- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.461
Aynisi bende de var. Bu siralar ozellikle sag kismimda cok oluyor. Ve alt karnim agriyor arada. Mide kismimda da asiri bir gerginlik var neden acaba bilmiyorumSelam kızlar, ben 20. Haftama henüz dün girdim, son iki haftadir falan rahattim ama iki gündür kasığımda ağrı var, bi yerinde tek. Arada girio geri gelio rahatsizlik veriyor. Batma gibimi desem. Normal mi ki? Öyle hastaneye gidecek kadar değil, ama öncesi rahat olduğum için endiselendim biraz
Canim enfeksiyon belirtilerin nelerdi. Akinti sikayetin hep vardi zaten o enfeksiyondan miymisDoktor hersey iyi dedi enfeksiyon kaynakliymis;( fitil verdi. Bu arada bende sabah 62 kilo olduğumu gordum zaten 58 /59 gibi baslamistim 55 e kadar düştü kilom ilk 3 ay simdi 62 kiloyum ama gobegim baya şiş duruyor ve goguslerim kesinlikle cigrindan cikti buyudu ve tek orasi catladi
Arada kasiklarima sanci giriyordu belim ağrıyordu ama akinti şikayetim kalmamisti eskisi gibi sonra sari akinti basladi yine ama cok az geliyordu. Yani abarti bi sikayetim yoktu . Idrarimi kaçırmış gibi islaklik olmaya başladı sadece bir kere baya islanmis onun disinda 1 2 damla arada 1 tatli kasigi su dökmüş gibi islaklik oluyordu. Sifir koku sifir renk sanki içtiğimiz su gibi. Yani idrar olsa sarimsi bi renk olur diye korktum doktora gittim suyum iyimis ama enfeksiyon var ondan su gibi islaklik görüyorsun dedi Bu arada bugun idrar tahlilim temiz cikti vajinadan kültür aldi o daha cikmadi ama kültür alirken akintiyu gordum o enfeksiyon dedi sonuc çıkmadan hemen fitil başlattıCanim enfeksiyon belirtilerin nelerdi. Akinti sikayetin hep vardi zaten o enfeksiyondan miymis
Banada aile hekimim 26 dan once yapmasak daha iyi dedi. Dun kontrolum vardi kendi kadin dogum doktorumda.hocam sizin aşıyı yaptır dediğiniz gun aşılar toplatildi dedim ya evet oyle bisey oldu sana 30.haftada tek doz yaptirim dedi.Bu zamana kadar hep 2 doz yaptir diyordu. Simdi 30ncu hafta tetenoz +bogmaca nin oldugu bir asi varmis onu yaptır dedi. Herkes bir sey diyor.Erken yaptiran da var gec yaptiran da var duyuyorum hep. Doktordan doktora tavsiyeler degisebiliyor .Olmaz canım bence, sen yinede doktoruna danış tabi. Benim detaylı ultrason doktorum 26 hafta öncesi ben tavsiye etmiyorum dedi, 26 ve 30’da yaptır dediği için bende öyle yaptırma kararı kaldım.
Canım erkek@Ysmndi
@Papatyam1176
@Manolya27c
@Herseyguzelolacak38
@Esmaaa
@mrv353593
P prensess0902
RoSe_RaiN
Canım kızlar listede siz kalmışsınız cinsiyet yazmadığım belli olan varsa hemen güncelleyeyim
Ben hala ayniyim 9.15 randevum var bakalim sorucam doktoruma canim.Aynisi bende de var. Bu siralar ozellikle sag kismimda cok oluyor. Ve alt karnim agriyor arada. Mide kismimda da asiri bir gerginlik var neden acaba bilmiyorum
Ayakda durdugum zaman sirtimin sol tarafina kurek kemiginin altina bi agri girio dinlenince gecio bide bir yere çıkınca yürüyüş yapinca falanda belimin sağ tarafı agrio benimde gecen kontrolde sordum doktor normal olur onlar hamilelikte dio bAranızda sırt ve bel ağrısı çeken var mı, spor da yapıyorum ağrılarım azalsın diye ama işe yaramıyor. Sabah kalkıyorum sanki sırtıma kürekle vurmuslar,belim desen ayriparol içiyorum kahvaltı sonrası çünkü dayanamıyorum bir de gece boyu tuvalet ziyareti uykusuzluk olunca cok yorgun hissediyorum
İyi bari yanlız değilmişimBende aldım. Katlanabilir küvet ve maşrapa, ağız silme mendili, silikon önlük. Annemde bodylerden almış
Kumaş kalitesi fena değildi zaten sürekli değiştireceğimiz için kullanılabilir diye düşündüm. Tek eksik yanı omuzdan da çıt çıt olsaymış süper olacakmışBende zıbın aldım beğendim yumuşaklardı 4 tane 3 aylık 1 tanede 6 aylık aldım ağız mendilini gördüm ama almadım onu
Bende olmadım daha araya amniyosentez, hastalık felan girdi üst üste olmasın biraz zaman geçsin diye bekliyorum.Hala tetanoz aşısı olmayan var mı kızlar?
