- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.621
Geçmiş olsun ben de idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanıyorum Allaha şükür ilaçlar etkili oldu crp değerim düşüyor sizin kaç çıkmıştı antibiyotik kullandıktan sonra mutlaka crp değerinizi ölçtürünIdrar probleminiz noldu gecti mi? Bende idrar yolu enfeksiyonu basladi doktor antibiyotik yazdi bebegin gelisimine zarari olur diyecendise ediyorum ama kullanmasam daha beter(
Crp ye baktirdim 5 cikti yani yoktu cok sukur erken yakaladim ondandir ama iste idrar yanmasi mahfediyo beniGeçmiş olsun ben de idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanıyorum Allaha şükür ilaçlar etkili oldu crp değerim düşüyor sizin kaç çıkmıştı antibiyotik kullandıktan sonra mutlaka crp değerinizi ölçtürün
İdrar yolu enfeksiyonunun çok nedeni var nedendir bilmiyorum ben de yakalandım üstüne üşüttüğüm için crp 20ye çıkmıştı antibiyotiklerden sonra 9lara düştü geçmiş olsun inşallah atlatırız sağlığınıza çok dikkat edin hasta olmayın sakınCrp ye baktirdim 5 cikti yani yoktu cok sukur erken yakaladim ondandir ama iste idrar yanmasi mahfediyo beninerden kaptim neden oldu onuda bilmiyorum gecen hafta avm nin tuvsletine gitmek zorunda kaldim acaba ordan mi kaptim ?
Aminnn insallah iyilesiriz normalde dikkat ederim ama demekki olacagi varsa oluyoİdrar yolu enfeksiyonunun çok nedeni var nedendir bilmiyorum ben de yakalandım üstüne üşüttüğüm için crp 20ye çıkmıştı antibiyotiklerden sonra 9lara düştü geçmiş olsun inşallah atlatırız sağlığınıza çok dikkat edin hasta olmayın sakın
Ondan da olabilir ağırlaşma nedeniyle de olabilir ama bence bel fıtığı olanları daha çok etkiliyordur. İnşaallah bebişleri sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz de bugünleri hatırlamayız bileBenim de bel fıtığı başlangıcı var hamilelikten hemen önce çekildiğim mr ile teşhis kondu. Tek bacak kalçaya vuruyor ondan mı oluyor bu durum?
Kızlar merhaba doğumdan benim gibi korkan ve planlı sezeryan doğum düşünen var mıplanlı sezeryan da genellikle kaçıncı haftada gerçekleşiyor doğum? Doktorla ne zaman bu konu hakkında konuşmam gerekir?
Benim ikinci gebeliğim ve planlı sezaryen olacak inşallah.Devlet Hastanesi'ne gidiyorum gittigim Dr herhangi bir risk,sıkıntı yoksa 38.haftalarda yapıyor.Sizin haftaniz yaklaşınca söyler .
Suyunun gelme ihtimali, sancın olabilir bu beklenmiyor.Ama zaten erken doğuma girmiyor bu hafta da.37.haftadan öncesi erken doğum oluyor.Neden sezeryan 38 haftada yapılıyor 40 haftayı bilerek mi beklemiyorlar
2 doğumum normal oldu bu 3. Doğum ama artık gözüm kesmiyor tedirgin oluyorum ben de düşünüyorum açıkçası. Doktoruma söyledim bekleyelim zamanla karar veririz dedi. Bir de bağlatma olayını da sorucam onu da sezeryan gibi yapıyorsa hepsini yaptırıcam diye düşünüyorum bakalım.Kızlar merhaba doğumdan benim gibi korkan ve planlı sezeryan doğum düşünen var mıplanlı sezeryan da genellikle kaçıncı haftada gerçekleşiyor doğum? Doktorla ne zaman bu konu hakkında konuşmam gerekir?
