2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    234
mehrunnisa canım.

Hamilelere neden lazer yapılmaz?

Bebek anne karnındaki son üç ayındayken genital bölgeye yapılan lazer epilasyon kasılmalara ve erken doğuma sebebiyet verebileceğinden bu açıdan bebeği etkileyebilmektedir. Ayrıca bebeğin doğmasına yakın meme ve çevresine uygulanan lazer epilasyon emzirme dönemine girecek olan anne ve bebeğe sıkıntılar yaşatabilir.
 
Aaa nst ' ye ne şikayetle girmistiniz ? Bu haftalarda girilmiyor diye biliyorum

Gecmis olsun canim. Nst ye niye bagladilar peki ne sikayetin vardi?
Benim karnım hep sertleşiyordu bütün gün geçmediği oluyordu. Biraz rahatsız hissettirince bu hafta kontrole geldim . Nst istedi doktor birde ikiz gebelik ya daha riskli oluyor erken doğum ihtimali. Ondan sanırım.
 
Benim karnım hep sertleşiyordu bütün gün geçmediği oluyordu. Biraz rahatsız hissettirince bu hafta kontrole geldim . Nst istedi doktor birde ikiz gebelik ya daha riskli oluyor erken doğum ihtimali. Ondan sanırım.
Çok geçmiş olsun canım benim de sertlesme ve kasilmalarim cok uzun sürüyor ama sanırım benim bebek yüzüstü popo dikip yatmayi seviyormuş ondandir dedi doktor , bazi bebekler anne karnında belli pozisyonlari severmiş bazen hic hareket edemiyorum çünkü karnim toplanıyor biyerde
 
Evet normal canım aslında benimde bazen çok hissediliyor popoları mı artık sırtları mı bilmem
Şimdi bi daha bağlandı nst normal düzeydi. Güldüm 60 a kadar çıktı
 
Ben de ağda yapıyordum hamile kaldığımdan beri bıraktım ilk doktorum önermemişti. Deri hassas olduğu için. Ben de jiletle devam ediyorum ama artık görmüyorum aynayı yere koyup yapayım dedim iki büklüm oluyorsun çok zor oluyor aşağılar. Sinirden oturup ağladım geçenlerde. Çok zor oluyor neyle alırsanız alın görmeye çalışırken aynada bile sıkıntı oluyor. Aynayı karşıya koyup denedim yere koyup denedim yine de karnım sıkışıyor. Bakmadan dokunup hissederek yapıyorum en aşağı kısmı üst kısmı da aynadan görerek artık. Çok çok zor eşimden yardım istemek de zoruma gidiyo utanıyorum.
 
Ben bi kere eşime dedim ama bana zarar vermekten korkuyor haklı olarak karnıma dokunmaya bile korkuyo malesef
 
Ben bi kere eşime dedim ama bana zarar vermekten korkuyor haklı olarak karnıma dokunmaya bile korkuyo malesef
Ben başlarda demiştim. Bi yerini keserim diye korkuyordu bidaha da konusunu açamadım ama mecbur kalacağım sanırım. Anneme açmaktansa ona açmak daha iyi evlilikten sonra anneye açmak pek olmuyor.
 
Ben lazer yaptırdığım için çok çıkmıyor jilet kullanıyorum. Kendim yapamadığım için eşimden yardım istedim o yapıyor.
Lazerden mikrop kapılıyor. Temizliğinden, sterilliğinden emin olmadığınız yere gitmeyin. Bazı arkadaşlarımdan mantar kapan oldu antibiyotik vs tedavi gördüler. Aynı yere gidiyorlardı
 
iyi bari o kadar kucuk degillermis yalniz sancilar rahim agzini acar ne igneden sonra herhangi bi ilaca baslicak mi? Konustu mu senle?
Rahim ağzı ölçüldü. Normal çıktı takip ederler sanırım sık sık ben ayrıca perinatolojiye de gidiyorum ona da söylerim. Progestan kullanıyorum zaten her gece fitil. Ayrıca ne verir bilmiyorum canım.
 
Progestan belirli bi haftadan sonra pek ise yaramiyo sana tavsiyem peratologa erken git nolur nolmaz ikiz gebelik rahmi cok zorlar rahim agzi cok oynaktir birden acilabilir benim doktorum dun 4 cm olcup ertesigun erken dogum yapan hastalarim vardi diyodu sancin kasilman yoksa endise etme diyodu
 
Yarıyordur inşallah. Pazartesi gideceğim. Allah’a emanet bir sıkıntı olmaz inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…