- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.321
Merhaba canim.Olur genellikle bende ilk aylar cok oldu.Doktor kan pihtilasmasindan,bi de kalsiyum azligindan dedi.Ben kullaniyorum onlari,simdi iyiyim cok sukur.Bir de sut ic her gun bir bardak bobreginde problem yoksaKızlar günaydın, az önce resmen acıdan bağırarak uyandım. Bacağımın dizden aşağı kısmına kramp girmişti ve onun acısıyla uyandım ne yapacağımı da bilemedim, hamilelik krampları bunlar mı oluyor? Sizde de oluyor mu?
Bende ondan korkuyorum canım. Zaten ikizler erken geliyor dayanabildikleri kadar dayansınlar kuzucuklar inşallahDun bende de oldu sertlesme ama beni en cok korkutan adet sancisi oldu.2-3 kez oldu dun,ama kisa surdu cok sukur 5 dk falan.Erken dogumdan korkuyorum.Akcigerleri daha gelismemis Allah uzak etsin(((
Evet canim insaAllah dayanirlarBende ondan korkuyorum canım. Zaten ikizler erken geliyor dayanabildikleri kadar dayansınlar kuzucuklar inşallahOlmadı kontrolüme azcık daha erken gidicem napıyım
Evet geçti ama hala acısı var az da olsa dediğiniz gibiGünaydın evet bu dediginiz hamilelik krampı.. ilk gebeligimde uykumdan bağırarak uyanıyordum.esinize söyleyin o anda kramp giren bacağınıza yada kasınıza cimcik atsın . Benim öyle geçiyordu. Ayrıca ağrısını bugün gün içerisinde hissedebilirsin bacağında .
Bakalım yarın bi kan verip değerlerime baktırayım ona göre doktora sorarım, süt içiyorum aslında ama organik olmadığı için faydası çok olmuyor demek kiMerhaba canim.Olur genellikle bende ilk aylar cok oldu.Doktor kan pihtilasmasindan,bi de kalsiyum azligindan dedi.Ben kullaniyorum onlari,simdi iyiyim cok sukur.Bir de sut ic her gun bir bardak bobreginde problem yoksa
Benim de olmuştu kramp magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş magnezyum içtiğimden beri hiç olmadı doktoruna danış belki magnezyum verir canımBakalım yarın bi kan verip değerlerime baktırayım ona göre doktora sorarım, süt içiyorum aslında ama organik olmadığı için faydası çok olmuyor demek ki
Bende sabahları uyanıyordum hep bacağıma kramp giriyordu doktorum magnezyum verdi kullanmaya başladım tekrar artık olmuyor dozu yetmezse arttırırız dedi.Kızlar günaydın, az önce resmen acıdan bağırarak uyandım. Bacağımın dizden aşağı kısmına kramp girmişti ve onun acısıyla uyandım ne yapacağımı da bilemedim, hamilelik krampları bunlar mı oluyor? Sizde de oluyor mu?
Ben emzirme eğitimi aldım yakın zamanda biberon vermeyin evde mümkünse enjektörle verin dedi emziremiyorsanızda. Emmek zor biberon kolay olduğu için meme reddi olabiliyor dedi.Biberonu şimdiden almayın derim. Elinizin altında durursa birileri hep vermeye çalışır mama vs. Önce emzirin, mama verecekseniz de silikon kaşıkla verin ilk etapta baktınız sutunuz arttı bebek de emiyor biberona hiç gerek yok. Ona alisan bebek memeyi daha çabuk reddediyor çünkü.
