2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Mutlaka haber verin bizede ama son kontrolde 41mm gayet güzel cıkmış eğer doğru ölçüleyse hic riskli degil hatta gayet iyi. 25 mm altına risk diyorlar ama bi dokror 35 mm ve altı dikkat etmeli cok ayakta kalmamalı demisti benimde bi ara boyle sorunum oldu hatta kanamam olmuştu ama şimdi her kontrolde iyi diyor en son dediğim gibi 40mm 'di.
Ben guzellik salonunda yaptırıyordum ama şimdi enfeksiyon kaparim diye korkuyorum jilete dondum ve cok zorlaniyorum cunku gobegim baya büyüdü benim;( bunu bende size sormayı düşünüyordum nasil yapıyorsunuz diye ağda yaparken kasarım kendimi diye korkuyorum. Birde benim gobegimde hic bisey yoktu hamilelikte göbeğinde siyah tüy cikti resmen ağda süremeye de korkuyorum cok az beyaz tenli olunca da gozume batiyor resmen hormonlar göbeğmde tuylenme yaptı.

Mikrop kapma endisen yok mu?

an
Benim hamilelikten beri gorundugum 4. Doktor hepside alttan olctu malum karindan olculdugunde dogru sonuc vermiyo tanidik perinatolog vardi ona gittim onunla suanki doktorumun olcusu ayniydi hatta o bana bu doktoruna devam et olcumleri iyi dedi.Doktorum medicalparkta ogretim gorevlisi 4,1 mm diye o dedi zaten.Rahim agzi cok oynak bazen aciliyo bazen kisaliyo bazende uzayabiliyo surekli dikkat etmek gerekiyo. Hamilelikte en onemli etken moral doktorum; rahim agzi kisaligina dikis atmak cozum degil dikis atilir kasilma olur dogum baslar, Sanci olur dogum baslar. En etkili cozum dinlenmek ve moral dedi. Kendini yormicaksin ve moralini bozmicaksin allahin izniyle bisey olmaz dedi ama insan bi kere yasayinca o kadar sakin kalamiyo benimde hedefim 28. 28den sonra alisverise baslicam icimde kalan herseyi yapicam insallah

Ya benim lazer epilasyon aletim var. Ama hamile kaldigimdan beri kullanmiyorum halbuki cok buyuk bir kolaylik. Baska turlu halletmeye calisiyorum ama acaba lazer yapsam sorun olur mu bebek icin cok merak ediyorum. bosuna yapmamazlik yapiyorum belki de sorun yoktur

Mikrop kapma endisen yok mu?
Lazerden mikrop kapmasi mi yoksa evde yaptigim jiletten mi. Yoksa tüy yüzünden olusabilecek mikroptan mi?
Lazerden mikrop kapma endisem kesinlikle yok. Deri altindaki kil kökünü yakiyorsa mikrop falan kalmaz onun üstünde.
Evdeki jiletimi alkol ile temizlerim genelde.
Kildan da kapma olasiligim oldugunu düsünmüyorum cunku o bölgedeki killarin genel amaci genital bölgesini disaridaki mikroplara karsi korumak. Yalniz akintim oluyor benim kullandigim progestron hapindan dolayi bu sebeple her gün sadece su ile temizleyip ic camasirimi degistiriyorum. Nem ve sicakliktan kaynakli mantar olusumunu onlemek icin de 2-3 gunde bir bir iki saat evde bornozla gezerim ic camasirim olmadan havalandirma amacli.

kızlar merhaba ya çok özel olacak ama hiç birinizde popo içinde tüylenme yok mu onu nasıl hallediyorsunuz? bir de evde değil de güzellik merkezinde yaptıranlar sırt üstü yatılmadan nasıl yapılıyor? ya da sırt üstü mü yatıyosunuz? karın byüüyünce nasıl alınıyor? ben hamileliğimin başlarında gitmiştim şimdi karnım büyüdü napsam diye düşünüyorum ya

Dün ağdaya gittim daha canım, 5 dkda bitti, büyük rahatlık ama ben epilasyonluydum zaten, çok çok az o yüzden. Bir daha da doğum zamanı giderim herhalde.

Benim doktorum erkek olduğu için dikkat etmeye calisiyorum çünkü olur olmadik bir anda alttan muayene edebiliyor

Benim göbeğimde çizgi ya da tuylenme olmadi hatta kollarim bacaklarim 5 ay önce aldigim gibi tuysuz ama ne hikmetse kaş bıyık (4gune geri cikiyor) genital bolgem agda da yapsam 2 haftaya çıkıyor malesef. Şuan için ben de bana yazan arkadaşlar gibi ağdaya gitmeyi düşünüyorum cok mantıklı geldi çünkü şuan agdadan jilete dönsem bile egilemiyorum kasiliyorum dediğin gibi karın büyüdü

İlki erken dogum olmuş demissiniz kac haftalik dogmustu?

Ben doktoruma sormuştum doktorum sadece ağda ve jilete izin verdi

Benim doktorum erkek olduğu için dikkat etmeye calisiyorum çünkü olur olmadik bir anda alttan muayene edebiliyor
ben lazere gittiğim için yıllardır çok çok az var. onları da jiletle hallediyorum şu an. ama son ay naparım bilmiyorum. Şu an göbeğim çok yok hala.
. Bu da benim göbüş

Popo genital ben kendim ağda yaparken karnim buyumeden once yani kendim aliyordum, agdayi banta sürüp cok afedersiniz dogi pozisyon mu deniyor hani eller ayaklar üstünde duruş, o sekilde banti popo arasina yapistiriyordum o cok kolay oluyor çünkü orda çok olmuyor asıl zor olan genital benim için onu da eğimli oturarak ayna ile yapiyordum ki artik hicbirini yapamıyorum işte eğilme olayı bende komple bitti cok zor

ben lazere gittiğim için yıllardır çok çok az var. onları da jiletle hallediyorum şu an. ama son ay naparım bilmiyorum. Şu an göbeğim çok yok hala.
Eki Görüntüle 3206557 . Bu da benim göbüş
Yaaa maşallah size ne kadar güzelsiniz evet göbeğiniz çok yok o yüzden şuan icin rahat oluyordur sizin

İki tane yer buldum biri tuzla yaylada digeri pendik sapanbaglarinda, tanıdıklar önerdi isimlerini bilmiyorum ama bu hafta gidip bir konuscam size de haber veririm , gerçekten düzgün biyer bulmak zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…