- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.481
Saglikli bir sekilde artsin insallah canimm cok artmasi da iyi degil21 cm canim yanlis yazmisimcok sukur iyi ama sevindim en cok suyuna sevindim insallah daha da artar
Aynen canim sinirlari icinde olsun insllahSaglikli bir sekilde artsin insallah canimm cok artmasi da iyi degil
Ya benim sag bobrek sanirim oradan gelen bir agrim var bayaa. O da mi onunla ilgili acaba cok rahatsiz ediyor ve korkutuyor beni biraz daAynen canim sinirlari icinde olsun insllahbu arada agrilar bebek buyudugu icinmis. Bide baglar geriliomus ondan olabilirmis.
Sağ taraftan ben de ağrı çekiyorumYa benim sag bobrek sanirim oradan gelen bir agrim var bayaa. O da mi onunla ilgili acaba cok rahatsiz ediyor ve korkutuyor beni biraz da
Gözün aydın canımKızlar kontrolden çıktım çok şükür iyiydisuyumda diğer haftalara göre daha iyi dedi çok mutlu oldum doktor diyor ki şaka yapmıyorum gerçekten fene değil dedi, çok hareketli dedi suyu olmasa büzüşürdü dedi. Bi mutlu ayrıldım ki 24 cm 340 grammış, 20. haftaya göre nasil sizce
Canim heralde rahim buyumesinden hep bu yasadiklarimiz. Yine de ruyin aylik idrar testi vs yaptiralim iyiyse zaten Allah in izniyle demek ki bebistenmis derizSağ taraftan ben de ağrı çekiyorumGeçen ay kaburgamın alt kısmı sanki morarmış gibi ağrıdı 2-3 gün boyunca, dokunamıyordum. O zamandan beri azalsa da özellikle sağıma yattığımda batma hissi başlıyor. Ultrasonla baktırdım, safra kesesi böbrek ve karaciğerde anormal bir durum çıkmadı ama ben de yine de endişeliyim..
Ben de öyle yapıyorum iki yastık aldım ayak arama ve sırtıma ama resmen yatağı tek başıma ben kapladimCanım aynı durumdayım. Sabah naparsan yapayım geçmeyen ağrılarım oluyor bi yarım saat bir saat içinde geçiyor. Son aylarda daha fazla rahatsızlık olucak. Ben alısmaya çalışıyorum . Bu arada iki yastıkla uyumaya başladım ve belimin altına artık yastık koyuyorum o biraz Hafifletiyor agrıları
Olsun yapçak bişey yokBen de öyle yapıyorum iki yastık aldım ayak arama ve sırtıma ama resmen yatağı tek başıma ben kapladim
Benim idrarim temiz cikti bu vajinadan kultur alinarak bakiliyor. Ama kultur sonucu cikmadan doktor alttan bi bakti akintiyi gordu sende enfeksiyon var dedi idrar gibi islaklik gelmesi ondan dedi. Sizde idrar kacirmis gibi camasirda islaklik oluyormu ben acaba bebegin suyumu diye cok korktum ama doktor bebegin suyu iyi dedi.Ya benim de soylediklerine benzer seyler. Enfeksiyon dediginiz idrar yolu enfeksiyonu degil mi? Normal idrar tahlilinde cikmiyor mu zaten o. Bir de benim sag bobregim agriyor bu siralar inanilmaz sekilde ozellikle sabah uyandigimda. Boyle bir sikayeti olan var mi. Acaba rahimin buyumesiyle mi ilgili
Yalniz su olmuyor akintiyla birlikte oluyor o su. Ve bu bende cok sık olmasa da neredeyse 10.haftadan itibaren vardi zaten hatta sizinle de konusuyorduk hatirlarsaniz. Ama oyle idrar kacirmis gibi asla degil benim bahsettigim iki damla bir seydir. Acaba ben de kulturden baktirsam miBenim idrarim temiz cikti bu vajinadan kultur alinarak bakiliyor. Ama kultur sonucu cikmadan doktor alttan bi bakti akintiyi gordu sende enfeksiyon var dedi idrar gibi islaklik gelmesi ondan dedi. Sizde idrar kacirmis gibi camasirda islaklik oluyormu ben acaba bebegin suyumu diye cok korktum ama doktor bebegin suyu iyi dedi.
