2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
korkudan değil ama ilki sezeryan olduğu ve sıkıntılı olduğu için planlı sezeryan olacak. 38. haftada genelde alma eğiliminde oluyor doktor ama bekleyen doktorda oluyor. zamanı belirlemek daha ilerki zamanlarda olur. ama yinede konuşaiblirsiniz tabi doktorunuzla

Ya ben de uyuyorum uyandigimda kendimi ya yüzüstü yatar pozisyonda buluyorum ya da saga donmus sekilde. Sonra cok uzuluyorum. Cok mu zararliymis bu sekilde. Engel olamiyorum ne yapicam bilmiyorum
Bende sağa dönüyorum valla arada. Rahatlıyorum yani kapayım hep sol da olmuyor. Ama yüzüstü yatmıyorum .

Ya ben de uyuyorum uyandigimda kendimi ya yüzüstü yatar pozisyonda buluyorum ya da saga donmus sekilde. Sonra cok uzuluyorum. Cok mu zararliymis bu sekilde. Engel olamiyorum ne yapicam bilmiyorum
Benim sola yatmaktan hem uyku düzenim bozuldu hem de çok ağrım oluyor. Artık ben bilinçli dönüyorum vallahi sağıma da. Arada dönmenin bir zararı olacağını düşünmüyorum, yarın kontrolde doktoruma da soracağım.

sırtınıza yastık koysanız. ben e bebekten baby mom hamile destek yastığı aldım iki yastık arasına yattığım için istesemde sırt üstü yatamıyorum

benim hedefim 37'ye kadar çalışmak başarabilirsem. ilk doğumda başardım ama her hamilelik farklı. magnezyumdan oluyor o ağrılar. maden suyu ve ekstra magnezyum ağrılara iyi geliyor.
ben de temizliği bayramdan sonra yapacağım kısmetse. tam zamanları diye düşünüyorum.
allah korusun, iyi düşünelim iyi olsun. iş yaparken hiç aklıma getirmiyorum öyle şeyler. sen de getirme.

Kızlar gece göğüs (meme) ağrısından hiç uyuyamadım. Ucu da yanıyor gibi. Bir anda oldu. Hatta kalkıp parol içecek kadar ağrıdı. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Benim olmuştu ama çok onceki haftalardaydi sonra kendiliğinden geçti ağrısı sertliği, şimdi sönmüş bir topa benziyor ne ağrıyor ne aciyor

İnanir misin tek bir çöp bile alamadim daha, eşime zam yapmadilar iş degistirme durumu var o yüzden hicbiseye girismedim. Artik son ay falan biraz kıyafet alırım bir de anne yanı uygun fiyatlı 500 600e beşik gibi seyler var ondan alcam. 1 sene önce olsa neler neler de işte Kısmet var bunda da bi hayır diyorum. O yüzden malesef hazirlik yapamıyorum

Idrar probleminiz noldu gecti mi? Bende idrar yolu enfeksiyonu basladi doktor antibiyotik yazdi bebegin gelisimine zarari olur diyecendise ediyorum ama kullanmasam daha beter (
İdrar yollarım da problem yoktu çok şükür. Benim vajinal mantarim vardı. Çok şükür fitil işe yaradı. Şuan birşey yok. İnsaAllah tekrar etmez

Maşallah çalışırsın inşallah. Ben zorlandım rapor ile erken ayrıldım hep ayaktasın öğretmen olunca bide ikiz olunca ayrılmak daha iyi geldi. Magnezyum kullanıyorum ama ondan mı oluyor benimki sodayı yasaklamıştı ödemden dolayı.

Yalniz degilsin bende bir cop bile almadim ama maddiyat yuzunden degil hem erken oldugunu dusundugum icin hem tam olarak neler almam gerektigine karar veremedigim icin

Bende sağa dönüyorum valla arada. Rahatlıyorum yani kapayım hep sol da olmuyor. Ama yüzüstü yatmıyorum .
sırtınıza yastık koysanız. ben e bebekten baby mom hamile destek yastığı aldım iki yastık arasına yattığım için istesemde sırt üstü yatamıyorum
Evet surekli ayni pozisyonda yatmak cok zor. Normalde de hep sagima yatmayi aliskanlik haline getirmistim sunnet oldugu icin. Simdi sola yatmaya zorlamak o acidan da zor oluyor. Normalde sirt ustu hic uyuyamazdim ne hikmetse simdi daha rahat geliyor heralde. Bu arada 3.trimestire girmeme ragmen karnim cok buyumedi. Yine de sakincali olur mu acaba bu sekilde yatmak

Çok alakasız olcak ama sola yatmak değil miydi sünnet olan hatta çocukken camide tekerleme ogretmisti hoca, yattım sağıma döndüm soluma, melekler şahit dinime imanına diye bu arada benim karnim da çok buyumedi ama sırt üstü yatmak kanin büyümesiyle ilgili değilde kan dolaşımı ile alakali yani son aylar tavsiye edilmiyor doktorum bana özellikle söylüyor sırt üstü yatma diye hatta sağa bile diyor ancak bele sırta destekle hani yarım sekilde

Ya sola yatiyorum bastan ama uyandigimda kendimi bambaska sekilde buluyorum sonra da uzuluyorum. Yok canim saga yatmak sunnet olan normal sartlarda

Yuzüstü 5. Aydan sonra yaa dedi bana doktorum genellikle solayat bebege kan akısı guzel olsun dedi arada saga dönebilirsin dedi sırt üstüde fazla yatma dedi

İdrar yollarım da problem yoktu çok şükür. Benim vajinal mantarim vardı. Çok şükür fitil işe yaradı. Şuan birşey yok. İnsaAllah tekrar etmez
Benimdr rahim agzinda cok ufak bir enfeksiyon varmis antibiyoti fitil probiyorikli fitil kullansamda geciyo sonra tekrar basliyo doktorum bu seninle doguma kadar gidecek yesil akinti koku yanma agri olmadigi surece korkma dedi nezaman suyu az icsem sulu ve kremsi beyaz akintim oluyo suyu cogaltinca geciyo cuma günü randevum var bakalim nediyecek

Buarada benkm oturdugum yerdeki acibadem hastanesini kapattilar ve benim doktprum baska hastaneye gitti ozel sigortamin gecmedigi ve yorumlarinda cok berbat seylerin yazdigi bir hastaneye sok icerisindeyim oyle bir doktor nasil gider bende medical parkta ümıt diye bir bayan doktor varmis ona randevu aldim giden arkadaslar cok metettiler hayirlisi bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…