- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.701
Hastanede onemli allah korusun bisey ters giderse ilk mudahale yapilabilsin sadece doktorun iyi olmasi yetmiyoBenimde erkekti ama hastane degistirdigi icin gitmeyecegim
Sizin neden erken dogum riskiniz var suyunuz mu fazlaydı kaçıncı hafta doktor erken dogum riskinden bahsettiGrami cok onemli degil anne karninda ne kadar kalirsa o kadar organlari gelisir kasilma sanci falan baslamadiysa sorun yok hem baslasa bile ilacla durduruyolar Suan sakin moralini bozma sakin! O incecik dikisi tutucak olan sey senin moralin hem 28 hafta hic az degil benim bi tanidigim vardi kizi 28 haftalik 780 gram dogmustu buyudu kocaman kiz oldu benimde erken dogum riskim var sirf o yuzden 28e kadar hicbisey yapmiyorum uzulme stres yapma yasicak senin guzel kizin bak gorceksin
Günaydın canım. çok geçmiş olsun, bol bol dua edeceğim sana. inşallah dayanacaksınız bebeğinle. kendine de o miniğe de güven tamam mı?İyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
İyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
Ben yurtdisindayim ve ikiz gebeligim var. Benim doktorum bana hic tetanoz demedi. Hamileligimin 3. ayi sonlarina dogru korona oldum o yuzden asili sayiliyorum bir de grip asisi ol dedi onu oldum. Cunku bu iki hastaliga, 30. haftadan sonra yakalanildiginda erken doguma sebebiyet verme olasiliklari cok cok yüksek. Onun disinda tetanozun adi bile hic gecmedi. Bence cok elzem degil.Guvendigin kendi doktorun ne diyosa onu yap sonucta caninizi ona emanet ediyosun ben yaptirma taraftari degildim doktorda pek olumlu bakmayinca ohh canima minnet dedim yapmadim hem steril hastanelerde nasil tetanoz olcaz ki
Hersey olacagina varir. Sen moralini yüksek tutmaya calis diyecegim ama zor bir durum senin icin ama senin su an yapman gereken güclu olmak. Anne olacaksin bebegin icin güclü olmalisin. Birakma lutfen kendini. Bulabiliyorsan hastaneye yatisin yapilsin orada kal dogumuna kadar. Hem senin kafan rahat eder sürekli gözetim altinda oldugun icin. O ufak dikis bir cok bebegin hayatini kurtariyor. insallah güzel haberlerini aliriz burada.İyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
Beni korkutan açıklık çok olmuş,dikis tam ucunuSize daha oncede yazmıştım kuzenimden bahsetmiştim ona 26 haftada sakin kalkma demişler erken dogum riskin var ve herşeye hazırlıklı ol serkaj da yapılmamış 29 a girerken doğurmuş. Cocuk kocaman oldu ilkokula başladı. Sizin serkaj olması bir avantaj insallah dayanır yavrum saglikla nefes alabilcegi gune kadar duamız seninle
Amin,inşallah. Anne karnında bir gün bile fazla durması önemliymiş. Ben 28 haftayi görsede mutlu olurum artik. İnsallah erken gelmez bebeğim.Ben çok merak ediyordum sizi. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza dikiş açılmaz bebeğinizde büyür. bir iki hafta bile çok anlamlı olacak. İnşallah rabbim size de tüm annelere de evlatlarını bağışlasın onların acılarını göstermesin. İnanıyorum Rabbim size de bebeğinizi bağışlayacak inşallah. 25 haftalık arkadaşımın bebeği büyüdü 1 yaşına geldi.
