2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ah nur icinde yatsin. Mekani cennet olsun. Cok zor bi durum yasayan bilir
Amin inşallahAllah razı olsun
Basın saolsun Rabbim dayanma gucu versin Rabbim mekanini cennet eylesin insAllah
Amin inşallah canım Allah razı olsun duadan başka yapacak bişeyimiz kalmadı malesef
Rabbim size sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
Başın sağolsun mekani cennet olsun insallah. Allah sizlere sabır,dayanma gücü versin canım.
Amin inşallah saolasın canım Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin inşallah Allah razı olsun
Mekanı cennet olsun Allah size sabır versin
Amin inşallah saolun Allah razı olsun
Alllah sabir versin başınız sagolsun mekani cennet olsun, çok üzüldüm
Amin inşallah saolasın. Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versin çok üzüldüm
Amin inşallah… Allah razı olsun
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Amin inşallah canım Allah razı olsun Seninde başın saolsun. Benim babam da 20 yıl oldu vefat edeli şimdi annem de gitti kimsem kalmadı.
Allah rahmet etsin. Anne kaybı çok acıdır Rabbim sabırlar versin.
Amin inşallah saolasın Allah razı olsun. Öyle hergün birbirimizin sesini duymadan duramazdık. Hepsi bitti malesef…
Rabbim mekanini cennet eylesin sizlere de sabirlar ihsan eylesin 1 fatiha okudum
Amin inşallah Allah razı olsun çok saolasın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sanada Rabbim sabırlar versin
Amin inşallah saolasın Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin canım. Sabır versin size de.
Amin inşallah canım saolasın Allah razı olsun
Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin inşallah. Allah razı olsun.

Kızlar akıntı yaşayan var mı? Yani benim olmazdı çok, ama 3 gündür falan her wc gitmeme gelio. Kokulu değil, sarida değil. Şeffaf ama yinede rahatsiz etmeye başladı. Hamilelik ilerleyince olur yaziyor internette ama bilemedim doktoruma yazsam mi?

Kokusuz renksiz akinti normal renk sarıya dönerse enfeksiyon belirtisiymiş doktorum oyle dedi

Evet aynen bende de oyle malesef.Ben nezle gecirmiyorum,ama ayni durumdayim.Aynen kan oyle oluyor peceteye bulasicak kadar.Yatarken hic nefes alamiyorum(((

Benim de aynı şekilde burnum hep tıkalı herkes grip misin diyor ama gripte değilim sanırım hamilelikte normal bu durum
Evet bana da qripmisin diyorlar))Kac gundur sitrus meyveleri cok yedim,ondanmi acaba allerji mi oldum dedim.Ama bakiyorum gecmiyor.Geceler uyuyamiyorum

Benimde çok tıkalı kaç haftadır bazen nefessiz kalıp uyanıyorum gibi oluyor. Ağızdan nefes alınca da ağız kuruluğu çok oluyor
Evet canim benim de dudaklarim bile kurudu catladi o derece yani.Kendimi qrip gibi hiss ediyorum,ama grip degilim((

Bana burnunun icine vazelin koy,yumusacik yapar,acar hemde tikanikligi dediler.Yarin denicem bakalim nasil olucak

Canim tek mi ikiz mi sende.Bende ikiz ama yine de cok fazla aldim ilk 3 ay yatakda olgumdan dolayi biliyorum.Cunki sonralar pek almadim.16 kilo aldim ben((((((Bol su icmelisin odem olmasin deye,oyle okudum ben.Hem ayakda cok fazla kalma

Bende de oluyor ara sira.Doktor mantar icin fitil verdi,gecti sukur.2 haftadan bir kontrole gittim suyumda azalma yoktu cok sukur.Ama arada sud beyazi oluyor oyle korkulu degil dedi doktorum.Kasinma oluyormu sizde

Canim tek mi ikiz mi sende.Bende ikiz ama yine de cok fazla aldim ilk 3 ay yatakda olgumdan dolayi biliyorum.Cunki sonralar pek almadim.16 kilo aldim ben((((((Bol su icmelisin odem olmasin deye,oyle okudum ben.Hem ayakda cok fazla kalma
Tek canım :) alacağız kiloları da yemeyi kaçırmadan almak biraz üzüyor bebekler iyi olsun önemli değil tabi ki verilir :) işim masa başı ve 3 lt su içerim ama bana mısın demiyor ödemler son ayımda balon gibi olcam galiba

maşallah :) benim 22+5 de 529 gram 27 cm di çok güzel dedi doktor. Tombiş değil galiba bu haftalarda sizin nasıldı acaba

maşallah :) benim 22+5 de 529 gram 27 cm di çok güzel dedi doktor. Tombiş değil galiba bu haftalarda sizin nasıldı acaba
Gayet normal bebekler 6 aydan sonra haftalık kilo alımları hızlanıyor son 3 aya girdik kiloyu bundan sonra alacaklar inşallah

Bende de oluyor ara sira.Doktor mantar icin fitil verdi,gecti sukur.2 haftadan bir kontrole gittim suyumda azalma yoktu cok sukur.Ama arada sud beyazi oluyor oyle korkulu degil dedi doktorum.Kasinma oluyormu sizde
Kaşınma olmuyor bende, kokulu da değil. Akıntıyla suyun bi ilişkisi mi var? Zaten su sorunum vardı düzelmişti, şimdi içime kuşku düştü.

Tabiki de git canim saglik bu allah korusun

Masallah bebisinize ne güzel büyümüsBen de bugün kontrole gittim 610 gr 30 cm dedi. Boyu 2 gün önde ama kilosu haftasina göre yine de böyle giderse iri bi bebek olmaz dedi. Öyle bi derdim de yok gerci ama yediklerimizden kimi bebek daha cok aliyor kimi almiyor niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…