- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.681
bence ilk once uyar eger ki tuhaf bi yaklasim olursa o zaman sikayet etHastane konusunda bende kolay kolay tetanoz olmayız diye düşünüyorum ama geçen gün sağlık ocağında tansiyonum düştü pansuman yapılan sedyeye yatırdılar yanımda pansumanda kullandıkları makas vs vardı bi baktım paslıydı hepsi. Öyle görünce bi korktum açıkcası hatta şikayet etsem mi diye düşünüyorum hala
Dualarım seninle canım, inşallah sağlıkla kavuşacaksın kuzuna.İyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
Insallah durabildigi maximum gün durabilir ve dogdugunda gereken bakim ve destekle gününü doldurup saglikla yuvaniza gelir. 25te dogurdu tanidigim bikac ay küvözde kaldi bebegi ve saglikla evlerine götürdüler. Allah yavrunuzu size bagislasinİyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
Ay yok artık yaaa biz evimizde paslı makas kullanmıyoruz hadi diyelim biz doğum yapıcaz diye hazirlikliyiz tetenoz uyarısı alıyoruz. Dogum harici tetenoz önerilmiyor ki elin kesildi ondan atıldı 3 yıl once bana. Allah korusun bir yerimiz kesilse paslı makaslarla mi pansuman yapacaklar.valla onları kullanan insanda gram kul hakki bilinci yok demek şikayet edin bence. Ayıp ya onları orada tutan gören kullanan güya sağlıkçı olcakHastane konusunda bende kolay kolay tetanoz olmayız diye düşünüyorum ama geçen gün sağlık ocağında tansiyonum düştü pansuman yapılan sedyeye yatırdılar yanımda pansumanda kullandıkları makas vs vardı bi baktım paslıydı hepsi. Öyle görünce bi korktum açıkcası hatta şikayet etsem mi diye düşünüyorum hala
Amin amin amin insallahDualarım seninle canım, inşallah sağlıkla kavuşacaksın kuzuna.
insallah aminn cok dua edin lütfenInsallah durabildigi maximum gün durabilir ve dogdugunda gereken bakim ve destekle gününü doldurup saglikla yuvaniza gelir. 25te dogurdu tanidigim bikac ay küvözde kaldi bebegi ve saglikla evlerine götürdüler. Allah yavrunuzu size bagislasin
Uzun yola çıkmayın olurmu araba cok sarsıyor surekli yatin bir sürü mucize hikaye dinliyoruz insallah onlardan biri de siz olursunuz hayata tutunabilcegi saglikla doğabileceği haftada gelsin Insallah 1 hafta/ 10 gun geride ileride doktorlar olabiliyor diyor doktorlar siz surekli yatin insallah guzel haberler alirizİyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
İnanin bi bucuk saatlik yola evime gidemiyorum. Serklaj oldugumdan beri ayni yerdeyim. Wc ve hastane disinda kalkmiyorum. Yemegi bile yattigim yerde yiyorum. İnsallahUzun yola çıkmayın olurmu araba cok sarsıyor surekli yatin bir sürü mucize hikaye dinliyoruz insallah onlardan biri de siz olursunuz hayata tutunabilcegi saglikla doğabileceği haftada gelsin Insallah 1 hafta/ 10 gun geride ileride doktorlar olabiliyor diyor doktorlar siz surekli yatin insallah guzel haberler aliriz
Soda değilde maden suyu içiyorum soda yi normalde de tuketmiyorumSoda yok dedi bana bende anlamadım ödem mi yapıyormuşiçmiyorum o öyle dedi diye @ankazmrt0
Size daha oncede yazmıştım kuzenimden bahsetmiştim ona 26 haftada sakin kalkma demişler erken dogum riskin var ve herşeye hazırlıklı ol serkaj da yapılmamış 29 a girerken doğurmuş. Cocuk kocaman oldu ilkokula başladı. Sizin serkaj olması bir avantaj insallah dayanır yavrum saglikla nefes alabilcegi gune kadar duamız seninleİnanin bi bucuk saatlik yola evime gidemiyorum. Serklaj oldugumdan beri ayni yerdeyim. Wc ve hastane disinda kalkmiyorum. Yemegi bile yattigim yerde yiyorum. İnsallah
