2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Göğüs benim 80c di kibar iyi boyuttaydi suan gobek gogus yarisarak gidiyor ben sporcu sutyeni takmaya baslasim L beden normal sütyen almaya cesaretim yok muhtemelen bi 100 /105de benimki oldu inanilmaz buyudu
Umarim buraya bir mucize oldu diye başlık atıp surecinizin nasil mutlu sonla bittiğini yazarsınız. Size dua ediyoruz buyuk bir sinav veriyorsunuz sonu guzel olsun insallah bi mucize olsun inşallah tekrarlayan testinizde sonuclar icin sukurler olsun diyelim

Normal idrar tahlilinde cikar mi acaba? Ne yaptirmam gerekiyor bilmiyorum da

Canım kozalak şurubunu Bana da söylediler hastayken Görümcem çocuğuna kullanıyor Hatta ama hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum bir zararı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Canım sütyenlerin arkası için ek kopçe satılıyor uzatma gibi . onlardan alıp takabilirsin ekstra biraz daha rahatlatır belki seni

Kızlar bende de genelde WC'ye çıkacağım zaman çok fazla gaz sancısı geliyor bağırsakların resmen birbirine girdi sanki çocuğun etrafında hep bağırsaklarım ne tarafa yatsam da sancısı geçmiyor anca lavaboya çıkabilirsem geçiyor Ve bu da uzun sürüyor 25 haftadayım diğer haftalarda daha çok zorlanır mıyım acaba korkmaya başladım Çünkü uykumdan uyandırıyor bu sancılar beni

Normal idrar tahlilinde cikar mi acaba? Ne yaptirmam gerekiyor bilmiyorum da
Benim normal idrar temiz geldi alttan akintidan sürüntu alip test ediliyor .alttan bakınca anliyor doktor cunku kultur testin sonuclari çıkmadan sende akintinin renginden anladim enfeksiyon var dedi. Bu arada aksam baktim kultur sonucuda cikmis vajinal enfeksiyon var dedigi gibi fitil kullaniyorum akintiniz yesil sari degilse sorun yoktur muhtemelen renk degisikliklerini dikkate aliyor doktorlar

Tesekkür edem cnm ozmn bnde içeyim ya bismilahhhh deyip

Böyle sayacak olursam benim de cok fena dönemim oldu. 5haftadan 10. haftaya kadar raporluydum siddetli kanamadan dolayi. Parca parca kanamam vardi. Hatta dr muhtemelen ikiz biri düsük oluyor dedi. Ama takili kalmamaya calisiyorum cogu seye. Evde 1 cocuk daha var istesemde oturamam. Ve bütün bu kanamali dönemde ev tasidik. Ailemizden 1 kisi bile yanimizda yok. Ve tasinma isleri avrupada trdeki gibi olmuyor. 2.ay sisme yatakta yattik yatagimiz gelemedi diye. Üstüne düsüncek olsam cok seyvarYani herkesin kendine göre zor.

Belirgin bir akinti var bende. Ama beni simdi en cok korkutan bende de su geliyordu ya. Kultur de yaptirayim ben bir o zaman

Belirgin bir akinti var bende. Ama beni simdi en cok korkutan bende de su geliyordu ya. Kultur de yaptirayim ben bir o zaman
Merhaba. Ben gruba arada uzaktan bakıyorum da mesajınızı gördüm. 23 haftalık gebeyim. Benim de sağ böbreğimde yaklaşık iki aydır ağrı var.Günde bir iki saat ağrıyor geçiyor.bazen tam hizasında sırtıma yansıyor ağrı. Ayrıntılı ultrasonda radyoloji uzmanına söylediğimde böbreğime baktı ultrasonla.böbrek büyümesi oluşmuş. Bazı hamileliklerde oluyormuş.Bebek baskı yapınca da ağrıyor sanırım

Gözün aydın canım inşallah doğuma kadar hep böyle gider.

Valla evet oyle bir sey de olabilir. Bu kadar fazla olmasi normal degil. Ya da enfeksiyon var kulturle baktiricam. Peki bobrek buyumesinin bir sakincasi var miymis? Gecici bir durum muymus

Valla evet oyle bir sey de olabilir. Bu kadar fazla olmasi normal degil. Ya da enfeksiyon var kulturle baktiricam. Peki bobrek buyumesinin bir sakincasi var miymis? Gecici bir durum muymus
Büyüyüp büyümediğini kontrol etmek gerekir dedi.ürolojiye görünmemi söyledi.ürolojiye henüz gidemedim orda daha net bir şey söylerler. Enfeksiyon benim de çıkıyor iki seferdir idrarımda

Rüya
Rüya ismini beğendim sizinkiylede uyumlu sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

Ben ilkini 16+5 de oldum, 2.dozu da 21.haftada oldum. İlk 3 ay geçtikten sonra sorun olmuyor. Benim doktorum da 25.haftadan sonra önermiyoruz demişti kasılma yapabiliyor diye
Canım doktorların görüşleri değişebiliyor. Doğru olan doktoruna güvenmek ve içine nasıl siniyorsa öyle yapmak sanırım

Son düzenleme:
Aynen canım banada öyle dedi 26 hafta öncesi yaptırma dedi bekle ve içinde difteri olmayanı tetevak aşısı olanı yaptır dedi.
Bende erken yaptırma taraftarı pek değildim. Doktorda üstüne böyle diyince öyle yaptırıcam 26 30 yani. Doktorların fikirleri değişiyor. Kimin içi nasıl daha rahat olucaksa ve doktoruna güveniyorsa öyle yaptırmasında fayda var.

Canım bir arkadaşda da böbrek büyümesi oldu. Ürolojiye gitmişt kendi doktoruna sor önce olmadı ürolojiye görün bari ama bir sorun olamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…