- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.381
Ay çok güzel olmuş ya bayıldımKızlaar işten ayrılınca boşluğa düştüm, bende youtubedan kanavice yapmayi öğrendimKızıma battaniye yapmaya karar verdiydim. Bitti nasil olmuş ismine karar vermedigimiz icin işleyemedim ismini, ama kararlasinca ismini de işlicem balonlarin yanina Eki Görüntüle 3201835
Hangi marka aldın?ben babyjörn muadili bir ürün aldım canım hepsi burada yurtdışından. Bebek hareketiyle sallanan
Tamam canım alayım bende teşekkürlerevet canım emzirirken çıkartıyoruz sadece, onun haricinde ben hiç çıkarmadım. zaten içine süt dolduğu için meme uçlarına yapışıyor. düşmüyor kolay kolay. lasinosh vs kullanmama hiç gerek kalmadı ki ilk oğlum 14-15 saat emerdi ilk aylarda. sürekli memedeydi. bir kere ne kanadı ne de yara oldu. ben şiddetle tavsiye ediyorum.
Ay çok güzel olmuş ya bayıldım
Bende yapmak istiyorum birşeyler bende çalışmayacağım 2. Dönem
Hangi marka aldın?
Tamam canım alayım bende teşekkürler
Bakayım bende babybjorn çok pahalı. Birde ben x2 düşündüğüm için sıkıntı. Acaba elektirkli otomatik sallanan mı alsam da diyorum.Tcherchi Pabeki canım Çin'den sanırım. Sevdim ben yorumları güzeldi
Bende Mamma diye bir markadan aldım canım babybjörn muadili yine onlar çok pahalı diye kullananlar memnun aklında olsunBakayım bende babybjorn çok pahalı. Birde ben x2 düşündüğüm için sıkıntı. Acaba elektirkli otomatik sallanan mı alsam da diyorum.
Göğüs pedi eklemiştim sepete bende o zaman çıkarayım zaten meme ucuna bjsey değerse acıtır gibi geliyor;( bende evde sporcu yarim atletlerinden kullaniyorum şu gümüş kapak kesin alayim ya herkes cok memnun kalmış tsk ederimcanım ben evde hiç sütyen takmıyorum. aldıklarımı da hiç kullanmadım açıkçası. yarım atletlerden giyiyordum. onlar daha rahat oluyor. çünkü memeler şişip duruyor ilk aylar. sütyen rahatsız ediyordu beni. tişörtlerim sık sık ıslanıyordu ve değiştiriyordum. göğüs pedi vs. de hiç önermiyorlar meme uçlarını yara yaptığı için. ilk 6 ay gümüş kapak kullandım, gram yara olmadı meme uçlarım ama ilk gebelikte emzirmeye alışana kadar fizyolojik olarak biraz acıyor uçlar, bu da normal.
Cok sukur canim,ama bence riskli gebelikdise birakma hic,doktoruna sor devam et.Evet aynen ben gunun cogu zamanini yatakdayim))Benim zaten 20 haftalara kadar riskliydi riskli gebe diye geçiyordum ama sonra hersey normale döndü sukur. Protestan 20inci haftalarda bırakmıştım haftaya kontrol var tekrar ben yoruluyorum o da etkiliyor en guzeli bulduğumuz her boş vakti yatarak gecirmek
Ben yatmaya calisiyorum resmen çürüdü sol tarafım ,uyuşuyor bazen kolum .Bana doktorum soluna yat hep hem sana hem bebege cok faydalı dedi sırt üstü yatma dedi Gece arada dönüyorum sağ tarafima ama hamile yastığı baya işe yaradı benide surekli solda tutuyor .Benim bu kadar zorlanma sebebim yıllardır yuz ustu uyumaya alışmış olmamdan doğurur doğurma yuz ustu yatıcam hayalini kuruyorum
Sag tarafta bi sakincasi yok canim,ama sol tarafta yatarken kan dolasimi daha iyi oluyor diye okudum ben.Ama don arada,bir tarafta cok yatmak da zorKızlar sol tarafiniza yatiyormusunuz hep ya, benim artik çürüyecek sol tarafimama kan akisi en iyi oyleymis galiba. Tamam sirt ustu tehlikeli deniliyor da sag tarafa yatmakta mi oyle?
