- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.381
Eğer sonlandırmayı düşünmüyorsanız bence yaptırmayın, risk var sonuçtaAmniyosentez önerdi ama %5 kayıp riski var saglikli da olsa dedi bu riski nasil alayım...
Yok bu vebale girmem.asla.ona da dedim. O da dogunca görürsünüz o halde dedi pat die. Ben son ana kadar bir anne olarak görevimi yaparim gerisi Allah'tan. Biz fetal DNA testi de yaptirdik Amerika'ya gitmişti düşük risk gelmişti onu dememize rağmen işte çekinik gen bla bla hep en kötüsünü söyledi. Yani inşallah hayirlisiyla sağlıkla doğarsa bebeğim götürüp al bak diyesim.gelior da neyse.Eğer sonlandırmayı düşünmüyorsanız bence yaptırmayın, risk var sonuçta
Canım Rabbine sığın. İnşaAllah bişey olmaz. Herşey bir imtihan. Korkma canım korkma. Şöyle düşün zaten bir strestesin. Ama eğer bu doğru değilse. Ozaman ne kadar rahatlayacağını düşün. Ben senin yerinde olsam devlete mutlaka giderdim. Ve böyle bir durum varsa mutlaka üniversite hastanesinde doğum yapardım. Helede ankaradaysam. Onların tecrübesi özeldeki hiç bir doktorda yok emin olTeşekkür ederim çok. Depremzede olduğumuz için sanırım ücret almadi şuana kadar gittiğimiz iki doktor ama normalde medicanada doğum yaptiriyormus. Parasinda da değilimki ben zaten bir travma yasiorm bu kadar katı konuşması beni mahvetti iki gündür gözyaşım dinmedi sanci girdi dün hatta korktuk. Gideriz olmadi ama inanılmaz korkuorm duyacaklarimdan
Ya bak insan olsa zaten böyle bir uslupla konuşmazdı. Ve seni amniyosentezden önce bir üniversite hastanesine yönlendirirdi. Ben bu kişinin dediklerini inanmıyorum. Şuan çok sinir oldum. Yalan söylüyorsa Allah bildiği gibi yapsınYok bu vebale girmem.asla.ona da dedim. O da dogunca görürsünüz o halde dedi pat die. Ben son ana kadar bir anne olarak görevimi yaparim gerisi Allah'tan. Biz fetal DNA testi de yaptirdik Amerika'ya gitmişti düşük risk gelmişti onu dememize rağmen işte çekinik gen bla bla hep en kötüsünü söyledi. Yani inşallah hayirlisiyla sağlıkla doğarsa bebeğim götürüp al bak diyesim.gelior da neyse.
Ben 18. Haftada amniyosentez yaptırdım düşük riski bence heran var içiniz rahat edecekse yaptırabilirsiniz. İstemiyorsanız yaptırmayabilirsiniz de. her hastalık fetal DNA da çıkmayabiliyor. Bazen çok sağlıklı, ultrasonda belirti göstermese bile down vs. Olabiliyor. Tek başına belirti bazen anlamsız oluyor. belki ara kapanır başka bir doktor görüşü alma imkanınız olursa alın derim. Elinizden geldiğince stres yapmayın dualarım hep sizinle, umarım hayırlı sağlıklı bir evladınız olur.Amniyosentez önerdi ama %5 kayıp riski var saglikli da olsa dedi bu riski nasil alayım...
Doktorlar genelde anne psikolojisinden anlamıyor pat pat konuşuyorlar maalesef ama siz çok güzel bir karar vermişsiniz inşallah rabbim de buna karşılık bebeğinizi sağlıkla bağışlar sizeYok bu vebale girmem.asla.ona da dedim. O da dogunca görürsünüz o halde dedi pat die. Ben son ana kadar bir anne olarak görevimi yaparim gerisi Allah'tan. Biz fetal DNA testi de yaptirdik Amerika'ya gitmişti düşük risk gelmişti onu dememize rağmen işte çekinik gen bla bla hep en kötüsünü söyledi. Yani inşallah hayirlisiyla sağlıkla doğarsa bebeğim götürüp al bak diyesim.gelior da neyse.
