- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.521
İzlemeyi bırakın beni mahallem de yıkım oldu. Evim hergün sallanıyor brn bu stresin içinde eve giremedim tuvaletini saatlerce tuttuğumu bilirim. Gidip yardım bölgelerinden faydalanmıyorm evi yıkılan insanların hakkına girmeyeyim diye. İki büklüm oldum arabada yani anlıcagınz moralimi yüksek tutmak,gibi bir şansım bile yokBence hiçbir hamile izlemesin. Her açtığımda ağlıyorum. Çok acı. Allah yardımcımız olsun.
Allah yardımcınız olsun. Kim bilebilir ki yarın kim ne durumda olacak bir sabah nasıl uyanacağız kimse bilemiyor işte. Her an her şey olabiliyor. Biz de deprem bölgesindeyiz marmara'da deprem olsa nasıl bir durum olur düşünemiyorum bile. Hele istanbulda bu imkanlarla ne kadar insan kurtulabilir ki? O kadar vergiler nereye gidiyor şaşıyor insan. Çök kapan tutun tatbikatlarıyla olacak iş değil bu. Canımızın garantisi yok.İzlemeyi bırakın beni mahallem de yıkım oldu. Evim hergün sallanıyor brn bu stresin içinde eve giremedim tuvaletini saatlerce tuttuğumu bilirim. Gidip yardım bölgelerinden faydalanmıyorm evi yıkılan insanların hakkına girmeyeyim diye. İki büklüm oldum arabada yani anlıcagınz moralimi yüksek tutmak,gibi bir şansım bile yok
Herkes perişan durumda. Çök kapan bına yıkıldıktan sonra ne işe yarar. Kardeşim deprem bölgesine yardıma gitti .hemşire kendisi. Çok zor durumdalar. Ne,anlatsam ki herşeyi görüyorsunuz...Allah yardımcınız olsun. Kim bilebilir ki yarın kim ne durumda olacak bir sabah nasıl uyanacağız kimse bilemiyor işte. Her an her şey olabiliyor. Biz de deprem bölgesindeyiz marmara'da deprem olsa nasıl bir durum olur düşünemiyorum bile. Hele istanbulda bu imkanlarla ne kadar insan kurtulabilir ki? O kadar vergiler nereye gidiyor şaşıyor insan. Çök kapan tutun tatbikatlarıyla olacak iş değil bu. Canımızın garantisi yok.
Her şey ortada imkanlarla belli bölgelere yetişilebiliyor. Her enkaza her yaşayabilecek canlıya yetişilemiyor ne yazık ki. Şimdi binanız yıkılmamış ama giremiyorsunuz da nereye kadar böyle olacak ki? Sizin gibi olup da sokakta duran insanlara yardım olmayacak mı? İnşallah öyle bir şey yoktur. Uzun süreli böyle gidemez çünkü.Herkes perişan durumda. Çök kapan bına yıkıldıktan sonra ne işe yarar. Kardeşim deprem bölgesine yardıma gitti .hemşire kendisi. Çok zor durumdalar. Ne,anlatsam ki herşeyi görüyorsunuz...
Şimdi ortada bir yardım var ama senin binan yıkılmadı sen dur girme gibisinden bir ayrımcılk yok. Herkese acık oralar ama ben benden daha cok ihtiyacı olanları bildiğimden gitmemeyi tercih ediyorum.hiç bilmiyorm bizm gibiler ne,yapıyor. Ben bugün evime girdim akşam bu gece evde kalıcam. Sarsıntı olursa tekrar arabaya koşucam. Ve bu artçı lar bitti tehlike azaldı denilene kdr kah arabada kah evde devam edecekHer şey ortada imkanlarla belli bölgelere yetişilebiliyor. Her enkaza her yaşayabilecek canlıya yetişilemiyor ne yazık ki. Şimdi binanız yıkılmamış ama giremiyorsunuz da nereye kadar böyle olacak ki? Sizin gibi olup da sokakta duran insanlara yardım olmayacak mı? İnşallah öyle bir şey yoktur. Uzun süreli böyle gidemez çünkü.