He evet onu da görmüştüm canım olabilir ya o daBende Mamma diye bir markadan aldım canım babybjörn muadili yine onlar çok pahalı diye kullananlar memnun aklında olsun
Canim iki uc hafta once bende düşmüştüm ilk 24 saat önemli demisti doktor bana dusmelerde bu haftalarda erken dogum riskine karsi demisti benim kolum hic kalkmadi yukari onun icin gittim bilkente acile once kendim kolumdan muayene olmustum sonra onlar acilden kadin dogum acile konsültasyon atti kadin dogum acil bebege bakmisti icin nasi rahat ediosa öyle yap canim koluna bakalim die rontgen isteyecek onuda kabul etmessin zaten riskli dieKizlar karda yururken hafif bir sekilde kolumun uzerine sag popomun uzerine düştüm. Siddetli bir düsme degildi agri sizi hissetmedim. Lavoboda baktim kan yok cok şükür. Ve bebek hareketlerini aç oldugum halde hissediyorum . Netten baktim biraz . Siddetli dusme degilse skinti olmaz yazmislar. Karin uzeri düşüşlerde bile bisey olmuyomus. Yani agri sizi hissetmiyorum kan yok . Hastaneye gitmelimiyim . Kar cok yagyor bir an once eve gitmek istiyorum acikcasi
Geçen gün bende düştüm dizimin üstüne bişi olmaz sanırım ben çok şiddetli düştüm bacağım baya kanadı acıdıKizlar karda yururken hafif bir sekilde kolumun uzerine sag popomun uzerine düştüm. Siddetli bir düsme degildi agri sizi hissetmedim. Lavoboda baktim kan yok cok şükür. Ve bebek hareketlerini aç oldugum halde hissediyorum . Netten baktim biraz . Siddetli dusme degilse skinti olmaz yazmislar. Karin uzeri düşüşlerde bile bisey olmuyomus. Yani agri sizi hissetmiyorum kan yok . Hastaneye gitmelimiyim . Kar cok yagyor bir an once eve gitmek istiyorum acikcasi
Evet x2 masraf valla allah kolaylık versin zor gerçekten. Eksik bitmiyor.Bakayım bende babybjorn çok pahalı. Birde ben x2 düşündüğüm için sıkıntı. Acaba elektirkli otomatik sallanan mı alsam da diyorum.
Ay öyle hiç bitmiyorEvet x2 masraf valla allah kolaylık versin zor gerçekten. Eksik bitmiyor.
Canim iki uc hafta once bende düşmüştüm ilk 24 saat önemli demisti doktor bana dusmelerde bu haftalarda erken dogum riskine karsi demisti benim kolum hic kalkmadi yukari onun icin gittim bilkente acile once kendim kolumdan muayene olmustum sonra onlar acilden kadin dogum acile konsültasyon atti kadin dogum acil bebege bakmisti icin nasi rahat ediosa öyle yap canim koluna bakalim die rontgen isteyecek onuda kabul etmessin zaten riskli die
Canım geçmiş olsun ne oldu birdenKızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Sansi yok. Cok kotuyumm dua edin bana yalvaririm dua edin
Panik yapman kasılma yaşamana neden olur. Sakin ol 24. haftada doğum yapan arkadaşım var ve bebeği şu anda 2 yaşında. Tek bir doktora gitme başka doktora da git o da benzer şeyler derse bebek bakımı gelişmiş bir hastane seç. İnşallah bir şey olmayacak.Kızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Gecmis olsun,insaAllah bisey olmaz korkma.Bence serklaj yaptir yatak rejiminde ol duzelicek bak her sey.esas bebegin sagligi yerindeyse,suyunda bi problem yoksa yatak rejimiyle saglikla alirsin insaAllah kucaginaKızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Rabbim yardımcın olsun inşallah stres yapmamaya çalış ve başka bir doktordan da fikir al mutlaka. 21. Haftada bile doğup yaşayan mucizeler var seninki yaşam sınırına ulaşmış zaten inşallah hayırlısıyla bu dünyada görecek günü vardır ve bişey olmazKızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
ALLAH yardımcınız olsun ümidinizi yitirmeyin 10 gündür bana da neler dediler suyum geldiği için ama şükürler olsun doktorların dediği kadar olmadı Allahtan ümit kesilmez size tavsiyem iyi bir doktora iyi bir hastaneye lütfen gidinKızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?