- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.441
Valla alışverişe başlamadaki en büyük sebebimiz fiyatlardı zaten birde bizim ikiz olunca herşey x2 şuan çoğu ihtiyaç bitti Allah’a şükür. Ama hala eksikler de var .Kızlar merhaba umarım bugun hepiniz iyisinizdirsancilardan yoruldum ve zar zor kendimi sahile attım az da olsa yürüdüm kasilmalarim cok artti o yüzden uzun yuruyemiyorum ama e bebek gördüm girdim , atletlerde 6 al 5 öde varmış ilk eşyasını almış oldum oğlumun 3 tane yenidoğan 3 tane de 0-3ay aldım hello babynin ama farkettim ki 2 ay önceki fiyatlarla şimdiki fiyatlar aynı değil herseye zam gelmiş neredeyse
Bilmiyorum olabilir valla 2 marka kullandım ikisi de öyleydi ama çeşitleri çok olduğu için olabilir.Belki markadan markaya degisiyordur
Allah yardımcımız olsun gerçekten biz daha başındayız şimdiden pek çok şeyde aman şu da olmasın demeye başladım sizi düşünemiyorum bileValla alışverişe başlamadaki en büyük sebebimiz fiyatlardı zaten birde bizim ikiz olunca herşey x2 şuan çoğu ihtiyaç bitti Allah’a şükür. Ama hala eksikler de var .
Eksik bitmezzValla alışverişe başlamadaki en büyük sebebimiz fiyatlardı zaten birde bizim ikiz olunca herşey x2 şuan çoğu ihtiyaç bitti Allah’a şükür. Ama hala eksikler de var .
Şubat indirimlerini kaçırmasaydınız cidden uyguna geliyordu çoğu şey. En azından pahalı şeyleri indirimli alırdınız.Kızlar merhaba umarım bugun hepiniz iyisinizdirsancilardan yoruldum ve zar zor kendimi sahile attım az da olsa yürüdüm kasilmalarim cok artti o yüzden uzun yuruyemiyorum ama e bebek gördüm girdim , atletlerde 6 al 5 öde varmış ilk eşyasını almış oldum oğlumun 3 tane yenidoğan 3 tane de 0-3ay aldım hello babynin ama farkettim ki 2 ay önceki fiyatlarla şimdiki fiyatlar aynı değil herseye zam gelmiş neredeyse
Sağol canım güzel olacak inşallahAllah yardımcımız olsun gerçekten biz daha başındayız şimdiden pek çok şeyde aman şu da olmasın demeye başladım sizi düşünemiyorum bileİkizler çok tatlı ya çok şanslısınız ben ilaçla hamile kaldığım için hep ikiz beklemistik biz de
Benimde kendi eksiklerim var. Çantayı da hazırlamak lazım 30 dan sonraEksik bitmezzbüyüdükçé de artacak. Ben çantamı hazırladım bebek kısmı tamam. Kendi eksiklerim var iç çamaşırları taç terlik falan.
Ben erkenciyim birazSağol canım güzel olacak inşallahBende hiç beklemiyordum aslında ailemizde vardı Allah nasip etti
Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Benimde kendi eksiklerim var. Çantayı da hazırlamak lazım 30 dan sonra
Malesef maaşımiz yatmadigi için gidemedik yoksa ben de çok istemiştimŞubat indirimlerini kaçırmasaydınız cidden uyguna geliyordu çoğu şey. En azından pahalı şeyleri indirimli alırdınız.
Evet hiç bitmiyor gerçekten.Ben erkenciyim birazparça parça almıştım bazı şeyleri. O kadar çok detay var ki hala eksik var. Yanınızda eşiniz kalacaksa ona da pijama terlik lazım.
YaaaOmenlove senin kızın mucize olacak inan ve cevremizdeki her hamişe sizin hikayenizi anlatip cesaretlendircez .
Tatlim senin hamileligin tam olarak ne kadarlik?Hepsini yapiyorum canim yok aldiramiyorum kilo. İyice stres oldum artik.
anladim canim, erken dogum benim kesin artik sadece sureyi uzatmaya calisiyoruz. Daha dogrusu 28 e getirmeye calisiyoruz. Günleri geçtim artik saatler geçmez oldu
O kadarina gerek oldugunu sanmiyorum bi esofman alti yeterli sonucta hastane cok rahat olmuyo ki onuda evden giyerek pekala gelebilirEvet hiç bitmiyor gerçekten.
Neyse hallederizay bide o var demi kalacak kişiye de birşeyler iyi oldu hatırlattığın
26+4 gun bugun. 23+3 te serkaj oldum. Cuma gunu randevum vardi 700 gramdi bebek.Tatlim senin hamileligin tam olarak ne kadarlik?
Çantanıza neler koydunuz paylaşırsanız bizede fikir olur.Eksik bitmezzbüyüdükçé de artacak. Ben çantamı hazırladım bebek kısmı tamam. Kendi eksiklerim var iç çamaşırları taç terlik falan.
Hadi yaYok canim benim kendi dr um baska. Ben Aytul hanima ayrintili ultrason icin gitmistim tek seferlikti yani. Ayrintili ultrason icin iyi bir dr. Kendisi zaten perinatolog. Ne sorduysak acikladi. Yeri oyle guzel bir yer degil ama dedigim gibi ayrintili icin yeterliydi memnun kaldik sadece muayenehanesini gorunce sasirmistim biraz kotu gelmisti bana
Bencede ya onca şeyin içinde bide onu mu düşüncez.O kadarina gerek oldugunu sanmiyorum bi esofman alti yeterli sonucta hastane cok rahat olmuyo ki onuda evden giyerek pekala gelebilir
Beratlar çok yaramaz oluyor. Benim sınıfımda 2 tane berat adlı öğrencim var çok çektiriyorlar bana ve arkadaşlarına.Bende iki isim arasinda kaldom miraç yada berat ama berata daha yakinim sanki
Yaniii basitlik iyidir gereksiz hicbir sey almamak lazim normal dogum 1 gun sezeryan 2 gun yatiyo. Bide bunun eve donusu var. O kadar esya yikanip yerlestirilcek. El kadar bebekle ugrasabilen ugrassin ben ugrasamam valla. Bebege bile gereksiz hicbir seyi goturmeyi dusunmuyorum.bir tane hastane cikisi seti 2 tane zibin 2 de citcitli atlet bez islak mendil yeterli kendim icinde bi esofman alti pijama takimi ve terlik hepsi bu bide ic camasiri ve dis fircasiBencede ya onca şeyin içinde bide onu mu düşüncez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?