- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.361
Ayy irkiliyorum düşününceGümüs kapak ilkinde kullandim ben cok faydasini gördüm. Hatta dogumdan 1-2 hafta önce günde 1-2 saat baslamistim nemlendiriyordu. Direk sütyene gögüs ucu degdiginde bile aciyor ilk bsslar yaralardan dolayi
Lansinoh Lanolin şimdiden alın 36. Haftada başlayın surmeye minik minik. Yara olmuyor Allah'ın izniyle.Ayy irkiliyorum düşününce
Bu kramp anında ellerinizi birleştirip ayak altından kendinize doğru çekin o an kramp anında kesiliyor.en iyi yönü de sonrasında hiçbir acısı kalmıyor.o an eşiniz de yapabilir oturup siz de yapabilirsiniz belkiEvet geçti ama hala acısı var az da olsa dediğiniz gibi
Emir Asaf ya da Zekeriya EmirErkek anneleri isimlere karar verdiniz miiiiii ? Ne olacak 2023 paşalarının isimleri?fikir alışverişi yapmış olalım hem..
Ben almayı düşünüyorum henüz karar veremedimHanımlar ana kucağı alan var mı
Ne yazikki emzirmek baslangicta kolay olmuyor. Cok hassaslasiyor meme uclari. Gerci baslangicta ne kolay oluyor kiAyy irkiliyorum düşününce
doktorunuz magnezyum takviyesi vermedi mi? günde 1 soda içmeye de dikkat edin benimde oluyor bu sebepten uykudan uyanmalarım ama magnezyum içmeye başlayınca azaldı çok şükür.Kızlar günaydın, az önce resmen acıdan bağırarak uyandım. Bacağımın dizden aşağı kısmına kramp girmişti ve onun acısıyla uyandım ne yapacağımı da bilemedim, hamilelik krampları bunlar mı oluyor? Sizde de oluyor mu?
Bizimki Alper olacak kısmet olursaErkek anneleri isimlere karar verdiniz miiiiii ? Ne olacak 2023 paşalarının isimleri?fikir alışverişi yapmış olalım hem..
canım ben evde hiç sütyen takmıyorum. aldıklarımı da hiç kullanmadım açıkçası. yarım atletlerden giyiyordum. onlar daha rahat oluyor. çünkü memeler şişip duruyor ilk aylar. sütyen rahatsız ediyordu beni. tişörtlerim sık sık ıslanıyordu ve değiştiriyordum. göğüs pedi vs. de hiç önermiyorlar meme uçlarını yara yaptığı için. ilk 6 ay gümüş kapak kullandım, gram yara olmadı meme uçlarım ama ilk gebelikte emzirmeye alışana kadar fizyolojik olarak biraz acıyor uçlar, bu da normal.Kızlar emzirme sütyeni emzirme atleti bunlar alınması gereken şeyler mi kac tane almak gerekir? Bide göğüs ucu goruyorum hatta gerçek gümüş göğüs uçları aparatları var bunlar gerekli seyler mi
ben aldım.Hanımlar ana kucağı alan var mı
Canım gümüş kapal kullanımı nasıl oluyor? Hiç bilgim yok. Mesela emzirip hemen onu mu takıyoruzcanım ben evde hiç sütyen takmıyorum. aldıklarımı da hiç kullanmadım açıkçası. yarım atletlerden giyiyordum. onlar daha rahat oluyor. çünkü memeler şişip duruyor ilk aylar. sütyen rahatsız ediyordu beni. tişörtlerim sık sık ıslanıyordu ve değiştiriyordum. göğüs pedi vs. de hiç önermiyorlar meme uçlarını yara yaptığı için. ilk 6 ay gümüş kapak kullandım, gram yara olmadı meme uçlarım ama ilk gebelikte emzirmeye alışana kadar fizyolojik olarak biraz acıyor uçlar, bu da normal.
Yok daha vermedi belki bu seferki kontrolümde verirdoktorunuz magnezyum takviyesi vermedi mi? günde 1 soda içmeye de dikkat edin benimde oluyor bu sebepten uykudan uyanmalarım ama magnezyum içmeye başlayınca azaldı çok şükür.
ben babyjörn muadili bir ürün aldım canım hepsi burada yurtdışından. Bebek hareketiyle sallananHanımlar ana kucağı alan var mı
evet canım emzirirken çıkartıyoruz sadece, onun haricinde ben hiç çıkarmadım. zaten içine süt dolduğu için meme uçlarına yapışıyor. düşmüyor kolay kolay. lasinosh vs kullanmama hiç gerek kalmadı ki ilk oğlum 14-15 saat emerdi ilk aylarda. sürekli memedeydi. bir kere ne kanadı ne de yara oldu. ben şiddetle tavsiye ediyorum.Canım gümüş kapal kullanımı nasıl oluyor? Hiç bilgim yok. Mesela emzirip hemen onu mu takıyoruz
Ben pazar günü aynı sizin gibi karda kayıp sağ tarafıma doğru düştüm hem de 2 kere üst üste. Ama bebeğin hareketlerini takip ettim çok şükür devam ediyor, kanamam falan da olmadı o yüzden hastaneye gitmedim. Size de bir şey olmamıştır ağrı sızı kanama tarzı bir durum yoksa, geçmiş olsunKizlar karda yururken hafif bir sekilde kolumun uzerine sag popomun uzerine düştüm. Siddetli bir düsme degildi agri sizi hissetmedim. Lavoboda baktim kan yok cok şükür. Ve bebek hareketlerini aç oldugum halde hissediyorum . Netten baktim biraz . Siddetli dusme degilse skinti olmaz yazmislar. Karin uzeri düşüşlerde bile bisey olmuyomus. Yani agri sizi hissetmiyorum kan yok . Hastaneye gitmelimiyim . Kar cok yagyor bir an once eve gitmek istiyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?