2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Güle güle kullanın güzel görünüyor. Elektirli olmayan modelleri kendi kendine sallanıyor diyorlar doğru mu?

Güle güle kullanın güzel görünüyor. Elektirli olmayan modelleri kendi kendine sallanıyor diyorlar doğru mu?
Teşekkür ederimama henüz almadim karar veremedim bi türlü bu 3unden birini alicam orada denerken hepsi rahat ama icinde bebek yok yerler kaldırım degil o yuzden hepsi cok guzel geliyor mağazada o yuzden tecrübesi olanlara sormak lazım. Bu 3unden birini alicam

Eklentiler

• IMG-20230204-WA0027.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20230204-WA0028.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20230204-221620_Chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Sansi yok. Cok kotuyumm dua edin bana yalvaririm dua edin
Ah insallah hic öyle bisi olmaz. Aklina gelen basina gelmez. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Kızlar hastaneye nolur nolmaz diye biberon götürülüyor ya kaşık biberon diye bir şey varmış duyan kullanan var mı? Meme reddine sebep olmuyomuş
Benim ilk dogumda dogurur dogurmaz sütüm gelmisti ama kizim ememiyordu bi türlü. Süt de damla damla bosa akiyodu. O yüzden sagmistim hastanede. Kasikla vermislerdi. Meme ucum cikik olmadigi icin hicbi zaman kolay ememedi hep slikon baslik kullandim ve cogunlukla sagarak sütümü verdim. Sirf anne sütü aldi ama neler cektim

Canım tecrübeli olanlar genellikle travel sistem önermiyorlar. Bunlardan alanlar hep bastona dönüyormuş sonra. Kime sorduysam travel sistem için eziyet dedi, beni soğuttular.

Kızlar bana dua edin rahim agzi acilmis serklaj dediler ama bu hafta da pek umit yok diyorlar serklaj icin erken dogum ve bu hafta da yasama
Sansi yok. Cok kotuyumm dua edin bana yalvaririm dua edin
Rabbim kortuklarını yaşatmasın saglıkla gününü tamamlasın ve saglıkla dogsun inşallah

Güle güle kullanın elektriksiz modeller kendi kendine sallanıyor diyorlar doğru mu bilemedim
Yok canım bizim bu model de öyle bir özellik yok, elektrikle veya pilli sallanıyor. Ama Nuna markasının öyle olduğunu söylüyorlar, bebeğin ağırlığı ile kendi sallanıyormuş. O bizim içimize sinmedi.

Canım tecrübeli olanlar genellikle travel sistem önermiyorlar. Bunlardan alanlar hep bastona dönüyormuş sonra. Kime sorduysam travel sistem için eziyet dedi, beni soğuttular.
Evet doğru ben ilk çocuğumda öyle almıştım gerçekten tam bi eziyet çok kullanışsızlar şimdi bu sefer nasipse öyle almıycam

Anladım canım. Herkeste farklı oluyor işte

Kızlar hastaneye nolur nolmaz diye biberon götürülüyor ya kaşık biberon diye bir şey varmış duyan kullanan var mı? Meme reddine sebep olmuyomuş
İlk dogumumda hemen sütüm geldi hastanede ihtiyaç kalmamıştı benim ama evde göğüs yarası çok olmuştu ilk bir hafta kadar hep enjektörle verdim bunda da kaşık biberon aldım daha kullanışlı oluyomus yorumları inceledim baya.Biberon mantığı yok hem bunda.Malesef biberon ,emzik meme reddi yapıyor

ondan korktuğum için ben de kaşık biberon istiyorum kaşıkla vermekle aynı şey. emdikçe geliyor. emmezse yine gelmiyor. memede olduğu gibi.

ne alacağimı bilemedim;( anlamadim insanlae ne kullanıyor ama baskınlarda yeni doğan icin uygun degil dediler. Bugun yine gittim baktim herkes bi mali pazarlıyor bilemedim;(

ne alacağimı bilemedim;( anlamadim insanlae ne kullanıyor ama baskınlarda yeni doğan icin uygun degil dediler. Bugun yine gittim baktim herkes bi mali pazarlıyor bilemedim;(
Ben bunu almayi düşünüyorum. Kafam çok karışıkti ama yakin arkadasim baston almıştı hiç kullanamadi şuan buna geçti ve gerçekten sağlam konforlu. Umarim biz de rahat ederiz

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-05-15-00-28-88_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 61
Canlar iki gündür yürürken afedersiniz alt bolgemde baski agri oluo sizde de vari boyle bişi 25+3deyim yatakda saga sola donerkende zorlandirio
Benim de öyle 2 3 gundur de kalça ağrısı başladı sabah kalça kuyruk sokumu ağrısı ile uyanıyorum. Saga sola dönmek benim icin eziyet .yorulmak fazla oturmak ayakta kalmak inanılmaz baskı agri yapiyor;(

Ben bunu almayi düşünüyorum. Kafam çok karışıkti ama yakin arkadasim baston almıştı hiç kullanamadi şuan buna geçti ve gerçekten sağlam konforlu.
Umarim biz de rahat ederiz

benim arkadaşım da bundan kullanıyodu çok memnundu ben de geçen ay tertemiz 2. elini buldum 2 bine aldım çok şık ve kullanışlı duruyor valla bir de bizim araba hatchback çok araştırdım hatcbacke her travel sığmıyor bu baya küçülüyor katlanınca o yüzden bunu tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…