2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok geçmiş olsun inşallah doktor yanılıyordur. İkinci bir görüş herzaman iyidir. Etlik Şehir hastanesinde perinatoloji de Doç. Dr. Gülşah Dağdeviren var isterseniz birde ona gözükün.

Ben zaten sabah ac karnina aliyordum. Bir adet. Sizin hem yemek sonrasi hem de iki defa biraz fazla gelmis olabilir. Ama magnezyumu tok karnina ilk defa duydum bu sekilde. Normalde ac aliniyor diye biliyorun gordugum kadariyla
Bende magosit akşam yemekten sonra az su ile alıyorum

Selam arkadaşlar bugün biraz eksiklikleri tamamlamak için dolaşmaya çıktım. Baby Mall da tüm ürünlerde baya indirim var. Philips avent ultra air emzikler 220tlden 145tlye düşmüş. Pierre cardin mama sandalyesi 2000tlden 1000tlye düşmüştü. 26 Şubat yarın indirimin son günü ihtiyacı olanlar varsa mağazaya bi göz atsın.

Ben zaten sabah ac karnina aliyordum. Bir adet. Sizin hem yemek sonrasi hem de iki defa biraz fazla gelmis olabilir. Ama magnezyumu tok karnina ilk defa duydum bu sekilde. Normalde ac aliniyor diye biliyorun gordugum kadariyla
Doktorun bana verdiği de tok karnına ,ama yan etkisi olmadı .Cogu zaman içmeyi unutuyorum.demir ve multivitamini aksatmadan alıyorum bunun tadını da sevmeyince pek de icesim gelmiyor

Nasıl oldunuz Insallah hersey yolundadır. Omenlove siz nasil oldunuz kontrol edildi mi tekrar durumunuz
Evet canim yatiyorum hala. Doktor 2 hafta zor dayanir demisti bugun serklaj olali tam 3 hafta. İnsallah daha fazla durur. Surekli yatiyorum hala wc disinda kalkmiyorum. Dun kontorlum vardi ayni seyleri diyorlar, dikis tutuyor her an olabilir falan diyo doktorum.

İnşallah dayanır riskli haftaları bitene kadar. .

Ya bak doktor en kötüsünü söyler ama hiç belli olmaz daha da duracak inşallah canım benim Kilosu nasılmış?

Evet Mecidiyekoy’deki ozel muayenesiydi. Ocak in baslariydi canim epey oldu. 900₺ odedik ama sonradan tanidigim biri gitti zam gelmis sanirim.
Bu sadece muayene ücretimi peki ? Detaylı ultrasonu ne kadardı ? Doğrudur artmıştır kesinde bi ön bilgi olması açısından soruyorum canım pazartesi zaten aricam bi kendisini

Bu sadece muayene ücretimi peki ? Detaylı ultrasonu ne kadardı ? Doğrudur artmıştır kesinde bi ön bilgi olması açısından soruyorum canım pazartesi zaten aricam bi kendisini
Yok canim benim kendi dr um baska. Ben Aytul hanima ayrintili ultrason icin gitmistim tek seferlikti yani. Ayrintili ultrason icin iyi bir dr. Kendisi zaten perinatolog. Ne sorduysak acikladi. Yeri oyle guzel bir yer degil ama dedigim gibi ayrintili icin yeterliydi memnun kaldik sadece muayenehanesini gorunce sasirmistim biraz kotu gelmisti bana

Tatlim cok gecmis olsun bi devlet hastanesine git istersen ama ben hamileligimi sonlandirmicam diyosan rabbime sigin ve bol bol dua et. Derdi de veren o dermanida ne verirse mevlam guzel verir.

Son düzenleme:
Bu arada benim kuzenimde kocaman bi kafayla dogdu cidden kocamandi ama suan gayet saglikli bir genc kiz herkes standart olculere sahip olcak diye bisey yok korkma bence bebeginin hicbir seyi yok

Oh masallah bak 2 hafta zor dayanır dedi 3 hafta oldu sen hic kalkma bi kaç hafta daha ye iç yat surekli yat .hepimize heran herşey olabilir siz yeterki hep yatin inaniyorum saglikla gelicek bebegin kilosu boyu nasil şuan

şehir hastaneleri (başakşehir), farklı kadın doğum hastaneleri de ayrıntılı ultrasona bakıyor. Ben riskli bir gebe sınıfında olduğum halde ikili testimizi de ayrıntılıyıda başakşehirde yaptırdım güveniyorum. Hatta 20. Haftada gitmişim yine de ayrıntılı bakalım dediler yarım saat baktı perinotolog . 24 De bir daha gel yine bakalım dediler yine ayrıntılı baktılar. Aynı doktorlara denk gelemeyebiliyorsun ama sisteme çok ayrıntılı ölçüm bilgilerini ve notları giriyorlar. Hasta takipleri iyi. bir de bak annesi bu kolu bu yüzü diye göstermiyorlar ki zaman kıymetli haklılar. Ben de ultrasonda dikkatleri dağılmasın, kıpırdamayım diye hiç konuşmam zaten.

İnşallah dayanır riskli haftaları bitene kadar. .
inşallah.
Ya bak doktor en kötüsünü söyler ama hiç belli olmaz daha da duracak inşallah canım benim Kilosu nasılmış?
İnşallah canım. Keşke hep dursa ben yatmaya razıyım kilosu 700 dedi ya. Kiloda geride. Ben bu kizceme kilo aldiramadim bi
Oh masallah bak 2 hafta zor dayanır dedi 3 hafta oldu sen hic kalkma bi kaç hafta daha ye iç yat surekli yat .hepimize heran herşey olabilir siz yeterki hep yatin inaniyorum saglikla gelicek bebegin kilosu boyu nasil şuan
Canim az yaa, 700 gram. Zaten dn bastan beri bi hafta geri gidiyor. Kilo aldiracak seyler yesemde fazla artmamis oluyor kilosu.

Bazen ne yersen ye almayınca almıyormuş bebek. Ama artar artık alması bence. Sonuçta son kontrole göre fark var sen onu dert etme biraz daha dursun inşallah annesini üzmesin güzel bebek Omenlove

Tatlim malum bu benim ikinci hamileligim. Ilkinde erken dogum olmustu. Korkma rahim strese girdigi icin bebek kilo alamiyo ama bu organlarinin gelismesine engel degil. Kiloyu disarida da alabilir onemli olan anne karninda kalip erken dogmamasi.

Ilacin ustunde oyle yaziyor canim bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…