2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bence hiçbir hamile izlemesin. Her açtığımda ağlıyorum. Çok acı. Allah yardımcımız olsun.
İzlemeyi bırakın beni mahallem de yıkım oldu. Evim hergün sallanıyor brn bu stresin içinde eve giremedim tuvaletini saatlerce tuttuğumu bilirim. Gidip yardım bölgelerinden faydalanmıyorm evi yıkılan insanların hakkına girmeyeyim diye. İki büklüm oldum arabada yani anlıcagınz moralimi yüksek tutmak,gibi bir şansım bile yok

Allah yardımcınız olsun. Kim bilebilir ki yarın kim ne durumda olacak bir sabah nasıl uyanacağız kimse bilemiyor işte. Her an her şey olabiliyor. Biz de deprem bölgesindeyiz marmara'da deprem olsa nasıl bir durum olur düşünemiyorum bile. Hele istanbulda bu imkanlarla ne kadar insan kurtulabilir ki? O kadar vergiler nereye gidiyor şaşıyor insan. Çök kapan tutun tatbikatlarıyla olacak iş değil bu. Canımızın garantisi yok.

Kizlar merhaba bana bi konuda yardimci olabilir misiniz? Benim 2 haftadir falan ara ara gelip giden vajinal kasintim vardi ne akintin var nede koku ama bugun bu kasinti bayaa artti sizce neden olabilir haftaya vuma kontrolum var o zamana kadar bekliyim mi yoksa yarin doktoruma gorunmeli miyim?

Herkes perişan durumda. Çök kapan bına yıkıldıktan sonra ne işe yarar. Kardeşim deprem bölgesine yardıma gitti .hemşire kendisi. Çok zor durumdalar. Ne,anlatsam ki herşeyi görüyorsunuz...

Herkes perişan durumda. Çök kapan bına yıkıldıktan sonra ne işe yarar. Kardeşim deprem bölgesine yardıma gitti .hemşire kendisi. Çok zor durumdalar. Ne,anlatsam ki herşeyi görüyorsunuz...
Her şey ortada imkanlarla belli bölgelere yetişilebiliyor. Her enkaza her yaşayabilecek canlıya yetişilemiyor ne yazık ki. Şimdi binanız yıkılmamış ama giremiyorsunuz da nereye kadar böyle olacak ki? Sizin gibi olup da sokakta duran insanlara yardım olmayacak mı? İnşallah öyle bir şey yoktur. Uzun süreli böyle gidemez çünkü.

Şimdi ortada bir yardım var ama senin binan yıkılmadı sen dur girme gibisinden bir ayrımcılk yok. Herkese acık oralar ama ben benden daha cok ihtiyacı olanları bildiğimden gitmemeyi tercih ediyorum.hiç bilmiyorm bizm gibiler ne,yapıyor. Ben bugün evime girdim akşam bu gece evde kalıcam. Sarsıntı olursa tekrar arabaya koşucam. Ve bu artçı lar bitti tehlike azaldı denilene kdr kah arabada kah evde devam edecek bizİm,apartmanda herkes gitmiş bir yerlere bzm gibi 1 daire var böyle arabads kalıp ara ara eve giren.

Evet benimde çıkıyor hafiften ve ağrıyor gibi bazen. Kurulukta var ellerim hele çok kötü oldu kızarıyor aynı zamanda. Karnıma falan yağlardan sürüyorum kollarıma elime de krem falan sürüyorum.

Bu arada cuma günü kontrolüm vardı. Depremden dolayı iptal edildi. Çok ciddi bi probleminiz yoksa iptal etmek durumundayız dediler.
Benzer durum yaşayan oldu mu?

ben 28. haftadayim cikmadi gobek deligim catlama felanda olmadi .24 kilo verip hamile kaldim cildim sarkmisti ondan sanirim Ama karnim baya büyüdü agri bende de oluyor . Ev disinda yürüyüş yaparken veya yorulunca agiryor dinlenince geciyor
Arkadasim osmaniyede onlar gündüz evde ihtiyac görüp gece arabada uyuyorlar. Acınızı derinden paylaşıyorum gecmis olsun demekle gecmiyor yardimlarla yanınızda olmaya calisiyoruz vizdanen rahat olun o yardımlar ordaki herkes icin . Marketler yagmalanmis hakli olarak gaz su elektrik hic bisey yok Allah yardim etsin hepinize.