Merhaba,ben detaylı usgde bulgular yüzünden amniyosentez yaptırdım. çok korkuyordum ama öğle olmadı ,ilk gün ağrı oldu sabah hiç bir şey hiss etmedim.Yani tabi hamileliye her türlü devam edicekseniz boşuna uğraşmayın ,hem zaman aldı hem de maddi açıdan zorlandım.Yok,devam etmem derseniz yaptırmanız önemli.İnsallah sağlıklı doğar bebişlerimizYok bu vebale girmem.asla.ona da dedim. O da dogunca görürsünüz o halde dedi pat die. Ben son ana kadar bir anne olarak görevimi yaparim gerisi Allah'tan. Biz fetal DNA testi de yaptirdik Amerika'ya gitmişti düşük risk gelmişti onu dememize rağmen işte çekinik gen bla bla hep en kötüsünü söyledi. Yani inşallah hayirlisiyla sağlıkla doğarsa bebeğim götürüp al bak diyesim.gelior da neyse.
Ben zaten 30.haftama girdim belki ilk aylar olsa evet yaptirabilirdim ama şu saatten sonra da yaptirmam zaten yaptır bekle diyene kadar doğum da yaklaşır. Ama son bir doktora daha gidebilirim takibini yaptırmak açısından...umarim biraz umut da verir. Benm ailemde de kafa büyüktür. Gövdemiz bacaklara göre uzundur mesela bacak boyu babamin da kısadır. Her bebek standart ölçüde değil sonuçta dimiMerhaba,ben detaylı usgde bulgular yüzünden amniyosentez yaptırdım. çok korkuyordum ama öğle olmadı ,ilk gün ağrı oldu sabah hiç bir şey hiss etmedim.Yani tabi hamileliye her türlü devam edicekseniz boşuna uğraşmayın ,hem zaman aldı hem de maddi açıdan zorlandım.Yok,devam etmem derseniz yaptırmanız önemli.İnsallah sağlıklı doğar bebişlerimiz
Canim etlik sehir hastanesine gidebilirsin bende oranın perinatolojisine gidiorum sabah erken gidince randevusuz sira verilioTeşekkür ederim çok. Depremzede olduğumuz için sanırım ücret almadi şuana kadar gittiğimiz iki doktor ama normalde medicanada doğum yaptiriyormus. Parasinda da değilimki ben zaten bir travma yasiorm bu kadar katı konuşması beni mahvetti iki gündür gözyaşım dinmedi sanci girdi dün hatta korktuk. Gideriz olmadi ama inanılmaz korkuorm duyacaklarimdan
kaç haftalık? Devlet hastanesine git. Bir de test yaptırdığın firma ile görüş onlarda örnek var belki ileri inceleme yaparlar.Yok bu vebale girmem.asla.ona da dedim. O da dogunca görürsünüz o halde dedi pat die. Ben son ana kadar bir anne olarak görevimi yaparim gerisi Allah'tan. Biz fetal DNA testi de yaptirdik Amerika'ya gitmişti düşük risk gelmişti onu dememize rağmen işte çekinik gen bla bla hep en kötüsünü söyledi. Yani inşallah hayirlisiyla sağlıkla doğarsa bebeğim götürüp al bak diyesim.gelior da neyse.
Ailem bole diosan canim sen icini ferah tut insAllah başka bi doktor görüşünü al her doktorun dedigi birbirini tutmuoBen zaten 30.haftama girdim belki ilk aylar olsa evet yaptirabilirdim ama şu saatten sonra da yaptirmam zaten yaptır bekle diyene kadar doğum da yaklaşır. Ama son bir doktora daha gidebilirim takibini yaptırmak açısından...umarim biraz umut da verir. Benm ailemde de kafa büyüktür. Gövdemiz bacaklara göre uzundur mesela bacak boyu babamin da kısadır. Her bebek standart ölçüde değil sonuçta dimi
29+2 haftalik...gorusemem canm Hatayda hastaneler kapandi hep.. yıkılan ağır hasarli olan...kaç haftalık? Devlet hastanesine git. Bir de test yaptırdığın firma ile görüş onlarda örnek var belki ileri inceleme yaparlar.