Cok geçmiş olshn rabbim tekrarıni yasatmasin insallah ölenlerin mekanı cennet olsunpeygamber efendimize komsu olsun insallah rabbim sizleeinde yar ve yardimcisi olsun insallajHerkese merhaba umarım tüm anne adaylarimiz iyidir...ben depreme İskenderun Hatay'da yakalandim ve kurtulmamiz mucize oldu. Çok kayiplar verdim çok....ama çok şükür bebeğim iyi Ankara'ya geldik burda sıfırdan baslicaz herşeye. Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi
Hastane çantamı tamamlamaya çalışıyorum bu ara. Bir de bebeğin eksiklerini. Bu ay tamamlamış olurum çantayı da temizlik işi zor. Bir de şuan erken. Yapsak da tekrar kirlenir. Son aya bırakacağım ama hepsini kendim yapamam. Eşim yardım eder büyük ihtimalle işleri çok olmazsa.Günaydınlar kızlar. nasılsınız? son 3 aya girdik artık.
Bende sabaha karşı kalça ağrıları oluyor magnezyumdan kaynaklı. ufak ufak da evi düzenledim. derin temizlik yapılacak bir tek. onu da doğum iznine ayrıldığımda halledicem. ben dolapların içlerini hallediyorum.. sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklar?
doğum iznine 37. haftada çıkacağım ben canım. zaten doğuma çok az kalmış olacak ama dolapların içini düzenliyorum. hafta sonu bazanın altını temizledim komple. oralar dağılmıyor pek.Hastane çantamı tamamlamaya çalışıyorum bu ara. Bir de bebeğin eksiklerini. Bu ay tamamlamış olurum çantayı da temizlik işi zor. Bir de şuan erken. Yapsak da tekrar kirlenir. Son aya bırakacağım ama hepsini kendim yapamam. Eşim yardım eder büyük ihtimalle işleri çok olmazsa.
Bende de hafiften kalça bacak ağrıları oluyor. Parmakta uyuşma var bide ilk uyanınca son trimestera giriyoruz az kaldıGünaydınlar kızlar. nasılsınız? son 3 aya girdik artık.
Bende sabaha karşı kalça ağrıları oluyor magnezyumdan kaynaklı. ufak ufak da evi düzenledim. derin temizlik yapılacak bir tek. onu da doğum iznine ayrıldığımda halledicem. ben dolapların içlerini hallediyorum.. sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklar?
Doğru kapalı sürekli açılmayan yerler temizlenebilirdoğum iznine 37. haftada çıkacağım ben canım. zaten doğuma çok az kalmış olacak ama dolapların içini düzenliyorum. hafta sonu bazanın altını temizledim komple. oralar dağılmıyor pek.
Bende artık eşim işten gelince dolap içlerine başlıycam(çünkü biraz paronayakça ama tek başımayken yaparsam sandalyeden düşsem kimse bulamaz o gelene kadar), temizliği de bayram sonrasına bırakmayı düşünüyorum ama çok mu geç olur bilemedimGünaydınlar kızlar. nasılsınız? son 3 aya girdik artık.
Ya ben de uyuyorum uyandigimda kendimi ya yüzüstü yatar pozisyonda buluyorum ya da saga donmus sekilde. Sonra cok uzuluyorum. Cok mu zararliymis bu sekilde. Engel olamiyorum ne yapicam bilmiyorumSabaha karsi kalça ağrısı ile uyanıyorum sağa sola dönmek kabus gibi doktorum sola yatmaya calış sırt üstü yatma dediği icin sol tarafım mahvoldu resmen yüz üstü yatmamak icin zor tutuyorum ama zaten gobegim kocaman oldu yatilmaZ;( kalça ağrısı sabah uyanırken bacak kasılması kalsiyum magnezyum verdi içiyorum ama insallah kısa sürede ise yarar. Bide bazen koltuktan kalkarken aniden sağ ya da sol kaşığına hamileliğin en başında olan kasılma mi diyim gerilme mi diyim oyle bisey oluyor hemen tekrar oturuyorum dinlenince geçiyor. Acaba ters hareketmi yapiyorum;( aniden mi kalkıyorum bilmiyorum ama ben artik iyice ağırlaşmış hissediyorum cok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?