2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
doktorunuz magnezyum takviyesi vermedi mi? günde 1 soda içmeye de dikkat edin benimde oluyor bu sebepten uykudan uyanmalarım ama magnezyum içmeye başlayınca azaldı çok şükür.

Kızlar emzirme sütyeni emzirme atleti bunlar alınması gereken şeyler mi kac tane almak gerekir? Bide göğüs ucu goruyorum hatta gerçek gümüş göğüs uçları aparatları var bunlar gerekli seyler mi
canım ben evde hiç sütyen takmıyorum. aldıklarımı da hiç kullanmadım açıkçası. yarım atletlerden giyiyordum. onlar daha rahat oluyor. çünkü memeler şişip duruyor ilk aylar. sütyen rahatsız ediyordu beni. tişörtlerim sık sık ıslanıyordu ve değiştiriyordum. göğüs pedi vs. de hiç önermiyorlar meme uçlarını yara yaptığı için. ilk 6 ay gümüş kapak kullandım, gram yara olmadı meme uçlarım ama ilk gebelikte emzirmeye alışana kadar fizyolojik olarak biraz acıyor uçlar, bu da normal.

Canım gümüş kapal kullanımı nasıl oluyor? Hiç bilgim yok. Mesela emzirip hemen onu mu takıyoruz

Kızlaar işten ayrılınca boşluğa düştüm, bende youtubedan kanavice yapmayi öğrendim Kızıma battaniye yapmaya karar verdiydim. Bitti nasil olmuş ismine karar vermedigimiz icin işleyemedim ismini, ama kararlasinca ismini de işlicem balonlarin yanina

Eklentiler

• 4E1A8C3E-995D-437D-B514-2A125B7B7954.webp
    118 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar dünden beri sağ kasıgımdan biraz sola doğru hafif bi ağrı var baskı gibi böyle bişey yaşadınız mı sizce neden olur

Kizlar karda yururken hafif bir sekilde kolumun uzerine sag popomun uzerine düştüm. Siddetli bir düsme degildi agri sizi hissetmedim. Lavoboda baktim kan yok cok şükür. Ve bebek hareketlerini aç oldugum halde hissediyorum . Netten baktim biraz . Siddetli dusme degilse skinti olmaz yazmislar. Karin uzeri düşüşlerde bile bisey olmuyomus. Yani agri sizi hissetmiyorum kan yok . Hastaneye gitmelimiyim . Kar cok yagyor bir an once eve gitmek istiyorum acikcasi

Canım gümüş kapal kullanımı nasıl oluyor? Hiç bilgim yok. Mesela emzirip hemen onu mu takıyoruz
evet canım emzirirken çıkartıyoruz sadece, onun haricinde ben hiç çıkarmadım. zaten içine süt dolduğu için meme uçlarına yapışıyor. düşmüyor kolay kolay. lasinosh vs kullanmama hiç gerek kalmadı ki ilk oğlum 14-15 saat emerdi ilk aylarda. sürekli memedeydi. bir kere ne kanadı ne de yara oldu. ben şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben pazar günü aynı sizin gibi karda kayıp sağ tarafıma doğru düştüm hem de 2 kere üst üste. Ama bebeğin hareketlerini takip ettim çok şükür devam ediyor, kanamam falan da olmadı o yüzden hastaneye gitmedim. Size de bir şey olmamıştır ağrı sızı kanama tarzı bir durum yoksa, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…