- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.741
anladım evet eğilme olayı bitti ben de şimdi güzellik salonuna gitsem nası yaptırcam kafamda canlandıramıyorum yani sırt üstü yatsan yatılmaz genital için arkası için de yüzüstü yatırııyolar hahaha ay bilemedim nasıl olucak ya vallahi yaptıran varsa anlatırsa çok memnun olurumPopo genital ben kendim ağda yaparken karnim buyumeden once yani kendim aliyordum, agdayi banta sürüp cok afedersiniz dogi pozisyon mu deniyor hani eller ayaklar üstünde duruş, o sekilde banti popo arasina yapistiriyordum o cok kolay oluyor çünkü orda çok olmuyor asıl zor olan genital benim için onu da eğimli oturarak ayna ile yapiyordum ki artik hicbirini yapamıyorum işte eğilme olayı bende komple bitti cok zor
Evet bu sırt üstü yatma benim kafamda da tam oturmuyor nasil yapiyorlaranladım evet eğilme olayı bitti ben de şimdi güzellik salonuna gitsem nası yaptırcam kafamda canlandıramıyorum yani sırt üstü yatsan yatılmaz genital için arkası için de yüzüstü yatırııyolar hahaha ay bilemedim nasıl olucak ya vallahi yaptıran varsa anlatırsa çok memnun olurum
Benim 2 adet doktorum var ikiz ve riskli bir hamilelik oldugu icin. Ikisi de erkek. Her iki haftada bir kontrolum var ve bu görüsmelerde rahim agzi uzunlugu ölculuyor vajinadan. Hic umrumda degil, canimla ugrasiyorum dedim bir noktada ve yapabildigim kadariyla yapip yapamadigimi birakiyorum.Benim doktorum erkek olduğu için dikkat etmeye calisiyorum çünkü olur olmadik bir anda alttan muayene edebiliyor
Ben normal sırt üstü yattım vallaEvet bu sırt üstü yatma benim kafamda da tam oturmuyor nasil yapiyorlararastirmaya cikiyorum bu hafta gidip yazcam buraya da
İkiz mi oo maşallah Sen ne yaparsan hakkın bence, ben birini zor taşıyorumBenim 2 adet doktorum var ikiz ve riskli bir hamilelik oldugu icin. Ikisi de erkek. Her iki haftada bir kontrolum var ve bu görüsmelerde rahim agzi uzunlugu ölculuyor vajinadan. Hic umrumda degil, canimla ugrasiyorum dedim bir noktada ve yapabildigim kadariyla yapip yapamadigimi birakiyorum.
Çok güzelmiş ya burası İstanbul'da mi nerdeBen normal sırt üstü yattım vallaÇok kısa sürdüğü için bir sorun da olmadı yani. Popo için de iki dk ayaklarımı havaya kaldırıp biraz açmamı istedi, çat çut halletti eli de çok hafifti, sanırım yapan kişiyle de alakalı biraz.
Öyle demeyin bence hersey bizim hakkimiz. Sonuc olarak insan üretiyoruz. Kolay bir durum degil. :)İkiz mi oo maşallah Sen ne yaparsan hakkın bence, ben birini zor taşıyorumAllah kolaylık versin canım
Hijyen konusu çok kişisel bir durum. Bulduğunuz işletme temiz ama uygulayıcı düzgün olmayabilir. Referanslı ise hiç dikkate almayın ama evlenene kadar Tuzla'da yaşadım, yayladaki yerden pek umutlanmazdım açıkçası. Sapanbağlarını da bilirim. Boşnak mahallesi falan vardır orada. Boşnaklar kuaföre falan çok düşkün, nispeten daha iyi olabilir.İki tane yer buldum biri tuzla yaylada digeri pendik sapanbaglarinda, tanıdıklar önerdi isimlerini bilmiyorum ama bu hafta gidip bir konuscam size de haber veririm , gerçekten düzgün biyer bulmak zor çünkü
Aydin taner mi , buna da gideyim bakayim o zaman. Evet hijyen benim için en önemli şey ağdada çünkü enfeksiyon ihtimali falan riske atamam şuan. Siz gittiniz mi bu yere memnun musunuz?Hijyen konusu çok kişisel bir durum. Bulduğunuz işletme temiz ama uygulayıcı düzgün olmayabilir. Referanslı ise hiç dikkate almayın ama evlenene kadar Tuzla'da yaşadım, yayladaki yerden pek umutlanmazdım açıkçası. Sapanbağlarını da bilirim. Boşnak mahallesi falan vardır orada. Boşnaklar kuaföre falan çok düşkün, nispeten daha iyi olabilir.
