2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben bir set Sebamed aldım canım şimdilik, yarayıp yaramayacağını bilmediğimden stoklayamıyorum. Bebeğe yaramazsa değiştirip biz kullanırız en kötü aldıklarımızı. Aklımda Mustela vardı aslında hep ama kimyager bir arkadaşım Sebamed önerince onu aldım.

Ben bunu almayi düşünüyorum. Kafam çok karışıkti ama yakin arkadasim baston almıştı hiç kullanamadi şuan buna geçti ve gerçekten sağlam konforlu. Umarim biz de rahat ederiz
Ben de Bagi flexfold 2 sipariş ettim dün. Eşimle bir kaç mağazaya gittik, anlattırdık. Tek elle aç-kapa olan, katlanınca az yer kaplayan, yer tasarrufu için tekelerlekleri bile çıkan, çift yönlü, hafif, pusetli... Aradığım tüm özellikler vardı. Bagi alanlar kabin boya geçmiyor, hatta baston ihtiyacı bile duymuyor dedi satıcı. Gerçekten hafif ve kullanışlı. Tavsiyem mutlaka canlı canlı görün, elleyin. Hatta başta Bagi nanofold'a yada easyfold'a daha sıcak bakıyorduk. Adı easy ama Easyfold'u tek elle katlayamıyorsunuz ve daha ağır. İnceleyince bunu seçtik.

Ben EWG sitesinden ürün içeriklerine bakıp seçtim, Weleda aldım. Şampuan, pişik kredi ve yağı 3'lü set. İkinci tercihim de Mustela olurdu, doktorlar da öneriyor. Deterjanı Uni baby aldım. Bu arada cidden internetten sahte ürün geliyor, arkadaşımın da başına geldi. Weledanın resmi distribütörü Kozmelaymış, oradan indirimden aldım. Zaten piyasadaki en uygun fiyatla neredeyse aynıydı. Deterjanı da Gratisten aldım.

İyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum

Ah Allah yardımcınız olsun hiç umudunuzu kaybetmeyin Allah bebeğinizi size ailenize bağışlasın sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun canım hepimizin imtihanı farklı oluyor demekki. Bizde sabah 4 te urfada depreme yakalandık evimiz pek sağlam değildi. Yıkıldı yıkılacak dedik deprem esnasında o kadar bağırarak Dua ettim ki kızım çok korktu gündüz evi kontrol ettik kontrol ederken bile artcilar hala devam ediyordu evimiz oturulacak gibi değil her taraf çatlamış dökülmüş şuan hala arabadayiz. Hava buz yağmur yağıyor ne yapacağız bilmiyorum

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın, inşallah 3 haftadan da fazla dayanır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Allah yardımcınız olsun Allahtan ümit kesilmez çok zor ama bebeğiniz için moralinizi sakin tutmaya çalışmalısınız sizi çok iyi anlıyorum ben de riskli gebeyim suyum erken geldi dediler

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun felaketi yaşıyoruz Allah beterinden korusun

Allah yardımcınız olsun çok kötü çok üzgünüm

Cok gecmis olsun canim benim. Dr lar neler neler diyorlar da hic soylenildigi gibi olmuyor. Umudunu asla kaybetme. Bebegin saglikla gelecek sana bozma moralini ozel olarak dua edelim sen de surekli ayetel kursi oku insallah

Cok gecmis olsun Allahim hepimize sabirlar nasip etsin. Cok buyuk bir imtihandan geciyoruz.

Kızlar hemoroidden çok çekiyorum
Canım çok yanıyor kanıyor
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Kızlar hemoroidden çok çekiyorum
Canım çok yanıyor kanıyor
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Benimde hafiften oluyor arada doktora sordum da düzelemz o. Krem verebelirim dedi şimdilik istemedim. Kabız olmamaya çalış dedi de işte bazen oluyoruz

Okurken o kadar hissettimki yasadiklarinizi. Allah yardimciniz olsun insallah durabilecegi max. süre durur. Tanidigim 20lerin basinda suyu bitip 25te mecbur dogum yapip simdi evinde bebegiyle beraber olan bi cift var. Umudu kesme lütfen. Bunca badireden sonra gelmis insallah en hayirli zamanda da kucaginiza gelir. Akcigerlerinin gelismesi icin igne yapilmisti hatta o tanidigima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…