- 23 Mart 2017
- 310
- 338
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.481
Korkma bu dünyada nasibi varsa ona kimse engel olamaz. Bu kadar haftaya kadar gelmiş olması boşuna değil. Dinlen yat ayağa bile kalkma beslenmene dikkat et. Dikişlerine bası olacak her şeyden kaçın. 27 hafta çok erken değil yaşam şansı oldukça yüksek inşallah. Rabbim evladınızı size bağışlasın.İyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum
Umarım siz de şimdi güvendesinizdirÇok geçmiş olsun canım hepimizin imtihanı farklı oluyor demekki. Bizde sabah 4 te urfada depreme yakalandık evimiz pek sağlam değildi. Yıkıldı yıkılacak dedik deprem esnasında o kadar bağırarak Dua ettim ki kızım çok korktugündüz evi kontrol ettik kontrol ederken bile artcilar hala devam ediyordu evimiz oturulacak gibi değil her taraf çatlamış dökülmüş şuan hala arabadayiz. Hava buz yağmur yağıyor ne yapacağız bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canim,korkma hic,yatakta kalirsan sakincasi olmaz bence.28 haftaya gelirse igne yapicaklar zaten ciferleri acilacak insaAllah.bende de su gibi bisey var yine.makata saniyeler icinde baski agri oluyor ve ardindan beyaz sut renginde su gibi bisey akiyor az.Sende de oylemi oldu su neden azalmis?İyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum
Allah yardımcınız olsun. Allahım onu size sağlıkla sapasağlam bağışlasınİyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum
Allah beterinden korumuş. Göçük altında hamile halinizle kalsaydınız şansınız daha azdı. Şimdi bir şekilde yolunu bulursunuz. Hayattasınız ya çok şanslısınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Çok geçmiş olsun canım hepimizin imtihanı farklı oluyor demekki. Bizde sabah 4 te urfada depreme yakalandık evimiz pek sağlam değildi. Yıkıldı yıkılacak dedik deprem esnasında o kadar bağırarak Dua ettim ki kızım çok korktugündüz evi kontrol ettik kontrol ederken bile artcilar hala devam ediyordu evimiz oturulacak gibi değil her taraf çatlamış dökülmüş şuan hala arabadayiz. Hava buz yağmur yağıyor ne yapacağız bilmiyorum
Kardeşim inşallah daha da sabreder bebegin yaşatan rabbim yeter ki istesin Allah'adır duamız.İyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum
Yokmu yakin akrabalariniz onlara gitseniz belki.Cok uzuldum,Allah yardimciniz olsunDua edin nolur kızlar deprem mahvetti aşırı korktuk. Can havliyle ağır yük taşıdım o hengamede dolap kapagi dusmustu onu kaldirdim çok kasıldım gece 4ten beri disarilardayiz kremsi akintilarim oluyor hava buz gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok çok zor
Canım allah yardımcınız olsun. Bırakmayacak inşallah sizi kızınız, allah onu korusun.İyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum
İyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyo
İhtiyacınız olan herhangi birsey ne olursa lütfen buraya adresinizle beraber yazin elimizden ne geliyorsa yaparizÇok geçmiş olsun canım hepimizin imtihanı farklı oluyor demekki. Bizde sabah 4 te urfada depreme yakalandık evimiz pek sağlam değildi. Yıkıldı yıkılacak dedik deprem esnasında o kadar bağırarak Dua ettim ki kızım çok korktugündüz evi kontrol ettik kontrol ederken bile artcilar hala devam ediyordu evimiz oturulacak gibi değil her taraf çatlamış dökülmüş şuan hala arabadayiz. Hava buz yağmur yağıyor ne yapacağız bilmiyorum
Ahh canim benimİyi akşamlar arkadaşlar, durumumu size ancak haber verebiliyorum. Cumartesi günü rutin kontrolümde açılmam olduğunu söyledi doktorum, acil bir şey yapılmazsa doğurursun dedi. Dikiş atılması lazım. Ama dikişin haftasi 12-14 müş. Benim 23+3 te açılmam olduğu anlaşıldığı için ne kendi doktorum ne samsundaki perinatolog ne tüp bebek doktorum kimse riskli diye yapmak istemedi. O çaresizliğimiz çok kötüydü. Sonra ordudaki doktorum sevk yapalım dedi ve beni hicbi hastane ileri serklaj riskli diye kabul etmedi. En sonun kendi doktorum asistanlik yaptigi doktoruyla gorustu gelsin demis benim icin. Bu halimde 300 km yol gittik arabayla. Neyseki cUmartesi aksam acil serklaja alindim. Alindigimda sabahki muayeneden bile dahada acilmam olmuş. Evet dikiş atildi. Ama doktor dediki bu seni en en en fazla 3 hafta goturur. 3 hafta gotururse bile sevinirim dedi. Suyum sinirin altina dusmus. Bir günde tüm hayallerim gitti. 9 yildir bekledigim bebegim. Yani doguma 3 hafta bile beklerse doktorum seviniyormuş. Şuan 23+5 zaten 3 hafta bile gitse 27 haftalik eder. Yine az. Keske artik o zamana bile gitse raziyim diyorum. Kizlar dua edin nolurr. Gercekten cok kotuyum. Esimde oyle bende oyle. Kendi sehrimizde değiliz hala hastanede yatiyorum cikarmak istemiyor beni. Dua edin nolur kizlar yalvariyorum kizim biri birakmasin tutunsun bana. Her birinizden dua istiyorum
