- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.361
Boyle devamli lavobaya cıkaran bir ishal gibi degil mesela sabah gaz cıkaracagim sandim birde baktım gaz degil malum seymis kusuruma bakmayin sonraki lavobaya cıktigimdada sulu sekilde oldu yani dakka basi gelen birsey degil insallah anlatabilmosimdirBen kullanıyorum sorun olmadı ama hamile değilken kullandığım d vitamini yüzünden olmuştum. Bence bi doktorunuza sorun ve kola için bir bardak, zararlı ama ishali cabuk toparlıyor muz ile beraber
Enfeksiyondan olsa sürekli gidersiniz . Burda bir arkadaş magnezyumu fazla alırsanız ishal yapar demişti. Onu bir 2 gün kesin geçerse ondandırBoyle devamli lavobaya cıkaran bir ishal gibi degil mesela sabah gaz cıkaracagim sandim birde baktım gaz degil malum seymis kusuruma bakmayin sonraki lavobaya cıktigimdada sulu sekilde oldu yani dakka basi gelen birsey degil insallah anlatabilmosimdir
Evet öyle yapayım gunde 2 kere alıyordum birde soda falanda içiyorumEnfeksiyondan olsa sürekli gidersiniz . Burda bir arkadaş magnezyumu fazla alırsanız ishal yapar demişti. Onu bir 2 gün kesin geçerse ondandır
Yok sizinki vitaminlerden değil sulu ishal genelde bozulmus bisey yiyince de oluyor ya hemen bol bol sıvı tuketmeye çalışın soda özellikle, kaybettiginiz sıvı ve mineralleri yerine koymanız lazim. Üşütmüs de olabilirsiniz belki hamilelikte bagisikligimiz cok düşüyor.Boyle devamli lavobaya cıkaran bir ishal gibi degil mesela sabah gaz cıkaracagim sandim birde baktım gaz degil malum seymis kusuruma bakmayin sonraki lavobaya cıktigimdada sulu sekilde oldu yani dakka basi gelen birsey degil insallah anlatabilmosimdir
Canım sen aytül hocayamı gittin ?Aytül Çorbacıoğlu canim epey iyi bir dr eger İstanbul’daysaniz düşünün derim
Canim hangi magnezyumu kullaniyorsun. Degisiyor diye biliyorum. Mesela bagirsagi calistiran da var uykuyu duzene sokan da. Bana dr um sormustu gece birini ic gunduz birini diye. Solgar di soyledigi marka. Ben su an kullanmiyorum amaBoyle devamli lavobaya cıkaran bir ishal gibi degil mesela sabah gaz cıkaracagim sandim birde baktım gaz degil malum seymis kusuruma bakmayin sonraki lavobaya cıktigimdada sulu sekilde oldu yani dakka basi gelen birsey degil insallah anlatabilmosimdir
Evet canimCanım sen aytül hocayamı gittin ?
Mecidiyeköydeki kliniğine mi gittin acaba ? Detaylı usg için benim doktorum yönlendirdi bugünde araştırma yapıyorum . Ne zaman gitmiştim ücreti neydi acaba?Evet canim
Böyle durumlarda hep ikinci bir doktor gorsun derler baska bir doktora görünme durumunuz varmi perinatalog icin . Doktorlar genelde en olumsuzunu söylüyorlar ki herşeye hazırlıklı olalım. Insallah söylediği gibi bir durum yoktur. Allah avlarla sınav etmesin .Merhabalar..biz de perinatologa gittik. Makrosefali dedi başı büyükmüş. Kol ve bacaklarinda 3 hafta gerilik varmış. O kadar olumsuz konuştu ki deprem bu kadar yikmadi bizi. Amniyosentez önerdi ama yapmanin bir anlami yok zaten ona gelmişim gebeliği sonlandirabilirsin bla bla birşeyler dedi. Cücelik olabilir kemik hastalığı olabilir genetik hastalik olabilir dedi. Ağzından hayirli hiçbir cümle çıkmadı... artık işimiz dualara kaldi biz o gelene kadar elimizden geleni yapıyoruz umarım Allah'ım bizi yeniden sinamaz yawrumuzla
Başka bir perinatoloğa da görün istersen en azından kesin tanı koyulur ama sizin için dua edicem, inşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğinMerhabalar..biz de perinatologa gittik. Makrosefali dedi başı büyükmüş. Kol ve bacaklarinda 3 hafta gerilik varmış. O kadar olumsuz konuştu ki deprem bu kadar yikmadi bizi. Amniyosentez önerdi ama yapmanin bir anlami yok zaten ona gelmişim gebeliği sonlandirabilirsin bla bla birşeyler dedi. Cücelik olabilir kemik hastalığı olabilir genetik hastalik olabilir dedi. Ağzından hayirli hiçbir cümle çıkmadı... artık işimiz dualara kaldi biz o gelene kadar elimizden geleni yapıyoruz umarım Allah'ım bizi yeniden sinamaz yawrumuzla
Ya kendi gittiğimiz doktor da prof. Perinatolog da prof. Açıkçası gitmek istemiorm duyacağım olumsuz birşey daha da kötü yapacak beni... doğunca görürsün dedi adam.pat die. Tam teşekküllü bir hastanede doğum yap dedi. Belki de yapisaldir diorm minyondur diorm iki hafta sonra bakılacak gelişimi ne durumda die inşallah fark açılmaz sadece tipi böyledir umarimBöyle durumlarda hep ikinci bir doktor gorsun derler baska bir doktora görünme durumunuz varmi perinatalog icin . Doktorlar genelde en olumsuzunu söylüyorlar ki herşeye hazırlıklı olalım. Insallah söylediği gibi bir durum yoktur. Allah avlarla sınav etmesin .