Ben gebeliğin başından beri mantarla beraberim. 2 defa donaxly fitil kullandım banamısın demedi. Bikacgundur yine azitti bide akıntım çoğaldı. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

Ben gebeliğin başından beri mantarla beraberim. 2 defa donaxly fitil kullandım banamısın demedi. Bikacgundur yine azitti bide akıntım çoğaldı. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Idrar testini kasinti basladiginda yaptirdim bisey cikmadi ama bugun bayaa azitti akintim yok koku yok ama nolur nolmaz diye fitil kullandim doktorum kasintin oldugunda kullan demisti bakalim gecmezse haftaya cuma kontrolum var idrar testi yaptircam aksi gibi bugun bayaa kasilmam oldu kizimda her zamankinden daha az haraket etti endiselendirdi beni

Sicak suya uc bes kasik elma sirkesi koy ve onun ile taharet al hemen geçirio kaşıntıyı

Rabbim yardimciniz olsun kardesim madden manen dua ile yaninizdayiz insAllah bizler o felaketin icinde deiliz ama acisini derinden hissedioruz ne yemek yiyesim gelio ne su icesim ne yorganin altina girip yatasim bunlari yapmakdan utanıyorum ordaki kardeşlerimin halini gördükçe

Teşekkürler Allah razı olsun. Malesef öyle şeylerde yaşanıyor. Gececek inşallah daha büyük kayıplar yaşamayalım inşallah

Allah tüm darda olanlara yardım etsin inşallah atlatacaz ama unutmicaz. Ne gçk altnda kalanları nede yasadgmz korkuları

Allah yardımcınız olsun ne diyelim inşallah bu sarsıntılar biter

Evet benimde çıkıyor hafiften ve ağrıyor gibi bazen. Kurulukta var ellerim hele çok kötü oldu kızarıyor aynı zamanda. Karnıma falan yağlardan sürüyorum kollarıma elime de krem falan sürüyorum.
Normalde düz duruyor ama ara ara küçük yaramaz kımıldayınca ora yukarı çıkıyor ve gerginleşip acıyor. Tüm vücudum kurudu benim ya kaşıyınca kızarıyor çok kaşırsam kanar da. Her gün krem istiyor artık her yerime nasıl olcak bu iş bilmiyorum.

Göbekte çatlama yok da göbek deliğii düz duruyor bebek oynadıkça yukarı çıkıyor aşırı gerginleşiyor ve o nokta çok ağrıyor. Kimi zaman da kaşınıyor deli gibi.

Arkadaşlar selam, bunun için ayrı bir konu açtım ama daha fazla insana ulaşabilmek için buradan da paylaşmak istedim. Yardımcı olabilecek kişiler ya da tanıdıklarınız varsa aşağıdaki mesajı iletir misiniz?

Dostlarınız arasında gönüllü olabilecek dostlara iletirmisiniz lütfen:

Arkadaşlar deprem bölgesinde çok fazla çocuk anasız babasız kaldı. 300 e yakın çocuk İstanbul’a gelecek. 0-3 yaş Darülaceze 3 yaş sonrası Sait Çiftçiye gidecek. 2 gün içinde gelecek. Ama buraya gönüllü olmak lazım. Ve haftada en az bir belirlediği günde düzenli gelecek. Maddi yardım kısmı henüz belli değil. 2 kere geliyor 3 kere geliyor sonra gelmeyince çocuk onu bekliyor. En baştan Gelmesin daha iyi diyorlar.

İsteyen ve yapabileceğine inanan varsa, ben Darülaceze ile görüştürürüm.

Cocuklarla ilgilenecek, anne ya da abla gibi olabilecek birileri. Oyunlar oynayacak, kitap okuyacak, ilerleyen zamanda gezmeye gidecek vs

İstanbulda öğrenci, eğitim gruplarında paylaşabilirseniz çok sevinirim gidebilecek birileri çıkar belki

Psikolog Gonca Erçegil
0533 771 01 15

Gönüllü olabilicek kişiler bu numara ile iletişime geçebilir canlar, Darülaceze ile iletişimi sağlayacak Gonca Hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…