- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.261
Aa buna nerden baktınızHerEki Görüntüle 3200674 hangi indirimin hangi gün olduğu uygulamada yazıyor eşofman altlarında yok diye biliyorum bugün
Uygulamada hangi gün hangi ürünler indirimde böyle gösteriyor. 28 gün için de indirim varAa buna nerden baktınız
Tamam da nasıl girdiniz onu soruyorum ben uygulamayı açınca böyle ekran gelmiyor kiUygulamada hangi gün hangi ürünler indirimde böyle gösteriyor. 28 gün için de indirim var
Tamam buldumUygulamada hangi gün hangi ürünler indirimde böyle gösteriyor. 28 gün için de indirim var
Uygulamada şubat kanpanyaları kısmında en sona kaydırın %28 indirim yazıyor ona bakınTamam da nasıl girdiniz onu soruyorum ben uygulamayı açınca böyle ekran gelmiyor ki
TeşekkürlerUygulamada şubat kanpanyaları kısmında en sona kaydırın %28 indirim yazıyor ona bakın
İlk doğduğunda çok gidiyormuş canım. Ben şimdilik 4 paket aldım ama benim ikiz. 2 numara da bir tane aldım daha stok yapmıcam alerji durumunu evet bilmiyoruz.1 numara bez kaç adet almayı düşünüyorsunuz acaba ? 2 numara vs alacakmışsınız yoksa alerji durumuna göre mi bakacaksınız
Evet canim var gerilme,buyuk oldugu icin bence.hem bazen sinirlenende de oluyor.makata,gaginaya agri vuruyor bazen.tekmeden dolayi bence o)))bir de ben oksapar igne kullaniyorum her gun gobekten.onun da yeri cok agri veriyor(((Canım senin karnında gerilme ya da sertleşme oluyor mu?
Lansinoh biberon ve göğüs pedi alıcam bende. Eşim Fakir'in fabrikasında çalışıyor. Bebe deterjanı vermişler ama sürekli bebek deterjanı denk gelmiyor o yetmeyecek gibi aldıklarımı yıkamaya o gün de bir şeyler alıcam. Deterjanları cidden güzel .Korbel bebek bezi çöp kovası almayı düşünen var mı? Onunda indirimi olacak e bebekte onu bekliyorum. Birde lansinoh ürünleri, göğüs pompaları onları kaçırmamam lazım
Ayy karından yapmasana artık bebişler yukardan da vuruyor ben korkuyorum koldan yapıyoruz her gün.Evet canim var gerilme,buyuk oldugu icin bence.hem bazen sinirlenende de oluyor.makata,gaginaya agri vuruyor bazen.tekmeden dolayi bence o)))bir de ben oksapar igne kullaniyorum her gun gobekten.onun da yeri cok agri veriyor(((
Hangi marka deterjan alacaksın?Lansinoh biberon ve göğüs pedi alıcam bende. Eşim Fakir'in fabrikasında çalışıyor. Bebe deterjanı vermişler ama sürekli bebek deterjanı denk gelmiyor o yetmeyecek gibi aldıklarımı yıkamaya o gün de bir şeyler alıcam. Deterjanları cidden güzel .
Malesef canim,cok uzuldum gercekden.inan biz de annemle her gun goruntulu 3-5 kez konusamasak uyuyamiyoruz.Ayin yaridan cokunu benim yanimda kaliyor,yardim etmek icin bana.Senin annemi kaybettim yazini okuyumca bir kac dakikalik ben de o hissi yasadim sanki.Aglamakdan kendime zor geldim yeminle.Yani dusunsene annelerimiz,babalarimiz gecici bizim yanimizda.Dusunmesi bile cok aci verici,xan yakici.O uzden seni cok iyi anliyorum canim.Ama bak cocugun icin,onun sagligi icin lutfen sabirli ol bir az.O torununu seyr edecek goklerden melek gibi,hic uzulme senAmin inşallahAllah razı olsun canım. Keşke torununu görebilseydi. Bu kadar erken beklemiyordum.
Koldan onermedi canim doktor ne bileyim gobelten yap dedi ama cok agriyor.Evet sag tarafdaki bende de gobelten yukari cikti kac gundur)))en son ben 18 ocak gittigimde doktor kiz 550 qr,oglan 495 qr dediAyy karından yapmasana artık bebişler yukardan da vuruyor ben korkuyorum koldan yapıyoruz her gün.
Seninkiler kaç gramdı en son? Benim fark açılıyor yavaş yavaş aralarında.
Hangi marka deterjan alacaksın?
Bende yavaş yavaş başladım. Green clean aldım temiz içerikliymiş. Şampuan aldım bide musteladan. Çok pahalılar ama
Sende de vaginada makatta agri oluyormuAyy karından yapmasana artık bebişler yukardan da vuruyor ben korkuyorum koldan yapıyoruz her gün.
Bende yavaş yavaş başladım. Green clean aldım temiz içerikliymiş. Şampuan aldım bide musteladan. Çok pahalılar ama
Ben lanainoh elektrikli tekli aldım 700 liraya daha önce indirimde öneriyorlar . Göğüs kremini alacağım ben deKorbel bebek bezi çöp kovası almayı düşünen var mı? Onunda indirimi olacak e bebekte onu bekliyorum. Birde lansinoh ürünleri, göğüs pompaları onları kaçırmamam lazım
Ben 44 adet Prima aktif bebek 1 beden aldım. Baby me 50 adet aldım totelde 94 adet bez varİlk doğduğunda çok gidiyormuş canım. Ben şimdilik 4 paket aldım ama benim ikiz. 2 numara da bir tane aldım daha stok yapmıcam alerji durumunu evet bilmiyoruz.
Şimdilik sleepy bionatural ve prima premium care aldım.
Bana bu markanın yumuşatıcısı geldi eşimin işyerinden bide yurtdışı satışı olan yumuşatıcı ve toz deterjanı var ama yetmeyeceği için sıvı deterjan almak zorundayım. Bunlar güzel yıkadı temiz kokuyo bebiş kıyafetleri dün yıkadım 1 makine yavaş yavaş hazırlayacağımAyy karından yapmasana artık bebişler yukardan da vuruyor ben korkuyorum koldan yapıyoruz her gün.
Benimki koldan ve bacaktan yapabilirsin dedi. Karın zor artık ya. Benimkiler de 710 a 620 çıktı en sonKoldan onermedi canim doktor ne bileyim gobelten yap dedi ama cok agriyor.Evet sag tarafdaki bende de gobelten yukari cikti kac gundur)))en son ben 18 ocak gittigimde doktor kiz 550 qr,oglan 495 qr dedi
Vajinada ağrı demeyimde sanki oraya tekme atıyorlar gibi zonklama tarzı bişi oluyor sonra geçiyor anlamadım nedir makatta ağrı olmadı.Sende de vaginada makatta agri oluyormu
bende düşünüyorum korbell çöp kovası indirime bağlı alacağım. Göğüs ucu yarası için lansinohun lanolin göğüs ucu kremini de tavsiye etti arkadaşım. Ona da bakın derimKorbel bebek bezi çöp kovası almayı düşünen var mı? Onunda indirimi olacak e bebekte onu bekliyorum. Birde lansinoh ürünleri, göğüs pompaları onları kaçırmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?