- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.361
Bende enf. cikmadi cok sükür ama yogun akinti oldugu icin enf olma ihtimalini yükseltiyot dedi dr. O yüzden tedbir amacli haftada 2-3 kerelik fitil verdiYok daha kültür çıkmadı asagidan kultur alirken sari akintiyi yada ne renkse onu gördü ben enfeksiyon olduğunu görüyorum fitil gerekiyor dedi oyle verdi yoksa 1 haftyi bulur kültür. Sizde enfeksiyon çıktımı sari akinti varmıydı
Canım eşine geçen seferki kırgınlığından sana öyle geliyor olabilir mi?Kızlar bisey sormak istiyorum, esya bakarken ya da ev icinde bebeginizin odasinda eşinizle hayal kuruyor musunuz yani nasil desem ben bu süreçte kendimi aşırı yalniz hissediyorum asla ortak bi paylasimda bulunmuyor hayal kurmuyor, ben istiyorum ki gelsin beraber bebegimiz hakkinda konuşalım şunu yapalim bunu yapalim ya da hayal kuralim, odasina gidelim esyalar nereye gelcek veya sarilalim bebegimiz olcak diye.. yani böyle şeyler yasiyor musunuz? Ben kendimi aşırı yalnız hissediyorum tek başıma bu süreci yaşıyor gibiyim. Az önce eşime sordum bebegimizle ilgili konuşalım gel biraz hayal kuralim mesela odasina ne alalim hic odasinin onunden gecerken hayal kuruyor musun dedim ama keske demez olaydım.
Hayır hiç böyle bir şeye ihtiyaç da duymuyorum açıkçası, biz bebek olması için ekstra çaba harcamış olduğumuz halde eşya vs 30 hafta sonrasına bıraktık. Erkekler bebeklerini çoğu zaman doğana kadar hissedemeyebilirler. Korku ve gerginlik yaşıyor olabilirler. Sonuçta biz hormonlarımızla birlikte sürece adapte oluyoruz onlar daha dışarıda kalıyor. Hareketlerini dışarıdan da hissedilmesi ile biraz daha yavaş yavaş sürece ısınmasını beklemeniz daha mantıklı. Üstüne gitmeniz ikiniz içinde durunu gerginleştirir.Kızlar bisey sormak istiyorum, esya bakarken ya da ev icinde bebeginizin odasinda eşinizle hayal kuruyor musunuz yani nasil desem ben bu süreçte kendimi aşırı yalniz hissediyorum asla ortak bi paylasimda bulunmuyor hayal kurmuyor, ben istiyorum ki gelsin beraber bebegimiz hakkinda konuşalım şunu yapalim bunu yapalim ya da hayal kuralim, odasina gidelim esyalar nereye gelcek veya sarilalim bebegimiz olcak diye.. yani böyle şeyler yasiyor musunuz? Ben kendimi aşırı yalnız hissediyorum tek başıma bu süreci yaşıyor gibiyim. Az önce eşime sordum bebegimizle ilgili konuşalım gel biraz hayal kuralim mesela odasina ne alalim hic odasinin onunden gecerken hayal kuruyor musun dedim ama keske demez olaydım.
Kesinlikle biz daha çok hayal kuruyoruz benek içimizde büyüyor, bağımız daha erken. Ben bebeğimize Kıyafet vs alırken sormadım beğendiklerimi aldım aldıklarımı gösterdim. Odayı boyayalım vs dedim içeriyi birlikte düzenledik. Çocuğumuz olursa gezeriz severiz öyle konuşuyoruz erkekler biraz daha geç farkına varıyor bence. Ben sürekli düşünüyorum bunu mu alsam neyi nasıl yapsam neredeyse hep bebek aklımda.Kızlar bisey sormak istiyorum, esya bakarken ya da ev icinde bebeginizin odasinda eşinizle hayal kuruyor musunuz yani nasil desem ben bu süreçte kendimi aşırı yalniz hissediyorum asla ortak bi paylasimda bulunmuyor hayal kurmuyor, ben istiyorum ki gelsin beraber bebegimiz hakkinda konuşalım şunu yapalim bunu yapalim ya da hayal kuralim, odasina gidelim esyalar nereye gelcek veya sarilalim bebegimiz olcak diye.. yani böyle şeyler yasiyor musunuz? Ben kendimi aşırı yalnız hissediyorum tek başıma bu süreci yaşıyor gibiyim. Az önce eşime sordum bebegimizle ilgili konuşalım gel biraz hayal kuralim mesela odasina ne alalim hic odasinin onunden gecerken hayal kuruyor musun dedim ama keske demez olaydım.