He ben olsam ne yapardım, Pendikteki Aydın-Taner'e giderdim. Yine işlem yapacak kişiye de hijyen konusunda özellikle rica ederdim, eldiven, dezenfektan vs kullanmasını isterdim.
Aydın Taner'e yıllarca gittim. Şimdi bile biraz uzağım ama önemli gün falan olunca oraya giderim hep. Yıllardır Pendik'te varolan bir işletme ve çok büyük bir yer. Ağda için gitmedim, ona referans olamam. Ama güvendiğim bir yer.Aydin taner mi , buna da gideyim bakayim o zaman. Evet hijyen benim için en önemli şey ağdada çünkü enfeksiyon ihtimali falan riske atamam şuan. Siz gittiniz mi bu yere memnun musunuz?
Ben şimdi araştırdım, kaynanamlar pendikte oturuyor çevresi de orda ve bu dediğiniz yeri epey kotulediler zaten yorumlarına da baktım hepsi çok kötü baya sıkıntılı bir yer o yüzden malesef şuan sapanbaglarindaki yerle görüşcem. Dediğiniz gibi Boşnaklar süse püse çok düşkün çok bakimlilar gidince anlarimAydın Taner'e yıllarca gittim. Şimdi bile biraz uzağım ama önemli gün falan olunca oraya giderim hep. Yıllardır Pendik'te varolan bir işletme ve çok büyük bir yer. Ağda için gitmedim, ona referans olamam. Ama güvendiğim bir yer.
Ben de lazer yaptırdığım için çok çok az bir temizliğe ihtiyacım var. Onu da çözeceğim inşallah, konuyu buradan takip ediyorum :) Belki de umursamam
Bu konular çok kişisel, cidden gidip görmek lazım. Umarım temiz bir yer bulursunuz.Ben şimdi araştırdım, kaynanamlar pendikte oturuyor çevresi de orda ve bu dediğiniz yeri epey kotulediler zaten yorumlarına da baktım hepsi çok kötü baya sıkıntılı bir yer o yüzden malesef şuan sapanbaglarindaki yerle görüşcem. Dediğiniz gibi Boşnaklar süse püse çok düşkün çok bakimlilar gidince anlarimburaya yazcam kesinlikle
Canım arkası küçük bir alan olduğu için ister 2 dk. bacaklarını iki yandan ellerinle destekleyerek kaldırıyorsun öyle yapıyorlar, yada yan dönüyorsun popo yanından üstten bir elle gerip açıyorsun çok daha kolay oluyor zaten 2 dakikalık bir bölge olduğu için.anladım evet eğilme olayı bitti ben de şimdi güzellik salonuna gitsem nası yaptırcam kafamda canlandıramıyorum yani sırt üstü yatsan yatılmaz genital için arkası için de yüzüstü yatırııyolar hahaha ay bilemedim nasıl olucak ya vallahi yaptıran varsa anlatırsa çok memnun olurum
Canım tedbir amaçlı yatman iyi olmuş elbetKızlar kasılmalarım çıktı nst de. Açılmam yok ama tedbir amaçlı bir gün yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici falan da yapılabilirmiş.
İnşallah bir sorun çıkmaz ve bebişlerinle beraber zamanınızı beklemek için evinize dönersinizKızlar kasılmalarım çıktı nst de. Açılmam yok ama tedbir amaçlı bir gün yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici falan da yapılabilirmiş.
25+2deyim ilk 4-5 ayda bulantılardan falan 5 kilo vermiştim anca 5.ayda 59 yani hamile kaldığım kiloya ulaşmıştım. Şu anda 61 kiloyum ama iştahım artık çok fena az önce bi tepsi milföy böreğinin 4/3ünü tek oturuşta yedimYavrucuklar son 3 ayda başını aşağı çevirerek hazırlığa geçiyorlarmış. Son kontrollerde sizde ki durumlar neydi anneler?
Birde ben 27+0’dayım bugün. Bu zamana kadar 8 kilo almışım sizdeki durumlar nasılYılbaşına kadar daha dikkatli gidiyordum, son 1,5 aydır iştahım açık yiyorum. Abur çubur yok ama yinede alıyorum. Belki porsiyonları biraz fazla kaçıyorum ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?