- 28 Ekim 2022
- 240
- 306
- 18
- 38
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.781
Aaa nst ' ye ne şikayetle girmistiniz ? Bu haftalarda girilmiyor diye biliyorum
Benim karnım hep sertleşiyordu bütün gün geçmediği oluyordu. Biraz rahatsız hissettirince bu hafta kontrole geldim . Nst istedi doktor birde ikiz gebelik ya daha riskli oluyor erken doğum ihtimali. Ondan sanırım.Gecmis olsun canim. Nst ye niye bagladilar peki ne sikayetin vardi?
Çok geçmiş olsun canımBenim karnım hep sertleşiyordu bütün gün geçmediği oluyordu. Biraz rahatsız hissettirince bu hafta kontrole geldim . Nst istedi doktor birde ikiz gebelik ya daha riskli oluyor erken doğum ihtimali. Ondan sanırım.
Evet normal canım aslında benimde bazen çok hissediliyor popoları mı artık sırtları mı bilmemÇok geçmiş olsun canımbenim de sertlesme ve kasilmalarim cok uzun sürüyor ama sanırım benim bebek yüzüstü popo dikip yatmayi seviyormuş ondandir dedi doktor , bazi bebekler anne karnında belli pozisyonlari severmiş bazen hic hareket edemiyorum çünkü karnim toplanıyor biyerde
Kasilmalar icin nitridin diye bi ilac veriyolarmis sor isterden doktoraKızlar kasılmalarım çıktı nst de. Açılmam yok ama tedbir amaçlı bir gün yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici falan da yapılabilirmiş.
Bunlar çok tatlılar yaEvet normal canım aslında benimde bazen çok hissediliyor popoları mı artık sırtları mı bilmem
Şimdi bi daha bağlandı nst normal düzeydi. Güldüm 60 a kadar çıktı
Geçmezse sancı azaltıcı yapacağım dedi. Şimdilik serum, progestan, ciğer geliştirici yapıldı.Kasilmalar icin nitridin diye bi ilac veriyolarmis sor isterden doktora
Ben bi kere eşime dedim ama bana zarar vermekten korkuyor haklı olarakBen de ağda yapıyordum hamile kaldığımdan beri bıraktım ilk doktorum önermemişti. Deri hassas olduğu için. Ben de jiletle devam ediyorum ama artık görmüyorum aynayı yere koyup yapayım dedim iki büklüm oluyorsun çok zor oluyor aşağılar. Sinirden oturup ağladım geçenlerde. Çok zor oluyor neyle alırsanız alın görmeye çalışırken aynada bile sıkıntı oluyor. Aynayı karşıya koyup denedim yere koyup denedim yine de karnım sıkışıyor. Bakmadan dokunup hissederek yapıyorum en aşağı kısmı üst kısmı da aynadan görerek artık. Çok çok zor eşimden yardım istemek de zoruma gidiyo utanıyorum.
Ben başlarda demiştim. Bi yerini keserim diye korkuyordu bidaha da konusunu açamadım ama mecbur kalacağım sanırım. Anneme açmaktansa ona açmak daha iyi evlilikten sonra anneye açmak pek olmuyor.Ben bi kere eşime dedim ama bana zarar vermekten korkuyor haklı olarakkarnıma dokunmaya bile korkuyo malesef
Kac haftalik oldun?Geçmezse sancı azaltıcı yapacağım dedi. Şimdilik serum, progestan, ciğer geliştirici yapıldı.
Cuma günü tam 27 oluyorum canım.Kac haftalik oldun?
Ben lazer yaptırdığım için çok çıkmıyor jilet kullanıyorum. Kendim yapamadığım için eşimden yardım istedim o yapıyor.Kızlar ben size biraz özel bişey sorcam, genital bölge temizliği için ne yapıyorsunuz jilet ağda hangisi bir de kendiniz mi yapiyorsunuz? Fikir arıyorum ben ergenligimden beri ağdamı kendim yapıyorum hiç kuaföre gitmedim ama artik egilemiyorum ayna falan da olmuyor siz nasil yapiyorsunuz ?
Lazerden mikrop kapılıyor. Temizliğinden, sterilliğinden emin olmadığınız yere gitmeyin. Bazı arkadaşlarımdan mantar kapan oldu antibiyotik vs tedavi gördüler. Aynı yere gidiyorlardıLazerden mikrop kapmasi mi yoksa evde yaptigim jiletten mi. Yoksa tüy yüzünden olusabilecek mikroptan mi?
Lazerden mikrop kapma endisem kesinlikle yok. Deri altindaki kil kökünü yakiyorsa mikrop falan kalmaz onun üstünde.
Evdeki jiletimi alkol ile temizlerim genelde.
Kildan da kapma olasiligim oldugunu düsünmüyorum cunku o bölgedeki killarin genel amaci genital bölgesini disaridaki mikroplara karsi korumak. Yalniz akintim oluyor benim kullandigim progestron hapindan dolayi bu sebeple her gün sadece su ile temizleyip ic camasirimi degistiriyorum. Nem ve sicakliktan kaynakli mantar olusumunu onlemek icin de 2-3 gunde bir bir iki saat evde bornozla gezerim ic camasirim olmadan havalandirma amacli.
iyi bari o kadar kucuk degillermis yalniz sancilar rahim agzini acar ne igneden sonra herhangi bi ilaca baslicak mi? Konustu mu senle?Cuma günü tam 27 oluyorum canım.
Rahim ağzı ölçüldü. Normal çıktı takip ederler sanırım sık sık ben ayrıca perinatolojiye de gidiyorum ona da söylerim. Progestan kullanıyorum zaten her gece fitil. Ayrıca ne verir bilmiyorum canım.iyi bari o kadar kucuk degillermis yalniz sancilar rahim agzini acar ne igneden sonra herhangi bi ilaca baslicak mi? Konustu mu senle?
Progestan belirli bi haftadan sonra pek ise yaramiyo sana tavsiyem peratologa erken git nolur nolmaz ikiz gebelik rahmi cok zorlar rahim agzi cok oynaktir birden acilabilir benim doktorum dun 4 cm olcup ertesigun erken dogum yapan hastalarim vardi diyodu sancin kasilman yoksa endise etme diyoduRahim ağzı ölçüldü. Normal çıktı takip ederler sanırım sık sık ben ayrıca perinatolojiye de gidiyorum ona da söylerim. Progestan kullanıyorum zaten her gece fitil. Ayrıca ne verir bilmiyorum canım.
Yarıyordur inşallah. Pazartesi gideceğim. Allah’a emanet bir sıkıntı olmaz inşallah.Progestan belirli bi haftadan sonra pek ise yaramiyo sana tavsiyem peratologa erken git nolur nolmaz ikiz gebelik rahmi cok zorlar rahim agzi cok oynaktir birden acilabilir benim doktorum dun 4 cm olcup ertesigun erken dogum yapan hastalarim vardi diyodu sancin kasilman yoksa endise etme diyodu
Endise etme ama tedbirli ol sancini takip et devam ederse muhakkak ilac iste. Sanci kesici ilac var cunkuYarıyordur inşallah. Pazartesi gideceğim. Allah’a emanet bir sıkıntı olmaz inşallah.
Tamam canım. Aynen söylemişti doktor daEndise etme ama tedbirli ol sancini takip et devam ederse muhakkak ilac iste. Sanci kesici ilac var cunku
duam seninle insallah saglikli bi sekilde evlatlarini kucafina alirsinTamam canım. Aynen söylemişti doktor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?