Ben toplam 6 kilo aldım ama 3 kilosu son 1 ayda olduBende 9 kg aldım çok aldım gibime geliyor ama engel olamıyorum kendime aslında çok fazla yemiyorum ama hareketsizlik varbu aralar ağırlaştıgimi hissediyorum 5 6 bin adım atıyorum bı kaç gündür hareket olsun diye hemen yoruluyorum belim çok ağrıyor bizde 22+6 yız bugün
6 çok iyi ya benimki 10 a tamamlanmis olabilir tartilmaha korkuyorumBen toplam 6 kilo aldım ama 3 kilosu son 1 ayda olduson 1 aydır iştahım açıldı, her gün yürüyüş yapıyorum bende
Erkekler kadınlar kadar duygusal olmayabiliyorlar. Bu sadece sizin eşinize mahsus bir durum değil merak etmeyin Benim eşim çok anlayışlıdır bu tarz konularda beni dinler empati kurmaya çalışır ama onlar bizim gibi hissedemiyorlar yine beni kırmamak için elinden geleni yapıyor sagolsun. Bu konuda çok da beklentiye girmemek lazım diye düşünüyorum.Kızlar bisey sormak istiyorum, esya bakarken ya da ev icinde bebeginizin odasinda eşinizle hayal kuruyor musunuz yani nasil desem ben bu süreçte kendimi aşırı yalniz hissediyorum asla ortak bi paylasimda bulunmuyor hayal kurmuyor, ben istiyorum ki gelsin beraber bebegimiz hakkinda konuşalım şunu yapalim bunu yapalim ya da hayal kuralim, odasina gidelim esyalar nereye gelcek veya sarilalim bebegimiz olcak diye.. yani böyle şeyler yasiyor musunuz? Ben kendimi aşırı yalnız hissediyorum tek başıma bu süreci yaşıyor gibiyim. Az önce eşime sordum bebegimizle ilgili konuşalım gel biraz hayal kuralim mesela odasina ne alalim hic odasinin onunden gecerken hayal kuruyor musun dedim ama keske demez olaydım.
Yaa ilk gebeligimde bebeklerimi kaybedince simdi herseyden korkar oldum ki bu dediklerinin hepsini tuketiyorum demekki yeterli gelmemis doktor ekstra vitamin verdi insallah yarar minik kizima sagolsun doktorumda hiiccc bunu daha yumusak soyliyim demiyo her gittigimde korkutarak eve yolluyoCanım çok fark yok ki arada uçurum bir fark yok bende kafaya takıyorum biraz kilo meselesini araştırdım bebeğe kilo aldıran besinleri senle de paylaşayım bende dikkat edicem bundan sonra inşallah
kaşar muz pekmez ceviz fındık yeşil yapraklı sebzeler bulgur kırmızı et beyaz et yumurta protein ağırlıklı beslenmek lazımmış balık bunları tüket bol bol inşallah fayda eder
Onceki gebeligimden dolayi buna bayaa titizleniyoruz sagolsun doktorumda bizim kadar hassas davraniyo ama pat kut soyluyo kan dolasimi cok iyi suyu cok guzel kemik gelisimi ve 1 hafta geride dedi d vitamini ve kalsiyum verdi insallah biraz toparlarda bende derin bir nefes alabilirim20+6da benim bebis 366 gr cikti. Bence 50-60 gramin lafi olmaz öyle geriden geliyor diye düsünmeyin. Bide olmasi gereken gram diye bisi yok cünkü dr ölcüm yaparken 1 milim geri yada ileri hesaplasa baya degisir sonuc
Dr undan memnun değilsen değiştirsen daha motive eden biriyle devam edebilirsin bende sürekli de değiştiriyorum 3 Dr değiştirdim en sonunda birinde karar kıldım bakalım bundan sonra onla devam edicem inşallahYaa ilk gebeligimde bebeklerimi kaybedince simdi herseyden korkar oldum ki bu dediklerinin hepsini tuketiyorum demekki yeterli gelmemis doktor ekstra vitamin verdi insallah yarar minik kizima sagolsun doktorumda hiiccc bunu daha yumusak soyliyim demiyo her gittigimde korkutarak eve yolluyo(bu arada tesekkur ederim :)
Olabilir galiba ya sakince düşünceCanım eşine geçen seferki kırgınlığından sana öyle geliyor olabilir mi?
