2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet öyle. Miniminnacik dogsalar bile 1-2 ayda toparliyolar. Kizim 3080 gram dogup sonra bogum bogum olmustu Saglikli olsunlar da gerisi bos

Benim ilk bebeğim ben hastane çıkışı aldım içinde battaniyesi olan onu, Nohut battaniye alacağım. Birde 2 tane daha takım götüreceğim 1 gece kalacağımız için.

Kızlar e bebekten neler aldınız veya alacaksınız.. ilk bebişim olacak tecrübesizim işe yaramayan bir şey almak istemem. Mesela akıllı çöp kovası alan ve kullanan var mı işe yarıyor mu sizce

Kızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
Yenidoğan şu an hastane çıkışları vs dahil 10 takım oldu belki çok beğendiğim olursa 1-2 tane daha alırım. Biberon Chicco'nun cam olanını, Philips Avent'in büyük plastik olanını aldım. Emzikte de Bibs'in silikon olanlarından almayı düşünüyorum

Sen en son ne zaman gittigimde o kadardi canim kilolari?Evet aynen oyle oluyor tekme atan zaman.bide bu gun bir kac kez adet agrisina benzer agrim oldu,cok korkuyorum

Sen en son ne zaman gittigimde o kadardi canim kilolari?Evet aynen oyle oluyor tekme atan zaman.bide bu gun bir kac kez adet agrisina benzer agrim oldu,cok korkuyorum
Adet ağrısına benzer kasılma bende hep oluyor günde bir iki kere kesin. 7. Haftadan bu yana o sancıyı çekiyorum şimdilerde sıklığı biraz azaldı. Ama acısı arttı.

Kızlar günaydın, az önce resmen acıdan bağırarak uyandım. Bacağımın dizden aşağı kısmına kramp girmişti ve onun acısıyla uyandım ne yapacağımı da bilemedim, hamilelik krampları bunlar mı oluyor? Sizde de oluyor mu?

Günaydın evet bu dediginiz hamilelik krampı.. ilk gebeligimde uykumdan bağırarak uyanıyordum.esinize söyleyin o anda kramp giren bacağınıza yada kasınıza cimcik atsın . Benim öyle geçiyordu. Ayrıca ağrısını bugün gün içerisinde hissedebilirsin bacağında .

Kızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
Biberonu şimdiden almayın derim. Elinizin altında durursa birileri hep vermeye çalışır mama vs. Önce emzirin, mama verecekseniz de silikon kaşıkla verin ilk etapta baktınız sutunuz arttı bebek de emiyor biberona hiç gerek yok. Ona alisan bebek memeyi daha çabuk reddediyor çünkü.

24+3 tü canım.
Normaldir inşallah canım korkma. Benimde dün akşam çok rahatsız etti sertleşme bugün de uyandım ellerim şişmiş parmağım uyuşuk her var bir şey

24+3 tü canım.
Normaldir inşallah canım korkma. Benimde dün akşam çok rahatsız etti sertleşme bugün de uyandım ellerim şişmiş parmağım uyuşuk her var bir şey
Dun bende de oldu sertlesme ama beni en cok korkutan adet sancisi oldu.2-3 kez oldu dun,ama kisa surdu cok sukur 5 dk falan.Erken dogumdan korkuyorum.Akcigerleri daha gelismemis Allah uzak etsin(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…