Çok teşekkür ederim ya mutlaka değerlendiricem bunuCanim etlik sehir hastanesine gidebilirsin bende oranın perinatolojisine gidiorum sabah erken gidince randevusuz sira verilio
İçini ferah tut cnm Rabbim korktuklarını yaşatmasın,her bebek bir ölçüde olucak diye bişey yok saglıkla al kucagına inşallahBen zaten 30.haftama girdim belki ilk aylar olsa evet yaptirabilirdim ama şu saatten sonra da yaptirmam zaten yaptır bekle diyene kadar doğum da yaklaşır. Ama son bir doktora daha gidebilirim takibini yaptırmak açısından...umarim biraz umut da verir. Benm ailemde de kafa büyüktür. Gövdemiz bacaklara göre uzundur mesela bacak boyu babamin da kısadır. Her bebek standart ölçüde değil sonuçta dimi
Benim bebegimin de kafası 2 hafta ilerde ama bana öyle bişi demedi Dr olabilir böyle şeyler 1 2 hafta ileri geri diyor Dr um inşallah bir şeyi yoktur bebeğinizin ben inanıyorum bir şeyi yok inşallahMerhabalar..biz de perinatologa gittik. Makrosefali dedi başı büyükmüş. Kol ve bacaklarinda 3 hafta gerilik varmış. O kadar olumsuz konuştu ki deprem bu kadar yikmadi bizi. Amniyosentez önerdi ama yapmanin bir anlami yok zaten ona gelmişim gebeliği sonlandirabilirsin bla bla birşeyler dedi. Cücelik olabilir kemik hastalığı olabilir genetik hastalik olabilir dedi. Ağzından hayirli hiçbir cümle çıkmadı... artık işimiz dualara kaldi biz o gelene kadar elimizden geleni yapıyoruz umarım Allah'ım bizi yeniden sinamaz yawrumuzla
Şimdi haftanızı gördüm. Rabbim sağlıcakla evladına kavuştursun asla kimseyi yargılamak haddim de değil ama 30 haftalık bebek kendiliğinden yaşayabiliyor. Sonlandırma için çok geç değil mi? Dünya sağlık örgütün 22 Türkiyede 24 hafta sınırı var diye biliyorum.Ben zaten 30.haftama girdim belki ilk aylar olsa evet yaptirabilirdim ama şu saatten sonra da yaptirmam zaten yaptır bekle diyene kadar doğum da yaklaşır. Ama son bir doktora daha gidebilirim takibini yaptırmak açısından...umarim biraz umut da verir. Benm ailemde de kafa büyüktür. Gövdemiz bacaklara göre uzundur mesela bacak boyu babamin da kısadır. Her bebek standart ölçüde değil sonuçta dimi
Fetal Dna Testini yapan firmayla görüş. Hastaneye bile verseniz test özel kuruluşa gönderiliyor.29+2 haftalik...gorusemem canm Hatayda hastaneler kapandi hep.. yıkılan ağır hasarli olan...
Magosit diye bir marka sabah aksam yemekten hemen sonra az suyla iciyorumCanim hangi magnezyumu kullaniyorsun. Degisiyor diye biliyorum. Mesela bagirsagi calistiran da var uykuyu duzene sokan da. Bana dr um sormustu gece birini ic gunduz birini diye. Solgar di soyledigi marka. Ben su an kullanmiyorum ama
Canim Ankara bilkent şehir hastanesi gebe takipte Necati Hancerliogullari cok iyi herkes onu övüyor bende ona gidiyorum . Perjnatologi bölümüde var orda hic isim olmadi şükür o bölümde bi isim bilmiyorum doğum olarakta burasi iyi ailemde cok kisi orda dogum yaptı. Aile genetiginjzde varsa bence üzülme saglicakla gelsin yavrun . 30 hafta olmus sen test sonuçlarını beklerken bi bakarsin dogar . Test gereksiz geldi banaTeşekkür ederim çok. Depremzede olduğumuz için sanırım ücret almadi şuana kadar gittiğimiz iki doktor ama normalde medicanada doğum yaptiriyormus. Parasinda da değilimki ben zaten bir travma yasiorm bu kadar katı konuşması beni mahvetti iki gündür gözyaşım dinmedi sanci girdi dün hatta korktuk. Gideriz olmadi ama inanılmaz korkuorm duyacaklarimdan
Bence de dediginiz gibi olma ihtimali cok yüksek. Bütün bebekler ortalama 50 cm 3 kg dogcak diye bisi yokki. Kiminin kafasi kücük kiminin karni haddinden büyüktür. Yeterki saglikla dogsunlar. Dogduktan sonra nice prematüreler bile bikac ayda kapatiyor arayi.Ben zaten 30.haftama girdim belki ilk aylar olsa evet yaptirabilirdim ama şu saatten sonra da yaptirmam zaten yaptır bekle diyene kadar doğum da yaklaşır. Ama son bir doktora daha gidebilirim takibini yaptırmak açısından...umarim biraz umut da verir. Benm ailemde de kafa büyüktür. Gövdemiz bacaklara göre uzundur mesela bacak boyu babamin da kısadır. Her bebek standart ölçüde değil sonuçta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?