2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kahatida her gün 2 adet yumurta kaşar peyniri domates salatalık bazen süt bazen portakal suyu ara ögunde bir kase yogurdun icine 3 adet kuru kayisi dogruyor yada sut muz yiyorum hergün ceviz yiyorum hic aksatmadan bunlari muhakkak yap kilo aldıran seyler tavsiye ederim

Kulağima söylediler daha önce böyle bir isim.olduğunu bilmiyordum. Koyacağım galiba yanına da bir ek isim koyarım
Güzel bir seçim zaten rüyada görülen isimleri koyuyor çevremde çoğu insan da. Ben daha rüyamda hiçbir isim görmedim ama artık seçmek istiyorum farklı fikirleri olanlar yazsın lütfen

Tek Azra sanki bana da daha hoş gibi geldi

Kızlar benim aklımda Yuşa, Taha, Ahlas, Asaf, Ensar ve Talha isimleri var. Aslında hiçbiri tam içime sinmedi ama erkek bebek için hem dini açıdan sakıncası olmayan hem de güzel bir isim bulmak istiyorum, sizce aralarından hangisi güzel? Ya da farklı alternatif önerebilecek olan var mı?

Hepsini yapiyorum canim yok aldiramiyorum kilo. İyice stres oldum artik.
Tatlim malum bu benim ikinci hamileligim. Ilkinde erken dogum olmustu. Korkma rahim strese girdigi icin bebek kilo alamiyo ama bu organlarinin gelismesine engel degil. Kiloyu disarida da alabilir onemli olan anne karninda kalip erken dogmamasi.
anladim canim, erken dogum benim kesin artik sadece sureyi uzatmaya calisiyoruz. Daha dogrusu 28 e getirmeye calisiyoruz. Günleri geçtim artik saatler geçmez oldu

Ben zaten sabah ac karnina aliyordum. Bir adet. Sizin hem yemek sonrasi hem de iki defa biraz fazla gelmis olabilir. Ama magnezyumu tok karnina ilk defa duydum bu sekilde. Normalde ac aliniyor diye biliyorun gordugum kadariyla
Ben de tok karnına alıyorum ve 2 gittiğim doktor da o şekilde söyledi.

Magosit diye bir marka sabah aksam yemekten hemen sonra az suyla iciyorum
365 mg olan mı? Benim multivitaminde 100 küsür mg magnezyum var ve magosit içiyorum bel fıtığı başlangıcım oldugu halde bir de soda içiyorum demiştiniz sanırım doktorunuz mu böyle önerdi? Fazla değil mi magnezyum alımınız?

Enes, Eymen, Ahmet olabilir .
Ensar da güzel

Talha çok guzel bence Akrabamizin iki oğlu var biri Yusuf biri Talha ikisi de çok efendi oğlum olsaydı Talha yi düşünürdüm

Ictigim mavnezyum ilacinin yan etkilerinde ishal varmis allahtan benimki saat basi lavobaya cikaracak kadar degil gunde 2 kere anca oluyo

Hepsini yapiyorum canim yok aldiramiyorum kilo. İyice stres oldum artik.

anladim canim, erken dogum benim kesin artik sadece sureyi uzatmaya calisiyoruz. Daha dogrusu 28 e getirmeye calisiyoruz. Günleri geçtim artik saatler geçmez oldu
Ozaman genetiginde vardir canim eltimin bebisleride cok kilolu dogmadilar ama hicte birsey olmadi sagliklilardi merak etme

Evet 365 mg doktor bunu yazmis sodayi hamileligim basindan beri icoyorum bebise iyi geliyo kizimdada icmistim

Kızlar merhaba umarım bugun hepiniz iyisinizdir sancilardan yoruldum ve zar zor kendimi sahile attım az da olsa yürüdüm kasilmalarim cok artti o yüzden uzun yuruyemiyorum ama e bebek gördüm girdim , atletlerde 6 al 5 öde varmış ilk eşyasını almış oldum oğlumun 3 tane yenidoğan 3 tane de 0-3ay aldım hello babynin ama farkettim ki 2 ay önceki fiyatlarla şimdiki fiyatlar aynı değil herseye zam gelmiş neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…