- 11 Ocak 2015
- 699
- 690
- 303
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.601
Benim de aynı şekilde kafa ve bacak önden gidiyor. Doktor uzun olacak dedi. Ama bu orantısızlık benim de kafama takıldı. Kilo ve boy ölçümümüz de aynı. Normalde yapmıyorum. Egzersiz yapmaya başlamam lazım. İnstagramda melike_yoga isimli hesap var. Orda hafta hafta egzersiz önerileri var. Öncesinde ısınma hareketleri ile beraber bunları yaparsak bir umut rahatlayabilirizKızlar merhaba dün kontrolüm vardi, epeydir de kasilmam sancilarim vardi. 27+4 günlük 1,2 kilo 37 cm ama kafasi ve bacaklari 29 haftalikmis nasil oluyor anlamadim. Doktor sorun degil dedi ama bana tuhaf geldi. Sanci ve kasilmalar icin de cok normal dedi artik yalanci kasilmalar sancılar bu haftalardan sonra hep olabilirmis, kanama yoksa takılma dedi. Fazla yormuyorum kendimi açıkçası yürüyüş yapan hamile olamadim malesef çünkü direk vajinaya baskı yapıyor 15 dk yurusem. Nasil dogurcam bilmiyorum hic esneklik kalmadı sanki vücudumda
Çok geçmiş olsun canım benim, başınız sağ olsun. Sabır diliyorum canı gönülden.Herkese merhaba umarım tüm anne adaylarimiz iyidir...ben depreme İskenderun Hatay'da yakalandim ve kurtulmamiz mucize oldu. Çok kayiplar verdim çok....ama çok şükür bebeğim iyi Ankara'ya geldik burda sıfırdan baslicaz herşeye. Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi
Bende de pek yok henüz kocaman oldu karnım. Ama sürüyorum zeytinyağı, biooil falan kullanıyorum.Kızlar çatlak durumlarınız nasıl? Bende henüz hiç çatlak yok, hamilelikten önce de yoktu zaten. Düzenli yağlamaya çalışıyorum kendimi. Ama bazı arkadaşlar diyor ki şimdi olmasa da doğumdan sonra olur diyorlar. Doğru mu?
Çok geçmiş olsun canım çok çok zor .Hepinize çok teşekkür ederim... Allah'ım kimseye yaşatmasın. İki memleketimiz de gitti bir yanimiz Maraş bir yanımız Hatay yok oldu sehirlerimiz canlarimiz gitti. Şuan tek tesellimiz ailelerimiz sağ bebeğimiz sağ ve iyi...o bize yeniden başlama gücü vericek. Daha gecesinde kıyafetlerini yatağa sermistik bakip bakip hayaller kurmuştuk dolabını hazirlamaya baslamistik... şimdi ellerimiz bomboş yine çok şükür bu halimize şükür...
Şuan Ankara'da eşimin dayısıgilde birkaç aile tikis pikis kaliorz. Eşimle 1+1 eşyalı ev bakiorz üç gündür. Ben inanılmaz zor zamanlar geçirdim hamile halimle ne yemek bulabildik arabada yattık şuan da sagolsunlar çok ilgileniorlar ama rahat edemiorm. Doğumu burda ayarladik medicana hastanesinde bir doktor yardimci olacakmis ücret almadan... bilmiorm bir şekilde yoluna girer herhalde yeterki sağlıkla bebeğimizi alalim kucağımızaÇok geçmiş olsun canım çok çok zor .Allahtan sizler iyisiniz Nerede kalıyorsunuz şimdi.
