- 20 Mart 2011
- 690
- 759
- 323
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.541
AhsenMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Bende enfeksiyon cikmamisti bir ay once yaptirdigim idrar testinde. Ama henuz hic kultur vermedim. Once bir kultur de yaptirip oyle baktirayim. Biz ayrintili ultrasona girdik hic aklima da gelmedi bobregime baksin. Belki kendi dr um bakar. Siz de ihmal etmeyin mutlaka bir an once urolojiye gidinBüyüyüp büyümediğini kontrol etmek gerekir dedi.ürolojiye görünmemi söyledi.ürolojiye henüz gidemedim orda daha net bir şey söylerler. Enfeksiyon benim de çıkıyor iki seferdir idrarımda
Tamam canim bugun mesaj attim dr uma bobrek agrim oldugunu. Heralde yarin veya baska bir gun kultur veririm. Saglik ocaginda kultur bakilmiyor heralde degil mi? Bir de genelde sabah uyandigimda oluyor gun icinde azaliyor. Acaba arkadasinizin da oyle miydiCanım bir arkadaşda da böbrek büyümesi oldu. Ürolojiye gitmişt kendi doktoruna sor önce olmadı ürolojiye görün bari ama bir sorun olamamıştı
Hayır 15 güne çıkar demişlerdi aradım çıkmadığını söylediler 18. Gün oldu bugün çarşamba günü yaptırdığım yere gideceğimgebelikyolunda canım amniyosentez sonucun çıktı mı?
Tesekkur ederim amin canim insallahGözün aydın canım inşallah doğuma kadar hep böyle gider.
Hiç bilmiyorum onu canım. Sağlık ocağında sanmıyorum bakılmaz. Kültür dediğin vajinal enfeksiyon için mi?Tamam canim bugun mesaj attim dr uma bobrek agrim oldugunu. Heralde yarin veya baska bir gun kultur veririm. Saglik ocaginda kultur bakilmiyor heralde degil mi? Bir de genelde sabah uyandigimda oluyor gun icinde azaliyor. Acaba arkadasinizin da oyle miydi
Teşekkür ederim randevu bulamadığım için gidememiştim. Yakın zamanda görünürüm inşallah. Size de geçmiş olsun umarım çıkmazBende enfeksiyon cikmamisti bir ay once yaptirdigim idrar testinde. Ama henuz hic kultur vermedim. Once bir kultur de yaptirip oyle baktirayim. Biz ayrintili ultrasona girdik hic aklima da gelmedi bobregime baksin. Belki kendi dr um bakar. Siz de ihmal etmeyin mutlaka bir an once urolojiye gidin
Aynen yoksa hepsi çok Kafa karıştırıcı olabiliyorCanım doktorların görüşleri değişebiliyor. Doğru olan doktoruna güvenmek ve içine nasıl siniyorsa öyle yapmak sanırım
Bende de daha haber yok yarın hastaneye gittiğimde bi soracagım. Belki bu hafta benimki de belli olur.Hayır 15 güne çıkar demişlerdi aradım çıkmadığını söylediler 18. Gün oldu bugün çarşamba günü yaptırdığım yere gideceğim
Eşimle sevgili süresinden (2014) hamile kaldığım haberini alana kadar ilerde bir kızımız olursa ismi Rüya olsun dedikMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Duygulandırdın beniEşimle sevgili süresinden (2014) hamile kaldığım haberini alana kadar ilerde bir kızımız olursa ismi Rüya olsun dedikHep Rüyaydı başka bir isim dahi düşünmedik
8 yıllık Rüyamız sonra radikal bir kararla başka isme döndü
Seçenekler arasında Rüyayı görünce yazmak istedim.
10 yıllık bir süre sonra gelen bu kızçeniz bence sizin Rüyanız olmalı annesi
Çok anlamlı olur
Canım benimDuygulandırdın benibenimde şuan gönlüm rüyadan yana senin yavrunun ismi ney sağlıcakla büyüsün inşallah
Aminn inşallah canımCanım benimsağlıkla gelsin yavrularımız Bizim Rüya İpek oldu hatta baştan bi süre yılların alışkanlığı arada Rüya dedik sonra İpeğe alıştık
Uzunluk hatırlamıyorum ama haftasına göre 3-4 gün ileride çıktıKızlar detaylı ultrason da bebeğinizin femur uzunluğu kaç çıktıHaftasına göre.
İnş ikimizinde belli olur stresli ve heyecanlı sürüyor bekleyişBende de daha haber yok yarın hastaneye gittiğimde bi soracagım. Belki bu hafta benimki de belli olur.
Uzunluğunu tam hatrlamıyorum ama doktor bacak boyu uzun demişti 1 hafta önde demişti.dün de kendi doktorumda randevum vardı 10 gün önde çıktıKızlar detaylı ultrason da bebeğinizin femur uzunluğu kaç çıktıHaftasına göre.
Yatış şekliniz nasıl. Bebek ve Rahim büyüdüğü için sırt üstü yatmak önerilmiyor pek. Baskı yaptığı için. Yan yatıp yastıkla belinizi desteklemeyi deneyin.Aranızda sırt ve bel ağrısı çeken var mı, spor da yapıyorum ağrılarım azalsın diye ama işe yaramıyor. Sabah kalkıyorum sanki sırtıma kürekle vurmuslar,belim desen ayriparol içiyorum kahvaltı sonrası çünkü dayanamıyorum bir de gece boyu tuvalet ziyareti uykusuzluk olunca cok yorgun hissediyorum
Uzunluk hatırlamıyorum ama haftasına göre 3-4 gün ileride çıktı
Uzunluğunu tam hatrlamıyorum ama doktor bacak boyu uzun demişti 1 hafta önde demişti.dün de kendi doktorumda randevum vardı 10 gün önde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?