- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.581
Bana doktorum bunu yazdi kullandiktan sonra bebegim cok guzel gelisti dis agrisi falanda hic yasamadimBen de diş problemi yaşamaya başladım. Süt ürünleri tüketiyorum ama yetmiyor sanırım. Kalsiyum takviyesi soracağım doktora. Kalsiyum kullanan var mı?
Bi kere alttan ölçtü ozamana iyi demisti artik hep karından ölçüyor ama benimde tabi aklım kalıyor;( dinlenince hiç bir sorunum yok ama yorgunluk kasılma agri sanci yapıyor. Hatta cok yorulunca gece saga sola dönerken bile sancim oluyor;(Yorgunluk banada iyi gelmiyo malesefrahim boyunu alttan mi olcuyo karindan mi? Karindan genelde dogru sonuc vermiyo
benimde ilk baslarda karindan olcuyodu o zaman 4 kusurlerde cikiyodu sonra alttan olctugunde 3.2 ye dustu en son 4.1 mm dedi ama her sanci her kasilmada yuregim agzimda genede kendini cok yorma gereksiz yuruyuslerde aktivitelerde bulunma ozellikle kasilmalara dikkat et olmuyosa sorun yokBi kere alttan ölçtü ozamana iyi demisti artik hep karından ölçüyor ama benimde tabi aklım kalıyor;( dinlenince hiç bir sorunum yok ama yorgunluk kasılma agri sanci yapıyor. Hatta cok yorulunca gece saga sola dönerken bile sancim oluyor;(
Bi yerde okumustum bu yalanci sancilari anlamak icin pozisyon degistirmek gerekiyormus ,yalanci sancilar pozisyon degistirildigine gecermis gercek sancilar pozsiyon degisse bile devam edermis canimM Minnos orumcek brexton hicks kasilmalarinda agri ve sanci nasil olmuyor anlamadim? Siddetli ama gecici, duzenli bir sekilde devam etmeyen sancılar degil mi brexton hicks kasilmalari?
Çok haklısınız benim 2 kere alttan ölçüldü en son 36 çıkmıştı ama şimdi karından 40mm dedi yinede insanin bi aklı kalıyor.ama surekli alttan muayenede ettirmek istemiyorum içten cok geriliyor karnim ama sıfır göbek basladim ve kocaman bir gobegim oldu gobegim bi anda büyüdü benim belki ondandır diye düşünüp kendimi teselli ediyorum ama bu haftalarda hep anne adaylarında erken dogum korkusu oluyormuş ben inaniyorum 38 39haftalardan ay acaba dogum mu başlıyor msjlari aticaz burayabenimde ilk baslarda karindan olcuyodu o zaman 4 kusurlerde cikiyodu sonra alttan olctugunde 3.2 ye dustu en son 4.1 mm dedi ama her sanci her kasilmada yuregim agzimda genede kendini cok yorma gereksiz yuruyuslerde aktivitelerde bulunma ozellikle kasilmalara dikkat et olmuyosa sorun yok
Bende kalça ağrısı çok oluyor üst bacak kemiğime de vuruyor zaten normalde bel fıtığım vardı. Sanırım siyatik ağrı denen ağrıyı da yaşıyorum rahatlatmak için egzersiz şart.Sırtım da ağrıyor bakalım bundan sonra ne olacak
İlk doğumlar genelde geç haftalarda oluyor 40 i geçiyor yaniÇok haklısınız benim 2 kere alttan ölçüldü en son 36 çıkmıştı ama şimdi karından 40mm dedi yinede insanin bi aklı kalıyor.ama surekli alttan muayenede ettirmek istemiyorum içten cok geriliyor karnim ama sıfır göbek basladim ve kocaman bir gobegim oldu gobegim bi anda büyüdü benim belki ondandır diye düşünüp kendimi teselli ediyorum ama bu haftalarda hep anne adaylarında erken dogum korkusu oluyormuş ben inaniyorum 38 39haftalardan ay acaba dogum mu başlıyor msjlari aticaz buraya
Valla insallah saglikla gelsinler 40a kadar gelsem cok memnun olurumİlk doğumlar genelde geç haftalarda oluyor 40 i geçiyor yaniartık doğsa diye bekliyorsunuz 42.haftada olmuştu benim ilk kızım
Benim de 40 haftayi doldurumca suni sanci ile dogum baslatilmisti. Daha hic gelecegi yoktu ama suyum bitmisti. Insallah bu sefer suni sanciya gerek kalmadan vaktinde kendiliginden gelirİlk doğumlar genelde geç haftalarda oluyor 40 i geçiyor yaniartık doğsa diye bekliyorsunuz 42.haftada olmuştu benim ilk kızım
