2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben lanainoh elektrikli tekli aldım 700 liraya daha önce indirimde öneriyorlar . Göğüs kremini alacağım ben de

Ben 44 adet Prima aktif bebek 1 beden aldım. Baby me 50 adet aldım totelde 94 adet bez var
İyi almışsınız. Göğüs kremi lansinoh aldım. Siz 1 paket daha yenidoğan alın bence
Aynen olabilir ben daha başlamadım yıkamaya bakayım bu markalarada.

bende düşünüyorum korbell çöp kovası indirime bağlı alacağım. Göğüs ucu yarası için lansinohun lanolin göğüs ucu kremini de tavsiye etti arkadaşım. Ona da bakın derim
İnşallah indirim olur 150 almışlar geçen sene şimdi çok artmış. Ondan aldım bakalım bir tane pompa almam lazım.

İnşallah indirim olur 150 almışlar geçen sene şimdi çok artmış. Ondan aldım bakalım bir tane pompa almam lazım.
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek bundan aldım canım. Bunun bi de kiraz çekirdekli olanı var benim ki değil :) jokerde göğüs ucu kremi 146 tl 40 ml olanı, üye olunca 200 tlye 50 tl indirim de var
Kızlar ben ilk oğlumda korbeli canını çıkartana kadar kullandım. Resmen hayat kurtarıyor koku vs hiç vermiyor dışarı çok rahat ve pratik oluyor bunu kullanmak maddi olarak zorlamayacaksa kaçırmayın poşetler de baya uzun gidiyor. Sevi bebenin reflü yatağını da oğlum da kullanmıştım o da memnuniyet oranı yüksek. kızıma da şimdi pembesini aldım hemen. Babymall e de bakın bazı ürünlerin fiyatları orada daha uygun oluyor. Bir de bugün welcombaby de de birçok üründe indirim başladı yüzde 30 gibi

1 numara bez kaç adet almayı düşünüyorsunuz acaba ? 2 numara vs alacakmışsınız yoksa alerji durumuna göre mi bakacaksınız
nacizane tavsiyem 1 numara çok almamanız. doğumdan sonra hızlı büyüdükleri için 1 numarada taşmalar çok fazla oluyor 1 ve 2 arasında çok fark olmuyor zaten genelde. Bir de aldığınız markanın beden yorumlarına bakın mutlaka. Kalıpları değişiyor çünkü:)

Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek bundan aldım canım. Bunun bi de kiraz çekirdekli olanı var benim ki değil :) jokerde göğüs ucu kremi 146 tl 40 ml olanı, üye olunca 200 tlye 50 tl indirim de var
Bakıyorum hemen Kiraz çekirdekli neymiş ki
Alıcam gibi bende korbel başta gereksiz geldi ama kullananlar çok memnun. İki bebek olacak bide hayat kurtarır

Bakıyorum hemen Kiraz çekirdekli neymiş ki

Alıcam gibi bende korbel başta gereksiz geldi ama kullananlar çok memnun. İki bebek olacak bide hayat kurtarır
Gaz için sanırım. Bi de bel kemerleri var kiraz çekirdeği ısıtılıp bağlanıyormuş falan indirimde mi bilmiyorum :) battaniye aldınız mı? Nohut battaniye diyorlar ya ona ve takımının battaniyesine sarılsa ilk gün acaba yeterli olur mu?

Mide ağrısı çeken var mı? Yanıyor gibi bulanıyor bir tuhaf. Çözüm nedir?
Benim o yani bi tuhaf su içiyorum midem yanıyor mu ağrıyor mu anlayamadım zaten bugün hayatimin şokunu yaşadım bi tartıldım 70 yaziyo çüş dedim nasil yani insan 2 gunde 3kilo alir daha 2gun once 67ydi yine şaşırmıştım üstelik son 2 3 haftadır mide yanmasindan doğru düzgün bisey yemiyorum ne oluyor anlamadim ya

Ay neler neler var ya kafa yastığı varmış bide Kafası düzgün olsun diye battaniye annem aldı bir tane daha alınacak. İlk gün 3 kat sardırmıştı arkadaşımın doktoru çok üşürmüş bebek .

Ben doğumda ilk hemşireye zıbın, tulum, çorap, eldiven, şapka ve nohut battaniye vermeyi düşünüyorum sadece. Çünkü hastaneler her zaman aşırı sıcak oluyor özel de olsa devlet de olsa. Tecrübeli anneler bu konuda bizi aydınlatsın

Bende takımlarının battaniyeleri hariç bir tane işbirden aldığım battaniye var, ablamın ördüğü puffy battaniye var bi de az önce tutamadım kendimi nohut battaniye aldım. Nohut battaniyeyi hep görüyorum arkadaşlarımdan falan bence kullanışlı. Ayrıca kış bebeği de değiller yeter bence de. Evet aydınlatsınlar bizi

kafa yastığı da aldım bana çekerse düz kafalı olur sırt üstü yatarım hep çünkü ama şuan yatmamaya çalışıyorum tabi

Aclik tokluga nasil baktirdiniz? Tokluk icin normal bir seyler yediniz ardindan tahlil mi verdiniz

Önde gittikleri zaman erken mi doğuyorlar? Doktor mu erken doğma kararı oluyor yoksa bebek kendiliğinden mi erken geliyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…