Ben kullanıyorum canım ama okulum yakın çok mesafe gitmiyorum . Bir arkadaşım 37 haftaya kadar sürüyordum hemde uzun yolda dedi ama bilmiyorum valla açıkçası benimde 2. Trimester pek de şahane geçmiyor yaKizlar arac kullanan varmi aranizda ben artk cok zorlaniyorum normalmi anlamadim bugun 10 km yol gidicektim alt ustu bacagim karnim sıkıştı yanma oldu agrim oldu anlamadim ;( ilk 3 ayim sahaneydi resmen 2.trimester daha zor geciyor hep 2. Trimester en rahat en enerjik doneminiz diyorlardi
Canim araba kullanmakla mi ilgili bilmiyorum ama genel olarak araba kullanir pozisyonda olunca ben de cok yoruluyorum. Araba kullanirken ozellikle olmuyor bende bu rahatsizliklar. Zaten dr um devamli oturmak da ayakta kalmak da iyi degil demisti. Ya yuruyeceksin ya da uzanacaksinKizlar arac kullanan varmi aranizda ben artk cok zorlaniyorum normalmi anlamadim bugun 10 km yol gidicektim alt ustu bacagim karnim sıkıştı yanma oldu agrim oldu anlamadim ;( ilk 3 ayim sahaneydi resmen 2.trimester daha zor geciyor hep 2. Trimester en rahat en enerjik doneminiz diyorlardi
Kozalak Bilmiyorum ama kuru dut satılıyor bu tarım kooperatifi marketlerinde, onu kaynatarak icebiliyormusuz. Ben hastayken burdaki arkadaşlar onermisti gerçekten iyi gelmişti.Kızlar merhaba Bir haftadır hastanede yatıyorum öksürük ve enfeksiyona şu an göğüs doktoru Bakıyor bana O yüzden sizlere sormak istedim annem kozalak şurubu göndermiş acaba hamilelikte kozalak şurubu kullanılabilir mi bilginiz var mı
Ben kullanıyorum ama benim araba manuel o yüzden cok cabuk yoruluyorum surekli debriyaj fren dur kalk falan, bir de kemer rahatsız ediyor onu da hamile kemeri alcam. Ama artik daha kısa mesaferlerde kullanıyorum uzun mesafe şehir içi eşim izin vermiyor korkuyorKizlar arac kullanan varmi aranizda ben artk cok zorlaniyorum normalmi anlamadim bugun 10 km yol gidicektim alt ustu bacagim karnim sıkıştı yanma oldu agrim oldu anlamadim ;( ilk 3 ayim sahaneydi resmen 2.trimester daha zor geciyor hep 2. Trimester en rahat en enerjik doneminiz diyorlardi
Canim benim arkadasiminda bobrek yeri agriyordu hamilelikte kum döküyomuş ihmal etme bi sen tahlil ver. İnsallah bise cikmazda, önlem amaçlı yinede tahlil ver bence.Ya benim sag bobrek sanirim oradan gelen bir agrim var bayaa. O da mi onunla ilgili acaba cok rahatsiz ediyor ve korkutuyor beni biraz da
teşekkür ederim canim benim,bende çok sevindim tam istenen seviyeye gelmesede diğer haftalara göre artmışGözün aydın canımçok sevindim bebiş de normal gayet
Ben ise günlük gidiyorum araba sürerek 100 kmden fazla. Ilk hamileyken de 38. haftada sürüyodum. Ben cok tezcanli, pek de caninin kiymetini bilen biri diilim. Hastayken bile pek yatmam o yüzden kendimi dinlemeye firsatim olmuyorKizlar arac kullanan varmi aranizda ben artk cok zorlaniyorum normalmi anlamadim bugun 10 km yol gidicektim alt ustu bacagim karnim sıkıştı yanma oldu agrim oldu anlamadim ;( ilk 3 ayim sahaneydi resmen 2.trimester daha zor geciyor hep 2. Trimester en rahat en enerjik doneminiz diyorlardi
Canım ben kullanirken agrim olmuyor da kemer kısmı sanki baski yapiyor gibi. Şehir içinde çok hız yapmıyorum zaten cevre yolunu kullandiğim zaman daha rahatım. Ama ben otomatik kullaniyorum manuel yorabilir belki vites degistirirken.Kizlar arac kullanan varmi aranizda ben artk cok zorlaniyorum normalmi anlamadim bugun 10 km yol gidicektim alt ustu bacagim karnim sıkıştı yanma oldu agrim oldu anlamadim ;( ilk 3 ayim sahaneydi resmen 2.trimester daha zor geciyor hep 2. Trimester en rahat en enerjik doneminiz diyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?