2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gözümde canlandi

26+0im 8 kilo aldim. Son 1 ayda 2-3 kilo aldim resmen. Trden yatili misafirler vardi ye ic derken bianda sistim. Benim ilk hamileligimde kizim basasagi pozisyonda diildi. Hatta sezaryen icin tarih verildi. Ama akupunktura gittim, masaj yaptidim derken 38. haftada döndü ve normal dogum yapabildim. Doktor bile sasirdi 38de dlnen bebek hic duymamistim diye

Anlıyorum canım neyseki geride kaldı o günler, şimdi iştahla yiyebiliyorsun Kilon gayet güzel canım İştahını çok iyi anlıyorum, çünkü bende şuan o şekildeyim Yılbaşına kadar 3,5 kilo almıştım, son 4,5 kilomu son 1,5 ayda aldım

Seninle aynı almışız canım Evet evde birileri olunca yeme modu biraz daha kaçıyor
ayy öylemi prenses annesini üzmemiş, son zamanlar yapmış güzelliğini

Kızlar kasılmalarım çıktı nst de. Açılmam yok ama tedbir amaçlı bir gün yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici falan da yapılabilirmiş.
Aaa nst ' ye ne şikayetle girmistiniz ? Bu haftalarda girilmiyor diye biliyorum

Gittiginiz yer neresi acaba istanbulda mi
Evet canım, benim sürekli gittiğim küçük bir mahalle salonu. Gazi Mahallesinde. Açıkçası ben çok ayrıntılı incelemiyorum temizlik işini, ne yalan söyleyeyim. Mikrop kapma ihtimali en lüks yerde bile var çünkü. Sakınan göze çöp batarmış. Hamileliğin başından beri 3 kez gittim, gayet memnun kaldım. Eldivene, spatulaya bir de uzandığım yerin örtüsüne, temizliğine bakıyorum

Benim de hamilelikle tuy sorunum ciddi sekilde azaldi. Zaten cok tuy sorunu yasayan biri degildim ama daha bir seyreklesti. Cildim falan da parliyor erkek bebek alametleri heralde bendeki

Canim konuyla alakasiz olacak ama bu yatis/uzanis sekli konusunda cok tereddut etmeye basladim. Gun icinde tv izlerken vs yine sirt ustu uzaniliyor mesela. Yatarken sirt ustu yatmamaya calisiyoruz ama normalde uzanirken bile mi asla sirt ustu yatmamaya calisiyorsunuz

Kız keşke yakın olsaydım ya ben Tuzla'da oturuyorum oraya gelemem olsun ama teşekkür ederim

Valla ben uzanıyorum. Hatta bugün kontrolüm vardı, doktora da sordum. Sürekli yan yatmak imkansız, insan vücuduna aykırı dedi.

Valla ben uzanıyorum. Hatta bugün kontrolüm vardı, doktora da sordum. Sürekli yan yatmak imkansız, insan vücuduna aykırı dedi.
Ya burada da konusulanlardan sonra stres yaptim. Sagima donunce kendimi uyandirip sola donuyorum oyle de olunca gece uykusu cok verimsiz oluyor. Akisina mi birakalim o zaman

Sor istersen doktora ama ben bi sorun olcagini sanmiyorum

Canım benim bildiğim kadarıyla lazer epilasyon hamilelik süresince tavsiye edilmiyor. Bende hatta hamile olduğumu öğrenince ara verdim. Bu süreçte ağda yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…