- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.761
Gözümde canlandiCanım arkası küçük bir alan olduğu için ister 2 dk. bacaklarını iki yandan ellerinle destekleyerek kaldırıyorsun öyle yapıyorlar, yada yan dönüyorsun popo yanından üstten bir elle gerip açıyorsun çok daha kolay oluyor zaten 2 dakikalık bir bölge olduğu için.
Yukarı bacak kaldırmada karın kasılıyor, ama yandan olunca çok rahat oluyor
26+0im 8 kilo aldim. Son 1 ayda 2-3 kilo aldim resmen. Trden yatili misafirler vardi ye ic derken bianda sistim. Benim ilk hamileligimde kizim basasagi pozisyonda diildi. Hatta sezaryen icin tarih verildi. Ama akupunktura gittim, masaj yaptidim derken 38. haftada döndü ve normal dogum yapabildim. Doktor bile sasirdi 38de dlnen bebek hic duymamistim diyeYavrucuklar son 3 ayda başını aşağı çevirerek hazırlığa geçiyorlarmış. Son kontrollerde sizde ki durumlar neydi anneler?
Birde ben 27+0’dayım bugün. Bu zamana kadar 8 kilo almışım sizdeki durumlar nasılYılbaşına kadar daha dikkatli gidiyordum, son 1,5 aydır iştahım açık yiyorum. Abur çubur yok ama yinede alıyorum. Belki porsiyonları biraz fazla kaçıyorum ondan olabilir
Anlıyorum canım neyseki geride kaldı o günler, şimdi iştahla yiyebiliyorsun25+2deyim ilk 4-5 ayda bulantılardan falan 5 kilo vermiştim anca 5.ayda 59 yani hamile kaldığım kiloya ulaşmıştım. Şu anda 61 kiloyum ama iştahım artık çok fena az önce bi tepsi milföy böreğinin 4/3ünü tek oturuşta yedim
Seninle aynı almışız canım26+0im 8 kilo aldim. Son 1 ayda 2-3 kilo aldim resmen. Trden yatili misafirler vardi ye ic derken bianda sistim. Benim ilk hamileligimde kizim basasagi pozisyonda diildi. Hatta sezaryen icin tarih verildi. Ama akupunktura gittim, masaj yaptidim derken 38. haftada döndü ve normal dogum yapabildim. Doktor bile sasirdi 38de dlnen bebek hic duymamistim diye
Sonumuz hayrolsun ne diyelimAnlıyorum canım neyseki geride kaldı o günler, şimdi iştahla yiyebiliyorsunKilon gayet güzel canım İştahını çok iyi anlıyorum, çünkü bende şuan o şekildeyim Yılbaşına kadar 3,5 kilo almıştım, son 4,5 kilomu son 1,5 ayda aldım
Canım tedbir amaçlı yatman iyi olmuş elbetGerekliyse yapsınlar canım. Paşalarınla beraber güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah kızlar sağolunİnşallah bir sorun çıkmaz ve bebişlerinle beraber zamanınızı beklemek için evinize dönersiniz
Aaa nst ' ye ne şikayetle girmistiniz ? Bu haftalarda girilmiyor diye biliyorumKızlar kasılmalarım çıktı nst de. Açılmam yok ama tedbir amaçlı bir gün yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici falan da yapılabilirmiş.
Gittiginiz yer neresi acaba istanbulda miDün ağdaya gittim daha canım, 5 dkda bitti, büyük rahatlıkama ben epilasyonluydum zaten, çok çok az o yüzden. Bir daha da doğum zamanı giderim herhalde.