Evet benimde çıkıyor hafiften ve ağrıyor gibi bazen. Kurulukta var ellerim hele çok kötü oldu kızarıyor aynı zamanda. Karnıma falan yağlardan sürüyorum kollarıma elime de krem falan sürüyorum.göbek deliği dışarı doğru çıkmaya başladı ve zaman zaman kaşıntıyla beraber ağrı oluyor. sizinde ağrıyor mu bir şey çekiyor gibi? cildim aşırı kurudu sadece karın kalça göğüs nemlendirmek yetmiyo kaşıdığım an yanıyo kuruluktan...... yaşayan var mı
ben 28. haftadayim cikmadi gobek deligim catlama felanda olmadi .24 kilo verip hamile kaldim cildim sarkmisti ondan sanirim Ama karnim baya büyüdü agri bende de oluyor . Ev disinda yürüyüş yaparken veya yorulunca agiryor dinlenince geciyorgöbek deliği dışarı doğru çıkmaya başladı ve zaman zaman kaşıntıyla beraber ağrı oluyor. sizinde ağrıyor mu bir şey çekiyor gibi? cildim aşırı kurudu sadece karın kalça göğüs nemlendirmek yetmiyo kaşıdığım an yanıyo kuruluktan...... yaşayan var mı
Arkadasim osmaniyede onlar gündüz evde ihtiyac görüp gece arabada uyuyorlar. Acınızı derinden paylaşıyorumŞimdi ortada bir yardım var ama senin binan yıkılmadı sen dur girme gibisinden bir ayrımcılk yok. Herkese acık oralar ama ben benden daha cok ihtiyacı olanları bildiğimden gitmemeyi tercih ediyorum.hiç bilmiyorm bizm gibiler ne,yapıyor. Ben bugün evime girdim akşam bu gece evde kalıcam. Sarsıntı olursa tekrar arabaya koşucam. Ve bu artçı lar bitti tehlike azaldı denilene kdr kah arabada kah evde devam edecekbizİm,apartmanda herkes gitmiş bir yerlere bzm gibi 1 daire var böyle arabads kalıp ara ara eve giren.
Ben gebeliğin başından beri mantarla beraberim. 2 defa donaxly fitil kullandım banamısın demedi. Bikacgundur yine azitti bide akıntım çoğaldı. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecekKizlar merhaba bana bi konuda yardimci olabilir misiniz? Benim 2 haftadir falan ara ara gelip giden vajinal kasintim vardi ne akintin var nede koku ama bugun bu kasinti bayaa artti sizce neden olabilir haftaya vuma kontrolum var o zamana kadar bekliyim mi yoksa yarin doktoruma gorunmeli miyim?
Idrar testini kasinti basladiginda yaptirdim bisey cikmadi ama bugun bayaa azitti akintim yok koku yok ama nolur nolmaz diye fitil kullandim doktorum kasintin oldugunda kullan demisti bakalim gecmezse haftaya cuma kontrolum var idrar testi yaptircam aksi gibi bugun bayaa kasilmam oldu kizimda her zamankinden daha az haraket etti endiselendirdi beniBen gebeliğin başından beri mantarla beraberim. 2 defa donaxly fitil kullandım banamısın demedi. Bikacgundur yine azitti bide akıntım çoğaldı. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Sicak suya uc bes kasik elma sirkesi koy ve onun ile taharet al hemen geçirio kaşıntıyıIdrar testini kasinti basladiginda yaptirdim bisey cikmadi ama bugun bayaa azitti akintim yok koku yok ama nolur nolmaz diye fitil kullandim doktorum kasintin oldugunda kullan demisti bakalim gecmezse haftaya cuma kontrolum var idrar testi yaptircam aksi gibi bugun bayaa kasilmam oldu kizimda her zamankinden daha az haraket etti endiselendirdi beni
Rabbim yardimciniz olsun kardesim madden manen dua ile yaninizdayiz insAllah bizler o felaketin icinde deiliz ama acisini derinden hissedioruz ne yemek yiyesim gelio ne su icesim ne yorganin altina girip yatasim bunlari yapmakdan utanıyorum ordaki kardeşlerimin halini gördükçeŞimdi ortada bir yardım var ama senin binan yıkılmadı sen dur girme gibisinden bir ayrımcılk yok. Herkese acık oralar ama ben benden daha cok ihtiyacı olanları bildiğimden gitmemeyi tercih ediyorum.hiç bilmiyorm bizm gibiler ne,yapıyor. Ben bugün evime girdim akşam bu gece evde kalıcam. Sarsıntı olursa tekrar arabaya koşucam. Ve bu artçı lar bitti tehlike azaldı denilene kdr kah arabada kah evde devam edecekbizİm,apartmanda herkes gitmiş bir yerlere bzm gibi 1 daire var böyle arabads kalıp ara ara eve giren.