Çok geçmiş olsun ne olur bir ihtiyacını z olduğunda bizlere yazin Allah şu stresli kotu gunlerin ödülünü cok hayirli saglikli evladiniz kucaklayarak vericek Allah daha büyük sınav vermesin insallahÇok geçmiş olsun canım hepimizin imtihanı farklı oluyor demekki. Bizde sabah 4 te urfada depreme yakalandık evimiz pek sağlam değildi. Yıkıldı yıkılacak dedik deprem esnasında o kadar bağırarak Dua ettim ki kızım çok korktugündüz evi kontrol ettik kontrol ederken bile artcilar hala devam ediyordu evimiz oturulacak gibi değil her taraf çatlamış dökülmüş şuan hala arabadayiz. Hava buz yağmur yağıyor ne yapacağız bilmiyorum
Canım benim başlarda vardi kanama olmuştu hemen hindistan cevizi yağı önerdiler her lavaboda peceteye biraz koyup oraya sürdüm yumusasinnve antiseptik özelliği ile tedavi etsin diye cok ise yaradı ve bol sivi alin kabak pirasa gibi bagirsaklari yumusatan yemekler yiyin insallah düzelir hemen geçmiş olsunKızlar hemoroidden çok çekiyorum
Canım çok yanıyor kanıyor
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Çok geçmiş olsunAdana'da yım çok şiddetli 2 deprem oldu evimiz duvarları çatladı 2 gündür arabada kalyorz korkudan şu,içemiyorum Vİ tuvalete gidemiyrm psikolojim bozuldu adana'da bi sürü bina yıkıldı diye korkuyoruz biİm binada bişey öle mu dıe. Köpegi mız,var iri bi cins arabaya bindiremiyoruz oyüzden evde kaldı köpek biDe apartmanı altındayız iki gündür arabayla herkes toplanma alanaıma gitti biz,köpegi bırakıp gidemiyoruz çok kötüyüz bu kabus,bi an,önce bıter inşallah
Nasılsınız daha iyimisinizDua edin nolur kızlar deprem mahvetti aşırı korktuk. Can havliyle ağır yük taşıdım o hengamede dolap kapagi dusmustu onu kaldirdim çok kasıldım gece 4ten beri disarilardayiz kremsi akintilarim oluyor hava buz gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok çok zor
Valla canım cikaramdm ama ev de iyi duruyo klımayı hiç kapatmadık hep acık sıcak. Dısarısı çok soğuk . Binamızda hafif dekor catlagı var dendi kolonlar saglammıs kontrol yapıldı dün. Hakkımızda hayırlısı bugün artık evde kalıcaz bakalmAhh canim benimsana cok dua ettim ben de 9 yıllık evliyim. Eğer imkanınız varsa yola çıkmayın yoldan sonra acilman artmış olabilir surekli yat serkajin 3 hafta demişler ama bi bakarsin 6 7 hafta seni götürür Allah buyuk doktor en olumsuzunu söylüyor en başta Allaha emanet yavrun sadece cok yat serkajdan sonra tuvalet disinda ayaga kalkmayan hatta yemegini bile yataginda yiyip sonunda saglikla evladina kavusan tanidiigim oldugunu sana yazmistim insallah seninde oyle olcak suyu artsin di-ye havuc suyu kürü yapmıştı ve surekli yattı senden guzel haberler alırız insallah
Çok geçmiş olsun ne olur bir ihtiyacını z olduğunda bizlere yazin Allah şu stresli kotu gunlerin ödülünü cok hayirli saglikli evladiniz kucaklayarak vericek Allah daha büyük sınav vermesin insallah
Canım benim başlarda vardi kanama olmuştu hemen hindistan cevizi yağı önerdiler her lavaboda peceteye biraz koyup oraya sürdüm yumusasinnve antiseptik özelliği ile tedavi etsin diye cok ise yaradı ve bol sivi alin kabak pirasa gibi bagirsaklari yumusatan yemekler yiyin insallah düzelir hemen geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunbenimde kedim var evlat gibi oluyorlar canlar bırakıp gidememişsiniz sizde;( çıkartabildiniz mi köpeği iyimisiniz
Nasılsınız daha iyimisinizAllah yardimciniz olsunn korkmayin krem rengi akintidan hava cok soguk mutlaka usutmussunuzdur üşütmek etkiliyor kasik ağrılarınızda olabilir Usutmekten Allahin izniyle bebege hic bir sey olmamıştır
Nedenini söylediler mi suyunuz mu geldiKızlar bebeğim 2 hafta geriden geliyorbenzer durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?