Evet canım, benim sürekli gittiğim küçük bir mahalle salonu. Gazi Mahallesinde. Açıkçası ben çok ayrıntılı incelemiyorum temizlik işini, ne yalan söyleyeyim. Mikrop kapma ihtimali en lüks yerde bile var çünkü. Sakınan göze çöp batarmış.Gittiginiz yer neresi acaba istanbulda mi
Benim de hamilelikle tuy sorunum ciddi sekilde azaldi. Zaten cok tuy sorunu yasayan biri degildim ama daha bir seyreklesti. Cildim falan da parliyor erkek bebek alametleri heralde bendekiBenim göbeğimde çizgi ya da tuylenme olmadi hatta kollarim bacaklarim 5 ay önce aldigim gibi tuysuz ama ne hikmetse kaş bıyık (4gune geri cikiyor) genital bolgem agda da yapsam 2 haftaya çıkıyor malesef. Şuan için ben de bana yazan arkadaşlar gibi ağdaya gitmeyi düşünüyorum cok mantıklı geldi çünkü şuan agdadan jilete dönsem bile egilemiyorum kasiliyorum dediğin gibi karın büyüdü
Canim konuyla alakasiz olacak ama bu yatis/uzanis sekli konusunda cok tereddut etmeye basladim. Gun icinde tv izlerken vs yine sirt ustu uzaniliyor mesela. Yatarken sirt ustu yatmamaya calisiyoruz ama normalde uzanirken bile mi asla sirt ustu yatmamaya calisiyorsunuzBen normal sırt üstü yattım vallaÇok kısa sürdüğü için bir sorun da olmadı yani. Popo için de iki dk ayaklarımı havaya kaldırıp biraz açmamı istedi, çat çut halletti eli de çok hafifti, sanırım yapan kişiyle de alakalı biraz.
Gecmis olsun canim. Nst ye niye bagladilar peki ne sikayetin vardi?Kızlar kasılmalarım çıktı nst de. Açılmam yok ama tedbir amaçlı bir gün yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici falan da yapılabilirmiş.
Kız keşke yakın olsaydım ya ben Tuzla'da oturuyorum oraya gelememEvet canım, benim sürekli gittiğim küçük bir mahalle salonu. Gazi Mahallesinde. Açıkçası ben çok ayrıntılı incelemiyorum temizlik işini, ne yalan söyleyeyim. Mikrop kapma ihtimali en lüks yerde bile var çünkü. Sakınan göze çöp batarmış.Hamileliğin başından beri 3 kez gittim, gayet memnun kaldım. Eldivene, spatulaya bir de uzandığım yerin örtüsüne, temizliğine bakıyorum
Gel buyur, misafir edeyim seni hemKız keşke yakın olsaydım ya ben Tuzla'da oturuyorum oraya gelememolsun ama teşekkür ederim
Valla ben uzanıyorum. Hatta bugün kontrolüm vardı, doktora da sordum. Sürekli yan yatmak imkansız, insan vücuduna aykırı dedi.Canim konuyla alakasiz olacak ama bu yatis/uzanis sekli konusunda cok tereddut etmeye basladim. Gun icinde tv izlerken vs yine sirt ustu uzaniliyor mesela. Yatarken sirt ustu yatmamaya calisiyoruz ama normalde uzanirken bile mi asla sirt ustu yatmamaya calisiyorsunuz
Ya burada da konusulanlardan sonra stres yaptim. Sagima donunce kendimi uyandirip sola donuyorum oyle de olunca gece uykusu cok verimsiz oluyor. Akisina mi birakalim o zamanValla ben uzanıyorum. Hatta bugün kontrolüm vardı, doktora da sordum. Sürekli yan yatmak imkansız, insan vücuduna aykırı dedi.
Sor istersen doktora ama ben bi sorun olcagini sanmiyorumYa benim lazer epilasyon aletim var. Ama hamile kaldigimdan beri kullanmiyorum halbuki cok buyuk bir kolaylik. Baska turlu halletmeye calisiyorum ama acaba lazer yapsam sorun olur mu bebek icin cok merak ediyorum. bosuna yapmamazlik yapiyorum belki de sorun yoktur
Sağolun valla çok teşekkür ederimGel buyur, misafir edeyim seni hem
Canım benim bildiğim kadarıyla lazer epilasyon hamilelik süresince tavsiye edilmiyor. Bende hatta hamile olduğumu öğrenince ara verdim. Bu süreçte ağda yaptırıyorum.Ya benim lazer epilasyon aletim var. Ama hamile kaldigimdan beri kullanmiyorum halbuki cok buyuk bir kolaylik. Baska turlu halletmeye calisiyorum ama acaba lazer yapsam sorun olur mu bebek icin cok merak ediyorum. bosuna yapmamazlik yapiyorum belki de sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?