Teşekkürler Allah razı olsun. Malesef öyle şeylerde yaşanıyor. Gececek inşallah daha büyük kayıplar yaşamayalım inşallahArkadasim osmaniyede onlar gündüz evde ihtiyac görüp gece arabada uyuyorlar. Acınızı derinden paylaşıyorumgecmis olsun demekle gecmiyor yardimlarla yanınızda olmaya calisiyoruz vizdanen rahat olun o yardımlar ordaki herkes icin . Marketler yagmalanmis hakli olarak gaz su elektrik hic bisey yok Allah yardim etsin hepinize.
Allah tüm darda olanlara yardım etsin inşallah atlatacaz ama unutmicaz. Ne gçk altnda kalanları nede yasadgmz korkularıRabbim yardimciniz olsun kardesim madden manen dua ile yaninizdayiz insAllah bizler o felaketin icinde deiliz ama acisini derinden hissedioruz ne yemek yiyesim gelio ne su icesim ne yorganin altina girip yatasim bunlari yapmakdan utanıyorum ordaki kardeşlerimin halini gördükçe
Denerim umarim iyi gelir benim endisem altinda bisey olmasi ama baska belirtimde yokSicak suya uc bes kasik elma sirkesi koy ve onun ile taharet al hemen geçirio kaşıntıyı
Allah yardımcınız olsun ne diyelim inşallah bu sarsıntılar biterŞimdi ortada bir yardım var ama senin binan yıkılmadı sen dur girme gibisinden bir ayrımcılk yok. Herkese acık oralar ama ben benden daha cok ihtiyacı olanları bildiğimden gitmemeyi tercih ediyorum.hiç bilmiyorm bizm gibiler ne,yapıyor. Ben bugün evime girdim akşam bu gece evde kalıcam. Sarsıntı olursa tekrar arabaya koşucam. Ve bu artçı lar bitti tehlike azaldı denilene kdr kah arabada kah evde devam edecekbizİm,apartmanda herkes gitmiş bir yerlere bzm gibi 1 daire var böyle arabads kalıp ara ara eve giren.
Normalde düz duruyor ama ara ara küçük yaramaz kımıldayınca ora yukarı çıkıyor ve gerginleşip acıyor. Tüm vücudum kurudu benim ya kaşıyınca kızarıyor çok kaşırsam kanar da. Her gün krem istiyor artık her yerime nasıl olcak bu iş bilmiyorum.Evet benimde çıkıyor hafiften ve ağrıyor gibi bazen. Kurulukta var ellerim hele çok kötü oldu kızarıyor aynı zamanda. Karnıma falan yağlardan sürüyorum kollarıma elime de krem falan sürüyorum.
Göbekte çatlama yok da göbek deliğii düz duruyor bebek oynadıkça yukarı çıkıyor aşırı gerginleşiyor ve o nokta çok ağrıyor. Kimi zaman da kaşınıyor deli gibi.ben 28. haftadayim cikmadi gobek deligim catlama felanda olmadi .24 kilo verip hamile kaldim cildim sarkmisti ondan sanirim Ama karnim baya büyüdü agri bende de oluyor . Ev disinda yürüyüş yaparken veya yorulunca agiryor dinlenince geciyor
Arkadasim osmaniyede onlar gündüz evde ihtiyac görüp gece arabada uyuyorlar. Acınızı derinden paylaşıyorumgecmis olsun demekle gecmiyor yardimlarla yanınızda olmaya calisiyoruz vizdanen rahat olun o yardımlar ordaki herkes icin . Marketler yagmalanmis hakli olarak gaz su elektrik hic bisey yok Allah yardim etsin hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?