- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.241
Ben de tam 25+4 um ve aynen nefes nefese kalıyorum çabucak alışamadım bu halimeKızlar merhaba nasılsınız 25+4 haftalık hamileyim bayağı ağırlaştım hemen yoruluyorum belim sırtım ağrıyor uzanma istegi duyuyorum çok kilo aldım yaklaşık10 kg kadar belki ondan da olabilir diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl 1 hafta sonra Dr a gidicem çok merak ediyorum yüzünü felan görebilecek miyim kac kg oldu boyu felan inşallah yüzünü görürüm
Ben de aynıyım bugun sadece evi süpürdüm ama savaştan çıktım sankiKızlar merhaba nasılsınız 25+4 haftalık hamileyim bayağı ağırlaştım hemen yoruluyorum belim sırtım ağrıyor uzanma istegi duyuyorum çok kilo aldım yaklaşık10 kg kadar belki ondan da olabilir diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl 1 hafta sonra Dr a gidicem çok merak ediyorum yüzünü felan görebilecek miyim kac kg oldu boyu felan inşallah yüzünü görürüm
Bende 10 kilo aldim odemden dolayi 2 kilo felan da yukari doğru oynuyor. Istahimdq acildi 27 haftayim ben . Karnim cok buyudu 3 hafta icinde. Kilolu olmama ragmen belim taşımıyor ayakta duramiyorum .Kızlar merhaba nasılsınız 25+4 haftalık hamileyim bayağı ağırlaştım hemen yoruluyorum belim sırtım ağrıyor uzanma istegi duyuyorum çok kilo aldım yaklaşık10 kg kadar belki ondan da olabilir diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl 1 hafta sonra Dr a gidicem çok merak ediyorum yüzünü felan görebilecek miyim kac kg oldu boyu felan inşallah yüzünü görürüm
İri bebek olması çok da iyi değil. Gününde gitmesi en iyisi yoksa bir yığın tetkik istiyorlar. Doğum zamanını da etkiliyor.Masallah bebisinize ne güzel büyümüsBen de bugün kontrole gittim 610 gr 30 cm dedi. Boyu 2 gün önde ama kilosu haftasina göre yine de böyle giderse iri bi bebek olmaz dedi. Öyle bi derdim de yok gerci ama yediklerimizden kimi bebek daha cok aliyor kimi almiyor niyeyse
Aynen canimTek canım :) alacağız kiloları da yemeyi kaçırmadan almak biraz üzüyorbebekler iyi olsun önemli değil tabi ki verilir :) işim masa başı ve 3 lt su içerim ama bana mısın demiyor ödemler son ayımda balon gibi olcam galiba
Korkma canim bence o degil.Ama yine de her ihtimal amniyon sivisi ucun pedler var.Ondan al eczaneden.Mantardan ola bilirKaşınma olmuyor bende, kokulu da değil. Akıntıyla suyun bi ilişkisi mi var? Zaten su sorunum vardı düzelmişti, şimdi içime kuşku düştü.
Canım senin karnında gerilme ya da sertleşme oluyor mu?Aynen canimMasa başi oldugu icin de ola bilir odemler
Amin inşallahAllah rahmet eylesin canim,mekani cennet olsun insaAllah.Cok uzuldum.Cok kotu bir zamanda kaybetmissin.Uzulmemek elde degil biliyorum,ama yine de bebegin icin calis sabirli ol lutfen
detaylıya girdiğimde 20+5'ti 380 gramdı. birden atak yapmış, sonra durulur dengeler. ben tombik olmasını istemiyorum normal doğum istediğim için. normal kiloda olsun bizim olsun :)maşallah :) benim 22+5 de 529 gram 27 cm di çok güzel dedi doktor. Tombiş değil galiba bu haftalarda sizin nasıldı acaba
iri olmasın, sağlıklı olsunlar. ben ilk oğlumda da hiç kilo konusunu dert etmedim kendime. sağlıklıysa gerisinin hiç önemi yok açıkçası. her bebeğin bünyesi, iştahı farklı. zaten ultrason ölçümlerine de çok güvenmiyorum. 1 mm kaysa bütün değerler oynuyor.Masallah bebisinize ne güzel büyümüsBen de bugün kontrole gittim 610 gr 30 cm dedi. Boyu 2 gün önde ama kilosu haftasina göre yine de böyle giderse iri bi bebek olmaz dedi. Öyle bi derdim de yok gerci ama yediklerimizden kimi bebek daha cok aliyor kimi almiyor niyeyse
benim baya sert karnım bi de sanki içerden acıyor gibi. 7 kat deri varmış ya acaba onlar mı yırtılıyor ki :)Canım senin karnında gerilme ya da sertleşme oluyor mu?
Benim acı yok da bazen geriliyor sertleşiyor bi değişik ayakta pek duramaz oldumbenim baya sert karnım bi de sanki içerden acıyor gibi. 7 kat deri varmış ya acaba onlar mı yırtılıyor ki :)
Bugün eşofman altları uyku tulumları ve kozmonot tulumlarda indirim varmışKızlar e bebekte şubat indirimleri başlamış. Her gün farklı ürün gruplarında indirim oluyor uygulmasını indirip bakıyorum ben. Canım haberleşelim demiştin @ankazmrt0
Verscon Basic Kız Bebek Kozmonot - ebebek bu kozmonotun bebe mavisi içi beyazını 1 ay önce 250'ye almıştım ben.Bugün eşofman altları uyku tulumları ve kozmonot tulumlarda indirim varmış
Ben de çabuk yoruluyorum başladı 3. trimester :)Benim acı yok da bazen geriliyor sertleşiyor bi değişik ayakta pek duramaz oldum
geçen ay 260 a almıştım prima premium care 1 nolu bezi. 194 tl ye geliyor indirimle, aldım 2 paket dahaKızlar e bebekte şubat indirimleri başlamış. Her gün farklı ürün gruplarında indirim oluyor uygulmasını indirip bakıyorum ben. Canım haberleşelim demiştin @ankazmrt0
Ben bunu görmedim de prima bez aldımBugün eşofman altları uyku tulumları ve kozmonot tulumlarda indirim varmış
Evet ya benim ikiz olduğu için zaten diyorum dayanın kuzularım 10 hafta daha dayanınBen de çabuk yoruluyorum başladı 3. trimester :)
Bende bez aldım. Sleepy bionatural almıştım. Şimdide premium care 1 ve 2 numara aldımgeçen ay 260 a almıştım prima premium care 1 nolu bezi. 194 tl ye geliyor indirimle, aldım 2 paket daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?