2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ay çok güzel olmuş ya bayıldım
Bende yapmak istiyorum birşeyler bende çalışmayacağım 2. Dönem
ben babyjörn muadili bir ürün aldım canım hepsi burada yurtdışından. Bebek hareketiyle sallanan
Hangi marka aldın?
Tamam canım alayım bende teşekkürler

Göğüs pedi eklemiştim sepete bende o zaman çıkarayım zaten meme ucuna bjsey değerse acıtır gibi geliyor;( bende evde sporcu yarim atletlerinden kullaniyorum şu gümüş kapak kesin alayim ya herkes cok memnun kalmış tsk ederim göğüs pompası kullandınız mi bi arkadaşım manuel al diyor ama bazilarida direk şarjlı pompa al diyor. Yavaş yavaş eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum ❤

Cok sukur canim,ama bence riskli gebelikdise birakma hic,doktoruna sor devam et.Evet aynen ben gunun cogu zamanini yatakdayim))

Kızlar sol tarafiniza yatiyormusunuz hep ya, benim artik çürüyecek sol tarafim ama kan akisi en iyi oyleymis galiba. Tamam sirt ustu tehlikeli deniliyor da sag tarafa yatmakta mi oyle?
Sag tarafta bi sakincasi yok canim,ama sol tarafta yatarken kan dolasimi daha iyi oluyor diye okudum ben.Ama don arada,bir tarafta cok yatmak da zor

Canim iki uc hafta once bende düşmüştüm ilk 24 saat önemli demisti doktor bana dusmelerde bu haftalarda erken dogum riskine karsi demisti benim kolum hic kalkmadi yukari onun icin gittim bilkente acile once kendim kolumdan muayene olmustum sonra onlar acilden kadin dogum acile konsültasyon atti kadin dogum acil bebege bakmisti icin nasi rahat ediosa öyle yap canim koluna bakalim die rontgen isteyecek onuda kabul etmessin zaten riskli die

Geçen gün bende düştüm dizimin üstüne bişi olmaz sanırım ben çok şiddetli düştüm bacağım baya kanadı acıdı

Dusunce bile aci hissetmedim cok şükür yumuşak düşustu. Doktoru aradik karin uzeri ve siddetli dusme degilse bisey olmaz kendini takip et dedi kanama agri ve bebek hareketlerin3 bak dedi 4. Aydan sonra cocuk zaten tutunmus oluyor rahat hissetmesseniz gelin dedi . Cok sukur hareketleri iyi agri kanama yok . Hastane ortamina girmek istemedim tepkide veriyor dokununca oda bana vuruyor Cok şükür biseyimiz yok

Kızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Sansi yok. Cok kotuyumm dua edin bana yalvaririm dua edin
Canım geçmiş olsun ne oldu birden dur bakalım o düzelir belki. Müdahaleler sayesinde düzelen 30 lu haftaları görenler okudum sakin ol stres yapma dualarımız seninle

Kızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Panik yapman kasılma yaşamana neden olur. Sakin ol 24. haftada doğum yapan arkadaşım var ve bebeği şu anda 2 yaşında. Tek bir doktora gitme başka doktora da git o da benzer şeyler derse bebek bakımı gelişmiş bir hastane seç. İnşallah bir şey olmayacak.

Gecmis olsun,insaAllah bisey olmaz korkma.Bence serklaj yaptir yatak rejiminde ol duzelicek bak her sey.esas bebegin sagligi yerindeyse,suyunda bi problem yoksa yatak rejimiyle saglikla alirsin insaAllah kucagina

Rabbim yardımcın olsun inşallah stres yapmamaya çalış ve başka bir doktordan da fikir al mutlaka. 21. Haftada bile doğup yaşayan mucizeler var seninki yaşam sınırına ulaşmış zaten inşallah hayırlısıyla bu dünyada görecek günü vardır ve bişey olmaz

ALLAH yardımcınız olsun ümidinizi yitirmeyin 10 gündür bana da neler dediler suyum geldiği için ama şükürler olsun doktorların dediği kadar olmadı Allahtan ümit kesilmez size tavsiyem iyi bir doktora iyi bir hastaneye lütfen gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…