2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kesinlikle öyle ya bugun dedim ki seni affediyorum naptimki diyor dedim dün böyle böyle hissettim üzüldüm diye gülüyor bana aşkım sen hamilesin ben değilim yani ponçik duygusal olan sensin diyor umarım doğumdan sonra beynimin düzgün çalıştığı ciddi mantıklı hallerime geri donerim ya çok zor böyle her seye ağlıyorum kızıyorum üzülüyorum deli gibiyim iyi ki işten ayrilmisim valla isyerinde kimseye is yaptiramazdim bu halde kimse beni ciddiye almazdi

Gecmis olsun canım şeker çıkmamasına çok sevindim bu su fazlalığı olayı bizim grupta gittikce cogalmaya başladı heralde normal bisey sebepsiz yere oluyor demekki
Şeker çıkmadı çok şükür canım.
Ama suyum biraz fazla çıktığı için ben yinede beslenmeye dikkat edicem.

Gecmis olsun canım şeker çıkmamasına çok sevindim bu su fazlalığı olayı bizim grupta gittikce cogalmaya başladı heralde normal bisey sebepsiz yere oluyor demekki
Sağol canım Aynen olabilir. Birde işte beslenme etkileyebiliyormuş abur cubur, şekerli gıdalara azcık dikkat etmek lazım .

22+4 te bir 6 kilo da benden 58,5 başlangıç kilom, şimdi 64,6 oldum. Doktorum biraz fazla buldu ama:/ Eskiden 10-12 kiloyu normal kabul ederdik, şimdi ben maksimum 7-8 kilo alınması gerektiğini düşünüyorum dedi. Bundan sonraki aylarda her ay yarım kilo dan fazla almamaya çalış, toplam +8 kiloyla gir doğuma dedi İştah da maşallah epey yerine geldi iki aydır, önceki aylarda hep karbonhidrat yiyince artık sağlıklı şeyleri canım hiç istemiyor

3 aylıkken ben de farenjit olunca antibiyotik kullandım 4 gün. Geçiyo gibi olunca bıraktım kendi kendine geçti.

Saçma . Mantığa aykırıı. Son ay her hafta bebek 250 gram alıyo diyolar bu mantığa göre bebek kilo alıcak yediklerin hiç hiç sana yaramıcak demek bu. Bana imkansız gibi geldi. Ben de az yememe rağmen her ay 1 kilo al demişti doktorum. 1 kiloyu geçti bu ay bebek büyümeye başlayınca. Tek tip beslenme kilo aldırırmış.

Coledan d3 damlayı kullanan arkadaş var mı kullananlar nasıl kullanıyor günün hangi saatinde içiyolar ve gece magnezyum takviyesiyle birlikte alınır mı?

geniz akıntısı için ılık bol tuzlu su ile gargara yap ama genzine kadar ve burnuna çekebilirsen daha etkili gargara yaptıktan sonra belli bi süre bişey yeyip içme ama bir yöntemde 2 kaşık pekmezin üzerine yarım limon sık üzerine birada su çek karıştır iç eşim devamlı yapar ve baya rahatlatıyor geçmiş olsun

Teşekkür ederim ama bu dediklerinizi maalesef yapamıyorum burnuma normal su bile çeksem hemen istifra edesim geliyor

Bana da biraz imkansiz geldi ya 6 kilo aldim ben de . Önümüzdeki 3 ayi mümkün degil 3 kiloyla tamamlayamam bebek 3 kilo olcak sekilde beslenmek lazimsa bilemiyorum bebeğe ne kilo aldirir ama anneye aldirmayacak çok zor

Teşekkür ederim ama bu dediklerinizi maalesef yapamıyorum burnuma normal su bile çeksem hemen istifra edesim geliyor
Normal gargara seklinde yapin o zaman ben sirkeli su ile gargara yaptim bir sure , bir de sabahlari her kalkmamda muhakkak burnumu bosaltmaya çalıştım yani genzinize kadar cekmeyin ama biraz burnunuza su cekip bir tarafi elinizle mandal gibi bastırarak ayıptır söylemesi hümkürmeye çalışın.

+balık canım geri kalan hepsi cidden aldırıyor kilo

Bana da biraz imkansiz geldi ya 6 kilo aldim ben de . Önümüzdeki 3 ayi mümkün degil 3 kiloyla tamamlayamam bebek 3 kilo olcak sekilde beslenmek lazimsa bilemiyorum bebeğe ne kilo aldirir ama anneye aldirmayacak çok zor
Bebeye yarayan az da olsa bize de yarar demektir çok takma kafaya kilonu insan o zaman daha çok alıyo bana öyle geldi

Her hafta başı tartılıyorum artık her gün tartılınca psikolojim bozuluyo

Baya atlattım sayılır hastalığı ama deniycem bunu da teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…