insallah canim. Ben zaten 28 i görse mutlu olacagim,suan cok kucuk. Her an suyun gelebilir dedi. Ondan korkuyorum artik 28 haftayi gorsem sevinirim diyorum.Grami cok onemli degil anne karninda ne kadar kalirsa o kadar organlari gelisir kasilma sanci falan baslamadiysa sorun yok hem baslasa bile ilacla durduruyolar Suan sakin moralini bozma sakin! O incecik dikisi tutucak olan sey senin moralin hem 28 hafta hic az degil benim bi tanidigim vardi kizi 28 haftalik 780 gram dogmustu buyudu kocaman kiz oldu benimde erken dogum riskim var sirf o yuzden 28e kadar hicbisey yapmiyorum uzulme stres yapma yasicak senin guzel kizin bak gorceksin
canim 5 gün sondaylaydim zaten,sonra artik o da enfeksiyon yapar diye cikardilar. İki tarafta cikmaz oluyor. Çok sıkışmadıkça kalkmiyorum yataktan.Omenlove canim moralini bozma o güzel melek büyüyüp serpilecek ve sende bu zamanları ona anlatacaksin . Seni herseyden cok sevecek onu ne kadar bekledigini suan bile biliyordur o . Rabbim 9 yilinin mucizesinj sana bağışlasın ..wc cok kalkiyorsan doktorun onerirdi gerci sana ama hastabezi lazimlik felan kullan wcyede kalkma ama dikisin var enfeksiyon olur yada olmaz danis bi doktoruna istersen .
aminnn inşallahhhAğlayarak kendinizi sıkmamaya çalışın, elbette ki her şey olacağına varacaktır ama inşallah bebeğiniz tahmin ettiğinizden daha fazla dayanır ve sizin mucizeniz olarak dünyaya gelir
amin canim insallahRabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla alırsın kucagına inşallah
amin canim insallahCanım inşallah durabildiği kadar dursun meleğin kendini üzmemeye güçlü olmaya çalış dualarım seninleOmenlove
Kizima inaniyorum bi tarafim oyle diyor güven kızınaGünaydın canım. çok geçmiş olsun, bol bol dua edeceğim sana. inşallah dayanacaksınız bebeğinle. kendine de o miniğe de güven tamam mı?
amin insallah teşekkür ederimRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahNefes verecek olan Allah'tan hiçbir zaman ümidini kesme şimdiye kadar seninle mücadele etti devam eder inşallah
1 hafta yattim sonra taburcu ettiler,evde yat dediler. İstemeyerek ciktim. İnsallah benim dikisimde sımsıkı tutar. Öyle bi mucize olur ki doktorlar bile şaşırır insallayHersey olacagina varir. Sen moralini yüksek tutmaya calis diyecegim ama zor bir durum senin icin ama senin su an yapman gereken güclu olmak. Anne olacaksin bebegin icin güclü olmalisin. Birakma lutfen kendini. Bulabiliyorsan hastaneye yatisin yapilsin orada kal dogumuna kadar. Hem senin kafan rahat eder sürekli gözetim altinda oldugun icin. O ufak dikis bir cok bebegin hayatini kurtariyor. insallah güzel haberlerini aliriz burada.
İnşallah vaktinde sağlıkla doğar ama yine de kendinizi uzmemeye çalışın bebek hisseder hem artik teknoloji herşey o kadar gelişmiş ki 25 26 haftalık bebekler yaşıyor, birazcık kuvezde kaliyorlar ama yaşıyorlar onlar sandığımızdan çok daha güçlüler annesiİyi akşamlar kızlar, bugün Perinatologda randevum vardi, haberler hiç iyi değil. Rahim agzi çok yumuşamış açılma artmış sadece dikiş tutuyormuş. Kızımın gelişimi 10 gün geriden. Gramı düşük 580 dedi. 25 haftalık olmam gerekirken 23lerde. Bırak 32. Haftayi görmeyi 28 bile çok zor dedi. Çok ağliyorum. 9 yıllık özlemim benim. Kaçıncı kaybım. Allahtan ümit kesilmez diyor, sadece yat diyor. Zaten 10 gün oldu serklaj dikiş olalı yatıyorum. Çok korkuyorum. Kaybetmek istemiyorum bebeğimi, renkli ultrason kagidini verdi burnu ayni ben dudakları eşim. Arabaya binince o kadar ağladık ki eşimle. Ufacik bir dikiş tutuyor. Nolur dua edin bana.
