2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bakalım yarın bi kan verip değerlerime baktırayım ona göre doktora sorarım, süt içiyorum aslında ama organik olmadığı için faydası çok olmuyor demek ki
Suttense mayali urunler daha faydali sutten pek bir sey alinmiyor malesef.ev yapimi yogurt ve ya kefir icebilirsen icmelisin probiyitik olarak daha saglikli

Ya benimde çürüdü kendimi bildim bileli yüz üstü uyurdum hahaha hasretim bende yüz üstü uyumaya evet bebege kan akisi en cok sol tarafta yatinca gidermis, ama bazen dinlenmek icin sag tarafima yatinca hemen korkuyorum bir sey olursa diye. Bende aldim hamile yastigi gercekten uyandigimda kendimi sol tarafimda buluyorum ama uyusmus oluyorum.

Ben bebege henuz hicbirsey almadim adini dahi dusunmedik alisveris ve isim icin 28. haftasina girmesini bekliyorum suan 24u doldurduk ne kadar dogru onuda bilmiyorum yanlis mi yapiyorum

bende de gece oluyor genelde, eşim sağolsun uyanıyor geri kıvırıyor parmakları geçiyor. Bir sonraki kontrolde magnezyum yazmasını söylycem doktoruma kramplar için.

Kızlar emzirme sütyeni emzirme atleti bunlar alınması gereken şeyler mi kac tane almak gerekir? Bide göğüs ucu goruyorum hatta gerçek gümüş göğüs uçları aparatları var bunlar gerekli seyler mi

Kızlar emzirme sütyeni emzirme atleti bunlar alınması gereken şeyler mi kac tane almak gerekir? Bide göğüs ucu goruyorum hatta gerçek gümüş göğüs uçları aparatları var bunlar gerekli seyler mi
Birer tane emzirme sütyeni ve atleti aldım. Atlet iki tane daha almayı düşünüyorum. Evde giymek için. Kaçar tane almak gerekir?
Gümüş kapak almadım. Onun yerine lanisoh göğüs ucu kremi ve silikon göğüs koruyucu kapak aldım.

Ya benim karnım hiç hamile gibi degil zaten kilom car diye sanırım gören de inanmıyor sanki. Ben yüzükoyun yatıp bacagimi çekiyorum hafif sola donuyorum ama karnım yatakta yani tekmelerse yön degistiriyorum. Zarar vermiyorumdur inşallah

Öyle hemen bir şey olacağımı düşünmüyorum. Ben sağ sol sırt üstü hafif yüzüstü yatıyorum. Uyurken dönüyoruz zaten.

Yuzukoyun yatiyosun ama karnin yataga yan gelio demek istedin herhalde ustune yatmiyorsun anladigim kadariyla karninin. Ya aslinda yatsak bile bebegin suyu koruyormus yani bebegi siksitirma durumu yokmus. Sadece gecen video izledim anne uygun yatis pozisyonlari diye, sirt ustu yattigimizda agirlik ana damara geliormus bebege az kan gidiyormus. O da gelisimini etkiliomus diye. Bebege en iyi kan sol tarafa yatmayla geciyomus. Bunu izledigimden beri ben mi abarttim de sol tarafim çürüdü artik
Öyle hemen bir şey olacağımı düşünmüyorum. Ben sağ sol sırt üstü hafif yüzüstü yatıyorum. Uyurken dönüyoruz zaten.
Sirt ustu yatmayin diyolar ya. Anladim canim ben fazla kastım galiba kendimi sol tarafa yatmaliyim diye.

Emzirme sütyeniyle atleti bence ilk zamanlar için kolaylık evdeyken sürekli emzirirken uğraşmamak için. Gümüş kapağı öneren çok fazla insan oldu çevremde ben tercih edicem. Son zamanlarda veya hastaneye almayanların çoğunun göğüs ucu yara.

Kızlar süt olarak içtiğiniz özel bir marka var mi? İnternette pastörize süt onerilior o da bir migroslarda var ama ben daha çok laktozsuz süt içiyorum midemi rahatsız etmior

Erkek anneleri isimlere karar verdiniz miiiiii ? Ne olacak 2023 paşalarının isimleri? fikir alışverişi yapmış olalım hem..

Bende sipariş edeyim gümüş kapak heryerde karşıma çıkıp duruyor yorumlarda çok iyi

Bende sipariş edeyim gümüş kapak heryerde karşıma çıkıp duruyor yorumlarda çok iyi
Gümüs kapak ilkinde kullandim ben cok faydasini gördüm. Hatta dogumdan 1-2 hafta önce günde 1-2 saat baslamistim nemlendiriyordu. Direk sütyene gögüs ucu degdiginde bile aciyor ilk bsslar yaralardan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…