- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.401
Ben bunun kahvesini aldım. 2 yönlü sallama olayı var. Dikleştirilebiliyor ve sabitlenebiliyor sallama olayı sağ sol sabitlenmiyor ama sallamazsanız duruyor direk olarak.Hanımlar ana kucağı alan var mı
Allah vaktine kadar sağlıkla bekletsin karnında inşallah canım dualarımız seninle sakin kalmaya çalış.Kızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Sansi yok. Cok kotuyumm dua edin bana yalvaririm dua edin
Bendede afedersin sümük gibi bisey akıp donmuştu cahillikle bir anda tirnakladim soydum yara kabugu gibi çıktı neyseki acımadı sorunda olmadi . 28 haftadayim bu dedim sey 1 ay felan oldu bidaha bisey gelmedi. Insallah sakincali bisey degildir sizinkiKızlar biraz özel ama göğsünden sıvı gelen var mı benim üç dört haftadır geceleri leke bırakıcak kadar geliyo 25+2 deyiz erken doğum belirtisi falan diyo acaba tek bende mi böyle ya
Ben emzir eğitimi alırken ebe biberon verme enjektörle dediKızlar hastaneye nolur nolmaz diye biberon götürülüyor ya kaşık biberon diye bir şey varmış duyan kullanan var mı? Meme reddine sebep olmuyomuş
Anladım kaşık biberon da mantıklı geldi bana her ihtimale karşı. Diğer biberonlardan vermektense.Ben emzir eğitimi alırken ebe biberon verme enjektörle dedi
Hiç bulamazsan. Hastanede enjektörle verirler diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun.Ne kdr ümit yok deselerde serklaj yaptır kesinlikle.Doktorlar hep kötüsüne alıştırrlar.ayrıca 24.haftadasın bebeğinin yaşama şansı var bebek yoğun bakımı iyi olan bir hastane tercih et mutlaka.Bizi de haberdar et canımKızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Canim ben yengeme refakatçi olduğumda siringayla yavas yavas verdik mamayi meme reddi olmasin die . Ama mamayi yeyince memeyi istemediği olmustu bebisin. Evdede cay kasigiyla verin sut yetmezse demislerdi . Kasik biberon pratikse siz bilirsiniz .Anladım kaşık biberon da mantıklı geldi bana her ihtimale karşı. Diğer biberonlardan vermektense.
Ben de kaşık biberon almayı düşünüyorum. İlk doğumumda sütüm geç geldi. Mama da vermeyin demişlerdi kızım sarılık oldu. Aç kalmasına bağladım hep.Bu doğumumda her ihtimale karşı mama da alacağım çantama.Canim ben yengeme refakatçi olduğumda siringayla yavas yavas verdik mamayi meme reddi olmasin die . Ama mamayi yeyince memeyi istemediği olmustu bebisin. Evdede cay kasigiyla verin sut yetmezse demislerdi . Kasik biberon pratikse siz bilirsiniz .
Allah yardım etsin cnm benim sana dua edicez tabikiKızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Aynı düşüncedeyim. Bana kolaylık olsun diye değil yavrularımız aç kalmasın hastalanmasın ve meme reddi olmasın diye böyle düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı olsunlar da.Ben de kaşık biberon almayı düşünüyorum. İlk doğumumda sütüm geç geldi. Mama da vermeyin demişlerdi kızım sarılık oldu. Aç kalmasına bağladım hep.Bu doğumumda her ihtimale karşı mama da alacağım çantama.
Ben de emzirirme delisiydim mama koymamistim bebek günlerce aç ağladı öyle almıştık mamayi ilk bir ay hem meme hem de silikon kaşıkla mama verdik. Sütüm tam gelince mamayi direkt bıraktım. Ama o 1 paket bence muhakkak lazım ilk haftalarda sarılık için.Ben de kaşık biberon almayı düşünüyorum. İlk doğumumda sütüm geç geldi. Mama da vermeyin demişlerdi kızım sarılık oldu. Aç kalmasına bağladım hep.Bu doğumumda her ihtimale karşı mama da alacağım çantama.
Biz epeyce uzun araştırmalar sonucu bugün Elele marka aldık canım. Umuyorum bebemiz de sever de kullanırız.Hanımlar ana kucağı alan var mı
Tecrübeli anne bilgileri bu yüzden önemli. O yüzden kaşık biberonu sormuştum. Teşekkür ederimBen de emzirirme delisiydim mama koymamistim bebek günlerce aç ağladı öyle almıştık mamayi ilk bir ay hem meme hem de silikon kaşıkla mama verdik. Sütüm tam gelince mamayi direkt bıraktım. Ama o 1 paket bence muhakkak lazım ilk haftalarda sarılık için.
İki üç gündür bende de aynı sıkıntı olmuştu elma rahatlattı beni.Ilık sütte iyi geliyormuşUykumdan uyandıracak kadar midem yanıyo cayır cayır. Bu durumda napılır çok fenayım
Bir sütü deneyim çok fena oldumİki üç gündür bende de aynı sıkıntı olmuştu elma rahatlattı beni.Ilık sütte iyi geliyormuş
Bana da çok oluyor rennie çiğniyoruz ya da gaviscon kafaya dikiyorumBir sütü deneyim çok fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?