2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aynen dediğiniz gibi. Mesela önceden sezeryan falan olmuş olsam ondan acı çekiyorum sanarım. Özellikle sol kasıkta karnın alt tarafında bazen de boylu boyunca bir sancı oluyor bugün de özellikle bacak arasında ağrı vardı ben de çok zorlanıyorum artık nasipse 32im haftaya başlıyor şimdi baktım aramızda 2 gün var. İzni dört gözle bekliyorum

Ben öğrendim ya yerleri daraliyormus ondanmis artık aci verebilirmis hareketleri

Arkadaslar, benim karin deligimin etrafinda hafif bir morariklik var. Yani kendi ten rengim beyaz orasi daha koyu kaliyor. 3 haftadir falan var bu. Neden olabilir normalde oluyor mu hamilelikte bilginiz var mi?
Benimde öyle catliyorsunuz

Sende öğretmen misin canım?
Şişkinlik akşamları çok oluyor bendede. Ev yoğurdu kefir falan yemeye çalışıyorum.
Evet ben de öğretmenim nasipse 7 martta iznim başlıyor ama bu cumadan sonra okula gitmemiş oluyorum çok şükür. Kefiri çok gördüm denemedim henüz. Denemek lazım çok zor oluyor bu şişkinlikler ağrılar vs

Benimde bir bebişin suyu fazlaydı canım. Ama kiloları çok da önden gitmiyordu en son ne oldu şimdi bilmem. Şeker yüklemesi de yapıldı bişey çıkmadı bazen sebepsiz olabiliyor dedi doktorum midesi falan normal dedi çünkü.
İyi hadi yoruyor ya okul. Ben 26. Haftada rapor ile ayrıldım 1 ay öncesinden.

Kızlar merhaba bugün kan verdim. Serbest T4 değerim düşük onunla birlikte bi kaç kırmızı çıkmış. Kan uyuşmazlığım pozitif çıkmış. Birde 50gr şeker yüklemesi yapıldı. Tok karına gitmiştim 72 çıktı. Benim gibi değeri düşük çıkan arkadaşlar doktorunuz ne dedi.

Doktorunuz ne dedi peki kan uyuşmazlığı pozitif çıkınca ? Ben de bugün verdim kan negatif çıktı iğnesi yapıldı 28 haftalık olduk.Bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bakılacak .Seker yüklemesi için aç olunması gerek aslında

19. Haftamda aminosentez sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Gecen hafta kontrole gittiğimde kan değerlerine bakalım demişti doktor. Kan uyuşmazlığımı sorduğunda tarihi tam hatırlamamıştım. Bugün hem sonuç için gittim hemde kan uyuşmazlığınızda tekrardan yapılacak mı diye sorduğum. 32. Haftada yapılacak yaptırmasanda olur dedi. Şeker yüklemesi yapılmadı dedim. Açmısın dedi. Tokum dedim. Hem kan değerlerine bakalım dedi hemde şeker yüklemesi yapalım dedi. Yarın sonuçları göstermeye gideceğim.

Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün. İlk defa nstye girdim. 31+1 olduk bugün ve bebeğim 1850 gram olmuş. Çok şükür yolunda gidiyor her şey. Artık 2 haftada bir kontrol dedi doktorum. 37.hafta çatı muayenesi yapıcaz ve ondan sonra haftada bir kontroller olacak dedi. Sezeryan doğum istiyorum dedim. Bu kadar erken karar verip kendine ve bebeğe haksızlık etme 37.hafta dan sonra konuşuruz dedi.

Tetanozun ikinci dozunu olmayanlar var mı ? toplatılma evresinden sonra olamadım da kimisinin de yaptırmıcam dediğini gördüm doktoru bir fikir veren var mı? ben sormadım. Yoğunluktan ikinciyi olmadığımı unutmuştum şuan aklıma geldi. Sağlık ocağına geçen haftalarda kar vs sebebi ile aşı gelmemişti.

Seker yüklemesini ac karna yapiyorlar size neden tokken yaptilar acaba

Maşaallah sezeryan isteme sebebiniz nedir? Aramızda 1 gün var ben 32+0 da gidicem hem kontrol ve nst hem izne ayrılma raporu için

Ben 1. Dozu bile anca 2 gün önce olabildim. 2. Doz için aşılar nisan ayında gelicek dedi o zamana da benim haftam geçiyormuş o yüzden tek dozla kalıcaksın dediler benim de işime geldi zaten çok içime sinerek yaptırmıyordum

Benim de içime sinmiyor o nedenle sürekli aklımdan uçup gidiyor kimisi de zaten yaptırmayacakmış bakalım inşaallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…