2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kasilmalar nasil oluyor neye benziyor? Mesela ben su an oluyorsa eger brexton hicks kasilmalarini da hissetmiyorum. Herhangi bir agri sanci vs yok cunku. Bahsettiginiz kasilmalar buna benziyirsa ben herhangi bir agri gelene kadar dogumun basladigini anlayamam heralde

Belden karna doğru sıkıyor birsey. Yani sancı gelirse sonrasında doğum baslamistir. Ha bende 2 saat öncesi nişan da gelmisti . O sebeple daha net anladım dogum sancılarinin geldigini. Yoksa baştaki kasılmalarda agrı hissedilmiyor

Ben ilk gebeliğimde de yaşadım ve bunda da karnın bir anda sertleşiyor bölgesel değil her tarafı ve nefesin daralıyor ve Ağrı oluyor kısa sürede bırakıyor kendini rahat bi nefes alıyorsun neden bilmiyorum 25 haftada başladı kızımda bunda da 30 larda oldu . nst ye girdim nst de yine öyle oldu karnım ve bir kere hissettim ve sancı da bir kere görüldü dedi hemşire doktorum normal dedi ben huzursuz oluyorum ama günde 7-8 e kadar normal diyende var bebeğin toplanması tek bir tarafta oluyor bu öyle değil tamamen sert bir karın taş gibi tabiri yerindeyse benimde günde oluyor böyle kaç kez

Benimde aynı böyle ağrım oluyordu sertleşiyor bir yerim ben bebek poposunu dayıyor sanıyorum, germiyor vs kıvrandıran bir ağrıydı 1 hafta devam etti son 2 gün günde 2 ye çıktı doktor yalancı sancı dedi progestan başlattı başka bir ilaç var onu veremem dedi. İşe gitmedim bu sürede dinlendim hep evde şuna olmuyor şükür. Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin

Maşallah rabbim bizede nasip etsin benimde kendi sancım sizin gibiydi bende suni sandı istemezdim ama işte doktor artık açılma olmuyor sancıyla diyince suni sanci verdi bazen diyorum acaba vermeseler beklesem suni sancısı kendi sancımla olur muydu suni sancı fena

Benim de gun içinde en az 5 6 defa oluyor peşpeşe ve birsure geçmiyor o toplanma sertlesme durumu aciyor da ama daha çok erken o yüzden hic sancı olduğunu düşünmüyorum. Doktorumda gunde 10dan fazla olursa sıkıntı dedigi için önemsemiyorum çünkü hic 10 olmadi

Cok net kendini hissettiren bir sey o zaman bu kasilmalar oyle mi? Hani belli araliklarla gelen sancilar var ya kimisi dayanilmaz olarak tarif ediyor. O zaman o kadar da zor degil miydi

Bazı doktorlar acele ediyor gibi. Ben bekleyince geldi sancım. Hemen hastaneye gitmedim. Ikinci dogumumdu belki ondan dolayı kolay oldu. Arada da fazla zaman farki yoktu .

Cok net kendini hissettiren bir sey o zaman bu kasilmalar oyle mi? Hani belli araliklarla gelen sancilar var ya kimisi dayanilmaz olarak tarif ediyor. O zaman o kadar da zor degil miydi
Duzenli araliklarla gelmesi dogumun baslayacagini gösteriyor. Ama düzenli degilse yalanci kasilmalardir. 30. Haftalarda artar yalanci sancilar

Çok tsk ederim

Doğuma hazırlık deniyor bilmeyince insan biraz tedirgin oluyor gerçi ben biliyorum yinede oluyorum ama rahimde açılma yok dedi doktorum o rahatlattı beni bakalım

Benim ilk gebelikti tabi nişanım gelmişti o panikle gittim ama bana kalsa eve dönüp duş alıp beklemek istedim ama eşim korktu ve doktorda ben göndermem açılmanız var dedi ama bakalımm bunda öyle kanama yaşamazsam gitmek istemiyorum bende sizin gibi gece 11 de nişanım geldi ve hastaneye gittim 3 cm açılma vardı sabaha kadar kendi sancımla bekledim açılma olmadı ve sabah artık suni verdi bu normal süreç mi yeterli mi bilmiyorum öyle geçti bizim süreç
Bazı doktorlar acele ediyor gibi. Ben bekleyince geldi sancım. Hemen hastaneye gitmedim. Ikinci dogumumdu belki ondan dolayı kolay oldu. Arada da fazla zaman farki

Son düzenleme:
Selam arkadaslar size birsry soracagim d vitamini ve magnezyum icen arkadaslar bu vitaminler ishal yapiyormu acaba baslayali 1 hafta oldu ama bilemesim

Selam arkadaslar size birsry soracagim d vitamini ve magnezyum icen arkadaslar bu vitaminler ishal yapiyormu acaba baslayali 1 hafta oldu ama bilemesim
Ben kullanıyorum sorun olmadı ama hamile değilken kullandığım d vitamini yüzünden olmuştum. Bence bi doktorunuza sorun ve kola için bir bardak, zararlı ama ishali cabuk toparlıyor muz ile beraber

Yürüyüş hiç yapamamıştım 3 4haftadır belki 2 haftada bir çıkabilmiştim hava buz gibiydi. Bu hafta full çıktım yürüdüm. Geçen hafta da 2 3 günde bir falan çıktım bu hafta üst üste çıktığım 2 gün eve gelince dinlendiğimde bel ağrısından öldüm. Eşim gece uyurken horladığımı söyledi hiç horlamayan ben alışacağım gibi ama daha kısa yürüyüşler yormuyor.

Yok,canım bende agırlastım erken. Eşimin yardımıyla kalkyorum bazen. Yürürken yanlara yalpalanıyorum. Nefessiz kalıyorm ateş basıyor o anlattığın kasılma hissini anladm bende de oluyor o şekilde.
Sürekli değil arada bir ama korktuğumdan suyu arttırdım. 2,5 tan aşağı içmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…