- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.381
Biz koydukKızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?
İlk kızımın adı Müşerref Öykü
Allah nasip ederse bir kızım dsha olacak ama isim bulamıyoruz
Önelerilere açığım
Kızlarımın ismi Melis ve Miray nasipse oğlum olacak adını Doruk koyacağız inşallah kararlaştık ilk duyduğum anda içimde bi his oldu sanki adı hep dorukmuş gibi hissettim başka bi isim hiç yakıştıramadım zaten ismini eşim önermişti kabul ettim hemen bendeKızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?
Önelerilere açığım
Canım benim en çok zorlandığım haftalar 19 20 21 oldu çok ağrılı sancılı bol zonklamalı geçti yürüyemiyordum genital bölgem ağrıyıp zonkluyordu sol bacağım kasıyodu ağrıyodu belim çok kötüydü oturup kalkmak yatıp kalkmak çok zordu alt karnımda bazen sağ bazen sol sancılar kramplar oluyordu kasıklarımdada öyle bu haftalarda hiçbir işte yapamadım hep uzandım dinlendim çok şükür 21. Haftamda azalarak 22+3de tamamen geçti bebeğin ve karnın büyümesiyle alakalıymış ama gerçekten içimden neler geçti nasıl korktum anlatamam burayada yazmıştım arkadaşlar genelde benzer aynı sıkıntıları yaşadıkları için içimi rahatlatmışlardı sonrasında kontrolüm vardı doktorla konuştuğumda bi sorun olmadığını smylemişti magnezyum ilacım yok ama herhün 1 adet maden suyu içiyorum düzenli çok faydası olduğunu düşünüyorum diğer 2 hamileliğimdede içtim aynı şekildeSelam kızlar, ben 20. Haftama henüz dün girdim, son iki haftadir falan rahattim ama iki gündür kasığımda ağrı var, bi yerinde tek. Arada girio geri gelio rahatsizlik veriyor. Batma gibimi desem. Normal mi ki? Öyle hastaneye gidecek kadar değil, ama öncesi rahat olduğum için endiselendim biraz
Valla 2 gun once nasil o kadar kacmis bilemedim ama doktor enfeksiyondan dedi fitil verdi ama normal dedi doktorda arada kucuk kacirmalarHamilelikte ufak idrar kaçırmaları normal. Hapşırma ,gülme, öksürme neden olabiliyor.
Fitil 1 haftalik insallah bi zarari olmaz hamieligimi ilacsiz gecircem dogal yöntemlerle diye şartladim kendimi ama buraya kadarGeçmiş olsun gittiğin iyi olmuş hemen önlemini alırsın genelde tek kullanımlık veriyorlar kullanırsın biter gider insallah
Enfeksiyon var dedi alttan kultur aldi sonuclar daha cikmadi ama alttan gordu sari akintiyi fitil kullanicam;(Hapşırırken bile kaçırıyoruz artık bu aylardan sonramesaneye baskı yapıyorlar ama sen yinede bir baktir aklında kalmasın
Ah canim benim ilkinde kayip olunca sonraki gebelikte insan cok tedirgin ve sorgulayici oluyor;( anliyorum seni ben ilk gebeligimde cok rahattim bakmiyordum bile ultrason kagidinda ne yazıyor diye simdi her kontrolde tek tek inceliyorum. Doktorlar 15 gun farki normal buluyorlar 1 hafta gerilik hic sorun edilcek bir durum degil doktorumun cumlesiydi buKizlar merhaba;
Bu benim uzun zamandan sonra ilk yorumum ilk gebeligimde erken dogum gerceklesti ve bebeklerimi kaybettim sonra mucizemin supriz bir sekilde haberini aldim cok sukur sıkıntısız olarak 21+5 geldik yalniz hersey yolunda gidiyoken dun 2 haftada bir gittigim kontrolumde bebegimin 1 hafta geriden geldigini ogrendim canm o kadar sıkıldı ki 370 gram olmasi gerekiyoken 307 gram 20 cm cikti yedigime ictigime herseye dikkat ettigim halde bebegim yeterince beslenememis cok sukur kan akisinda plasentasinda bir problem yok ama ileriki haftalarda bir sorun olur mu gelisimi yavaslar mi haftasini yakalar mi bir sorun olusur mu diye cok korkuyorum pazartesi perinatologa gorunucez ama o zamana kadar icim icimi yiyip duruyo bebegim icin napmam lazim akil verin lutfen
Oyum kesinlikle aylineİlk kızımin adın Nilay
Bunda da ben Aylin düşünüyorum eşim Elif diyorhenüz netlestiremedik:)
Erkeklerden bebeği kucağına almadan hiçbir duygusallık beklemeyin:) Sonrası anın tadını çıkarın sadeceKızlar bisey sormak istiyorum, esya bakarken ya da ev icinde bebeginizin odasinda eşinizle hayal kuruyor musunuz yani nasil desem ben bu süreçte kendimi aşırı yalniz hissediyorum asla ortak bi paylasimda bulunmuyor hayal kurmuyor, ben istiyorum ki gelsin beraber bebegimiz hakkinda konuşalım şunu yapalim bunu yapalim ya da hayal kuralim, odasina gidelim esyalar nereye gelcek veya sarilalim bebegimiz olcak diye.. yani böyle şeyler yasiyor musunuz? Ben kendimi aşırı yalnız hissediyorum tek başıma bu süreci yaşıyor gibiyim. Az önce eşime sordum bebegimizle ilgili konuşalım gel biraz hayal kuralim mesela odasina ne alalim hic odasinin onunden gecerken hayal kuruyor musun dedim ama keske demez olaydım.
