2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bebeğim 2 hafta geriden geliyor benzer durumu yaşayan var mı
Teyzemin oğluna hamileyken 2 hafta gerilikk vardi büyüdükçe acik kapandı +10 -10 gunu zaten doktorlar cok ciddiye almıyor. Şeker kaynaklı olabilr mi Gec döllenme oldumu sizde en basindan beri mi 2 hafta gerideydi yoksa fark yeni mi cikti. Pekmez kasar muz ceviz omega 3 d vit iyi bi multivitmainle toparlaniyorlar

Nedenini söylediler mi suyunuz mu geldi
Suyum vs her şeyi normal. İlk baştan beri 1 hafta geriden geliyordu aslında ama bugün itibariyle 2 haftaya çıkmış gebelik şekeri çıktığı için her şeyi de yiyemiyorum ondan mı oldu anlamadım

Suyum vs her şeyi normal. İlk baştan beri 1 hafta geriden geliyordu aslında ama bugün itibariyle 2 haftaya çıkmış gebelik şekeri çıktığı için her şeyi de yiyemiyorum ondan mı oldu anlamadım
Doktorunuzun dediklerini yapın canım ve iyi bir doktora perinatoloğa görünün belki yanlış ölçüyorlardır benim suyum azaldığı için biraz gerilemişti hastanede 1 hafta tedavi oldum şimdi sürekli evdeyim yatıyorum iyi bir doktora göründüm geçmiş olsun

24 haftalik hamileyim bebegimde ense kalınlığı ve kalbinde parlaklik çıktı doktor istersen sonladirqbikiriz dedi ne yapacağımı bilemiyorum
Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri eğer bir sorunu olsa bile o benim evladım düşüncesiyle devam ediyorum ve yerinizde olsam doğururum diyorum. Tabii ki bebek sizin bebeğiniz onu büyütecek olan sizsiniz bunu kaldırabilir misiniz en iyi siz bilirsiniz o yüzden sonlandırmak isterseniz bir şey denilmez ama ya her şeye rağmen sağlıklı doğarsa? Ya da sağlıksız doğsa bile bunca zamandır onu içinizde büyüttünüz artık bir bütünsünüz, her şeyden önce o bir can. Gerçekten zor bir karar ama iyi düşünün kesinlikle. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah kararınız ne olursa olsun

24 haftalik hamileyim bebegimde ense kalınlığı ve kalbinde parlaklik çıktı doktor istersen sonladirqbikiriz dedi ne yapacağımı bilemiyorum
Fetal dna yaptırın bir haftada çıkar sonucu. (Fetal dna sonlandırma için yeterli değil. )
Ama amniyosentez ya da kordon biyopsisi olmadan kurul kararı alınmadan bu haftada bir gebeliği sonlandıramaz. doktorunu iyi anladığına emin misin? Üniversite hastanesi ya da eğitim araştırma hastanesine git. Yanılmıyorsam Ense kalınlığı kalpte parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor.

Beyinde kist görünümü kalbinde böbrekte parlaklık görünüp saglikla dogum yapanları okudum. Benimde bebegimin kafatasında kist görünümü vardi 25 haftaya kadar benimde korkularım vardi ama sukur yok olmuş geçmiş girmiş. Fetal dna yaptimismiydiniz yada diğer tarama testlerini mutlaka 2nci bir doktora gidin ve ultrason cihazı cok iyi olan doktor olsun

Korkma canim oluyor oyle.Bazi cocuklar minik oldugu icin olabiliyor bazen.Bir de gobek kordonunda bi problem olursa iyi beslene bilmedikleri icin olur Allah muhafaza.InsaAllah sonradan duzelir,bi problem olmaz

Korkma canim oluyor oyle.Bazi cocuklar minik oldugu icin olabiliyor bazen.Bir de gobek kordonunda bi problem olursa iyi beslene bilmedikleri icin olur Allah muhafaza.InsaAllah sonradan duzelir,bi problem olmaz
İnşallah canım zaten psikolojim alt üst bide bugün bunu duyunca iyice toparlanamadım

Ölçümlerde farklılık olabiliyor. Aynı gün içinde 2 farklı doktora gitmiştim. Biri bacak boyunu geride biri ileride ölçmüştü. Moralinizi bozmayın. Bazen başka bir doktor görüşü almak iyi olabiliyor.

İnşallah canım zaten psikolojim alt üst bide bugün bunu duyunca iyice toparlanamadım
Merak etme canim,zaten birsey kalmamis,bir kac hafta kalmis.Vallahi hepimiz oyleyiz.Allah yardimcin olsunKafana takma sen o seyleri.Anne baba minikse cocuk da minik olabiliyor bazen o uzden haftasindan az gorunebiliyor ultrasonda.Birde sekerden dolayi yeterli beslenmiyorsun,o da etkiliyir muhtemelen,merak etme sakin

Kızlar merhaba, ben Nisan annelerindeyim. Amazon’da Trendyol’da Hepsiburada’da deprem bölgesi için lazım olan şeylerin satışı var. Biz alıyoruz onlar afad birimlerine ulaştırıyor. Amazon’da her kalem için ihtiyaç sayısı ve şu ana kadar elde olan sayılar da girilmiş. Ben bebek bezi ve mama almayı düşünüyorum. İmkanı olanlar bakabilir

Omenlove Kardeşim rabbim bebeğinide senide korusun insallah . Kalbini rahat tut hastanede olman iyi bisey takibini guzel yaparlar 3 hafta sonrasida kötü bir zman degil doktor yasar demis yol cekme bidaha . Sen strese girme kendine ve bebegine inan dikkat et insallah 3 haftadanda cok gider dikisin. Rabbim yardimciniz olsun sana ve esine sabır dilerim . Bu halde haberleri izleme bence yurek dayanmiyor seni kotu etkilemesin

Çok teşekkür ederim canım allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Bence hiçbir hamile izlemesin. Her açtığımda ağlıyorum. Çok acı. Allah yardımcımız olsun.

Evet bende izleyemiyorum Rabbim yardımcıları olsun çok üzülüyor insan izledikçe daha kötü oluyorum dua edelim bol bol inşallah
Bir yandan da insan merak ediyor. Ama anne baba çocuk kardeşlerini bulanlar veya kurtaramayanlar cesetleri çıkanları gördükçe çok kötü oluyorum özellikle o haykırışları görünce tutamıyorum kendimi. Umarım herkes sevdiğine sapasağlam kavuşur. Bu imkanlarla biraz herkesin kavuşması zor ama öldürmeyen allah öldürmüyor. Allahtan ümit kesilmiyo saatler sonra da canlı insanlar çıkıyor

Bende bebekleri görünce dayanamıyorum annesini emerek kurtulanlar olmuş çok sevindim Bir tanesi de parmağını emerek çıkmış kuzum benim Allah hepsini korusun ☺

göbek deliği dışarı doğru çıkmaya başladı ve zaman zaman kaşıntıyla beraber ağrı oluyor. sizinde ağrıyor mu bir şey çekiyor gibi? cildim aşırı kurudu sadece karın kalça göğüs nemlendirmek yetmiyo kaşıdığım an yanıyo kuruluktan...... yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…