Amniyosentez önerdi ama %5 kayıp riski var saglikli da olsa dedi bu riski nasil alayım...Başka bir perinatoloğa da görün istersen en azından kesin tanı koyulur ama sizin için dua edicem, inşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğin
Canım eğer gittiğin doktor özelse mutlaka devlette tada üniversite hastanesine bir git görün. Bazı doktorlar böyle saçma konuşabiliyor özelde sırf amniyosentez yaptırıp ücret almak için. Ben gitmeni için rahat etmesi için tavsiye olarak diyorum.Merhabalar..biz de perinatologa gittik. Makrosefali dedi başı büyükmüş. Kol ve bacaklarinda 3 hafta gerilik varmış. O kadar olumsuz konuştu ki deprem bu kadar yikmadi bizi. Amniyosentez önerdi ama yapmanin bir anlami yok zaten ona gelmişim gebeliği sonlandirabilirsin bla bla birşeyler dedi. Cücelik olabilir kemik hastalığı olabilir genetik hastalik olabilir dedi. Ağzından hayirli hiçbir cümle çıkmadı... artık işimiz dualara kaldi biz o gelene kadar elimizden geleni yapıyoruz umarım Allah'ım bizi yeniden sinamaz yawrumuzla
Ben Ankara'yı hiç bilmiyorum... önereceğiniz bir yer doktor vs varsa öneri alabilirim.Canım eğer gittiğin doktor özelse mutlaka devlette tada üniversite hastanesine bir git görün. Bazı doktorlar böyle saçma konuşabiliyor özelde sırf amniyosentez yaptırıp ücret almak için. Ben gitmeni için rahat etmesi için tavsiye olarak diyorum.
Evet Mecidiyekoy’deki ozel muayenesiydi. Ocak in baslariydi canim epey oldu. 900₺ odedik ama sonradan tanidigim biri gitti zam gelmis sanirim.Mecidiyeköydeki kliniğine mi gittin acaba ? Detaylı usg için benim doktorum yönlendirdi bugünde araştırma yapıyorum . Ne zaman gitmiştim ücreti neydi acaba?
Şehir hastanesine gidebilirsin canım. Yada gazi üniversitesi yada ankara üniversitesi tıp fakültesi. Ankarada paracı çok özelde doktor var.hatta artık kadın doğum işi ankarada ticarete dökülmüş durumda. Mutlaka devlete git. Bu üç hastaneden hangisinden randevu alabilirsen al git. Birde şöyle diyelimli Allah gecinden versin bebeğin öyle. Bu üç hastaneden birinde doğum yapman senin için en iyisi olur. Ben ankarada yaşıyordum 2 yıl öncesine kadar.Ben Ankara'yı hiç bilmiyorum... önereceğiniz bir yer doktor vs varsa öneri alabilirim.
Teşekkür ederim çok. Depremzede olduğumuz için sanırım ücret almadi şuana kadar gittiğimiz iki doktor ama normalde medicanada doğum yaptiriyormus. Parasinda da değilimki ben zaten bir travma yasiorm bu kadar katı konuşması beni mahvetti iki gündür gözyaşım dinmedi sanci girdi dün hatta korktuk. Gideriz olmadi ama inanılmaz korkuorm duyacaklarimdanŞehir hastanesine gidebilirsin canım. Yada gazi üniversitesi yada ankara üniversitesi tıp fakültesi. Ankarada paracı çok özelde doktor var.hatta artık kadın doğum işi ankarada ticarete dökülmüş durumda. Mutlaka devlete git. Bu üç hastaneden hangisinden randevu alabilirsen al git. Birde şöyle diyelimli Allah gecinden versin bebeğin öyle. Bu üç hastaneden birinde doğum yapman senin için en iyisi olur. Ben ankarada yaşıyordum 2 yıl öncesine kadar.
Ve inan bu olumsuzluklar konusunda ben asla özeldeki doktorlara güvenmiyorum. Hani bende özele gidiyorum ama devlet hastanelerindeki doktorların yerini alamazlar. Birde mesele para olunca sen üzülmüşsün üzülmemişsin umurlarında olmaz.Ben Ankara'yı hiç bilmiyorum... önereceğiniz bir yer doktor vs varsa öneri alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?