- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.421
Şeker çıkmadı çok şükür canım.İnsallah canim haber et bizede ayni gun cikmasi lazim kiz sonuclar. Bir saat arayla 3 kez kan veriyosun dimi
Kesinlikle öyle ya bugun dedim ki seni affediyorumİlk evlendigimiz zamanlarda arkadaşlar gelmişti bize kadın 5-6 aylık hamile idi eşine soruyomus ne hissediyorsun diye bebek daha senin karnında ben hiçbir şey hissetmiyorum taşiyan sensinbiz çok anlam yüklemelerini bekliyoruz sadece
Şeker çıkmadı çok şükür canım.
Ama suyum biraz fazla çıktığı için ben yinede beslenmeye dikkat edicem.
Sağol canımGecmis olsun canım şeker çıkmamasına çok sevindimbu su fazlalığı olayı bizim grupta gittikce cogalmaya başladı heralde normal bisey sebepsiz yere oluyor demekki
Sevindim canimŞeker çıkmadı çok şükür canım.
Ama suyum biraz fazla çıktığı için ben yinede beslenmeye dikkat edicem.
3 aylıkken ben de farenjit olunca antibiyotik kullandım 4 gün. Geçiyo gibi olunca bıraktım kendi kendine geçti.Benim boğazlarım enfeksiyon oldu doktor mecbur antibiyotik yazdı. Hamilelikle kullanılan antibiyotikler varmış. Ben kullanılmıyor sanıyordum kadın doğum doktorumda kullanabilirsin dedi. Şuan çok iyiyim ama bırakamıyorum malum antibiyotiği bitirmek gerekiyorsize de çok geçmiş olsun
Saçma . Mantığa aykırıı. Son ay her hafta bebek 250 gram alıyo diyolar bu mantığa göre bebek kilo alıcak yediklerin hiç hiç sana yaramıcak demek bu. Bana imkansız gibi geldi. Ben de az yememe rağmen her ay 1 kilo al demişti doktorum. 1 kiloyu geçti bu ay bebek büyümeye başlayınca. Tek tip beslenme kilo aldırırmış.22+4 te bir 6 kilo da benden58,5 başlangıç kilom, şimdi 64,6 oldum. Doktorum biraz fazla buldu ama:/ Eskiden 10-12 kiloyu normal kabul ederdik, şimdi ben maksimum 7-8 kilo alınması gerektiğini düşünüyorum dedi. Bundan sonraki aylarda her ay yarım kilo dan fazla almamaya çalış, toplam +8 kiloyla gir doğuma dedi İştah da maşallah epey yerine geldi iki aydır, önceki aylarda hep karbonhidrat yiyince artık sağlıklı şeyleri canım hiç istemiyor
geniz akıntısı için ılık bol tuzlu su ile gargara yap ama genzine kadar ve burnuna çekebilirsen daha etkili gargara yaptıktan sonra belli bi süre bişey yeyip içme ama bir yöntemde 2 kaşık pekmezin üzerine yarım limon sık üzerine birada su çek karıştır iç eşim devamlı yapar ve baya rahatlatıyor geçmiş olsunBenim geniz akıntısı hamileliğimin başından beri var geçmiyor da bir türlü ama burun akıntım renkli olmaya başladı o yüzden korktum biraz dinliyim kendimi duruma göre karar vericem bakalım
İşte bende bebeğe geçmesinden korkuyorum o yüzden biraz daha kötüleşirsem bi doktora gidicem bakalım
Ay vallahi ya aklıma sen geldin. Herkesin derdi başka oluyor işte dedimSevindim canimbenim suyum az ya,biraz bana ver bari kiz dengeleyelim
Teşekkür ederim ama bu dediklerinizi maalesef yapamıyorum burnuma normal su bile çeksem hemen istifra edesim geliyorgeniz akıntısı için ılık bol tuzlu su ile gargara yap ama genzine kadar ve burnuna çekebilirsen daha etkili gargara yaptıktan sonra belli bi süre bişey yeyip içme ama bir yöntemde 2 kaşık pekmezin üzerine yarım limon sık üzerine birada su çek karıştır iç eşim devamlı yapar ve baya rahatlatıyor geçmiş olsun
Bana da biraz imkansiz geldi ya 6 kilo aldim ben de . Önümüzdeki 3 ayi mümkün degil 3 kiloyla tamamlayamam bebek 3 kilo olcak sekilde beslenmek lazimsa bilemiyorum bebeğe ne kilo aldirir ama anneye aldirmayacak çok zorSaçma . Mantığa aykırıı. Son ay her hafta bebek 250 gram alıyo diyolar bu mantığa göre bebek kilo alıcak yediklerin hiç hiç sana yaramıcak demek bu. Bana imkansız gibi geldi. Ben de az yememe rağmen her ay 1 kilo al demişti doktorum. 1 kiloyu geçti bu ay bebek büyümeye başlayınca. Tek tip beslenme kilo aldırırmış.
Normal gargara seklinde yapin o zaman ben sirkeli su ile gargara yaptim bir sure , bir de sabahlari her kalkmamda muhakkak burnumu bosaltmaya çalıştım yani genzinize kadar cekmeyin ama biraz burnunuza su cekip bir tarafi elinizle mandal gibi bastırarak ayıptır söylemesi hümkürmeye çalışın.Teşekkür ederim ama bu dediklerinizi maalesef yapamıyorum burnuma normal su bile çeksem hemen istifra edesim geliyor
+balık canım geri kalan hepsi cidden aldırıyor kiloCanım çok fark yok ki arada uçurum bir fark yok bende kafaya takıyorum biraz kilo meselesini araştırdım bebeğe kilo aldıran besinleri senle de paylaşayım bende dikkat edicem bundan sonra inşallah
kaşar muz pekmez ceviz fındık yeşil yapraklı sebzeler bulgur kırmızı et beyaz et yumurta protein ağırlıklı beslenmek lazımmış balık bunları tüket bol bol inşallah fayda eder
Bebeye yarayan az da olsa bize de yarar demektirBana da biraz imkansiz geldi ya 6 kilo aldim ben de . Önümüzdeki 3 ayi mümkün degil 3 kiloyla tamamlayamam bebek 3 kilo olcak sekilde beslenmek lazimsa bilemiyorum bebeğe ne kilo aldirir ama anneye aldirmayacak çok zor
Her hafta başı tartılıyorum artık her gün tartılınca psikolojim bozuluyoBana da biraz imkansiz geldi ya 6 kilo aldim ben de . Önümüzdeki 3 ayi mümkün degil 3 kiloyla tamamlayamam bebek 3 kilo olcak sekilde beslenmek lazimsa bilemiyorum bebeğe ne kilo aldirir ama anneye aldirmayacak çok zor
Baya atlattım sayılır hastalığı ama deniycem bunu da teşekkürlerNormal gargara seklinde yapin o zaman ben sirkeli su ile gargara yaptim bir sure , bir de sabahlari her kalkmamda muhakkak burnumu bosaltmaya çalıştım yani genzinize kadar cekmeyin ama biraz burnunuza su cekip bir tarafi elinizle mandal gibi bastırarak ayıptır söylemesi hümkürmeye çalışın.
Amin canim insallah yarin gidicem bakalim insallah iyidir bu gece uyku yok banaAy vallahi ya aklıma sen geldin. Herkesin derdi başka oluyor işte dediminşallah sorunsuzca devam eder hepimizin canım.
Güzel haberlerle gel inşallah canımAmin canim insallah yarin gidicem bakalim insallah iyidir bu gece uyku yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?