2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Korkma bu dünyada nasibi varsa ona kimse engel olamaz. Bu kadar haftaya kadar gelmiş olması boşuna değil. Dinlen yat ayağa bile kalkma beslenmene dikkat et. Dikişlerine bası olacak her şeyden kaçın. 27 hafta çok erken değil yaşam şansı oldukça yüksek inşallah. Rabbim evladınızı size bağışlasın.

İnşallah herkesin sağlığı iyidir, güvendesinizdir.. Biz Mersin’de çok kötü sallandık. Rabbim dışarıda olanların yardımcısı olsun
Umarım siz de şimdi güvendesinizdir çok üzüldüm

Allah yardimcin olsun canim,korkma hic,yatakta kalirsan sakincasi olmaz bence.28 haftaya gelirse igne yapicaklar zaten ciferleri acilacak insaAllah.bende de su gibi bisey var yine.makata saniyeler icinde baski agri oluyor ve ardindan beyaz sut renginde su gibi bisey akiyor az.Sende de oylemi oldu su neden azalmis?

Allah yardımcınız olsun. Allahım onu size sağlıkla sapasağlam bağışlasın

Allah beterinden korumuş. Göçük altında hamile halinizle kalsaydınız şansınız daha azdı. Şimdi bir şekilde yolunu bulursunuz. Hayattasınız ya çok şanslısınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Kardeşim inşallah daha da sabreder bebegin yaşatan rabbim yeter ki istesin Allah'adır duamız.

Yokmu yakin akrabalariniz onlara gitseniz belki.Cok uzuldum,Allah yardimciniz olsun

Adana'da yım çok şiddetli 2 deprem oldu evimiz duvarları çatladı 2 gündür arabada kalyorz korkudan şu,içemiyorum Vİ tuvalete gidemiyrm psikolojim bozuldu adana'da bi sürü bina yıkıldı diye korkuyoruz biİm binada bişey öle mu dıe. Köpegi mız,var iri bi cins arabaya bindiremiyoruz oyüzden evde kaldı köpek biDe apartmanı altındayız iki gündür arabayla herkes toplanma alanaıma gitti biz,köpegi bırakıp gidemiyoruz çok kötüyüz bu kabus,bi an,önce bıter inşallah

Canım allah yardımcınız olsun. Bırakmayacak inşallah sizi kızınız, allah onu korusun.

Allahim hepimize kopayliklar versin. Bizzat yasamis olanlara sabirlar kolayliklar versin. Cok samimi olarak soyluyorum yapabilecegimiz bir sey varsa soyleyin biz de burada elimiz kolumuz bagli psikolojik olarak harap haldeyiz ulkemizin basina bu gelenlerden dolayi kan verme imkanim bile yok hicbir sey yapamiyorum boyle uzaktan izlemek dinlemek oyle buyuk bir caresizlik ki. Allahim yardimciniz olsun insallah herkes iyidir en azindan fiziksel olarak

Çok geçmiş olsun Rabbim kortuklarını yaşatmasın inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur saglıkla zamanında gelir

İhtiyacınız olan herhangi birsey ne olursa lütfen buraya adresinizle beraber yazin elimizden ne geliyorsa yapariz

Kizlar hepinize geçmiş olsun benim eşim antepli malesef kotu haberleri arka arkaya aldık sevdiğimiz gencecik insanlarin vefat haberiyle yıkıldık ozellikle çocukların haberi gelince benim ani üzüntüden sancim oldu kasildi her yanim hemen doktora gittik ilk kez NSTye bağladılar sukur sorun yok sadece sıkmışım kendimi ondan kasilmis kaslarim Kaybettiginiz yakinlariniz varsa Allahtan rahmet diliyorum.Depremi o stresi yasayan canim anne adayları Allah yardımcınız olsun.Tum herkese geçmiş olsun Allah bebeklerimizi sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.

Ahh canim benim sana cok dua ettim ben de 9 yıllık evliyim. Eğer imkanınız varsa yola çıkmayın yoldan sonra acilman artmış olabilir surekli yat serkajin 3 hafta demişler ama bi bakarsin 6 7 hafta seni götürür Allah buyuk doktor en olumsuzunu söylüyor en başta Allaha emanet yavrun sadece cok yat serkajdan sonra tuvalet disinda ayaga kalkmayan hatta yemegini bile yataginda yiyip sonunda saglikla evladina kavusan tanidiigim oldugunu sana yazmistim insallah seninde oyle olcak suyu artsin di-ye havuc suyu kürü yapmıştı ve surekli yattı senden guzel haberler alırız insallah
Çok geçmiş olsun ne olur bir ihtiyacını z olduğunda bizlere yazin Allah şu stresli kotu gunlerin ödülünü cok hayirli saglikli evladiniz kucaklayarak vericek Allah daha büyük sınav vermesin insallah
Kızlar hemoroidden çok çekiyorum
Canım çok yanıyor kanıyor
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canım benim başlarda vardi kanama olmuştu hemen hindistan cevizi yağı önerdiler her lavaboda peceteye biraz koyup oraya sürdüm yumusasinnve antiseptik özelliği ile tedavi etsin diye cok ise yaradı ve bol sivi alin kabak pirasa gibi bagirsaklari yumusatan yemekler yiyin insallah düzelir hemen geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun benimde kedim var evlat gibi oluyorlar canlar bırakıp gidememişsiniz sizde;( çıkartabildiniz mi köpeği iyimisiniz
Nasılsınız daha iyimisiniz Allah yardimciniz olsunn korkmayin krem rengi akintidan hava cok soguk mutlaka usutmussunuzdur üşütmek etkiliyor kasik ağrılarınızda olabilir Usutmekten Allahin izniyle bebege hic bir sey olmamıştır

Valla canım cikaramdm ama ev de iyi duruyo klımayı hiç kapatmadık hep acık sıcak. Dısarısı çok soğuk . Binamızda hafif dekor catlagı var dendi kolonlar saglammıs kontrol yapıldı dün. Hakkımızda hayırlısı bugün artık evde kalıcaz bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…