Haklısınız biraz da ben taktım eşime galibaErkekler kadınlar kadar duygusal olmayabiliyorlar. Bu sadece sizin eşinize mahsus bir durum değil merak etmeyin Benim eşim çok anlayışlıdır bu tarz konularda beni dinler empati kurmaya çalışır ama onlar bizim gibi hissedemiyorlar yine beni kırmamak için elinden geleni yapıyor sagolsun. Bu konuda çok da beklentiye girmemek lazım diye düşünüyorum.
Ben de öyleyim bi liste yaptım hergun bisey ekleyip ya da çıkarıp duruyorum daha , haklısınız biz daha çabuk bağ kuruyoruzKesinlikle biz daha çok hayal kuruyoruz benek içimizde büyüyor, bağımız daha erken. Ben bebeğimize Kıyafet vs alırken sormadım beğendiklerimi aldım aldıklarımı gösterdim. Odayı boyayalım vs dedim içeriyi birlikte düzenledik. Çocuğumuz olursa gezeriz severiz öyle konuşuyoruz erkekler biraz daha geç farkına varıyor bence. Ben sürekli düşünüyorum bunu mu alsam neyi nasıl yapsam neredeyse hep bebek aklımda.
Haklısınız, teşekkür ederimHayır hiç böyle bir şeye ihtiyaç da duymuyorum açıkçası, biz bebek olması için ekstra çaba harcamış olduğumuz halde eşya vs 30 hafta sonrasına bıraktık. Erkekler bebeklerini çoğu zaman doğana kadar hissedemeyebilirler. Korku ve gerginlik yaşıyor olabilirler. Sonuçta biz hormonlarımızla birlikte sürece adapte oluyoruz onlar daha dışarıda kalıyor. Hareketlerini dışarıdan da hissedilmesi ile biraz daha yavaş yavaş sürece ısınmasını beklemeniz daha mantıklı. Üstüne gitmeniz ikiniz içinde durunu gerginleştirir.
Pamir ismi düşünüyordum ben bir ara .Perşembe ile başlayan bir isim düşünüyorsanız haberijiz olsunBenim de kizimin adi Pera, simdi kismetse oglum olcak ve pek isim yok aklimizda. Bi iki alternatif var ama onlar da net diil
Evet Pamir, Pars , Atlas aklimizda. Ücünden biri mi olur yoksa bambaska mi görcezPamir ismi düşünüyordum ben bir ara .Perşembe ile başlayan bir isim düşünüyorsanız haberijiz olsun
istiyorum ama doktorumun profesyonelligine guveniyorum bide nerde nasil iyi bir doktor bulcam hic bilmiyorum riskli gebelik oldugu icin dogumu gerceklestirebilecegim bir hastane hemde iyi bir doktor bulmak zor bide oncemi gebeligimde de ona gitmistim memorial e fiyat sordum bas edemeyecegimiz icin medical parka devam edicem mecburenDr undan memnun değilsen değiştirsen daha motive eden biriyle devam edebilirsin bende sürekli de değiştiriyorum 3 Dr değiştirdim en sonunda birinde karar kıldım bakalım bundan sonra onla devam edicem inşallah
Perşembe yazmisimEvet Pamir, Pars , Atlas aklimizda. Ücünden biri mi olur yoksa bambaska mi görcez
Pamir ve Atlas çok güzel isimlermişEvet Pamir, Pars , Atlas aklimizda. Ücünden biri mi olur yoksa bambaska mi görcez
Hahhaa çıkmamak daha mı iyi bilmiyorum bende kaçıyorum artık...Valla en son 8 kg almıştım tartıya çıkmaya korkuyorum
Bende öyle iştah yok ama almışım gördüğün gibi bazen sadece kilo alırsın ahahha benim 9 kilonun 7si memede zatenİyiyiz canım maşallah sizeben de 59,7 mi ne öyle biseyle başlamıştım dün tartıldım 64,5 olmuşum düz hesap 6 kilo diyelim ama sanırım ben bütün kiloyu memelerime aldım inanılmaz büyüdü ve çok ağırlastilar yalnız aşırı bi iştahım var son 1 aydır hani bi salsam kendimi eminim 20 kilo da alırım hic de zorlanmam valla
Kaderdaşımm diyesim geldi bende öyle yemiyorum amaBende 9 kg aldım çok aldım gibime geliyor ama engel olamıyorum kendime aslında çok fazla yemiyorum ama hareketsizlik varbu aralar ağırlaştıgimi hissediyorum 5 6 bin adım atıyorum bı kaç gündür hareket olsun diye hemen yoruluyorum belim çok ağrıyor bizde 22+6 yız bugün
Haftaya 10 olurum benBizde 24 +2 9 kilo aldik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?