Bizler ekranda izleyince kötü olduk hamilelikte bide çok etkiler sen bizzat yaşamışsın canım. Allah korusun bebeklerimizi inşallah zamanla her şey yoluna girer inşallah Allah yardımcınız olsun. Ben Eskişehirdeyim birşeye ihtiyacın olursa özelden yazabilirsinŞuan Ankara'da eşimin dayısıgilde birkaç aile tikis pikis kaliorz. Eşimle 1+1 eşyalı ev bakiorz üç gündür. Ben inanılmaz zor zamanlar geçirdim hamile halimle ne yemek bulabildik arabada yattık şuan da sagolsunlar çok ilgileniorlar ama rahat edemiorm. Doğumu burda ayarladik medicana hastanesinde bir doktor yardimci olacakmis ücret almadan... bilmiorm bir şekilde yoluna girer herhalde yeterki sağlıkla bebeğimizi alalim kucağımıza
Insallah ama normal dedi doktor bana bazilari kilometrelerce yürüyor bana artik 15 dk yürüyüş 1 saat gibi geliyor yorgunluğa hic gelemiyorum bi bebek arabası almaya ciktim belim döküldü. Neyse aldim onuda aradan çıkarttım saglikli olsunlarda yavrular bunlar gelir geçerAynı sıkıntıları yaşıyoruz demek ki. Benim hiç ağrım sızım yok diyen çok şanslıdır demektir. Önceden de zaten bel fıtığı nedeniyle ağrıları olan biriydim. Hamilelikteki ağırlaşma ile beraber çok daha zor oluyor. Ağrım sızım olmadığı dakikalar kendimi kuş kadar hafif hissediyorum. Ama bi iş yaptıktan sonra bazen kalçama öyle bir ağrı giriyor ki adım atmak işkence oluyor. Yatınca kalkmak işkence oluyor. Şimdi de bi kaç gündür karnımın üstünde sanki etim acıyor. Çürümüş gibi bir acı. Gülünce eğilince daha çok acıyor. İnşaallah bir an evvel çok sağlıklı dinç ve güçlü oluruz
Gogusde oldu ama karinda yok karnim kocaman oldu ona ragmen çatlak gözükmüyor ama bana çatlaklari son haftalarda gorceksin dediler bakalim insallah oyle olmazKızlar çatlak durumlarınız nasıl? Bende henüz hiç çatlak yok, hamilelikten önce de yoktu zaten. Düzenli yağlamaya çalışıyorum kendimi. Ama bazı arkadaşlar diyor ki şimdi olmasa da doğumdan sonra olur diyorlar. Doğru mu?
Bende Ankaradayım lutfen bir ihtiyacın olursa bana da yaz elimizden ne geliyorsa yaparız Allaha cok sukur sen ve bebegin iyisiniz yeni bir başlangıç yapıcaksınız insallah Allah yardimciniz olsun❤Şuan Ankara'da eşimin dayısıgilde birkaç aile tikis pikis kaliorz. Eşimle 1+1 eşyalı ev bakiorz üç gündür. Ben inanılmaz zor zamanlar geçirdim hamile halimle ne yemek bulabildik arabada yattık şuan da sagolsunlar çok ilgileniorlar ama rahat edemiorm. Doğumu burda ayarladik medicana hastanesinde bir doktor yardimci olacakmis ücret almadan... bilmiorm bir şekilde yoluna girer herhalde yeterki sağlıkla bebeğimizi alalim kucağımıza
Teşekkür ederim ben de öyle birsey ariyordum bakıp ben de yavas yavas yapmaya baslayım.Benim de aynı şekilde kafa ve bacak önden gidiyor. Doktor uzun olacak dedi. Ama bu orantısızlık benim de kafama takıldı. Kilo ve boy ölçümümüz de aynı. Normalde yapmıyorum. Egzersiz yapmaya başlamam lazım. İnstagramda melike_yoga isimli hesap var. Orda hafta hafta egzersiz önerileri var. Öncesinde ısınma hareketleri ile beraber bunları yaparsak bir umut rahatlayabiliriz
Aynı durumdayız hepimiz şuan aynı şeylerden çekiyoruz sanırım, bir de benim bebek hic durmuyor ya maşallah tabi daha ne olsun ama yani nasil desem sizin dediginiz gibi karnim aciyor. Gece gündüz surekli bir hareket cok afedersiniz çişimi yaparken bile tekmeliyor. Hele uyluk sokumu denilen yer baya sanci yapıyor ara ara.Aynı sıkıntıları yaşıyoruz demek ki. Benim hiç ağrım sızım yok diyen çok şanslıdır demektir. Önceden de zaten bel fıtığı nedeniyle ağrıları olan biriydim. Hamilelikteki ağırlaşma ile beraber çok daha zor oluyor. Ağrım sızım olmadığı dakikalar kendimi kuş kadar hafif hissediyorum. Ama bi iş yaptıktan sonra bazen kalçama öyle bir ağrı giriyor ki adım atmak işkence oluyor. Yatınca kalkmak işkence oluyor. Şimdi de bi kaç gündür karnımın üstünde sanki etim acıyor. Çürümüş gibi bir acı. Gülünce eğilince daha çok acıyor. İnşaallah bir an evvel çok sağlıklı dinç ve güçlü oluruz
Ben hastane tipi olan pompalardan kiralamayi dusunuyorumbende şarjlı var ve manuelden daha iyi bence. ben şarjlı öneririm.