canım bazı sodaların sodyum değeri (Na) çok yüksek oluyor o da vücutta su tutulmasına sebep oluyor. Tuz(NaCı) gibi düşünün. sodyum oranı düşük magnezyum oranı yüksek sodaları tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınızSoda yok dedi bana bende anlamadım ödem mi yapıyormuşiçmiyorum o öyle dedi diye @ankazmrt0
Tamam canım bi araştırayım hangileri oluyor diye.canım bazı sodaların sodyum değeri (Na) çok yüksek oluyor o da vücutta su tutulmasına sebep oluyor. Tuz(NaCı) gibi düşünün. sodyum oranı düşük magnezyum oranı yüksek sodaları tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınız
Ben ağdaya gidiyordum . Fakat hamileyken jilete döndüm ne yazıkki ilk haftalar enfeksiyon olmasın diye şimdide çok kasarım kendimi diye korktum jilete devam o da zor olur ama birşekilde ayna karşısında falan yapılıyor.Kızlar ben size biraz özel bişey sorcam, genital bölge temizliği için ne yapıyorsunuz jilet ağda hangisi bir de kendiniz mi yapiyorsunuz? Fikir arıyorum ben ergenligimden beri ağdamı kendim yapıyorum hiç kuaföre gitmedim ama artik egilemiyorum ayna falan da olmuyor siz nasil yapiyorsunuz ?
Evet jiletten ağdaya dönmek çok zor oluyor hele şimdi acılı olabilir haklısınızTamam canım bi araştırayım hangileri oluyor diye.
Ben ağdaya gidiyordum . Fakat hamileyken jilete döndüm ne yazıkki ilk haftalar enfeksiyon olmasın diye şimdide çok kasarım kendimi diye korktum jilete devam o da zor olur ama birşekilde ayna karşısında falan yapılıyor.
Ben de bir süredir jiletle idare ediyordum ama artık zor oluyor. Hiç duydunuz mu bilmiyorum eldivenle de alınabiliyor. Jiletten önce öyle hallederdim. Biraz oyalıyor ama öyle denemeyi düşünüyorum. Doğumdan sonra da ilk fırsatta iğneli epilasyon düşünüyorum. Üniversite zamanı iğneli epilasyon yaptırdığım kişi; bi kadın için en önemlisi genitali yaptırmak demişti ama o zaman önceliğim başkaydı, yaptıramamıştım. Keşke yaptırsaymışım diyorum. Ağdaya da hiç gitmedim. Olabildiği kadar lateks eldivenle denemeyi düşünüyorum. Sonuçta elimiz yetişiyor çok şükür. Son haftalarda da olur mu bilmiyorum.Kızlar ben size biraz özel bişey sorcam, genital bölge temizliği için ne yapıyorsunuz jilet ağda hangisi bir de kendiniz mi yapiyorsunuz? Fikir arıyorum ben ergenligimden beri ağdamı kendim yapıyorum hiç kuaföre gitmedim ama artik egilemiyorum ayna falan da olmuyor siz nasil yapiyorsunuz ?
