- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.341
Suttense mayali urunler daha faydali sutten pek bir sey alinmiyor malesef.ev yapimi yogurt ve ya kefir icebilirsen icmelisin probiyitik olarak daha saglikliBakalım yarın bi kan verip değerlerime baktırayım ona göre doktora sorarım, süt içiyorum aslında ama organik olmadığı için faydası çok olmuyor demek ki
Ya benimde çürüdüBen yatmaya calisiyorum resmen çürüdü sol tarafım ,uyuşuyor bazen kolum .Bana doktorum soluna yat hep hem sana hem bebege cok faydalı dedi sırt üstü yatma dedi Gece arada dönüyorum sağ tarafima ama hamile yastığı baya işe yaradı benide surekli solda tutuyor .Benim bu kadar zorlanma sebebim yıllardır yuz ustu uyumaya alışmış olmamdan doğurur doğurma yuz ustu yatıcam hayalini kuruyorum
5-6 tane takımı var. Biberon ve emzik philips avent aldım. Emzik ikili aldım, biberon cam olanından 125 ml.Kızlar yeni dogan kac takim aldiniz.biberon ve emzik hangi marka aldiniz
bende de gece oluyor genelde, eşim sağolsun uyanıyor geri kıvırıyor parmakları geçiyor. Bir sonraki kontrolde magnezyum yazmasını söylycem doktoruma kramplar için.Kızlar günaydın, az önce resmen acıdan bağırarak uyandım. Bacağımın dizden aşağı kısmına kramp girmişti ve onun acısıyla uyandım ne yapacağımı da bilemedim, hamilelik krampları bunlar mı oluyor? Sizde de oluyor mu?
yaa evet tükenmiş ben az önce girdimKorbel tükendi diyorCURIOUS-WOMAN kaçırdık mağazada var mıdır bilmem 20 sinde tekrar olacak indirimi
Birer tane emzirme sütyeni ve atleti aldım. Atlet iki tane daha almayı düşünüyorum. Evde giymek için. Kaçar tane almak gerekir?Kızlar emzirme sütyeni emzirme atleti bunlar alınması gereken şeyler mi kac tane almak gerekir? Bide göğüs ucu goruyorum hatta gerçek gümüş göğüs uçları aparatları var bunlar gerekli seyler mi
Ya benim karnım hiç hamile gibi degil zaten kilom car diye sanırım gören de inanmıyor sanki. Ben yüzükoyun yatıp bacagimi çekiyorum hafif sola donuyorum ama karnım yatakta yani tekmelerse yön degistiriyorum. Zarar vermiyorumdur inşallahYa benimde çürüdükendimi bildim bileli yüz üstü uyurdum hahaha hasretim bende yüz üstü uyumaya evet bebege kan akisi en cok sol tarafta yatinca gidermis, ama bazen dinlenmek icin sag tarafima yatinca hemen korkuyorum bir sey olursa diye. Bende aldim hamile yastigi gercekten uyandigimda kendimi sol tarafimda buluyorum ama uyusmus oluyorum.
Merhaba bana mesaj atar misin ? Bir sey soracam sizeMerhaba, beni de ekler misin?
Sat: 19.08.2022
1. çocuk
Öyle hemen bir şey olacağımı düşünmüyorum. Ben sağ sol sırt üstü hafif yüzüstü yatıyorum. Uyurken dönüyoruz zaten.Ya benimde çürüdükendimi bildim bileli yüz üstü uyurdum hahaha hasretim bende yüz üstü uyumaya evet bebege kan akisi en cok sol tarafta yatinca gidermis, ama bazen dinlenmek icin sag tarafima yatinca hemen korkuyorum bir sey olursa diye. Bende aldim hamile yastigi gercekten uyandigimda kendimi sol tarafimda buluyorum ama uyusmus oluyorum.
Yuzukoyun yatiyosun ama karnin yataga yan gelio demek istedin herhaldeYa benim karnım hiç hamile gibi degil zaten kilom car diye sanırım gören de inanmıyor sanki. Ben yüzükoyun yatıp bacagimi çekiyorum hafif sola donuyorum ama karnım yatakta yani tekmelerse yön degistiriyorum. Zarar vermiyorumdur inşallah
Sirt ustu yatmayin diyolar ya. Anladim canim ben fazla kastım galiba kendimi sol tarafa yatmaliyim diye.Öyle hemen bir şey olacağımı düşünmüyorum. Ben sağ sol sırt üstü hafif yüzüstü yatıyorum. Uyurken dönüyoruz zaten.
Emzirme sütyeniyle atleti bence ilk zamanlar için kolaylık evdeyken sürekli emzirirken uğraşmamak için. Gümüş kapağı öneren çok fazla insan oldu çevremde ben tercih edicem. Son zamanlarda veya hastaneye almayanların çoğunun göğüs ucu yara.Kızlar emzirme sütyeni emzirme atleti bunlar alınması gereken şeyler mi kac tane almak gerekir? Bide göğüs ucu goruyorum hatta gerçek gümüş göğüs uçları aparatları var bunlar gerekli seyler mi
ÇınarErkek anneleri isimlere karar verdiniz miiiiii ? Ne olacak 2023 paşalarının isimleri?fikir alışverişi yapmış olalım hem..
Bende sipariş edeyim gümüş kapak heryerde karşıma çıkıp duruyor yorumlarda çok iyiEmzirme sütyeniyle atleti bence ilk zamanlar için kolaylık evdeyken sürekli emzirirken uğraşmamak için. Gümüş kapağı öneren çok fazla insan oldu çevremde ben tercih edicem. Son zamanlarda veya hastaneye almayanların çoğunun göğüs ucu yara.
Kızlar süt olarak içtiğiniz özel bir marka var mi? İnternette pastörize süt onerilior o da bir migroslarda var ama ben daha çok laktozsuz süt içiyorum midemi rahatsız etmior
[/QUOTE
Sütten ziyade ev yapımı yoğurt daha çok yiyorum yoğurdum bittiğinde market sütü içiyorum ancak
Laktozsuz sutler de zaten pastörize sütKızlar süt olarak içtiğiniz özel bir marka var mi? İnternette pastörize süt onerilior o da bir migroslarda var ama ben daha çok laktozsuz süt içiyorum midemi rahatsız etmior
Gümüs kapak ilkinde kullandim ben cok faydasini gördüm. Hatta dogumdan 1-2 hafta önce günde 1-2 saat baslamistim nemlendiriyordu. Direk sütyene gögüs ucu degdiginde bile aciyor ilk bsslar yaralardan dolayiBende sipariş edeyim gümüş kapak heryerde karşıma çıkıp duruyor yorumlarda çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?