O kadar uzgunum ki cok sukur saglikli ve iyisiniz evde gelir esyada uzulme hersey hallolurŞuan Ankara'da eşimin dayısıgilde birkaç aile tikis pikis kaliorz. Eşimle 1+1 eşyalı ev bakiorz üç gündür. Ben inanılmaz zor zamanlar geçirdim hamile halimle ne yemek bulabildik arabada yattık şuan da sagolsunlar çok ilgileniorlar ama rahat edemiorm. Doğumu burda ayarladik medicana hastanesinde bir doktor yardimci olacakmis ücret almadan... bilmiorm bir şekilde yoluna girer herhalde yeterki sağlıkla bebeğimizi alalim kucağımıza
Idrar probleminiz noldu gecti mi? Bende idrar yolu enfeksiyonu basladi doktor antibiyotik yazdi bebegin gelisimine zarari olur diyecendise ediyorum ama kullanmasam daha beterHangi fitili kullandiniz. Bana bugün perinatoloji doktoru gyno lomexin fitil ve krem yazdı.ayrica benimde idrar tahlillerim hep temız cikmisti
Geçmiş olsun. Hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var doktorunuz verdiyse sorun olmaz.Idrar probleminiz noldu gecti mi? Bende idrar yolu enfeksiyonu basladi doktor antibiyotik yazdi bebegin gelisimine zarari olur diyecendise ediyorum ama kullanmasam daha beter(
Verdi de surekli idrarvl olmas hissi cidden cok kotu tuvalete gidiyorum bisry yok bugun basladim insallah ise yararGeçmiş olsun. Hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var doktorunuz verdiyse sorun olmaz.
Aynı yorgunluk bende de var. 1.trimesterın uyku hali geri geldi valla. Bişey yapmak istemiyorum. Yapsam dinlendiğimde yerimden kalkamıyorum. Kalkınca acısı çıkıyor. Hele sabah uyanınca yataktan kalkmak işkence oldu.Sabaha karsi kalça ağrısı ile uyanıyorum sağa sola dönmek kabus gibi doktorum sola yatmaya calış sırt üstü yatma dediği icin sol tarafım mahvoldu resmen yüz üstü yatmamak icin zor tutuyorum ama zaten gobegim kocaman oldu yatilmaZ;( kalça ağrısı sabah uyanırken bacak kasılması kalsiyum magnezyum verdi içiyorum ama insallah kısa sürede ise yarar. Bide bazen koltuktan kalkarken aniden sağ ya da sol kaşığına hamileliğin en başında olan kasılma mi diyim gerilme mi diyim oyle bisey oluyor hemen tekrar oturuyorum dinlenince geçiyor. Acaba ters hareketmi yapiyorum;( aniden mi kalkıyorum bilmiyorum ama ben artik iyice ağırlaşmış hissediyorum cok yoruluyorum
Benim de bel fıtığı başlangıcı var hamilelikten hemen önce çekildiğim mr ile teşhis kondu. Tek bacak kalçaya vuruyor ondan mı oluyor bu durum?Aynı sıkıntıları yaşıyoruz demek ki. Benim hiç ağrım sızım yok diyen çok şanslıdır demektir. Önceden de zaten bel fıtığı nedeniyle ağrıları olan biriydim. Hamilelikteki ağırlaşma ile beraber çok daha zor oluyor. Ağrım sızım olmadığı dakikalar kendimi kuş kadar hafif hissediyorum. Ama bi iş yaptıktan sonra bazen kalçama öyle bir ağrı giriyor ki adım atmak işkence oluyor. Yatınca kalkmak işkence oluyor. Şimdi de bi kaç gündür karnımın üstünde sanki etim acıyor. Çürümüş gibi bir acı. Gülünce eğilince daha çok acıyor. İnşaallah bir an evvel çok sağlıklı dinç ve güçlü oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?