2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Idrar probleminiz noldu gecti mi? Bende idrar yolu enfeksiyonu basladi doktor antibiyotik yazdi bebegin gelisimine zarari olur diyecendise ediyorum ama kullanmasam daha beter (
Geçmiş olsun ben de idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanıyorum Allaha şükür ilaçlar etkili oldu crp değerim düşüyor sizin kaç çıkmıştı antibiyotik kullandıktan sonra mutlaka crp değerinizi ölçtürün

Crp ye baktirdim 5 cikti yani yoktu cok sukur erken yakaladim ondandir ama iste idrar yanmasi mahfediyo beni nerden kaptim neden oldu onuda bilmiyorum gecen hafta avm nin tuvsletine gitmek zorunda kaldim acaba ordan mi kaptim ?

Crp ye baktirdim 5 cikti yani yoktu cok sukur erken yakaladim ondandir ama iste idrar yanmasi mahfediyo beni nerden kaptim neden oldu onuda bilmiyorum gecen hafta avm nin tuvsletine gitmek zorunda kaldim acaba ordan mi kaptim ?
İdrar yolu enfeksiyonunun çok nedeni var nedendir bilmiyorum ben de yakalandım üstüne üşüttüğüm için crp 20ye çıkmıştı antibiyotiklerden sonra 9lara düştü geçmiş olsun inşallah atlatırız sağlığınıza çok dikkat edin hasta olmayın sakın

Aminnn insallah iyilesiriz normalde dikkat ederim ama demekki olacagi varsa oluyo

Benim de bel fıtığı başlangıcı var hamilelikten hemen önce çekildiğim mr ile teşhis kondu. Tek bacak kalçaya vuruyor ondan mı oluyor bu durum?
Ondan da olabilir ağırlaşma nedeniyle de olabilir ama bence bel fıtığı olanları daha çok etkiliyordur. İnşaallah bebişleri sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz de bugünleri hatırlamayız bile

Kızlar merhaba doğumdan benim gibi korkan ve planlı sezeryan doğum düşünen var mı planlı sezeryan da genellikle kaçıncı haftada gerçekleşiyor doğum? Doktorla ne zaman bu konu hakkında konuşmam gerekir?

Benim ikinci gebeliğim ve planlı sezaryen olacak inşallah.Devlet Hastanesi'ne gidiyorum gittigim Dr herhangi bir risk,sıkıntı yoksa 38.haftalarda yapıyor.Sizin haftaniz yaklaşınca söyler .

Neden sezeryan 38 haftada yapılıyor 40 haftayı bilerek mi beklemiyorlar
Suyunun gelme ihtimali, sancın olabilir bu beklenmiyor.Ama zaten erken doğuma girmiyor bu hafta da.37.haftadan öncesi erken doğum oluyor.

Hafta hesaplama meselesi de var şimdi biz 38 diyoruz kimisi 39 dan gün almış oluyorsun diyor karışık geliyor hep bana:)

M Mahurbirbeste Rabbım sizi korumus insallah hersey yolunu bulur.ulkecek zor günlerden geciyoruz en zorunu siz yasiyosunuz rabbim yardimciniz olsun bende Ankaradayim bisey ihtiyaciniz olursa çekinmeyin lütfen elden ne gelirse yapmaya çalışırız insallah

2 doğumum normal oldu bu 3. Doğum ama artık gözüm kesmiyor tedirgin oluyorum ben de düşünüyorum açıkçası. Doktoruma söyledim bekleyelim zamanla karar veririz dedi. Bir de bağlatma olayını da sorucam onu da sezeryan gibi yapıyorsa hepsini yaptırıcam diye düşünüyorum bakalım.

Kızlar gece göğüs (meme) ağrısından hiç uyuyamadım. Ucu da yanıyor gibi. Bir anda oldu. Hatta kalkıp parol içecek kadar ağrıdı. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Cok geçmiş olshn rabbim tekrarıni yasatmasin insallah ölenlerin mekanı cennet olsunpeygamber efendimize komsu olsun insallah rabbim sizleeinde yar ve yardimcisi olsun insallaj

Günaydınlar kızlar. nasılsınız? son 3 aya girdik artık.

Bende sabaha karşı kalça ağrıları oluyor magnezyumdan kaynaklı. ufak ufak da evi düzenledim. derin temizlik yapılacak bir tek. onu da doğum iznine ayrıldığımda halledicem. ben dolapların içlerini hallediyorum.. sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklar?

Hastane çantamı tamamlamaya çalışıyorum bu ara. Bir de bebeğin eksiklerini. Bu ay tamamlamış olurum çantayı da temizlik işi zor. Bir de şuan erken. Yapsak da tekrar kirlenir. Son aya bırakacağım ama hepsini kendim yapamam. Eşim yardım eder büyük ihtimalle işleri çok olmazsa.

doğum iznine 37. haftada çıkacağım ben canım. zaten doğuma çok az kalmış olacak ama dolapların içini düzenliyorum. hafta sonu bazanın altını temizledim komple. oralar dağılmıyor pek.

Bende de hafiften kalça bacak ağrıları oluyor. Parmakta uyuşma var bide ilk uyanınca son trimestera giriyoruz az kaldı olabildiğince yaşarım inşallah ikiz gebe olarak bende dolap içlerine başlıcam annemle. Doğum iznine ayrıldım ben Doğuma yakında derin temizlik için birini çağırırım diyorum.

doğum iznine 37. haftada çıkacağım ben canım. zaten doğuma çok az kalmış olacak ama dolapların içini düzenliyorum. hafta sonu bazanın altını temizledim komple. oralar dağılmıyor pek.
Doğru kapalı sürekli açılmayan yerler temizlenebilir

Bende artık eşim işten gelince dolap içlerine başlıycam(çünkü biraz paronayakça ama tek başımayken yaparsam sandalyeden düşsem kimse bulamaz o gelene kadar), temizliği de bayram sonrasına bırakmayı düşünüyorum ama çok mu geç olur bilemedim

Ya ben de uyuyorum uyandigimda kendimi ya yüzüstü yatar pozisyonda buluyorum ya da saga donmus sekilde. Sonra cok uzuluyorum. Cok mu zararliymis bu sekilde. Engel olamiyorum ne yapicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…