2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de diş problemi yaşamaya başladım. Süt ürünleri tüketiyorum ama yetmiyor sanırım. Kalsiyum takviyesi soracağım doktora. Kalsiyum kullanan var mı?
Bana doktorum bunu yazdi kullandiktan sonra bebegim cok guzel gelisti dis agrisi falanda hic yasamadim

Eklentiler

• 20230211_232833.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 51
Yorgunluk banada iyi gelmiyo malesef rahim boyunu alttan mi olcuyo karindan mi? Karindan genelde dogru sonuc vermiyo
Bi kere alttan ölçtü ozamana iyi demisti artik hep karından ölçüyor ama benimde tabi aklım kalıyor;( dinlenince hiç bir sorunum yok ama yorgunluk kasılma agri sanci yapıyor. Hatta cok yorulunca gece saga sola dönerken bile sancim oluyor;(

benimde ilk baslarda karindan olcuyodu o zaman 4 kusurlerde cikiyodu sonra alttan olctugunde 3.2 ye dustu en son 4.1 mm dedi ama her sanci her kasilmada yuregim agzimda genede kendini cok yorma gereksiz yuruyuslerde aktivitelerde bulunma ozellikle kasilmalara dikkat et olmuyosa sorun yok

M Minnos orumcek brexton hicks kasilmalarinda agri ve sanci nasil olmuyor anlamadim? Siddetli ama gecici, duzenli bir sekilde devam etmeyen sancılar degil mi brexton hicks kasilmalari?
Bi yerde okumustum bu yalanci sancilari anlamak icin pozisyon degistirmek gerekiyormus ,yalanci sancilar pozisyon degistirildigine gecermis gercek sancilar pozsiyon degisse bile devam edermis canim

Çok haklısınız benim 2 kere alttan ölçüldü en son 36 çıkmıştı ama şimdi karından 40mm dedi yinede insanin bi aklı kalıyor.ama surekli alttan muayenede ettirmek istemiyorum içten cok geriliyor karnim ama sıfır göbek basladim ve kocaman bir gobegim oldu gobegim bi anda büyüdü benim belki ondandır diye düşünüp kendimi teselli ediyorum ama bu haftalarda hep anne adaylarında erken dogum korkusu oluyormuş ben inaniyorum 38 39haftalardan ay acaba dogum mu başlıyor msjlari aticaz buraya

Soğuk ya da sıcak kompres iyi geliyor ilk gebeligimde çok agrirdi yürümek yatakta dönmek bile çok zorluyordu.bu gebeliğimde şükür yaşamadım daha

İlk doğumlar genelde geç haftalarda oluyor 40 i geçiyor yaniartık doğsa diye bekliyorsunuz42.haftada olmuştu benim ilk kızım

İlk doğumlar genelde geç haftalarda oluyor 40 i geçiyor yaniartık doğsa diye bekliyorsunuz42.haftada olmuştu benim ilk kızım
Valla insallah saglikla gelsinler 40a kadar gelsem cok memnun olurum tabi en saglikli hafta ne zaman olcaksa oyle gelsinler insallahben tam 9 ay 10 gun sonra doğmuşum

Benim de 40 haftayi doldurumca suni sanci ile dogum baslatilmisti. Daha hic gelecegi yoktu ama suyum bitmisti. Insallah bu sefer suni sanciya gerek kalmadan vaktinde kendiliginden gelir

Ayy insallah dedigin gibi olur yasam sinirini astik benimki 26 ya girdi ama en azindan bi 28 olsa icim biraz daha rahatlicak

Benim de aynı böyle. Yatakta dönerken yataktan kalkarken sol üst bacağım acayip kasıyor bir de bacak arasındaki bağlantı noktasındaki kemikler ağrıyor sol bacağımın. Bel ağrısı ve bacak ağrılarımdan dün gece uyanıp uyanıp durdum. Karnım da kasılıp kasılıp durdu bir şey mi oluyor diye korktum açıkçası.

Canım öncelikle başın sağolsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Biz de günlerdir ordaymış gibi yaşıyoruz her şeyi ne kadar empati yapılabilirse Bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka yaz olur mu

Kızlar merhaba dün kontrolüm vardi, epeydir de kasilmam sancilarim vardi. 27+4 günlük 1,2 kilo 37 cm ama kafasi ve bacaklari 29 haftalikmis nasil oluyor anlamadim. Doktor sorun degil dedi ama bana tuhaf geldi. Sanci ve kasilmalar icin de cok normal dedi artik yalanci kasilmalar sancılar bu haftalardan sonra hep olabilirmis, kanama yoksa takılma dedi. Fazla yormuyorum kendimi açıkçası yürüyüş yapan hamile olamadim malesef çünkü direk vajinaya baskı yapıyor 15 dk yurusem. Nasil dogurcam bilmiyorum hic esneklik kalmadı sanki vücudumda

bende şarjlı var ve manuelden daha iyi bence. ben şarjlı öneririm.

Çok geçmiş olsun, bir ihtiyaciniz olursa lütfen hiç çekinmeden söyleyin hepimiz burda arkadaş kardeş olduk, elimizden ne geliyorsa severek yapariz

Başınız sağolsun, inşallah bundan sonra ne siz ne de bir başkası böyle bir felaket yaşamaz. Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa söyleyin lütfen, bundan sonra güzel günleriniz olur umarım

Maşallah uzun bi bebiş olacak belliki canım sorun yok demiş doktorun takılma. Kimisinin geri kalıyor kimisinin azcık ilerde oluyor. Valla bende hiç yürüyüş falan yapamıyorum ayakta bile zor duruyorum. Önceden spor yapıyordum aslında hamilelikle bayağı hareketsizleştim neyse bir şekilde doğururuz sağlıkla gelsinler

Sabaha karsi kalça ağrısı ile uyanıyorum sağa sola dönmek kabus gibi doktorum sola yatmaya calış sırt üstü yatma dediği icin sol tarafım mahvoldu resmen yüz üstü yatmamak icin zor tutuyorum ama zaten gobegim kocaman oldu yatilmaZ;( kalça ağrısı sabah uyanırken bacak kasılması kalsiyum magnezyum verdi içiyorum ama insallah kısa sürede ise yarar. Bide bazen koltuktan kalkarken aniden sağ ya da sol kaşığına hamileliğin en başında olan kasılma mi diyim gerilme mi diyim oyle bisey oluyor hemen tekrar oturuyorum dinlenince geçiyor. Acaba ters hareketmi yapiyorum;( aniden mi kalkıyorum bilmiyorum ama ben artik iyice ağırlaşmış hissediyorum cok yoruluyorum

Aynı sıkıntıları yaşıyoruz demek ki. Benim hiç ağrım sızım yok diyen çok şanslıdır demektir. Önceden de zaten bel fıtığı nedeniyle ağrıları olan biriydim. Hamilelikteki ağırlaşma ile beraber çok daha zor oluyor. Ağrım sızım olmadığı dakikalar kendimi kuş kadar hafif hissediyorum. Ama bi iş yaptıktan sonra bazen kalçama öyle bir ağrı giriyor ki adım atmak işkence oluyor. Yatınca kalkmak işkence oluyor. Şimdi de bi kaç gündür karnımın üstünde sanki etim acıyor. Çürümüş gibi bir acı. Gülünce eğilince daha çok acıyor. İnşaallah bir an evvel çok sağlıklı dinç ve güçlü oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…