- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.221
Amin inşallahAh nur icinde yatsin. Mekani cennet olsun. Cok zor bi durum yasayan bilir
Amin inşallah canım Allah razı olsun duadan başka yapacak bişeyimiz kalmadı malesefBasın saolsun Rabbim dayanma gucu versinRabbim mekanini cennet eylesin insAllah
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim size sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallah
Amin inşallah saolasın canım Allah razı olsunBaşın sağolsun mekani cennet olsun insallah. Allah sizlere sabır,dayanma gücü versin canım.
Amin inşallah Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin inşallah saolun Allah razı olsunMekanı cennet olsun Allah size sabır versin
Amin inşallah saolasın. Allah razı olsunAlllah sabir versin başınız sagolsunmekani cennet olsun, çok üzüldüm
Amin inşallah… Allah razı olsunAllah rahmet eylesinsizlere sabırlar versin çok üzüldüm
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Amin inşallah canım Allah razı olsunBaşın sağolsun , ben de babami kaybettim yakin zamanda o yüzden acını içimde hissettim. Kendine dikkat etmeye çalış hamilesin çok daha Zor biliyorum ama ben bebeğime sarılmıştım sen de bebeğini düşün, mekanlari cennet olsun hepsinin inşallah huzur içinde uyusunlar
Amin inşallah saolasın Allah razı olsun.Allah rahmet etsin. Anne kaybı çok acıdır Rabbim sabırlar versin.
Amin inşallah Allah razı olsun çok saolasınRabbim mekanini cennet eylesin sizlere de sabirlar ihsan eylesin 1 fatiha okudum
Amin inşallah saolasın Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sanada Rabbim sabırlar versin
Amin inşallah canım saolasın Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım. Sabır versin size de.
Amin inşallah. Allah razı olsun.Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun