2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Eklentiler

• Screenshot_20230209_122442_Twitter.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 135
yalanmis yazmissin ama kandirildik

Kizlar iki gundur kasilmalarim artti magnorm ictigim halde hemde bikac gun sonra 6.ayim doluyo ondan olabilir mi? erken dogumdan korkuyorum yaaa ((
Ben bu ay ocean magnezyumundan magosit magnezyumuna geçtim. Benim kullandığım özel ilaçtı. Magosit devletin ilacı. Ama inanır mısınız bilmem magosite geçtim 1 hafta kullandım kaşıntım arttı ağrılarım arttı normalde gece yatmadan ocean'ın magnezyumunu içince sabaha karşı sadece kalkarken bir yerlerim ağrırdı. Magositle midem kötü oldu o ayrı ağrılar içince hafifleyeceğine arttı uyurken çok acı çektim.

Magnezyumun oksit formları iyi değilmiş o yüzden pek etkili değiller bence.
bide ocean 200 mg magosit 365 mg. Dozaj olarak daha ağrıları azaltması gerekirken arttı benim. Size de doktorunuza sorup oceanı tavsiye ederim. İçinde de magnezyumun yararlı formları var. Sitrat,Malat ve Bisglisinat. İnternetten magnezyumun yararlı formlarını araştırırsanız bunları görürsünüz. Oksit vücut tarafından çabuk emilmiyor.Magnezyum formları linki attım bakabilirsiniz.

Kızlar son birkaç gündür ne yersem yiyim patlıycak gibi oluyorum özellikle akşamları elim ayağım alev alev yanıyo karnım 9aylık gibi şişiyor. Normal midir?

Kızlar son birkaç gündür ne yersem yiyim patlıycak gibi oluyorum özellikle akşamları elim ayağım alev alev yanıyo karnım 9aylık gibi şişiyor. Normal midir?
Hazımsızlık oluo canim bende öyleyim ne yesem icsem sindirene kadar surekli gaz oluo karnim cok sisio aksam yemegini erken bitirmeye calisiorum

Aslinda magnezyum oksiti vitamin olarak aliyorum ama sanirim benim ictigimle sizin tavsiye ettiginiz ayni degil

Hangi fitili kullandiniz. Bana bugün perinatoloji doktoru gyno lomexin fitil ve krem yazdı.ayrica benimde idrar tahlillerim hep temız cikmisti

Aslinda magnezyum oksiti vitamin olarak aliyorum ama sanirim benim ictigimle sizin tavsiye ettiginiz ayni degil
Attığım linkte magnezyumun çeşitleri var ve en zor emileni magnezyum oksit. Ben bir hafta magosit kullandım magnezyum oksit içerikli. Çok farketti çünkü ağrılarım arttı kaşıntı ve mide sorunları da yaşadım ilaç kaynaklı. Ocean extra mag kullanırken gece sızlanmayla uyanmadım sabaha karşı yataktan kalkarken falan sabit kalmaktan kaynaklanan sızılarım oldu. Ciddi anlamda fark oluyor yani. Bir de magnezyum oksit uzun süre kullanılmamalı da denilmiş. Doktor değiştirsem de aynı magnezyuma devam edeceğim doktora yan etkilerini söyleyip. Size de tavsiye ederim ama tabiki doktorunuza danışmadan kullanmayın. Resim bu benim tavsiye ettiğim...

Hangi fitili kullandiniz. Bana bugün perinatoloji doktoru gyno lomexin fitil ve krem yazdı.ayrica benimde idrar tahlillerim hep temız cikmisti
Gyno max xl icinde uc tane vsr haftada iki tane kullan yeter demisti kullandigom gibi kasindi dindi duan sorunum yok ama vok akinti yapiyo ben o yuzden progestani agizdan aliyorum hos doktorum yagizdan yada alttan olmasi farketmiyo ayni etkiyi gosteriyo dedi biraz tansiyon dusuruyo ama zaten yuksek tansiyon zararli

Nasıl bir his oluyor dediğiniz kasılmada?
Rahimin toplanmasi 30 sn ile 1 dk kadsr suruyo agri yasa sizi yok gerginlik hissi sadece karin sertlesiyo sonra kendi kendine yumusuyo 22. Haftada baslar normalde rahim kendini doguma hazirlar ama bu deprem beni bayaa etkiledi ve bebek bugun cok haraketliydi sanirim bunlar normalden cok daha fazla kasilmaya sebep oldu

Nasıl bir his oluyor dediğiniz kasılmada?
rlRahim toplanip geriliyor sanci veya agri yapmiyo sadece rahatsizlik ve gerginlik hissi oluyo rahim doguma hazirlamak icin bunu dogal olarak yapar ama iste bende iki gundur artti ve sanirim bu deprem yuzunden oldu cok uzuldum izleniyeyim dedim izledim bugun ogleden sonra kapattim sosyal medyayada girmedim sadece bebek ve dogum icon sepetimi doldurdum 28.haftada alicam insallah hepsini acikcasi iyi geldi

Anladım evet stres de çok etkili ama şu süreçte ne yazıkki etkileniyoruz. Benimde oluyor da sertleşme gerilme tarzı uzun sürüyor ama. Yatıyorum genelde. Ağrı sızı yok.

Anladım evet stres de çok etkili ama şu süreçte ne yazıkki etkileniyoruz. Benimde oluyor da sertleşme gerilme tarzı uzun sürüyor ama. Yatıyorum genelde. Ağrı sızı yok.
Genede takip etmekte fayda var sıklıgını ve ne kadar surdugunu dinlenince gecip gecmedigini gozlemleyim kontrolunuzde doktorunuza soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…