2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Genede takip etmekte fayda var sıklıgını ve ne kadar surdugunu dinlenince gecip gecmedigini gozlemleyim kontrolunuzde doktorunuza soyleyin
Bende de basladi ayni sey, bunlara braxton hicks kasilmalari diyorlarmis. Bu haftalarda baslamasi gayet normalmis. Doktorum sakin ol dogumu etkileyecek bir durum yok sadece doguma hazirlik dedi. Yalniz belirli araliklarla ve belirli süre icerisinde gelirse kontrol ettirmemi soyledi. Bir de sakin olup, uzanip o bölgeye hafif hafif elinizle masaj yapinca geciyor.

Genede takip etmekte fayda var sıklıgını ve ne kadar surdugunu dinlenince gecip gecmedigini gozlemleyim kontrolunuzde doktorunuza soyleyin
Oturunca ve yatınca geçiyor genelde zaten. Kontrolüme yeni gittim doktor normal dedi ama tabi sıkıntı olursa yine giderim. Normaldir inşallah herşey

Insallah da bikac gundur artti benim kasilmalarim ama dedigin gibi dinlenince azaliyo da insan endise ediyo iste benim kontrolum cuma gunu o zamana kadar bisey olmaz insallah

Canim.ne durumdasın
Bende aynı durumu yaşıyorum şuan canım dün kontrole gittim 22ocakta transfer olmuştum..
Kese düzensiz dedi, kese etrafında kanama alanı var
Bakalım haftaya tekrar kontrol olcam

Eklentiler

• IMG_20230210_180654.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu bilgi bizzat kurum tarafından yalanladı lütfen bakanlık dışındaki bilgileri burda paylasmayin

Kızlar deprem olduğu gun kasılmalarım sancim o kadar arttı ki ilk kez nst ye girdim ama doktor hersey normal dedi stres fazla ayakta kalmak hatta fazla dik oturmak bile bazen yapabiliyormuş dinlenince geçmesi onemli.Doktor bu haftalarda biraz karın ici bağların gerilmesini bu şekilde hissedebilirsin dedi benimde son zamanlarda basladi insallah yavrularımı en saglikli hayirli zamanda dünyaya gelir bu haftalarda erken dogum tedirginliği oluyor kasılma olunca bir de doktorum kalsiyum magnezyum içeren bir hap yazdi

M Minnos orumcek brexton hicks kasilmalarinda agri ve sanci nasil olmuyor anlamadim? Siddetli ama gecici, duzenli bir sekilde devam etmeyen sancılar degil mi brexton hicks kasilmalari?
Degil yani benim yasadigim o sekilde ki normalde de oyle olur diye biliyorum karin toplanir 30 sn ile 3 dk arasi surer uzaninca yada pozisyon degistirince gecer

Degil yani benim yasadigim o sekilde ki normalde de oyle olur diye biliyorum karin toplanir 30 sn ile 3 dk arasi surer uzaninca yada pozisyon degistirince gecer
Ben bunu hic yasamadim galiba cunku anlayamiyorum. Ama birkac defa benim bahsettigim gibi siddetli ufak sancilar yasadim ve bitti, ben onu odur diye dusunmustum

Zaten kasilma ,agri,sanci vs oluyosa doktora gidilmeli sadece kasilma dogumu tetiklemez yada sadece sanci yada baska bisey
Gerginlik hissi ve patlayacakmış gibi bir his mi?
Aynen oyle rahatsizlik verir sanki karnin agirlasmis ve ben burdayim der gibi

ankazmart0 senin ikiz gebelik mi? Rahim agzi uzunlugunu olcturuyosu dimi? Ikiz gebelik herzaman tek gebelilten daha risklidir mutlaka dinlen fazla ayakta kalma ve her kontrolde rahim agzini olctur

Zaten kasilma ,agri,sanci vs oluyosa doktora gidilmeli sadece kasilma dogumu tetiklemez yada sadece sanci yada baska bisey

Aynen oyle rahatsizlik verir sanki karnin agirlasmis ve ben burdayim der gibi
Anladım çok sık olmasa da bende yaşıyorum o durumu. En son geçen hafta oldu. Ve kendimi dışarı attım dışarıda yürümeye başlar başlamaz hafifledi ve eve dönerken geçmişti sadece 15 20 dk yürüdüm.

ankazmart0 senin ikiz gebelik mi? Rahim agzi uzunlugunu olcturuyosu dimi? Ikiz gebelik herzaman tek gebelilten daha risklidir mutlaka dinlen fazla ayakta kalma ve her kontrolde rahim agzini olctur
Benim ikiz degil rahim boyunu her gittigimde ölçüyor en son 40mm 'di ptsi gunu .Doktor hersey yolunda rahim ağzın kapalı boyu iyi dedi .ama yorgunluk bana hic iyi gelmiyor;(

Bende kalça ağrısı çok oluyor üst bacak kemiğime de vuruyor zaten normalde bel fıtığım vardı. Sanırım siyatik ağrı denen ağrıyı da yaşıyorum rahatlatmak için egzersiz şart. Sırtım da ağrıyor bakalım bundan sonra ne olacak

Ben de diş problemi yaşamaya başladım. Süt ürünleri tüketiyorum ama yetmiyor sanırım. Kalsiyum takviyesi soracağım doktora. Kalsiyum kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…