- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.421
Kahatida her gün 2 adet yumurta kaşar peyniri domates salatalık bazen süt bazen portakal suyu ara ögunde bir kase yogurdun icine 3 adet kuru kayisi dogruyor yada sut muz yiyorum hergün ceviz yiyorum hic aksatmadan bunlari muhakkak yap kilo aldıran seyler tavsiye ederiminşallah.
İnşallah canım. Keşke hep dursa ben yatmaya razıyımkilosu 700 dedi ya. Kiloda geride. Ben bu kizceme kilo aldiramadim bi
Canim az yaa, 700 gram. Zaten dn bastan beri bi hafta geri gidiyor. Kilo aldiracak seyler yesemde fazla artmamis oluyor kilosu.
Yuşa benim de aklımdaki isimlerden biri bence güzel ve farklıGünaydın arkadaşlar ben rüyamda bir isim gördüm koyup koymamakta kararsızım. Yuşa isminde birileri var mı çevrenizde
Kulağima söylediler daha önce böyle bir isim.olduğunu bilmiyordum. Koyacağım galiba yanına da bir ek isim koyarımYuşa benim de aklımdaki isimlerden biri bence güzel ve farklı
Güzel bir seçim zaten rüyada görülen isimleri koyuyor çevremde çoğu insan da. Ben daha rüyamda hiçbir isim görmedim ama artık seçmek istiyorum farklı fikirleri olanlar yazsın lütfenKulağima söylediler daha önce böyle bir isim.olduğunu bilmiyordum. Koyacağım galiba yanına da bir ek isim koyarım
Aa nasıl duymadın canım , çok fazla var jem deKulağima söylediler daha önce böyle bir isim.olduğunu bilmiyordum. Koyacağım galiba yanına da bir ek isim koyarım
Çevremde hiç yoktu sabah uyaninca baktım Hz. Yusufun soyundan gelen peygambermis. Ilk oglumun adı da yusuf olunca baya etkiledi beniAa nasıl duymadın canım , çok fazla var jem de
Tek Azra sanki bana da daha hoş gibi geldiKızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.
Azra ;delinmemis inci ,Hz.meryemin diger adi ve medineye verilen diger ad. Azra ismini eşim buldu o cok begenildi . Bende Su ismini cok severdim tek basina koymak istedim ama kisa die yanina Azrayi buldu eşim.
Azrasu sizce nasıl?
Hepsini yapiyorum canim yok aldiramiyorum kilo. İyice stres oldum artik.Kahatida her gün 2 adet yumurta kaşar peyniri domates salatalık bazen süt bazen portakal suyu ara ögunde bir kase yogurdun icine 3 adet kuru kayisi dogruyor yada sut muz yiyorum hergün ceviz yiyorum hic aksatmadan bunlari muhakkak yap kilo aldıran seyler tavsiye ederim
anladim canim, erken dogum benim kesin artik sadece sureyi uzatmaya calisiyoruz. Daha dogrusu 28 e getirmeye calisiyoruz. Günleri geçtim artik saatler geçmez olduTatlim malum bu benim ikinci hamileligim. Ilkinde erken dogum olmustu. Korkma rahim strese girdigi icin bebek kilo alamiyo ama bu organlarinin gelismesine engel degil. Kiloyu disarida da alabilir onemli olan anne karninda kalip erken dogmamasi.
Ben de tok karnına alıyorum ve 2 gittiğim doktor da o şekilde söyledi.Ben zaten sabah ac karnina aliyordum. Bir adet. Sizin hem yemek sonrasi hem de iki defa biraz fazla gelmis olabilir. Ama magnezyumu tok karnina ilk defa duydum bu sekilde. Normalde ac aliniyor diye biliyorun gordugum kadariyla
365 mg olan mı? Benim multivitaminde 100 küsür mg magnezyum var ve magosit içiyorum bel fıtığı başlangıcım oldugu halde bir de soda içiyorum demiştiniz sanırım doktorunuz mu böyle önerdi? Fazla değil mi magnezyum alımınız?Magosit diye bir marka sabah aksam yemekten hemen sonra az suyla iciyorum
Enes, Eymen, Ahmet olabilir .Kızlar benim aklımda Yuşa, Taha, Ahlas, Asaf, Ensar ve Talha isimleri var. Aslında hiçbiri tam içime sinmedi ama erkek bebek için hem dini açıdan sakıncası olmayan hem de güzel bir isim bulmak istiyorum, sizce aralarından hangisi güzel? Ya da farklı alternatif önerebilecek olan var mı?
Kızlar benim aklımda Yuşa, Taha, Ahlas, Asaf, Ensar ve Talha isimleri var. Aslında hiçbiri tam içime sinmedi ama erkek bebek için hem dini açıdan sakıncası olmayan hem de güzel bir isim bulmak istiyorum, sizce aralarından hangisi güzel? Ya da farklı alternatif önerebilecek olan var mı?
Belki markadan markaya degisiyordurBen de tok karnına alıyorum ve 2 gittiğim doktor da o şekilde söyledi.
Ozaman genetiginde vardir canim eltimin bebisleride cok kilolu dogmadilar ama hicte birsey olmadi sagliklilardi merak etmeHepsini yapiyorum canim yok aldiramiyorum kilo. İyice stres oldum artik.
anladim canim, erken dogum benim kesin artik sadece sureyi uzatmaya calisiyoruz. Daha dogrusu 28 e getirmeye calisiyoruz. Günleri geçtim artik saatler geçmez oldu
Evet 365 mg doktor bunu yazmis sodayi hamileligim basindan beri icoyorum bebise iyi geliyo kizimdada icmistim365 mg olan mı? Benim multivitaminde 100 küsür mg magnezyum var ve magosit içiyorum bel fıtığı başlangıcım oldugu halde bir de soda içiyorum demiştiniz sanırım doktorunuz mu böyle önerdi? Fazla değil mi magnezyum alımınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?