2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben kullanıyorum canım ama okulum yakın çok mesafe gitmiyorum . Bir arkadaşım 37 haftaya kadar sürüyordum hemde uzun yolda dedi ama bilmiyorum valla açıkçası benimde 2. Trimester pek de şahane geçmiyor ya
Ben kisa mesafede bile bacagim kasiliyor gibi olmaya basladi bi de karnim yaniyor sıkışıyor gibi. Hani 2nci trimester balayi donemiydi hamilelikte;( neyse son 3 ayimiz balayi olsun insallah dogumumuz cok saglikli ve hizli olsun
Valla belkide benim şişligim karnim büyümesi üzerine eklenince biraz daha rahatsizlik vermiştir son zamanlarda oluyor belkide magnezyum kullanma zamanim gelmiştir onun eksikligide kasilma yapıyor olabilir.
Sanki karnımı sıkıştırıyor gibi olmaya basladi;( bugun aglicakrim 10km yere giderken resmen hem karnim sıkışır gibi acıttı hemde bacagim kasildi. Ben yavas yavaş birakicam galiba belkide kemer sikmistir farketmemisimdir

Ben ise günlük gidiyorum araba sürerek 100 kmden fazla. Ilk hamileyken de 38. haftada sürüyodum. Ben cok tezcanli, pek de caninin kiymetini bilen biri diilim. Hastayken bile pek yatmam o yüzden kendimi dinlemeye firsatim olmuyor
Yaa cok özendim maşallah ya benim herşey 4 4luk tu ilk 3 ay doktorum bol bol dinlen dedi ben evde oturmadim en son uçakla istanbula gittim o uçak basinci istnabulun tadini cikarcam diye cok uzun saatler ayakta kalmam uzerine düşmem de eklenince bir daha iflah olmadim kanama Lekelenme sanci agrilar raporlar ev-de surekli yatma zorunluluğu derken tum sistemim alt ust oldu. En guzeli kendi vücudunu dinlememek ama ben raporlu oldugum donem delirdim her bir zerremde bir hastalik buldum

Bence testte problem vardır yada doktorlarda çünkü bazı doktorlar aylarca ısrar ediyorlar cinsiyet te ama yanılma oluyor sıkma canını Allah büyüktü inşallah yoktur öyle birşey iyiye yor iyi olsun

Benimde otomatik ama normalde masada cok oturunca da batiyor oturdugum yer biraz sancili gerilmeli geçiyor. Zaten 4 ay kaldi insallah su gibi sakin huzurlu gecsin hepimizin
Ya benim sag bobrek sanirim oradan gelen bir agrim var bayaa. O da mi onunla ilgili acaba cok rahatsiz ediyor ve korkutuyor beni biraz da
siz bi böbrekleri gosterin kum döküyor olabilir misiniz acaba cunku daha oncede yazmıştınız bobreklerimde agri oluyor diye bi gösterin insallah usutmeden falan onemsiz ağrılardır

Ben aktif olmasada koye falan giderken 20km suruodum belim falan agridiydi simdide düştüm kolum agrio vites falan degistirirken sıkıntı olur dogum sonrası devam ederim artik

Bu arada ben bugun lansinoh göğüs ucu kremi aldim ve kullanmaya başladım, baya rahatlattı acısını aldı cidden güzel bir şeymiş. Benim gibi göğüs çatlağı acısı olan arkadaşlar deneyebilirsiniz isterseniz. Kutusu ufak ama etkili bence ayrıca emzirme sutyenlerinden hic memnun kalmadım 1 adet kaplı 1 adet kapsiz aldim fakat göğüs altı yerleri çok rahatsız ediciydi, muhtemelen dikişsiz normal sütyen veya bralet kullanicam , emzirirken falan bunları kullancagimi sanmıyorum gereksiz ve konforsuzmus.

Ben lc waikikiden bi tane emzirme sütyeni aldım baya rahat çıktı(normaldeki bedenimin 2üstünü aldım ve tam oldu yani memelerin bu kadar büyümüş olması beni şok etmedi değil skfkskd ) ama emzirirken o klipsi açmak içinden memeyi çıkartmak falan saçma ve zor olur gibi geliyor bana da

Ben bir tane 80 beden aldim ve eşim dediki sence de biraz iyimser degil misin dedi alırken ve gidip bana 100 beden aldı, abart istersen daha neler 75den 100 dedim ama haklıymış yıkıldım resmen yarın gidip LCW ye bakayim ben de teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun.ben ilk haftalarda öksürük olduğumda kozalak pekmezi kullandım etkili olmuştu hatta ilerletmedi

Arkadaşlar bu göğüs meselesi benim kanayan yaram. Zaten 90 beden, 65 kiloyla hamile kalmıştım. Nerdeyse 6 7 kilo vermiştim. Bugün tartıldım 61 kiloyum ama bence hepsi göğüslerime gitti. Çünkü göğüslerim şu anda 105 beden oldu ve maalesef bu sütyenin de arkası kapanmamaya başladı. Galiba sütyenden vazgeçip nene badilerine geçeceğim.

Valla Ben de aynısını düşünüyorum

Merhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğim Aklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen

Merhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğim Aklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen

Bence rüya

Bence Rüya tabi soyisimle uyumu da önemli.

Saglıkla gelsin prenses bu isimler arasında ben en çok Rüya yıbegendim

Kozalak Bilmiyorum ama kuru dut satılıyor bu tarım kooperatifi marketlerinde, onu kaynatarak icebiliyormusuz. Ben hastayken burdaki arkadaşlar onermisti gerçekten iyi gelmişti.
Ay hiç bilmiyordum hemen aldıryaım ozman ya enfeksiyon kanda 40 larda çok yüksek benmki çok geçmiş olsun size umarım ben de atlatırım inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…