Beni arayan soran yok olmadım, geç olmak da bi sorun yaratır mı acaba?
Aaa Bu haftada varmış ama hiç dikkatimi çekmedi. Aklımda temel malzemeler olunca çok detaylıda bakamadımBende küvet setinden ve tummy time kart seti gelmişti ondan aldım, küvet çok iyi oldu özellikle
Uludağ üniversitesinde profesör den 221tl ye detaylı ultrasona randevu alabiliyorsunuz naile hoca bide çok iyi bir doktor çok ilgili hiç o kadar özele para vermeye gerek yokDoğru diyosunuz kızlar pimpirikliliğimi bırakıp randevumu aldım hayırlı haberlerle gelirim inşallah bende 1 ay sonra
Bu arada Bursa'da detaylı ultrason için Hayat hastanesi 1350tl dedi ama kısa süre inceliyor diye biliyorum. Ben doktorumun önerisiyle Sonomar'a randevu aldım 950tl Doçent Dr 30dk inceliycek ve bütün fotoğrafları vericekmiş. Bursa'dan olan varsa fikir olsun
Bende burdaki bim küçük savaşa girmiyim boşa dedim başka şehirde yaşayan anneme söyledim o gitti aldı sabahtanAaa Bu haftada varmış ama hiç dikkatimi çekmedi. Aklımda temel malzemeler olunca çok detaylıda bakamadımzaten bitane bayan ben bodylere bakarken küveti almış gitmiş uyanık başka bi BİM’e gittim artık.
Uludağ Üniversitesi'nde de yapıldığını bilmiyordum ama bu doktordan herkes çok memnun bu seferlik buna gideyim de nasip olursa diğer çocukta öyle yaparımUludağ üniversitesinde profesör den 221tl ye detaylı ultrasona randevu alabiliyorsunuz naile hoca bide çok iyi bir doktor çok ilgili hiç o kadar özele para vermeye gerek yok
Nasıl geçti canım kontrol?Ben hala ayniyim 9.15 randevum var bakalim sorucam doktoruma canim.
bırakırsam tekrarlar diye de korkuyorum. Gribe döndü şuan3 aylıkken ben de farenjit olunca antibiyotik kullandım 4 gün. Geçiyo gibi olunca bıraktım kendi kendine geçti.
Ya benim de soylediklerine benzer seyler. Enfeksiyon dediginiz idrar yolu enfeksiyonu degil mi? Normal idrar tahlilinde cikmiyor mu zaten o. Bir de benim sag bobregim agriyor bu siralar inanilmaz sekilde ozellikle sabah uyandigimda. Boyle bir sikayeti olan var mi. Acaba rahimin buyumesiyle mi ilgiliArada kasiklarima sanci giriyordu belim ağrıyordu ama akinti şikayetim kalmamisti eskisi gibi sonra sari akinti basladi yine ama cok az geliyordu. Yani abarti bi sikayetim yoktu . Idrarimi kaçırmış gibi islaklik olmaya başladı sadece bir kere baya islanmis onun disinda 1 2 damla arada 1 tatli kasigi su dökmüş gibi islaklik oluyordu. Sifir koku sifir renk sanki içtiğimiz su gibi. Yani idrar olsa sarimsi bi renk olur diye korktum doktora gittim suyum iyimis ama enfeksiyon var ondan su gibi islaklik görüyorsun dedi Bu arada bugun idrar tahlilim temiz cikti vajinadan kültür aldi o daha cikmadi ama kültür alirken akintiyu gordum o enfeksiyon dedi sonuc çıkmadan hemen fitil başlattı
Nasil gecti randevunuz?Ben hala ayniyim 9.15 randevum var bakalim sorucam doktoruma canim.
Masallahh cok sevindimmKızlar kontrolden çıktım çok şükür iyiydisuyumda diğer haftalara göre daha iyi dedi çok mutlu oldum doktor diyor ki şaka yapmıyorum gerçekten fene değil dedi, çok hareketli dedi suyu olmasa büzüşürdü dedi. Bi mutlu ayrıldım ki 24 cm 340 grammış, 20. haftaya göre nasil sizce
Canım aynı durumdayım. Sabah naparsan yapayım geçmeyen ağrılarım oluyor bi yarım saat bir saat içinde geçiyor. Son aylarda daha fazla rahatsızlık olucak. Ben alısmaya çalışıyorum . Bu arada iki yastıkla uyumaya başladım ve belimin altına artık yastık koyuyorum o biraz Hafifletiyor agrılarıAranızda sırt ve bel ağrısı çeken var mı, spor da yapıyorum ağrılarım azalsın diye ama işe yaramıyor. Sabah kalkıyorum sanki sırtıma kürekle vurmuslar,belim desen ayriparol içiyorum kahvaltı sonrası çünkü dayanamıyorum bir de gece boyu tuvalet ziyareti uykusuzluk olunca cok yorgun hissediyorum
21 cm canim yanlis yazmisimMasallahh cok sevindimmgayett guzel boyu kilosu. Hatta sanki boyu haftasina gore uzun da masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?