Pamir diye bir arkadaşım vardi lisede hem karizma hem naif beyefendi biriydi severim o ismiEvet Pamir, Pars , Atlas aklimizda. Ücünden biri mi olur yoksa bambaska mi görcez
Ve hatta bebek dillenip baba falan diyene kadarErkeklerden bebeği kucağına almadan hiçbir duygusallık beklemeyin:) Sonrası anın tadını çıkarın sadece
Teşekkür ederim, gercekten bende rahattim oyle cok sancili gecmiyordu, ne zaman 20. Haftama girdim agri girmeye basladi dediginiz gibi zonklama kramplar giriyor.Kızlarımın ismi Melis ve Miray nasipse oğlum olacak adını Doruk koyacağız inşallah kararlaştık ilk duyduğum anda içimde bi his oldu sanki adı hep dorukmuş gibi hissettim başka bi isim hiç yakıştıramadım zaten ismini eşim önermişti kabul ettim hemen bende
Canım benim en çok zorlandığım haftalar 19 20 21 oldu çok ağrılı sancılı bol zonklamalı geçti yürüyemiyordum genital bölgem ağrıyıp zonkluyordu sol bacağım kasıyodu ağrıyodu belim çok kötüydü oturup kalkmak yatıp kalkmak çok zordu alt karnımda bazen sağ bazen sol sancılar kramplar oluyordu kasıklarımdada öyle bu haftalarda hiçbir işte yapamadım hep uzandım dinlendim çok şükür 21. Haftamda azalarak 22+3de tamamen geçti bebeğin ve karnın büyümesiyle alakalıymış ama gerçekten içimden neler geçti nasıl korktum anlatamam burayada yazmıştım arkadaşlar genelde benzer aynı sıkıntıları yaşadıkları için içimi rahatlatmışlardı sonrasında kontrolüm vardı doktorla konuştuğumda bi sorun olmadığını smylemişti magnezyum ilacım yok ama herhün 1 adet maden suyu içiyorum düzenli çok faydası olduğunu düşünüyorum diğer 2 hamileliğimdede içtim aynı şekilde
Benim aklımda hep zeynep ismi vardı. Zeynep olacak inşallah belki ikinci bir isim daha ekleyebilirizKızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?
Önelerilere açığım
Biz en çok Ensar ismini beğendik ama bizden başka kimse beğenmediKızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?
Önelerilere açığım
İnşallah çabuk atlatırsın fazla ilerlemedenTeşekkür ederim, gercekten bende rahattim oyle cok sancili gecmiyordu, ne zaman 20. Haftama girdim agri girmeye basladi dediginiz gibi zonklama kramplar giriyor.
Ben de okuyunca tebessüm ettimPerşembe yazmisimgüzel ömrü olsjn
Bunu ancak yasayan anlar cok zor hala acilari icimde onlar icin sefaatci oldu diyolar ama bu acilarini azaltmiyoValla 2 gun once nasil o kadar kacmis bilemedim ama doktor enfeksiyondan dedi fitil verdi ama normal dedi doktorda arada kucuk kacirmalar
Fitil 1 haftalik insallah bi zarari olmaz hamieligimi ilacsiz gecircem dogal yöntemlerle diye şartladim kendimi ama buraya kadar
Enfeksiyon var dedi alttan kultur aldi sonuclar daha cikmadi ama alttan gordu sari akintiyi fitil kullanicam;(
Ah canim benim ilkinde kayip olunca sonraki gebelikte insan cok tedirgin ve sorgulayici oluyor;( anliyorum seni ben ilk gebeligimde cok rahattim bakmiyordum bile ultrason kagidinda ne yazıyor diye simdi her kontrolde tek tek inceliyorum. Doktorlar 15 gun farki normal buluyorlar 1 hafta gerilik hic sorun edilcek bir durum degil doktorumun cumlesiydi bucok guzel saglikli bir hamilelik gecirceksin öncekinin acisinin gözyasinin ödülü bu evladiniz olcak oyle dusunun
Erkek olsaydı biz Ömer Ali koyucaktıkBiz en çok Ensar ismini beğendik ama bizden başka kimse beğenmediBi de Miraç ve Ali Asaf da var ama şimdilik hala isim belirsiz. Ben de önerilere açığım kızlar
Eşime kalsa Ömer Asaf istiyor ama kendi adı ÖmerErkek olsaydı biz Ömer Ali koyucaktık
Keşke benim eşim de böyle olsa ama maalesef tam tersi.Erkeklerden bebeği kucağına almadan hiçbir duygusallık beklemeyin:) Sonrası anın tadını çıkarın sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?