Yok suyumda sorun yok bu benim ikinci hamileligim ilki erken dogum oldu yasamadilar rahim agzi kisaligi yuzunden bundada 2.5 mm ile hamile kaldim sonraki haftalarda 3.2 mm ole devam etti gecen k9ntrolumde 4.1 mm cikti serklaj olmasi lazimdi ama ben tehlikeleri yuzunden cok sicak bakmadim hatta tetaylida 2.5 mm cikti bayaa stres oldum o donem acilma dahi olmustu sukir suanda iyi toparladim cuma kontrolum var insallah bi aksilik yokturSizin neden erken dogum riskiniz var suyunuz mu fazlaydı kaçıncı hafta doktor erken dogum riskinden bahsetti
Ben bu hamilelikte kuafore gidiyorum ondan once kendim yapabiliyodum ama3. Sefer olcak bu gidisim mecbur napiyim egilemiyorum agri giriyo egilince jilette kasinti yapiyo hem cabuk uzuyo. Ayrica temiz olmazsa mikrop kapabiliyo uzamasina izin vermiyorum 15 gunde bir gidiyorum napim dogumdan sonra lazere gidicemKızlar ben size biraz özel bişey sorcam, genital bölge temizliği için ne yapıyorsunuz jilet ağda hangisi bir de kendiniz mi yapiyorsunuz? Fikir arıyorum ben ergenligimden beri ağdamı kendim yapıyorum hiç kuaföre gitmedim ama artik egilemiyorum ayna falan da olmuyor siz nasil yapiyorsunuz
Eldiveni ilk defa duydum deneyeceğim bunu kesinlikle, iğneli epilasyon ne bilmiyorum ama biraz korkutucu geldi oraya iğne yaptirmak acidan ölürüm kesinBen de bir süredir jiletle idare ediyordum ama artık zor oluyor. Hiç duydunuz mu bilmiyorum eldivenle de alınabiliyor. Jiletten önce öyle hallederdim. Biraz oyalıyor ama öyle denemeyi düşünüyorum. Doğumdan sonra da ilk fırsatta iğneli epilasyon düşünüyorum. Üniversite zamanı iğneli epilasyon yaptırdığım kişi; bi kadın için en önemlisi genitali yaptırmak demişti ama o zaman önceliğim başkaydı, yaptıramamıştım. Keşke yaptırsaymışım diyorum. Ağdaya da hiç gitmedim. Olabildiği kadar lateks eldivenle denemeyi düşünüyorum. Sonuçta elimiz yetişiyor çok şükür. Son haftalarda da olur mu bilmiyorum.
Ben de egilemiyorum kasiliyorum karnimin bi tarafina toplanıyor bebek. Peki size yeni agda mi açıyor nasıl oluyor? Bu spatulalari falan degistiriyordur heralde degil miBen bu hamilelikte kuafore gidiyorum ondan once kendim yapabiliyodum ama3. Sefer olcak bu gidisim mecbur napiyim egilemiyorum agri giriyo egilince jilette kasinti yapiyo hem cabuk uzuyo. Ayrica temiz olmazsa mikrop kapabiliyo uzamasina izin vermiyorum 15 gunde bir gidiyorum napim dogumdan sonra lazere gidicem
Dediğim gibi eldiven biraz oyalıyor ama ağda için yer araştıracaksanız o zamana kadar idare eder. Hatta güvenilir yer bulursanız haberim olursa çok iyi olur. Belki mecbur ben de giderim. Lokman hekime yakındınız diye hatırlıyorum. İğneli epilasyon yaptırdığım kişi küçük iğne ile yüzeyi uyuşturduğu için o esnada hissedilmiyordu. Bir de kalıcı çözüm olunca insan dayanıyorEldiveni ilk defa duydum deneyeceğim bunu kesinlikle, iğneli epilasyon ne bilmiyorum ama biraz korkutucu geldi oraya iğne yaptirmak acidan ölürüm kesin
Ben gorebildigim zere kadar jiletle aliyorum. Agdaya gitmek istemiyorum cunku mikrop kapma olasiligim var ve ilac kullanmak istemiyorum bu donemde öyle bir sey olursa. Jiletle alip dogum sonrasi lazere giderim bir süre diye dusundum. Acikcasi jiletle de cok sik almiyorum, cok da takmamaya calisiyorum.Kızlar ben size biraz özel bişey sorcam, genital bölge temizliği için ne yapıyorsunuz jilet ağda hangisi bir de kendiniz mi yapiyorsunuz? Fikir arıyorum ben ergenligimden beri ağdamı kendim yapıyorum hiç kuaföre gitmedim ama artik egilemiyorum ayna falan da olmuyor siz nasil yapiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?