2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende mama alacağım hastanede veriyorlar ilk ama yine de evde , yada hastanede belki tekrar kullanırım diye doğum çantasına koyacağım küçük ihtiyaç olursa büyüğe geçeceğim

Bende mama alacağım hastanede veriyorlar ilk ama yine de evde , yada hastanede belki tekrar kullanırım diye doğum çantasına koyacağım küçük ihtiyaç olursa büyüğe geçeceğim
Benim ilk doğumumda mama da vermediler.Özel hastane olmasına rağmen. 1 damla süt bile yeter demişlerdi. İlk çocuk olunca bilemedim ben de. Yeter sandım. 2 gün doğru düzgün beslenmedi kızım. Sonrası sarılık oldu zaten. Hala aklıma geldikce üzülürüm mama vermedik diye. O yüzden bu sefer küçük mama alacağım ben de. Sağlıkla gelsinler inşallah

Benim de öyle 2 3 gundur de kalça ağrısı başladı sabah kalça kuyruk sokumu ağrısı ile uyanıyorum. Saga sola dönmek benim icin eziyet .yorulmak fazla oturmak ayakta kalmak inanılmaz baskı agri yapiyor;(
İki gun once ev sil süpür yapmıştım ona yoruorum bende egil kalk ya da hastaneye gidince wc girmek zorunda kaldim enfeksion falan kaptim ondan mi die dusunuorum

ne alacağimı bilemedim;( anlamadim insanlae ne kullanıyor ama baskınlarda yeni doğan icin uygun degil dediler. Bugun yine gittim baktim herkes bi mali pazarlıyor bilemedim;(
Canım en iyisi ana kucağı takılabilen kabin boylar diyor herkes. Biz de Öyle aldık. Biz de bir seyahat etmeyi de seviyoruz yurtiçi ve yurtdışı. Bir de arabamızın bagajı da küçük. Tüm bunları da göz önünde bulundurduk tabii.

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir, artık kasık ağrılarımızın arttığı daha çabuk yorulduğumuz bir dönemdeyiz ama bunların haricinde bir sorum olacak her gece en az 2 defa sucuk ter içinde uyanıyorum bi bakıyorum sadece göğüslerimin olduğu yer şerit gibi su içinde sadece memelerim terlemiş anlamıyorum surekli pamuklu üst değiştiriyorum içerisi de 23 derece üstelik öyle sicak da değil. Boyle bir sey yasayan var mı yani doktora da hocam memelerim terliyor diye sormak istemiyorum komik de çünkü

ne alacağimı bilemedim;( anlamadim insanlae ne kullanıyor ama baskınlarda yeni doğan icin uygun degil dediler. Bugun yine gittim baktim herkes bi mali pazarlıyor bilemedim;(
Travel sistemin portbebe kısmıyla katlanan model ise çok kullanışlı olur.İlkte anlamadık biz travel sistem sürüş olarak büyük kolaylık.Ama katlanan değildi onun dışında bir sıkıntı yaşamadık.ilk 6 ay puset kısmını kullandık o aylar için baston kullanışlı olmuyor zaten

Benim de öyle 2 3 gundur de kalça ağrısı başladı sabah kalça kuyruk sokumu ağrısı ile uyanıyorum. Saga sola dönmek benim icin eziyet .yorulmak fazla oturmak ayakta kalmak inanılmaz baskı agri yapiyor;(
Magnezyum kullanmıyordunuz sanırım doktorunuz hala vermedi değil mi? İlk hamileliğimde ben de çok yaşadım sona doğru da doğumu tetikler diye vermemisti.Simdi kullanıyorum şükür ağrım olmadı başlamadı da.Sicak ya da soğuk kompres iyi geliyor bu arada

Kızlar şampuan, nemlendirici losyon, sabun vs olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben Dalin kokusuna bayılıyorum ama bu devirde pek kullanan da kalmadı sanırım onu. Uni Baby ya da Mustela falan mı alsam ne yapsam bilemedim, iyice pahalanmadan da almak istiyorum artık böyle şeyleri. Fikirlerinize açığım

Ben multivitamin ayrica omega ve d vit kullaniyorum magnezyum ve kan ilaci başlamadı hala doktorum. Bu hafta kontrolum var belki yazar magnezyumu.valla bugun hep ağrılı gecti ama sehir dışından misafirlerim gelicekti cok yordum kendimi ve malesef cok eğilip kalktım ;( karnımın ici acıttı valla hep kasildi .ama bu haftalarda ağrılar sancılar normal diyenler var bakalim doktor ne dicek

İlkte travel sistem aldık. Tam bir eziyet. Arabada yer kalmıyor. Kanguru aldım 6 aya kadar kanguru ile gezdi sonra baston aldık 6 yaşa kadar onu kullandık. Baston tip olup puset takılabilenler var. Bence onlara bakın derim.

İlk başta çok stok yapmamak lazım. Bebeğin cildinin nasıl tepki vereceği belli olmuyor. Mustela ve unibaby güzel. İçerikte parfüm falan var mı ona dikkat etmek lazım.

İlkte travel sistem aldık. Tam bir eziyet. Arabada yer kalmıyor. Kanguru aldım 6 aya kadar kanguru ile gezdi sonra baston aldık 6 yaşa kadar onu kullandık. Baston tip olup puset takılabilenler var. Bence onlara bakın derim.
O şekilde bakayim bazıları kanguru cok iyi demiş bazilari hic kullanamamış oyuzden neye gore alicam arada kaldim şubat indirimlerini de kaçırmak istemiyorumtsk ederim
Evet ya bizde seyahat ediyoruz cok bizede en uygun o galiba ama paylaşıyorum arabalarda ana kucağı takip çıkarılabiliyor bana uyar ozaman

Canım ben mustela aldım şampuan. Bebe yağı, pişik kremi de ondan alıcam.
Deterjan olarak da green clean ürünleri aldım.
Katı sabunda nivea aldım.
İçerikleri inceleyen bir sayfa takip ediyorum instgramda ‘muhendisinoglu ‘diye onun paylaşımlarını inceliyorum.

Senin paylaştıkların kabin boy değil canım. Tek başına seyahat edecek misin mesela? O da önemli bir kriter bence. Benim aldığım araba tek elle saniyeler içinde açılıp kapanıyor.

Bebe yağındansa losyon daha iyi oluyor diye okumuştum bir yerde, yağ gözenekleri tıkıyormuş falan. Bakayım bende bi instagramdan

Ben ilk bebeğimde 1 yaşına gelene kadar mistela şampuan ve bebek yağı kullandım. Tavsiyem eczaneden almanız. Internetten aldım bir keresinde sahte gönderdiler. Bu hafta eczaneden 1 tane köpük şampuan 2 tane de bebe yağı aldım 420 TL ödedim . Fiyatlari her geçen gün artiyor

Mustelanın pişik kremi benim bebegime yaramamisti. Çok kötü pişik yapiyordu. Onun yerine şu gri kutulu yuvarlak kremi kullandım. Adını unuttum

Mustelanın pişik kremi benim bebegime yaramamisti. Çok kötü pişik yapiyordu. Onun yerine şu gri kutulu yuvarlak kremi kullandım. Adını unuttum
Sudocrem mi ablamlar onu kullandi. Bende bepantol yada sudocrem düşünüyorum. Ama kucuk boy alirim cildi belki kabul etmez .

İlk kızımda şampuan Bioderma kullandım çok memnundum bunda da aynı devam ederim.Pişik için sudocrem çok iyi zaten küçük boyu bile epey gidiyor.Dalin vücutta kuruluk yapıyor genelde daha doğal içerikli markalar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…