Ben çok merak ediyordum sizi. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza dikiş açılmaz bebeğinizde büyür. bir iki hafta bile çok anlamlı olacak. İnşallah rabbim size de tüm annelere de evlatlarını bağışlasın onların acılarını göstermesin. İnanıyorum Rabbim size de bebeğinizi bağışlayacak inşallah. 25 haftalık arkadaşımın bebeği büyüdü 1 yaşına geldi.İnanin bi bucuk saatlik yola evime gidemiyorum. Serklaj oldugumdan beri ayni yerdeyim. Wc ve hastane disinda kalkmiyorum. Yemegi bile yattigim yerde yiyorum. İnsallah
Grami cok onemli degil anne karninda ne kadar kalirsa o kadar organlari gelisir kasilma sanci falan baslamadiysa sorun yok hem baslasa bile ilacla durduruyolar Suan sakin moralini bozma sakin! O incecik dikisi tutucak olan sey senin moralin hem 28 hafta hic az degil benim bi tanidigim vardi kizi 28 haftalik 780 gram dogmustu buyudu kocaman kiz oldu benimde erken dogum riskim var sirf o yuzden 28e kadar hicbisey yapmiyorum uzulme stres yapma yasicak senin guzel kizin bak gorceksinİyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
Tüplerimi baglatacaksinjz2 doğumum normal oldu bu 3. Doğum ama artık gözüm kesmiyor tedirgin oluyorum ben de düşünüyorum açıkçası. Doktoruma söyledim bekleyelim zamanla karar veririz dedi. Bir de bağlatma olayını da sorucam onu da sezeryan gibi yapıyorsa hepsini yaptırıcam diye düşünüyorum bakalım.
Ben surekli detayli temizlik yapiyorum ev hanimiyim surekli hergun biyerleri karistiriyorum evde . Cekmece ici kanepe sandik ici buzdolabi vs.Günaydınlar kızlar. nasılsınız? son 3 aya girdik artık.
Bende sabaha karşı kalça ağrıları oluyor magnezyumdan kaynaklı. ufak ufak da evi düzenledim. derin temizlik yapılacak bir tek. onu da doğum iznine ayrıldığımda halledicem. ben dolapların içlerini hallediyorum.. sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklar?
Merhaba büyük geçmiş olsun biz de Antakya da yakalandık depreme. Zor durumdayız kendimize kalacak yer arıyoruz. Ankara’ya geleceğiz ve dediğiniz doktorla biz de görüşebilir miyiz doğum içinŞuan Ankara'da eşimin dayısıgilde birkaç aile tikis pikis kaliorz. Eşimle 1+1 eşyalı ev bakiorz üç gündür. Ben inanılmaz zor zamanlar geçirdim hamile halimle ne yemek bulabildik arabada yattık şuan da sagolsunlar çok ilgileniorlar ama rahat edemiorm. Doğumu burda ayarladik medicana hastanesinde bir doktor yardimci olacakmis ücret almadan... bilmiorm bir şekilde yoluna girer herhalde yeterki sağlıkla bebeğimizi alalim kucağımıza
Benimde erkekti ama hastane degistirdigi icin gitmeyecegimYa sadece bana has bisey mi bilmiyorum ama ben nedense erkek kadin dogum uzmanlarina daha cok guveniyorum sanirim daha onceki tecrubelerim yuzunden
Ağlayarak kendinizi sıkmamaya çalışın, elbette ki her şey olacağına varacaktır ama inşallah bebeğiniz tahmin ettiğinizden daha fazla dayanır ve sizin mucizeniz olarak dünyaya gelirİyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
Rabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla alırsın kucagına inşallahİyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?