2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Valla alışverişe başlamadaki en büyük sebebimiz fiyatlardı zaten birde bizim ikiz olunca herşey x2 şuan çoğu ihtiyaç bitti Allah’a şükür. Ama hala eksikler de var .

Valla alışverişe başlamadaki en büyük sebebimiz fiyatlardı zaten birde bizim ikiz olunca herşey x2 şuan çoğu ihtiyaç bitti Allah’a şükür. Ama hala eksikler de var .
Allah yardımcımız olsun gerçekten biz daha başındayız şimdiden pek çok şeyde aman şu da olmasın demeye başladım sizi düşünemiyorum bile İkizler çok tatlı ya çok şanslısınız ben ilaçla hamile kaldığım için hep ikiz beklemistik biz de

Eksik bitmezz büyüdükçé de artacak. Ben çantamı hazırladım bebek kısmı tamam. Kendi eksiklerim var iç çamaşırları taç terlik falan.

Şubat indirimlerini kaçırmasaydınız cidden uyguna geliyordu çoğu şey. En azından pahalı şeyleri indirimli alırdınız.

Sağol canım güzel olacak inşallah Bende hiç beklemiyordum aslında ailemizde vardı Allah nasip etti
Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Eksik bitmezz büyüdükçé de artacak. Ben çantamı hazırladım bebek kısmı tamam. Kendi eksiklerim var iç çamaşırları taç terlik falan.
Benimde kendi eksiklerim var. Çantayı da hazırlamak lazım 30 dan sonra

Sağol canım güzel olacak inşallah Bende hiç beklemiyordum aslında ailemizde vardı Allah nasip etti
Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Benimde kendi eksiklerim var. Çantayı da hazırlamak lazım 30 dan sonra
Ben erkenciyim biraz parça parça almıştım bazı şeyleri. O kadar çok detay var ki hala eksik var. Yanınızda eşiniz kalacaksa ona da pijama terlik lazım.

Korbell çöp kovası tekrar indirime giricek e bebekte almayı düşünen var mı? Yani 230tlye falan denk gelicek normalde bi bez atmak için o parayı vermek saçma geliyordu ama gece bebeğin altını değiştirince yataktan kalkmadan yanımdaki kovaya atmak da bi cazip gelmedi değil

Ben erkenciyim biraz parça parça almıştım bazı şeyleri. O kadar çok detay var ki hala eksik var. Yanınızda eşiniz kalacaksa ona da pijama terlik lazım.
Evet hiç bitmiyor gerçekten.
Neyse hallederiz ay bide o var demi kalacak kişiye de birşeyler iyi oldu hatırlattığın

Hadi ya bende işte tek seferlik gidicem ayrıntılı için . E 900 tl çok ucuzmuş hadi şuan 1500 olsun. Ben bikaç doktora baktımda 3 bin falan diyor.

İlk baş için şöyle bir liste yaptim bebek için hani ilk bunlardan baslayım dedim, bi bakar mısınız acil ve olmasi gereken başka ne olabilir ya da çıkarmam gereken gereksiz ne olabilir (bu arada en ustteki zıbın dediğim çıtçıtlı atlet yanlış yazmisim)

Eklentiler

• IMG_20230226_225735.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 104
Bencede ya onca şeyin içinde bide onu mu düşüncez.
Yaniii basitlik iyidir gereksiz hicbir sey almamak lazim normal dogum 1 gun sezeryan 2 gun yatiyo. Bide bunun eve donusu var. O kadar esya yikanip yerlestirilcek. El kadar bebekle ugrasabilen ugrassin ben ugrasamam valla. Bebege bile gereksiz hicbir seyi goturmeyi dusunmuyorum.bir tane hastane cikisi seti 2 tane zibin 2 de citcitli atlet bez islak mendil yeterli kendim icinde bi esofman alti pijama takimi ve terlik hepsi bu bide ic camasiri ve dis fircasi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…