Ayy insallah dedigin gibi olur yasam sinirini astik benimki 26 ya girdi ama en azindan bi 28 olsa icim biraz daha rahatlicakÇok haklısınız benim 2 kere alttan ölçüldü en son 36 çıkmıştı ama şimdi karından 40mm dedi yinede insanin bi aklı kalıyor.ama surekli alttan muayenede ettirmek istemiyorum içten cok geriliyor karnim ama sıfır göbek basladim ve kocaman bir gobegim oldu gobegim bi anda büyüdü benim belki ondandır diye düşünüp kendimi teselli ediyorum ama bu haftalarda hep anne adaylarında erken dogum korkusu oluyormuş ben inaniyorum 38 39haftalardan ay acaba dogum mu başlıyor msjlari aticaz buraya
Benim de aynı böyle. Yatakta dönerken yataktan kalkarken sol üst bacağım acayip kasıyor bir de bacak arasındaki bağlantı noktasındaki kemikler ağrıyor sol bacağımın. Bel ağrısı ve bacak ağrılarımdan dün gece uyanıp uyanıp durdum. Karnım da kasılıp kasılıp durdu bir şey mi oluyor diye korktum açıkçası.Bende kalça ağrısı çok oluyor üst bacak kemiğime de vuruyor zaten normalde bel fıtığım vardı. Sanırım siyatik ağrı denen ağrıyı da yaşıyorum rahatlatmak için egzersiz şart.Sırtım da ağrıyor bakalım bundan sonra ne olacak
Canım öncelikle başın sağolsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Biz de günlerdir ordaymış gibi yaşıyoruz her şeyi ne kadar empati yapılabilirseHerkese merhaba umarım tüm anne adaylarimiz iyidir...ben depreme İskenderun Hatay'da yakalandim ve kurtulmamiz mucize oldu. Çok kayiplar verdim çok....ama çok şükür bebeğim iyi Ankara'ya geldik burda sıfırdan baslicaz herşeye. Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi
bende şarjlı var ve manuelden daha iyi bence. ben şarjlı öneririm.Göğüs pedi eklemiştim sepete bende o zaman çıkarayım zaten meme ucuna bjsey değerse acıtır gibi geliyor;( bende evde sporcu yarim atletlerinden kullaniyorum şu gümüş kapak kesin alayim ya herkes cok memnun kalmış tsk ederimgöğüs pompası kullandınız mi bi arkadaşım manuel al diyor ama bazilarida direk şarjlı pompa al diyor. Yavaş yavaş eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum ❤
Çok geçmiş olsun, bir ihtiyaciniz olursa lütfen hiç çekinmeden söyleyin hepimiz burda arkadaş kardeş olduk, elimizden ne geliyorsa severek yaparizHerkese merhaba umarım tüm anne adaylarimiz iyidir...ben depreme İskenderun Hatay'da yakalandim ve kurtulmamiz mucize oldu. Çok kayiplar verdim çok....ama çok şükür bebeğim iyi Ankara'ya geldik burda sıfırdan baslicaz herşeye. Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi
Başınız sağolsun, inşallah bundan sonra ne siz ne de bir başkası böyle bir felaket yaşamaz. Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa söyleyin lütfen, bundan sonra güzel günleriniz olur umarımHerkese merhaba umarım tüm anne adaylarimiz iyidir...ben depreme İskenderun Hatay'da yakalandim ve kurtulmamiz mucize oldu. Çok kayiplar verdim çok....ama çok şükür bebeğim iyi Ankara'ya geldik burda sıfırdan baslicaz herşeye. Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi
Maşallah uzun bi bebiş olacak belliki canım sorun yok demiş doktorun takılma. Kimisinin geri kalıyor kimisinin azcık ilerde oluyor. Valla bende hiç yürüyüş falan yapamıyorum ayakta bile zor duruyorum. Önceden spor yapıyordum aslında hamilelikle bayağı hareketsizleştimKızlar merhaba dün kontrolüm vardi, epeydir de kasilmam sancilarim vardi. 27+4 günlük 1,2 kilo 37 cm ama kafasi ve bacaklari 29 haftalikmis nasil oluyor anlamadim. Doktor sorun degil dedi ama bana tuhaf geldi. Sanci ve kasilmalar icin de cok normal dedi artik yalanci kasilmalar sancılar bu haftalardan sonra hep olabilirmis, kanama yoksa takılma dedi. Fazla yormuyorum kendimi açıkçası yürüyüş yapan hamile olamadim malesef çünkü direk vajinaya baskı yapıyor 15 dk yurusem. Nasil dogurcam bilmiyorum hic esneklik kalmadı sanki vücudumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?