2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ahsen
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Büyüyüp büyümediğini kontrol etmek gerekir dedi.ürolojiye görünmemi söyledi.ürolojiye henüz gidemedim orda daha net bir şey söylerler. Enfeksiyon benim de çıkıyor iki seferdir idrarımda
Bende enfeksiyon cikmamisti bir ay once yaptirdigim idrar testinde. Ama henuz hic kultur vermedim. Once bir kultur de yaptirip oyle baktirayim. Biz ayrintili ultrasona girdik hic aklima da gelmedi bobregime baksin. Belki kendi dr um bakar. Siz de ihmal etmeyin mutlaka bir an once urolojiye gidin

Canım bir arkadaşda da böbrek büyümesi oldu. Ürolojiye gitmişt kendi doktoruna sor önce olmadı ürolojiye görün bari ama bir sorun olamamıştı
Tamam canim bugun mesaj attim dr uma bobrek agrim oldugunu. Heralde yarin veya baska bir gun kultur veririm. Saglik ocaginda kultur bakilmiyor heralde degil mi? Bir de genelde sabah uyandigimda oluyor gun icinde azaliyor. Acaba arkadasinizin da oyle miydi

Hiç bilmiyorum onu canım. Sağlık ocağında sanmıyorum bakılmaz. Kültür dediğin vajinal enfeksiyon için mi?

Teşekkür ederim randevu bulamadığım için gidememiştim. Yakın zamanda görünürüm inşallah. Size de geçmiş olsun umarım çıkmaz

Eşimle sevgili süresinden (2014) hamile kaldığım haberini alana kadar ilerde bir kızımız olursa ismi Rüya olsun dedik Hep Rüyaydı başka bir isim dahi düşünmedik
8 yıllık Rüyamız sonra radikal bir kararla başka isme döndü

Seçenekler arasında Rüyayı görünce yazmak istedim.
10 yıllık bir süre sonra gelen bu kızçeniz bence sizin Rüyanız olmalı annesi
Çok anlamlı olur

D
Duygulandırdın beni benimde şuan gönlüm rüyadan yana senin yavrunun ismi ney sağlıcakla büyüsün inşallah

Yatış şekliniz nasıl. Bebek ve Rahim büyüdüğü için sırt üstü yatmak önerilmiyor pek. Baskı yaptığı için. Yan yatıp yastıkla belinizi desteklemeyi deneyin.

Kızlar ben ilk doz aşımı oldum.
Ama hemsire bana başka doz olup olmayacagimi soylemedi ben de sormayi unuttum.

Acaba ilk hamileliğimde (7 sene önce) iki doz oldugum için bu hamilelikte tek doz mu olucam bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…