2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim esim de ilk hamileligimde öyleydi. Yani kontrollerde aglamazdi ama asiri hassasti. 1 lt su kaldirsam dur ben yapiyim derdi. Bebek kiyafetlerini alirken icine disina on kere bakardi. Kizim 4 yasinda hala baba kiz asklari bi baskadir. Onlar bi takim ben bi kisiyim hatta Simdi bu hamileligimde daha normal davraniyor. O yüzden ben de bi yadirgiyorum ama yillar geciyor, evde bi cocuk daha var onla devamli ilgilenmek gerekiyor. 2. hamilelikler biraz gümbürtüye gidiyor

Mantıklı ya aslında tüm markalarım deneme paketleri olsa şöyle ne güzel olurdu
Umarım bizim bebeklerin gözü yükseklerde olmaz uygun fiyatlılarda olur.

İsim konusunda daha karar veremedim. Eşim erkek olursa bana bıraktı. Kız olursa kendi koyacakmış. Gerçi daha bizimkiler Erkek bebek olacağını duyduklarında tüh der gibi neyse 2. Kız olur dediler iki doktor erkek biri kız diyince artık son umutları detaylı ultrasona kaldı.

Bende aynı hissi yaşadım hatta ağladığım olmuştur. Geçen gün bebek tekmeliyordu çağırdım zaten ben demeyince karnımı dinlemiyor. Bebiş vurdu baya sert hissetti nasıl diye sordum güzel yani ben pek bişey hissetmiyorum dedi. Bence biz bu duyguları çok yoğun yaşadığımız için aynısını onlardan bekliyoruz. Bizim içimizde bizim parçamız gibi bebeklerimiz, babalar doğmadan anlamıyorlar malesef. Eşim mesela bana çok düşkündür şuan bilmediği tanımadığı bi duyguyu sahiplenmemesi bana çok abzürt gelmiyor. Kimisi çok yoğun yaşar kimi giremez o hisse. Bence takılmayın doğduktan sonra bizi gözleri görmez

Cinsiyetimiz erkek benimde bugün diyetisyene randevum var. Şeker cihazı falan aldırdı doktor. Günde 7 defa şeker ölçümü yapıyorum. Bende çok aşırı çikolata yedim. Karnım hafif acıksın hemen bir çikolata. Şimdi doğuma kadar yok artık.

Biz en çok Ensar ismini beğendik ama bizden başka kimse beğenmedi Bi de Miraç ve Ali Asaf da var ama şimdilik hala isim belirsiz. Ben de önerilere açığım kızlar
Millet zaten pek sevio buldugun isime kulp takmayı icinize hangisi siniosa onu koyun yoksa herkes herseye bahane buluo

Bende sorarim arada ne hissedion baba olcan falan die bilmem dio suan bisey hissetmiom bi dogsunda dio erkekler elle tutulur somut birşey gormedikce idrak edemio demekki bi dogsun uykularini bölsün horultularini kessin o zaman baya bisi hisseder heralde

Millet zaten pek sevio buldugun isime kulp takmayı icinize hangisi siniosa onu koyun yoksa herkes herseye bahane buluo
İçimize en çok sinen Ensar gibi ama bakalım netleştiremedik hala
Simdi moda ya baba ismiyle birlikte koymak bende esime diom senin isminle birlikte Yasin Efe ya da Yasin Emir koyalim didim yok babamin adini koyak Zekeriyya dio bende ona sicak bakmiom
Ayy baba-dede isimlerini koymayı hiç istemiyordum zaten ailede var niye bi daha koyalım yani, çok şükür eşim de istemiyor Diğer isimlerde diretin bence

Valla erkeklerden duygusal anlamda bişey beklememek gerekiyor. Onların kafası bizim gibi bakmıyor olaya malesef. Bu her konuda öyle… Allah tarafından odun olarak yaratılmışlar yapacak bişey yok

Son düzenleme:
Ayy baba-dede isimlerini koymayı hiç istemiyordum zaten ailede var niye bi daha koyalım yani, çok şükür eşim de istemiyor Diğer isimlerde diretin bence
[/QUOTE]
Oyle yapcam canim Emir Asaf cok sıcak gelio bana Yavuz Selim ve Mehmet Akif de aklimda olan diğer isimler

oyy sağlıkla kucağına al kuzum:) ben de tatlı çok tükettim bide yeterince su içip hareket etmedim sonuç böyle

oyy sağlıkla kucağına al kuzum:) ben de tatlı çok tükettim bide yeterince su içip hareket etmedim sonuç böyle
Sağol canım sende sağlıkla al kucağına. İşte kendi yaptığımız şeylerin bedeli bu. Dikkat etseydik böyle bir sorunla karşılaşmazdık belki ama bunlarda geçer inşallah...

Sağol canım sende sağlıkla al kucağına. İşte kendi yaptığımız şeylerin bedeli bu. Dikkat etseydik böyle bir sorunla karşılaşmazdık belki ama bunlarda geçer inşallah...
tamamen bizim yediklerimizle alakalı bi durum değil ama canım bebekten salgılananla bizdeki birleşince öyle oluyor:)

Ay evet ilkte daha ilgili iken bunda daha farklı oluyormuş.Ayni benim kızda 4 yaşına girecek bu ay, tam babacıdırkızlar daha düşkün oluyor babaya kesinlikle:)

İlk evlendigimiz zamanlarda arkadaşlar gelmişti bize kadın 5-6 aylık hamile idi eşine soruyomus ne hissediyorsun diye bebek daha senin karnında ben hiçbir şey hissetmiyorum taşiyan sensin biz çok anlam yüklemelerini bekliyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…