2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?

İlk kızımın adı Müşerref Öykü

Allah nasip ederse bir kızım dsha olacak ama isim bulamıyoruz

Önelerilere açığım
Biz koyduk Mete Nuri olacak nuri kayınbabamın adı. Ben ilk baya bi direttim hayır olmasın yaşlı ismi, enerjisi geçmesin diye de eşim çok istiyordu. Onunda gönlü olsun diye Mete Nuri de karar kıldık karnımı ismiyle sevince pat pat vuruyor
Bir kızımız olsaydı adını ya Irmak ya da Ada koyacaktım

Kızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?

Önelerilere açığım
Kızlarımın ismi Melis ve Miray nasipse oğlum olacak adını Doruk koyacağız inşallah kararlaştık ilk duyduğum anda içimde bi his oldu sanki adı hep dorukmuş gibi hissettim başka bi isim hiç yakıştıramadım zaten ismini eşim önermişti kabul ettim hemen bende
Canım benim en çok zorlandığım haftalar 19 20 21 oldu çok ağrılı sancılı bol zonklamalı geçti yürüyemiyordum genital bölgem ağrıyıp zonkluyordu sol bacağım kasıyodu ağrıyodu belim çok kötüydü oturup kalkmak yatıp kalkmak çok zordu alt karnımda bazen sağ bazen sol sancılar kramplar oluyordu kasıklarımdada öyle bu haftalarda hiçbir işte yapamadım hep uzandım dinlendim çok şükür 21. Haftamda azalarak 22+3de tamamen geçti bebeğin ve karnın büyümesiyle alakalıymış ama gerçekten içimden neler geçti nasıl korktum anlatamam burayada yazmıştım arkadaşlar genelde benzer aynı sıkıntıları yaşadıkları için içimi rahatlatmışlardı sonrasında kontrolüm vardı doktorla konuştuğumda bi sorun olmadığını smylemişti magnezyum ilacım yok ama herhün 1 adet maden suyu içiyorum düzenli çok faydası olduğunu düşünüyorum diğer 2 hamileliğimdede içtim aynı şekilde

Arkadaşlar sonunda bende ayrıntılıya gidebildim şükür herşey yolundaydı güzel çıktı gayet uyumluydu haftasıyla ölçümleri yüzünü de net bi şekilde gördük esnerken gördüğüm anda içimden birşeyler aktı gitti sürekli açıp açıp fotoğrafına bakıyorum tam uyku zamanı olduğu için biraz zor kıpırdattık yüzü sinirli gibiydi zaten ne olur ne olmaz çocuk kardiyoloji bölümüne yönlendirdi kalbini tam net göremiyorum gözümüzden birşey kaçmasın herşeyine detaylı bakalım emin olalım dedi yarın da çocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim inşallah bi sorun çıkmaz bunuda atlatırız Allah'ın izniyle

Hamilelikte ufak idrar kaçırmaları normal. Hapşırma ,gülme, öksürme neden olabiliyor.
Valla 2 gun once nasil o kadar kacmis bilemedim ama doktor enfeksiyondan dedi fitil verdi ama normal dedi doktorda arada kucuk kacirmalar
Geçmiş olsun gittiğin iyi olmuş hemen önlemini alırsın genelde tek kullanımlık veriyorlar kullanırsın biter gider insallah
Fitil 1 haftalik insallah bi zarari olmaz hamieligimi ilacsiz gecircem dogal yöntemlerle diye şartladim kendimi ama buraya kadar
Hapşırırken bile kaçırıyoruz artık bu aylardan sonra mesaneye baskı yapıyorlar ama sen yinede bir baktir aklında kalmasın
Enfeksiyon var dedi alttan kultur aldi sonuclar daha cikmadi ama alttan gordu sari akintiyi fitil kullanicam;(
Ah canim benim ilkinde kayip olunca sonraki gebelikte insan cok tedirgin ve sorgulayici oluyor;( anliyorum seni ben ilk gebeligimde cok rahattim bakmiyordum bile ultrason kagidinda ne yazıyor diye simdi her kontrolde tek tek inceliyorum. Doktorlar 15 gun farki normal buluyorlar 1 hafta gerilik hic sorun edilcek bir durum degil doktorumun cumlesiydi bu cok guzel saglikli bir hamilelik gecirceksin öncekinin acisinin gözyasinin ödülü bu evladiniz olcak oyle dusunun

Erkeklerden bebeği kucağına almadan hiçbir duygusallık beklemeyin:) Sonrası anın tadını çıkarın sadece

Teşekkür ederim, gercekten bende rahattim oyle cok sancili gecmiyordu, ne zaman 20. Haftama girdim agri girmeye basladi dediginiz gibi zonklama kramplar giriyor.

Kızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?

Önelerilere açığım
Benim aklımda hep zeynep ismi vardı. Zeynep olacak inşallah belki ikinci bir isim daha ekleyebiliriz

Kızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?

Önelerilere açığım
Biz en çok Ensar ismini beğendik ama bizden başka kimse beğenmedi Bi de Miraç ve Ali Asaf da var ama şimdilik hala isim belirsiz. Ben de önerilere açığım kızlar

Bunu ancak yasayan anlar cok zor hala acilari icimde onlar icin sefaatci oldu diyolar ama bu acilarini azaltmiyo her kontrole gittigimde dualarla ultrasona giriyorum surekli bebegimi kontrol ediyorum oynuyo mu iyi mi diye allah kimsenin kucagini bos birakmasin evlat acisi cok zor

Erkeklerden bebeği kucağına almadan hiçbir duygusallık beklemeyin:) Sonrası anın tadını çıkarın sadece
Keşke benim eşim de böyle olsa ama maalesef tam tersi. ilk günden adama babalık yüklendi resmen. Aşırı duygusal, çok fazla koruyucu kollayıcı. Her kontrolde ağlıyor, bebek mağazasına girdik mi reyonlardan zor ayırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…