- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.301
Anladım canım sağol. Öyle bi ihtimal var mı diye merak etmiştim de. Benimki de 2 hafta önden gidiyor boy ve kilodanKendiliginden 13 gün önce dogdu normal doğumla.
Evet öyle. Miniminnacik dogsalar bile 1-2 ayda toparliyolar. Kizim 3080 gram dogup sonra bogum bogum olmustudetaylıya girdiğimde 20+5'ti 380 gramdı. birden atak yapmış, sonra durulur dengeler. ben tombik olmasını istemiyorum normal doğum istediğim için. normal kiloda olsun bizim olsun :)
iri olmasın, sağlıklı olsunlar. ben ilk oğlumda da hiç kilo konusunu dert etmedim kendime. sağlıklıysa gerisinin hiç önemi yok açıkçası. her bebeğin bünyesi, iştahı farklı. zaten ultrason ölçümlerine de çok güvenmiyorum. 1 mm kaysa bütün değerler oynuyor.
Benim ilk bebeğim ben hastane çıkışı aldım içinde battaniyesi olan onu, Nohut battaniye alacağım. Birde 2 tane daha takım götüreceğim 1 gece kalacağımız için.Ben doğumda ilk hemşireye zıbın, tulum, çorap, eldiven, şapka ve nohut battaniye vermeyi düşünüyorum sadece. Çünkü hastaneler her zaman aşırı sıcak oluyor özel de olsa devlet de olsa. Tecrübeli anneler bu konuda bizi aydınlatsın
Önde gitme olayını ben doktoruma sormuştum. Doğum tarihini etkilemez dedi. 37. Haftayı doldurduktan sonra her an gelebilirmiş.Önde gittikleri zaman erken mi doğuyorlar? Doktor mu erken doğma kararı oluyor yoksa bebek kendiliğinden mi erken geliyor,
Süperdiniz tşk ederim uygulamayı indiriyorum bende hemenKızlar e bebekte şubat indirimleri başlamış. Her gün farklı ürün gruplarında indirim oluyor uygulmasını indirip bakıyorum ben. Canım haberleşelim demiştin @ankazmrt0
Yenidoğan şu an hastane çıkışları vs dahil 10 takım oldu belki çok beğendiğim olursa 1-2 tane daha alırım. Biberon Chicco'nun cam olanını, Philips Avent'in büyük plastik olanını aldım. Emzikte de Bibs'in silikon olanlarından almayı düşünüyorumKızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
Henüz daha biberon emzik almadım bilmiyorum ne alıcagımı 1 tane onlu hastane çıkışı var 2 tane de 5 li gerisini 0-3 aylık aldım hep yenidoğan çok almadımKızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
Sen en son ne zaman gittigimde o kadardi canim kilolari?Evet aynen oyle oluyor tekme atan zaman.bide bu gun bir kac kez adet agrisina benzer agrim oldu,cok korkuyorumBenimki koldan ve bacaktan yapabilirsin dedi. Karın zor artık ya. Benimkiler de 710 a 620 çıktı en son
Vajinada ağrı demeyimde sanki oraya tekme atıyorlar gibi zonklama tarzı bişi oluyor sonra geçiyor anlamadım nedir makatta ağrı olmadı.
Adet ağrısına benzer kasılma bende hep oluyor günde bir iki kere kesin. 7. Haftadan bu yana o sancıyı çekiyorum şimdilerde sıklığı biraz azaldı. Ama acısı arttı.Sen en son ne zaman gittigimde o kadardi canim kilolari?Evet aynen oyle oluyor tekme atan zaman.bide bu gun bir kac kez adet agrisina benzer agrim oldu,cok korkuyorum
Bende 12 haftadan beri olmuyordu sanki.simdi bugun yiine 2 deda oldu.korkuyorum((Adet ağrısına benzer kasılma bende hep oluyor günde bir iki kere kesin. 7. Haftadan bu yana o sancıyı çekiyorum şimdilerde sıklığı biraz azaldı. Ama acısı arttı.
Ben de 4 yeni doğan var onun dışında 0-3 ve 3-6 aylık aldım. Çabuk büyüyor dedikleri için.Kızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
Günaydın evet bu dediginiz hamilelik krampı.. ilk gebeligimde uykumdan bağırarak uyanıyordum.esinize söyleyin o anda kramp giren bacağınıza yada kasınıza cimcik atsın . Benim öyle geçiyordu. Ayrıca ağrısını bugün gün içerisinde hissedebilirsin bacağında .Kızlar günaydın, az önce resmen acıdan bağırarak uyandım. Bacağımın dizden aşağı kısmına kramp girmişti ve onun acısıyla uyandım ne yapacağımı da bilemedim, hamilelik krampları bunlar mı oluyor? Sizde de oluyor mu?
Kendiliginden 13 gün önce dogdu normal doğumla.
Biberonu şimdiden almayın derim. Elinizin altında durursa birileri hep vermeye çalışır mama vs. Önce emzirin, mama verecekseniz de silikon kaşıkla verin ilk etapta baktınız sutunuz arttı bebek de emiyor biberona hiç gerek yok. Ona alisan bebek memeyi daha çabuk reddediyor çünkü.Kızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
24+3 tü canım.Sen en son ne zaman gittigimde o kadardi canim kilolari?Evet aynen oyle oluyor tekme atan zaman.bide bu gun bir kac kez adet agrisina benzer agrim oldu,cok korkuyorum
benım ıkıncı hamılelıgım ılk hamılelıgımde hepsını avent aldım cok memnun kaldımKızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
Dun bende de oldu sertlesme ama beni en cok korkutan adet sancisi oldu.2-3 kez oldu dun,ama kisa surdu cok sukur 5 dk falan.Erken dogumdan korkuyorum.Akcigerleri daha gelismemis Allah uzak etsin(((24+3 tü canım.
Normaldir inşallah canım korkma. Benimde dün akşam çok rahatsız etti sertleşmebugün de uyandım ellerim şişmiş parmağım uyuşuk her var bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?