2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aranızda sırt ve bel ağrısı çeken var mı, spor da yapıyorum ağrılarım azalsın diye ama işe yaramıyor. Sabah kalkıyorum sanki sırtıma kürekle vurmuslar,belim desen ayri parol içiyorum kahvaltı sonrası çünkü dayanamıyorum bir de gece boyu tuvalet ziyareti uykusuzluk olunca cok yorgun hissediyorum

Aynisi bende de var. Bu siralar ozellikle sag kismimda cok oluyor. Ve alt karnim agriyor arada. Mide kismimda da asiri bir gerginlik var neden acaba bilmiyorum

Canim enfeksiyon belirtilerin nelerdi. Akinti sikayetin hep vardi zaten o enfeksiyondan miymis

Canim enfeksiyon belirtilerin nelerdi. Akinti sikayetin hep vardi zaten o enfeksiyondan miymis
Arada kasiklarima sanci giriyordu belim ağrıyordu ama akinti şikayetim kalmamisti eskisi gibi sonra sari akinti basladi yine ama cok az geliyordu. Yani abarti bi sikayetim yoktu . Idrarimi kaçırmış gibi islaklik olmaya başladı sadece bir kere baya islanmis onun disinda 1 2 damla arada 1 tatli kasigi su dökmüş gibi islaklik oluyordu. Sifir koku sifir renk sanki içtiğimiz su gibi. Yani idrar olsa sarimsi bi renk olur diye korktum doktora gittim suyum iyimis ama enfeksiyon var ondan su gibi islaklik görüyorsun dedi Bu arada bugun idrar tahlilim temiz cikti vajinadan kültür aldi o daha cikmadi ama kültür alirken akintiyu gordum o enfeksiyon dedi sonuc çıkmadan hemen fitil başlattı

Olmaz canım bence, sen yinede doktoruna danış tabi. Benim detaylı ultrason doktorum 26 hafta öncesi ben tavsiye etmiyorum dedi, 26 ve 30’da yaptır dediği için bende öyle yaptırma kararı kaldım.
Banada aile hekimim 26 dan once yapmasak daha iyi dedi. Dun kontrolum vardi kendi kadin dogum doktorumda.hocam sizin aşıyı yaptır dediğiniz gun aşılar toplatildi dedim ya evet oyle bisey oldu sana 30.haftada tek doz yaptirim dedi.Bu zamana kadar hep 2 doz yaptir diyordu. Simdi 30ncu hafta tetenoz +bogmaca nin oldugu bir asi varmis onu yaptır dedi. Herkes bir sey diyor.Erken yaptiran da var gec yaptiran da var duyuyorum hep. Doktordan doktora tavsiyeler degisebiliyor .

Ayakda durdugum zaman sirtimin sol tarafina kurek kemiginin altina bi agri girio dinlenince gecio bide bir yere çıkınca yürüyüş yapinca falanda belimin sağ tarafı agrio benimde gecen kontrolde sordum doktor normal olur onlar hamilelikte dio b

Bende aldım. Katlanabilir küvet ve maşrapa, ağız silme mendili, silikon önlük. Annemde bodylerden almış
İyi bari yanlız değilmişim
Bende zıbın aldım beğendim yumuşaklardı 4 tane 3 aylık 1 tanede 6 aylık aldım ağız mendilini gördüm ama almadım onu
Kumaş kalitesi fena değildi zaten sürekli değiştireceğimiz için kullanılabilir diye düşündüm. Tek eksik yanı omuzdan da çıt çıt olsaymış süper olacakmış
Hala tetanoz aşısı olmayan var mı kızlar?
Beni arayan soran yok olmadım, geç olmak da bi sorun yaratır mı acaba?
Bende olmadım daha araya amniyosentez, hastalık felan girdi üst üste olmasın biraz zaman geçsin diye bekliyorum.

Bende küvet setinden ve tummy time kart seti gelmişti ondan aldım, küvet çok iyi oldu özellikle
Aaa Bu haftada varmış ama hiç dikkatimi çekmedi. Aklımda temel malzemeler olunca çok detaylıda bakamadım zaten bitane bayan ben bodylere bakarken küveti almış gitmiş uyanık başka bi BİM’e gittim artık.

Uludağ üniversitesinde profesör den 221tl ye detaylı ultrasona randevu alabiliyorsunuz naile hoca bide çok iyi bir doktor çok ilgili hiç o kadar özele para vermeye gerek yok

Bende burdaki bim küçük savaşa girmiyim boşa dedim başka şehirde yaşayan anneme söyledim o gitti aldı sabahtan Bi de ben utanıyorum alamıyorum o kalabalıkta onlar gibi hırslı hırslı bir şey
Uludağ üniversitesinde profesör den 221tl ye detaylı ultrasona randevu alabiliyorsunuz naile hoca bide çok iyi bir doktor çok ilgili hiç o kadar özele para vermeye gerek yok
Uludağ Üniversitesi'nde de yapıldığını bilmiyordum ama bu doktordan herkes çok memnun bu seferlik buna gideyim de nasip olursa diğer çocukta öyle yaparım

Ya benim de soylediklerine benzer seyler. Enfeksiyon dediginiz idrar yolu enfeksiyonu degil mi? Normal idrar tahlilinde cikmiyor mu zaten o. Bir de benim sag bobregim agriyor bu siralar inanilmaz sekilde ozellikle sabah uyandigimda. Boyle bir sikayeti olan var mi. Acaba rahimin buyumesiyle mi ilgili

Kızlar kontrolden çıktım çok şükür iyiydi suyumda diğer haftalara göre daha iyi dedi çok mutlu oldum doktor diyor ki şaka yapmıyorum gerçekten fene değil dedi, çok hareketli dedi suyu olmasa büzüşürdü dedi. Bi mutlu ayrıldım ki 24 cm 340 grammış, 20. haftaya göre nasil sizce

Masallahh cok sevindimm gayett guzel boyu kilosu. Hatta sanki boyu haftasina gore uzun da masallahh

Canım aynı durumdayım. Sabah naparsan yapayım geçmeyen ağrılarım oluyor bi yarım saat bir saat içinde geçiyor. Son aylarda daha fazla rahatsızlık olucak. Ben alısmaya çalışıyorum . Bu arada iki yastıkla uyumaya başladım ve belimin altına artık yastık koyuyorum o biraz Hafifletiyor agrıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…