikte sürece adapte oluyoruz onlar daha dışarıda kalıyor. Hareketlerini dışarıdan da hissedilmesi ile biraz daha yavaş yavaş sürece ısınmasını beklemeniz daha mantıklı. Üstüne gitmeniz ikiniz içinde durunu gerginleştirir.

Kesinlikle biz daha çok hayal kuruyoruz benek içimizde büyüyor, bağımız daha erken. Ben bebeğimize Kıyafet vs alırken sormadım beğendiklerimi aldım aldıklarımı gösterdim. Odayı boyayalım vs dedim içeriyi birlikte düzenledik. Çocuğumuz olursa gezeriz severiz öyle konuşuyoruz erkekler biraz daha geç farkına varıyor bence. Ben sürekli düşünüyorum bunu mu alsam neyi nasıl yapsam neredeyse hep bebek aklımda.

Ben toplam 6 kilo aldım ama 3 kilosu son 1 ayda oldu son 1 aydır iştahım açıldı, her gün yürüyüş yapıyorum bende

Erkekler kadınlar kadar duygusal olmayabiliyorlar. Bu sadece sizin eşinize mahsus bir durum değil merak etmeyin Benim eşim çok anlayışlıdır bu tarz konularda beni dinler empati kurmaya çalışır ama onlar bizim gibi hissedemiyorlar yine beni kırmamak için elinden geleni yapıyor sagolsun. Bu konuda çok da beklentiye girmemek lazım diye düşünüyorum.

Yaa ilk gebeligimde bebeklerimi kaybedince simdi herseyden korkar oldum ki bu dediklerinin hepsini tuketiyorum demekki yeterli gelmemis doktor ekstra vitamin verdi insallah yarar minik kizima sagolsun doktorumda hiiccc bunu daha yumusak soyliyim demiyo her gittigimde korkutarak eve yolluyo (bu arada tesekkur ederim :)

20+6da benim bebis 366 gr cikti. Bence 50-60 gramin lafi olmaz öyle geriden geliyor diye düsünmeyin. Bide olmasi gereken gram diye bisi yok cünkü dr ölcüm yaparken 1 milim geri yada ileri hesaplasa baya degisir sonuc
Onceki gebeligimden dolayi buna bayaa titizleniyoruz sagolsun doktorumda bizim kadar hassas davraniyo ama pat kut soyluyo kan dolasimi cok iyi suyu cok guzel kemik gelisimi ve 1 hafta geride dedi d vitamini ve kalsiyum verdi insallah biraz toparlarda bende derin bir nefes alabilirim

Dr undan memnun değilsen değiştirsen daha motive eden biriyle devam edebilirsin bende sürekli de değiştiriyorum 3 Dr değiştirdim en sonunda birinde karar kıldım bakalım bundan sonra onla devam edicem inşallah

Haklısınız biraz da ben taktım eşime galiba

Ben de öyleyim bi liste yaptım hergun bisey ekleyip ya da çıkarıp duruyorum daha , haklısınız biz daha çabuk bağ kuruyoruz

Haklısınız, teşekkür ederim

Dr undan memnun değilsen değiştirsen daha motive eden biriyle devam edebilirsin bende sürekli de değiştiriyorum 3 Dr değiştirdim en sonunda birinde karar kıldım bakalım bundan sonra onla devam edicem inşallah
istiyorum ama doktorumun profesyonelligine guveniyorum bide nerde nasil iyi bir doktor bulcam hic bilmiyorum riskli gebelik oldugu icin dogumu gerceklestirebilecegim bir hastane hemde iyi bir doktor bulmak zor bide oncemi gebeligimde de ona gitmistim memorial e fiyat sordum bas edemeyecegimiz icin medical parka devam edicem mecburen

Valla en son 8 kg almıştım tartıya çıkmaya korkuyorum
Hahhaa çıkmamak daha mı iyi bilmiyorum bende kaçıyorum artık...
Bende öyle iştah yok ama almışım gördüğün gibi bazen sadece kilo alırsın ahahha benim 9 kilonun 7si memede zaten
Kaderdaşımm diyesim geldi bende öyle yemiyorum ama ( spor şart vallla bi şeyler yapmalı böyle giderse gerçekten panda olabilirim
Bizde 24 +2 9 kilo aldik .
Haftaya 10 olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…