O korku bende de var bu aralar sanci bende de oluyor hatta kahve akinti geldi bi ara ama doktor herşey normal dedi beni de tedirgin ediyor erken dogum korkusu ama çoğu kişide bu korkular oluyormus oyle olunca rahatlıyorum Allah en saglikli zamanda kucaklasın yavrularimizi. Ben ağırlarım iyice yatakta saga sola dönmek cok zorluyor beniDun bende de oldu sertlesme ama beni en cok korkutan adet sancisi oldu.2-3 kez oldu dun,ama kisa surdu cok sukur 5 dk falan.Erken dogumdan korkuyorum.Akcigerleri daha gelismemis Allah uzak etsin(((
altında hangi mağazada var seçeneğinden bakabilirsin canımKorbel tükendi diyorCURIOUS-WOMAN kaçırdık mağazada var mıdır bilmem 20 sinde tekrar olacak indirimi
Benim de olmuştu kramp magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş magnezyum içtiğimden beri hiç olmadı doktoruna danış belki magnezyum verir canım
Sağ olun kızlar bakalım tekrarlarsa doktora danışıp ilaç istiycem çünkü çok acı verici bir şeydi uyku sersemliğiyle baya korktumBende sabahları uyanıyordum hep bacağıma kramp giriyordu doktorum magnezyum verdi kullanmaya başladım tekrar artık olmuyor dozu yetmezse arttırırız dedi.
Aa tamam bakayım canım sağolaltında hangi mağazada var seçeneğinden bakabilirsin canım
Canım benim de gece kramplarım çok fenaydı suda karıştırılıp içilen magnezyumu da sevemedim bi. Doktorum en son osteocare diye bir takviye verdi içerisinde kalsiyum çinko magnezyum d vitamini var o baya iyi geldi onu da bir sor istersenSağ olun kızlar bakalım tekrarlarsa doktora danışıp ilaç istiycem çünkü çok acı verici bir şeydi uyku sersemliğiyle baya korktum
Ayy magnezyumlar suda mı çözdürülüyordu ben zaten suda çözülen şeyler içemiyorum kusuyorum hemen, direkt dediğiniz takviyelerden sorayım o zaman teşekkür ederimCanım benim de gece kramplarım çok fenaydı suda karıştırılıp içilen magnezyumu da sevemedim bi. Doktorum en son osteocare diye bir takviye verdi içerisinde kalsiyum çinko magnezyum d vitamini var o baya iyi geldi onu da bir sor istersen
Organik olmayani icme canim,ziyani olur sonra Allah muhafazaBakalım yarın bi kan verip değerlerime baktırayım ona göre doktora sorarım, süt içiyorum aslında ama organik olmadığı için faydası çok olmuyor demek ki
Evet canim aynen kendini koru,cok is yapma evde.Kahve rengi akinti progesteron azligindan dolayi da olabilir bence.Fitil,igne falan kullaniyormusun?Amin insaAllah canim.Ben de cok zorlaniyorum yatakta donunce.En cok da geceler zorlasiyorO korku bende de var bu aralar sanci bende de oluyor hatta kahve akinti geldi bi ara ama doktor herşey normal dedi beni de tedirgin ediyor erken dogum korkusu ama çoğu kişide bu korkular oluyormus oyle olunca rahatlıyorum Allah en saglikli zamanda kucaklasın yavrularimizi. Ben ağırlarım iyice yatakta saga sola dönmek cok zorluyor beni
Benim zaten 20 haftalara kadar riskliydi riskli gebe diye geçiyordum ama sonra hersey normale döndü sukur. Protestan 20inci haftalarda bırakmıştım haftaya kontrol var tekrar ben yoruluyorum o da etkiliyor en guzeli bulduğumuz her boş vakti yatarak gecirmekEvet canim aynen kendini koru,cok is yapma evde.Kahve rengi akinti progesteron azligindan dolayi da olabilir bence.Fitil,igne falan kullaniyormusun?Amin insaAllah canim.Ben de cok zorlaniyorum yatakta donunce.En cok da geceler zorlasiyor
Ben yatmaya calisiyorum resmen çürüdü sol tarafım ,uyuşuyor bazen kolum .Bana doktorum soluna yat hep hem sana hem bebege cok faydalı dedi sırt üstü yatma dedi Gece arada dönüyorum sağ tarafima ama hamile yastığı baya işe yaradı benide surekli solda tutuyor .Benim bu kadar zorlanma sebebim yıllardır yuz ustu uyumaya alışmış olmamdan doğurur doğurma yuz ustu yatıcam hayalini kuruyorumKızlar sol tarafiniza yatiyormusunuz hep ya, benim artik çürüyecek sol tarafimama kan akisi en iyi oyleymis galiba. Tamam sirt ustu tehlikeli deniliyor da sag tarafa yatmakta mi oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?